Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 16:44   #1501
biia
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Widzialyście " to nie tak jak myślisz"???
Byłam wczoraj w kinie z mężem, siostrą i jej Tż - dawno się tak nie uśmiałam.
Polecam.
widziałam i bardzo mi się podobał. taki film do obejrzenia raz w życiu, wyśmiać się i zapomnieć.
podoba mi się ostatnio konwencja polskiego kina. w odróżnieniu do zagranicy szukamy nowych pomysłów i niezle nam idzie.

Poemi nei strasz...

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:16   #1502
lemoorka
Zakorzenienie

Witam, obiecuje poprawe, daje znaki życia

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
eee...szkoda pisac.

zaczely mi sie egzaminy i nie ma czasu. do tego znalazlam u siebie chyba wszystkie mozliwe objawy depresji ale to nie to (podobno tylko wiekszy dol). ale jakos sobie z tym radze...a przynajmniej sie staram.
dzis mam troche lepszy dzien bo piekna pogoda jest
Sanetka grunt, to dobre nastawienie. Ja wierze,ż zdolna dziołcha z Ciebie, tylko lubisz pomarudzić jak każdy

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dziewczynki, co kupujecie swoim drugim połówkom pod choinkę?
Ehh listę mam bogata- pasek skórzany, jakąs czapkę bądx meski kapelusz do płaszcza?

Włąsnie, co pasuje do płaszcza i spodni od garnituru? Czapka, jakiś kapelusz? Tz zimno w uszy było jak śnieg spadł

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

przede wszystkim gratuluję przyszłym mamom bo jeszcze nie zdążyłam.

Mam takiego małego dołka ostatnio ale walczę z nim.

Odzywaj się częściej, zwalczymy dołka

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
O, rubiny do mnei nei przemawiają. Kiedyś dostałam taki pierścień od babci -- i zawsze się dopytuje dlaczego nei nosz,e a ja się wykręcam, żejakoś mi nie pasował do stroju. Rubiny sa totalnei nie w moim stylu.
Rubiny kojarzą mi się ze starszymi hrabinami

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny, myślałam że się nie wyda
Takie cos jak urodziny sie wydaje:P

Wszystkiedo najlepszego kochany misiaczku

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Dla mnie ślub niewiele zmienił, ale dla mojego Tża wiele Wiecie co mi powiedział ? Że się dowartościował dzięki ślubowi ze mną Dla mnie to szokujące wyzwanie, jak na faceta pozbawionego kompleksów w ogóle W każdym razie cieszę się, że dla niego to takie ważne i że czuje się lepiej po ślubie niż przed ....
A wiecie co ja zauwazyłam,że mężczyzna żonaty jest jakby hmm bardziej pożądany
OStatnio gadałam z koleżanką z prayc i też to zauważyła, że mężcyzna żonaty jest bardziej mrrrr

Spokojnie nie zdradzam swojego

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tzn ja mam swój pokój TZ nie więc u mnie wieczorek sobie leżakujemy ale to wiadomo mama z żarełkiem przyjdzie, brat cos o grach pomarudzi

nie mówię juz o sytuacjach bardzo intymnych bo tutaj to jest okropnie w ciągu miesiąca 0
A nie sa się urwać z zajęć?? Po wiadomo co

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Co do hormonow to cos wiem na ten temat.. Ja ostatnio przed okresem bylam strasznie rozdrazniona do tego nawal obowiazkow i wybuchlam do Tzta az mi samej sie glupio zrobilo i potem mu wyjasnilam swoje zachowanie...to tylko powiedzial ok ok...biore zatem poprawke moja nerwowa Pani
I juz bylo ok
Przeszło już??

Cytat:
ja nie rozumiem jak rodzice się moga obrazić o to, że raz spędza sie świeta z rodzicami a raz z teściami jak dzieci...
Sama zobaczysz. Każdy jest zazdrosny o własne dziecko

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
W moim mieście zamordowali dziewczynę... A nieoficjalnie mówi się o serii morderstw...
Nie żartuj to blisko mnie
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:25   #1503
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

A wiecie co ja zauwazyłam,że mężczyzna żonaty jest jakby hmm bardziej pożądany
OStatnio gadałam z koleżanką z prayc i też to zauważyła, że mężcyzna żonaty jest bardziej mrrrr

Spokojnie nie zdradzam swojego
mnie się wydaje, że to chodzi o obrączkę. tak ładnie wygląda na męskim palcu.
jak tak patrze na mojego TZ-ta,to dochodzę do wniosku, że jemu do twarzy byłoby w obrączce

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:46   #1504
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cześć Właśnie zaczynam Was nadrabiać po całym długim dniu Kurczę nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo nie wchodziłam na ten wątek Zerkałam tylko na chwilkę ale nawet się nie zagłębiałam bo strasznie zabiegany dzień a Wy się tak rozpisałyście
Stary 2008-12-01, 18:08   #1505
madmuazelle
BAN stały

Załamałam się przed chwilą. Tż dzwonił teraz z pracy,a pracuje dzisiaj z dala od domu że wróci dopiero w środe.A dzwonił wczesniej mówił mi o tym,ale w formie że niby zartują w robocie że zostają a okazało się,ze to prawda.Na dodatek dzisiaj rano,bankomat połknął jego karte,ma kase ale mało i nie ma ciuchów na przebranie. Nie noc super,eh będe tęsknić,ale dobrze nam ta rozłaka zrobi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 18:29   #1506
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
jak tak patrze na mojego TZ-ta,to dochodzę do wniosku, że jemu do twarzy byłoby w obrączce
Chyba tak i męzczyzna żonaty jest przewaznie zadbany

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Cześć Właśnie zaczynam Was nadrabiać po całym długim dniu Kurczę nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo nie wchodziłam na ten wątek Zerkałam tylko na chwilkę ale nawet się nie zagłębiałam bo strasznie zabiegany dzień a Wy się tak rozpisałyście
tez to zauwazyłam- straszne gaduły wątek odżywia

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Załamałam się przed chwilą. Tż dzwonił teraz z pracy,a pracuje dzisiaj z dala od domu że wróci dopiero w środe.A dzwonił wczesniej mówił mi o tym,ale w formie że niby zartują w robocie że zostają a okazało się,ze to prawda.Na dodatek dzisiaj rano,bankomat połknął jego karte,ma kase ale mało i nie ma ciuchów na przebranie. Nie noc super,eh będe tęsknić,ale dobrze nam ta rozłaka zrobi.
Kim jest Twój Tz z zawodu

TEraz pytanie za sto punktów kto to jest J. z naszego watku i nie odezeał sie do mnie na n-k Jak śmiał
Stary 2008-12-01, 18:33   #1507
czeremchowa
Zadomowienie

Dziękuję wszystkim Dziewczynom za gratulacje
Miśkowa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

A teraz szybki opis zaręczyn bo mam tyle tekstów na jutro do czytania:/
W połowie miesiąca kupiliśmy pierścionek Wczoraj wypadała rocznica ale wiedziałam że nic się nie wydarzy bo TŻ całą sobotę przeleżał na kacu Jeszcze w sobotę gadaliśmy że chciałabym żeby to była niespodzianka a nie tak na odwał Więc nic nie wskazywało na to że to już jutro Okazało się że TŻ poprosił w pt mamę o obrus a brata z bratową o zakup kwiatów itp rzeczy
W niedzielę poszliśmy jak zawsze na 12 do kościoła a później na obiad do TŻa rodziców Przed domem spotkaliśmy brata z bratową ale spieszyli się na zakupy więc zamieniliśmy tylko 2 zdania Po obiedzie tradycyjnie wróciliśmy do domu i szok:O:O:O
Wchodzimy! Mnie zamurowało:O Kanapa w innym miejscu niż zwykle:P myślałam że ktoś się włamał Wchodzę dalej a tam: 7 długich róż, 3 małe różyczki powkładane w szklanki, moje ulubione czekoladki, kieliszki do wina i wino:O No i TŻ wyciąga pierścionek z kieszeni:O i padają najważniejsze słowa Oczywiście nie obeszło się bez płaczu:O 25min wyłam
Okazało się że kiedy my byliśmy w kościele TŻa bratowa z bratem wszystko u nas w domu przygotowali:O Normalnie kocham ich

Miał byś krótki opis a jednak mnie poniosło
A przy okazji L_V chyba tylko ja jestem z Lublina

Edytowane przez czeremchowa
Czas edycji: 2008-12-01 o 18:37 Powód: dopisek:)
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 18:36   #1508
lemoorka
Zakorzenienie

czerem jak pieknie
Stary 2008-12-01, 18:37   #1509
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

lemoor ja nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tym J.
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 18:42   #1510
lemoorka
Zakorzenienie

Ma imię zaczynające sie na J. Inicjały takie same jak pewna z nas, która brała niedawno ślub baa ma nawet tak samo na imie
Ma czarne włosy i czerwoną szminkę i bryloki:P
Stary 2008-12-01, 18:45   #1511
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Ma imię zaczynające sie na J. Inicjały takie same jak pewna z nas, która brała niedawno ślub baa ma nawet tak samo na imie
Ma czarne włosy i czerwoną szminkę i bryloki:P

wiesz bo napisalas najpierw w formie meskiej wiec nie wiedzialam o co Ci chodzi

ja nie mam nikogo na nk na J wiec nie wiem
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 18:53   #1512
lemoorka
Zakorzenienie

Anitka ma

MAsz Svinecka asię:P
Stary 2008-12-01, 18:58   #1513
madmuazelle
BAN stały

To nie ja odezwałam się na n-k,bom nie mężatka ani nie mam imienia na J. Napisze ci na pw czym mój tż się zajmuje.

Co chwile tż dzwoni do mnie,żartuje sobie że naszego kota wezme do łóżka i będzie mnie grzał zamiast tż-ta.
Stary 2008-12-01, 18:59   #1514
lemoorka
Zakorzenienie

Fakt Svinecka nie ma naszej Asii

ja szukam innej Asi w okularach

mad a Ty jesteś na n-k?
Stary 2008-12-01, 19:11   #1515
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Fakt Svinecka nie ma naszej Asii

ja szukam innej Asi w okularach

mad a Ty jesteś na n-k?
A no jestem na n-k.

Eh samotnie musze zjeśc,robi się pizza w piekarniku Hawajska.
Stary 2008-12-01, 19:21   #1516
czeremchowa
Zadomowienie

O i ja dużo nowych osób nie mam na nk Poprosze o namiary
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 19:25   #1517
kaska87
Zakorzenienie

ja chyba nie mam tylko madmaiselle

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 19:30   #1518
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
...

Zaro, witaj na wątku, na pewno szybko się zaaklimatyzujesz, nie da się inaczej
Witaj Dziękuję, czytam wątek od dłuższego czasu, jest taki jakiś ciepły i fajny, więc prawdę mówiąc zawsze czułam się tu dobrze. Wszystkiego najnajnajlepszego Ci życzę!

Dorinko:
Witaj Bezbłędna dedukcja Nick wziął się z ulubionej, przynajmniej w momencie jego rejestrowania, marki. To było pierwsze co przyszło mi do głowy Żenujące, wiem
Też najbardziej lubię biżuterię z białym oczkiem. Rzadko noszę jakąkolwiek, ale jeśli już to tylko taką, pasuje do wszystkiego i jest piękna

Sviniecko jak sie czujesz? Głowa już nie męczy? Fantastycznie że już masz klucze do mieszkania, gratulacje Byłaś je dziś oglądać, tak jak pisałaś? Płaszczyk sobie koniecznie kup, jesteś w ciąży więc należy Ci się rozpieszczanie A co do małych wątpliwości co do ślubu to dziewczyny napisały już wszytsko ale powtórzę: masz wspaniałego TŻ który świata nie widzi poza Toba i dziecmi

Mango: witaj i dziękuje za zmotywowanie

Biia: gratuluję rocznicy dużo miłości i zrozumienia i jeszcze nieskończenie wielu takich rocznic

Madmuazelle:
Wiesz jak czasem super jak się potęskni za TŻ chociaż jeden dzień Pewnie sie od siebie nie odkleicie przez dłuugo

Oglądałam obie kosmetyki z BU... Nie da sie ukryć, i cenę mają kuszącą, i Hania tak zachwala, wszystkie po kolei się decydują.. Chyba zdecyduję się i ja na coś tym bardziej że podoba mi się idea mieszania składników samodzielnie, zawsze lubiłam robić sobie papkowe peelingi do ciała z cukru, oliwy i miodu

Co do prezentów dla TŻ to niestety, chociaż to nasze pierwsze święta (w sensie że jesteśmy parą) to obejdziemy się bez. Ale... jedziemy za to na narty na tydzień 13 grudnia, do Livigno Już się strasznie nie mogę doczekać, tym bardziej że to chyba jedyny dłuższy wyjazd na narty w tym sezonie. No ale grudzień zrobił się finansowo bardzo kiepski, chociaż udało nam się załatwić nocleg stosunkowo tanio, a jedziemy na free skipass. Szkoda mi mimo wszystko trochę że nic mu nie kupuję, mam nadzieję że on z niczym nie wyskoczy bo byłoby mi głupio.

My z TŻ mamy wspólną kasę. Po prostu sumujemy nasze wszystkie wpływy i planujemy sobie budżet, tak mniej więcej. I jest super Z moim narzeczonym zawsze byly problemy z kasa bo on zarabial sporo, mnie utrzymywali rodzice, mialam jakies 5-6x mniej pieniedzy od niego. Zakupy robilam ja, dzielilismy sie mimo wszystko po polowie a on jeszcze ciagle mnie wypytywal na co wydalam aż 70 zł na zakupy żywnościowe... Jego pieniądze były wyłącznie na jego wydatki, moje na moje. Masakra.

A ze świętami nie wiem co będzie, mam nadzieję że uda mi się przyjechać do TŻ na opłatek z rodzicami i pasterkę w Krakowie, ale nie wiem jeszcze co na to moi rodzice.. pewnie zachwyceni nie będą, delikatnie mówiac. Bo będzie foch że nie chce z nimi spędzić całych świąt tylko gdzieś uciekam... Do obcych, cytując mamę L_V

Ale mi się rozpisało Stasznie dużo tekstu naprodukowałyście dzisiaj. Idę wreszcie na kolacje bo TŻ marudzi że od ponad godziny tu siedzę, czytam i odpisuję

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2008-12-01 o 19:31
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 20:20   #1519
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim Dziewczynom za gratulacje
Miśkowa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

A teraz szybki opis zaręczyn bo mam tyle tekstów na jutro do czytania:/
W połowie miesiąca kupiliśmy pierścionek Wczoraj wypadała rocznica ale wiedziałam że nic się nie wydarzy bo TŻ całą sobotę przeleżał na kacu Jeszcze w sobotę gadaliśmy że chciałabym żeby to była niespodzianka a nie tak na odwał Więc nic nie wskazywało na to że to już jutro Okazało się że TŻ poprosił w pt mamę o obrus a brata z bratową o zakup kwiatów itp rzeczy
W niedzielę poszliśmy jak zawsze na 12 do kościoła a później na obiad do TŻa rodziców Przed domem spotkaliśmy brata z bratową ale spieszyli się na zakupy więc zamieniliśmy tylko 2 zdania Po obiedzie tradycyjnie wróciliśmy do domu i szok:O:O:O
Wchodzimy! Mnie zamurowało:O Kanapa w innym miejscu niż zwykle:P myślałam że ktoś się włamał Wchodzę dalej a tam: 7 długich róż, 3 małe różyczki powkładane w szklanki, moje ulubione czekoladki, kieliszki do wina i wino:O No i TŻ wyciąga pierścionek z kieszeni:O i padają najważniejsze słowa Oczywiście nie obeszło się bez płaczu:O 25min wyłam
Okazało się że kiedy my byliśmy w kościele TŻa bratowa z bratem wszystko u nas w domu przygotowali:O Normalnie kocham ich

Miał byś krótki opis a jednak mnie poniosło
A przy okazji L_V chyba tylko ja jestem z Lublina
No to pięknie, TŻ się postarał!! Super wszystko zaplanował - zawsze mnie rozczulają takie akcje Gratuluje raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
O i ja dużo nowych osób nie mam na nk Poprosze o namiary

Ja Ciebie chyba nie mam na n-k...no i wszystkich całkiem nowych osób
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 00:14   #1520
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
O matko.
Cytat:
Poemi jak to?
Cytat:
Poemi nei strasz...
Eh... Dziewczyna szła do domu po pracy, przechodziła pod wiaduktem, tam ją zaatakowali nożem... i wrzucili do rzeki... To wiem z wiarygodnego źródła. Słyszałam jeszcze, że dziewczyna była w 6 miesiącu ciąży, ale to chyba plotka (w jakimś programie o tym mówili, ale o ciąży ani słowa). I jeszcze słyszałam (ale to nie potwierdzone), że zamordowali jeszcze 2 inne dziewczyny, jakąś próbowali zgwałcić czy coś... W każdym razie nieswojo się czułam gdy stałam chwilę pod pizzerią w nocy...

Cytat:
Nie żartuj to blisko mnie
Jak to blisko Ciebie? I ja nic o tym nie wiem? A w którą stronę?

Ps.
Na razie mnie nie zwolnili. Nawet na szefa czekałam, a on nic . Gdy gadałam z TŻ-em to ciągle "zwolnili cię już? nie? a mieli w tamtym tygodniu"

Edit.
Ta dziewczyna jednak była w ciąży, a ciosy dostała w brzuch... Tyle razy tamtendy przechodziłam (znaczy wiaduktem, a nie pod)... A koło siebie mam podobne miejsce, ale tam raczej pilnują bo oprócz rzeki są tory i sokowcy łapią gdy ktoś przechodzi... Ale szłam kilka razy w nocy i gdy słyszałam jakieś szmery w krzakach to przyśpieszałam... Kupuję nóż.

Edytowane przez Poemi
Czas edycji: 2008-12-02 o 00:26
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 07:15   #1521
kaska87
Zakorzenienie

Poemi nie chodź tamtędy

może będziecie się śmiać, ale ja sama nie chodzę nigdzie po ciemku

Stary 2008-12-02, 07:24   #1522
ANITKA79
Zadomowienie

Czesc

Dzis ogolnie jestem wypruta, nie mam powera i na nic ochoty...
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 07:35   #1523
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc

Dzis ogolnie jestem wypruta, nie mam powera i na nic ochoty...
ja też boli mnie gowa, nie mogłam wczo zasnąć i mam doła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 07:52   #1524
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

cześć

mi też się nic dzś nie chce bo się nie wyspałam, zresztą nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam
Stary 2008-12-02, 07:55   #1525
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
ja też boli mnie gowa, nie mogłam wczo zasnąć i mam doła
chyba po pracy zaszyje sie z ksiazka pod kocem i tyle

Tesknie za Tztem /Jeszcze 19 dni/.....
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 08:01   #1526
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tesknie za Tztem /Jeszcze 19 dni/.....
ja tez mimo, że widziałam go wczoraj wieczorem zawsze jak jest mi smutno to tak mam

Stary 2008-12-02, 08:04   #1527
goosia207
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.Ale mnie zaskoczył ten wątek.Niezły kamuflaż.Wchodzę na wątek wymarzony pierścionek z myślą, że kobietki będą tu wklejać...hm wymarzone pierścionki, a tu całkiem coś innego
Stary 2008-12-02, 08:07   #1528
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Ale mnie zaskoczył ten wątek.Niezły kamuflaż.Wchodzę na wątek wymarzony pierścionek z myślą, że kobietki będą tu wklejać...hm wymarzone pierścionki, a tu całkiem coś innego
w pierwszej części jak najbardziej było o zaręczynach ale ze 2 strony prędzej masz pierścionek jednej z wizażanek, włąśnie się zaręczyła

Stary 2008-12-02, 08:31   #1529
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
w pierwszej części jak najbardziej było o zaręczynach ale ze 2 strony prędzej masz pierścionek jednej z wizażanek, włąśnie się zaręczyła
Rozumiem Gratuluję świeżo zaręczonej wizażance.Śliczny pierścionek. Też jestem zaręczona, ale od czerwca
Stary 2008-12-02, 08:41   #1530
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No fakt ładnie wygląda, a mój mąż ma totalną obsesję na punkcie obrączki, zapomniał dwa razy a marudził cały dzień, że wściekły że czuje się jak bez ręki

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Witaj Dziękuję, czytam wątek od dłuższego czasu, jest taki jakiś ciepły i fajny, więc prawdę mówiąc zawsze czułam się tu dobrze. Wszystkiego najnajnajlepszego Ci życzę!

Dorinko:
Witaj Bezbłędna dedukcja Nick wziął się z ulubionej, przynajmniej w momencie jego rejestrowania, marki. To było pierwsze co przyszło mi do głowy Żenujące, wiem
Też najbardziej lubię biżuterię z białym oczkiem. Rzadko noszę jakąkolwiek, ale jeśli już to tylko taką, pasuje do wszystkiego i jest piękna

Oglądałam obie kosmetyki z BU... Nie da sie ukryć, i cenę mają kuszącą, i Hania tak zachwala, wszystkie po kolei się decydują.. Chyba zdecyduję się i ja na coś tym bardziej że podoba mi się idea mieszania składników samodzielnie, zawsze lubiłam robić sobie papkowe peelingi do ciała z cukru, oliwy i miodu

Co do prezentów dla TŻ to niestety, chociaż to nasze pierwsze święta (w sensie że jesteśmy parą) to obejdziemy się bez. Ale... jedziemy za to na narty na tydzień 13 grudnia, do Livigno Już się strasznie nie mogę doczekać, tym bardziej że to chyba jedyny dłuższy wyjazd na narty w tym sezonie. No ale grudzień zrobił się finansowo bardzo kiepski, chociaż udało nam się załatwić nocleg stosunkowo tanio, a jedziemy na free skipass. Szkoda mi mimo wszystko trochę że nic mu nie kupuję, mam nadzieję że on z niczym nie wyskoczy bo byłoby mi głupio.

My z TŻ mamy wspólną kasę. Po prostu sumujemy nasze wszystkie wpływy i planujemy sobie budżet, tak mniej więcej. I jest super Z moim narzeczonym zawsze byly problemy z kasa bo on zarabial sporo, mnie utrzymywali rodzice, mialam jakies 5-6x mniej pieniedzy od niego. Zakupy robilam ja, dzielilismy sie mimo wszystko po polowie a on jeszcze ciagle mnie wypytywal na co wydalam aż 70 zł na zakupy żywnościowe... Jego pieniądze były wyłącznie na jego wydatki, moje na moje. Masakra.

A ze świętami nie wiem co będzie, mam nadzieję że uda mi się przyjechać do TŻ na opłatek z rodzicami i pasterkę w Krakowie, ale nie wiem jeszcze co na to moi rodzice.. pewnie zachwyceni nie będą, delikatnie mówiac. Bo będzie foch że nie chce z nimi spędzić całych świąt tylko gdzieś uciekam... Do obcych, cytując mamę L_V

Ale mi się rozpisało Stasznie dużo tekstu naprodukowałyście dzisiaj. Idę wreszcie na kolacje bo TŻ marudzi że od ponad godziny tu siedzę, czytam i odpisuję
heh jednak zgadłam z nickiem , ja też lubię tą markę sta moje skojarzenie a w takim razie czy Mango też od Mango Teraz na to wpadłam
Zaro to dobry układ macie, ja inaczej zresztą tego nie widzę jak wspolna kasa w związku, i nie wyobrażam sobie aby mnie mąż np. wyliczał, że wydałam za dużo na zakupy żywieniowe czy kosmetyczne a zarabiam mniej od niego....., kobiety są zawsze pokrzywdzone z zarobkami w naszym kraju. Ja wprawdzie dobrze zarabiam jak na kobietę, ale mąż i tak dużo lepiej

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Tak zdemaskowałaś nas... ten tytuł to już prawie funkcjonuje jako komauflarz, ale tak czy siak zapraszamy do plotek na każdy temat

Cześć

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-02 o 08:42
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości