|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
gratuluje kurde ale mnie rozlozylo ![]() ![]() ![]() Tak się właśnie zastanawiam bo Tż ma wujka, ktory ma chyba 5 dzieci, wszystkie dorosle ale jeszcze stanu wolnego i mieszkaja z rodzicami i nie wiem czy lepiej dac im 1 zaproszenie ze zapraszamy ciocie wujka i kuzynow z imienia wraz z osobami towarzyszacymi czy lepiej dac kazdemu osobne zaproszenie? Kiedy zamierzacie kupowac garniaki dla Waszych Tżtów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
witam
![]() Dzisiaj miałam dobry dzień do załatwiania spraw ślubnych. Zarezerwowaliśmy lokal na przyjęcie. Facet za dużo jedzenia weźmie tylko 105 zł od osoby. Dzięki temu możemy zaprosić więcej osób ![]() Zamówiliśmy też obrączki- zwykłe tradycyjne z nacięciami, a że mieliśmy swoje złoto to wyjdzie nam to niedrogo. Mam pytanie co do bielizny, czy jak któraś z was ma sukienkę ecru to bieliznę tez tego koloru? Co z pończochami, bo one są chyba tylko w białym kolorze nie? To ma jakieś znaczenie? Bo dla mnie w sumie nie, ale nie chcę, aby goście pamiętali z przyjęcia tylko moje niewłaściwie dobrane pończochy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Rozeznanie
|
musze sie pochwlaic
![]() ![]() ![]() ![]() a garnitur bedziemy kupowac w czerwcu czyli 2 miesiace przed slubem
moja pasja Edytowane przez Elcia85 Czas edycji: 2009-01-15 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Rosette śliczna bielizna ślubna
![]() Tez teraz zamierzam sobie coś skompletować. |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem nawet sformułowanie takiego zaproszenia byłoby skomplikowane np: zapraszamy Marie i Jana Nowak z dziećmi ...i osobami towarzyszącymi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
elcia pokazuj!!!
stokrotka sa kremowe ponczochy ![]() ![]() idziemy do poradni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Rozeznanie
|
postaram sie pstryknac jakas fotke
![]() ![]()
#1508 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jak obiecałam wklejam fotkę bolerka które mierzyłam i proszę o radę
![]() Czy może lepsze będzie takie bez kołnierza jak wklejała eliame ?
#1509 |
Wtajemniczenie
|
ładne tylko mi czegoś brakuje w tym bolerku może tego że górę od sukni masz koronkową chyba
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Koronkowe bolerko nie wchodzi w grę, bo nie mam takiej koronki z której jest uszyta suknia, a z innej będzie nie ładnie. Więc w grę wchodzi tylko satynowe.
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się szczerze mowiac srednio to bolerko podoba, a dokladnie ten kolnierz jakos nie bardzo mnie przekonuje...sto razy bardziej podoba mi sie to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1232014504 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
kupowalam wyborowa za 18.11
![]() ja bede miaa wlasnie bolerko z koronki, z ktore moja sukienka byla robiona, i place za nie 370 zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się to drugie bolerko też bardziej podoba ![]()
![]() |
#1514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
azzis mi sie takie bolerka nie podobaja, w ogóle ja jestem pod tym względem wybredna, jeszcze żadne bolerko mi się nei spodobało
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw się, nasza sala nie jest zbyt piękna Cytat:
![]() Moim zdaniem nie wypada dać jednego zaproszenia. Jeżeli to dorośli ludzie to powinien każdy dostać swoje zaproszenie. Garnituru będziemy szukać jak wybiorę suknie a mój TŻ zrzuci parę kg ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Wtajemniczenie
|
A ja jutro dzwonię do salony mody męskiej w Częstochowie wypytać się o dwa garniaki jakie nam się podobają, może w sobotę pojechalibyśmy poprzymierzać jakby były rozmiary.
Szczególnie ten pierwszy mi się podoba, mój TŻ ma mysi kolor włosów + siwuskowe włoski gdzie niegdzie i fajnie by wyglądał z tym szpakowatym kolorem. A smoking to drugie marzenie, mamy wybrany smoking z Bytomia, ale nie ma ciągle rozmiaru i pani miała dzwonić a nie dzwoni, no i cena jest troszkę wyższa, a podobno w tym newmenie za 1400 to można mieć już wszystko buty, koszula, krawat/mucha itd itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uhhh ten 1 very sexy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Raczkowanie
|
Z tymi naukami to chyba jest tak ze zalezy od widzimisie księdza- my przez to ze mieszkamy w UK załatwilismy nauki w grudniu (jak byliśmy) i mamy juz spisany protokół bo nie przyjedziemy 3 mies przed. A co do poradni to ksiadz powiedzial ze jak nie mamy to dal nam jakies broszurki do poczytania-ogolnie to poszedl nam na rękę bardzo bo z dokumentow musimy wziąśc tylko zaswiadczenie z USC i tyle
![]() ![]()
#1521 |
Wtajemniczenie
|
Smoking to mi się bardziej z Bondem kojarzy niż z komunią
![]() ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-15 o 19:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
azzis wg mnie ten kołnierz w ogole nie pasuje do tego bolerka
![]() eliame ja nie będę miala bolerka a góra sukni nie ma ramiączek.Widzialam juz niejedna panne mloda bez bolerka i jakos nikt nic nie mowi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Rozeznanie
|
atomufka jesli chodzi o nauki to ja pytalam proboszcza w mojej parafii i powiedzial ze nie ma czegos takiego jak termin waznosci!! dlatego tez na zaswiadczeniu w mojej parafii nie ma anwet daty kiedy te nauki byly robione!! jedynie na zasiadczneiu z dnia skupienia jest pieczatka i data (nie we wszystkich parafiach jest dzien skupienia chyba) ale mojej kolezance znow proboszcz powiedzial ze nauki sa wazne pol roku. tak naprawde to chyba po prostu byl zlosliwy!! mlodzi mieszkaja w skandynawii i mogli odbyc nauki 9 miesiecy przed slubem- potem przylecieliby na tydzien przed ceremonia ale niestety ksiadz powiedzial ze nie i kropka
![]() |
#1524 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też ten kołnierz nie pasi
![]() Jak my braliśmy od księdza karteczki na prekanę (tak to się nazywa jakoś) na 13 m-cy przed ślubem, to nic nie mówił nam żebyśmy poczekali z tymi naukami, bo stracą ważność, a na pewno by nam powiedział. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-15 o 19:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ponczoch to na na 200% nie bede miec bialych. ALbo kremowe albo cieliste, zalezy jaki bede miec w danym dniu chumor. ![]() ![]() ![]() ![]() zeby. Tez mysle o wybielaniu. Tylko, ze u mnie jest problem, bo moj naturalny kolor zebow jest wlasnie lekko zolty. Wybielalam je juz roznymi pastami tymi aptecznymi i lekko rozjasnily, ale nie sa idealnie biale. Myslalam o tych paskach, o ktorych tu wczesniej wspomniano i chyba sie na nie skusze. ![]() ![]()
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
azzis nieeeee zdecydowanie to bolerko odpada, lepiej by bylo gdyby bolerko dla Ciebie było w takim kroku jak to z mojego zdjecia [co jestm ja i ta nieszczesna biala suknia]
Krawcowa nie jest w stanie zdobyc materialu w takim odcieniu? Z tego złego może lepsza byłaby tafta? w takim ivory odcieniu ![]() Przeżyliśmy poradnię ![]() ![]() Obok nas siedziala para z naszą datą. ![]() A była tez para co ma w sobotę ślub ![]() Kupiła sobie papier do zawiadomień i do winietek ![]() ![]() o taki: http://www.allegro.pl/item516678526_...0_arkuszy.html Ja się coraz bardziej napalam na tą suknię z LF - nawet gdybym musiala odpruwać koraliki [pomyslalam nawet ze do bolerka je moge zamontowac ![]() W nosie - coś czuje ze sie zaczynam w niej zakochiwac, najgorsze ze jeszcze nie wiem w ktorej bardziej, bo podobaja mi sie obie. ![]() Jaga a propo butów na zdjeciach modeli w gajerach ![]() Ostatnio jak szukalam kamizelki dla.... emilii chyba, to natknelam sie na producenta, ktory mial kilka fajnych gajerkow, ale sesja zdjeciowa tych gajerow lekko nieudana, otoz model mial ufaflunione buty prawie jak od błota!!! No porazka, i syra na pol zdjecia ![]() Dziewczynki, dowiedzialam sie dzisiaj od ewaleny na topiku bukietowym, co to jest to biale takie, co czesto w stoikach na samochodah sie uklada, w takie krązki!! teraz nie mam fotki, bo nie chce mi sie isc po pendriwa, ale na allegro jest po 6zł to !! I jest to rattan dekoracyjny ![]() http://www.allegro.pl/item530237887_..._w_krazku.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-15 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja pończochy planuję białe, raczej te samonośne, nie miałam z nimi problemów jeszcze. Zęby...kupię coś drogeryjnego jak coś wybieli to spoko, jak nie to nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam andzieje ze nam ksiadz nie powie ze mamy nadrabiac jakies spotkania ![]() ![]()
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny a o co chodzi z tym zaswiadczeniem z USC? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.