![]() |
#1501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
RRRRrrrrrr
S kawa riccore z mlekiem,zielona herbata, Actimel 0%, 2 kromki pelnoziarnistego z serkiem chudym z ziolami i lososiem wedzonym przekaska kawa ze Starbucksa z bezcukrowym syropem orzechowym ![]() 1.5 h na silowni obiad 3 fajitas z kurczakiem,podsmazanym puree z fasoli,papryka,cebula i guacamole (pasta z awokado) ![]() kolacja bedzie paczka poppadoms (wypiekane placki indyjskie malutkie w stylu prazynek) ale robione z fasoli i maki ryzowej. Nie wiem jak to opisac za bardzo. Cala paczka ma 250 kcal i 25h wegli i 15 g bialka. Odkrylam to wczpraj dopiero i mi strasznie posmakowalo ![]()
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Rozeznanie
|
R
![]() I. Owsianka z czterech łyżek owsianych, połówki banana, mandarynki i serka wiejskiego. II. Pół grahamki z własnoręcznie robioną pastą twarogowo - jajeczną( bez majonezu tudzież masła) i papryką, jabłko. III. Jeden kawałek pizzy wegetariańskiej domowej roboty ( wersja dietetyczna: cieniutkie ciasto, mnóstwo warzyw, śladowe ilości żółtego sera, zero sosu), trochę sałatki z czerwonej fasoli, cieciorki, czosnku, papryki i jajka. IV. 150g twarogu z cynamonem, małe cappuccino waniliowe. V. Sałatka coś ala grecka ale z serkiem wiejskim zamiast fety (sałata, ogórek kiszony, rzodkiewka, cebula, pomidor, oliwki + dwie łyżki wiejskiego ) |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1505 |
Rozeznanie
|
GummyKammy-dzięki
![]()
#1506 |
Rozeznanie
|
Dzisiejsze R
![]() Śniadanie: owsianka z ok.5 łyżek,duża łyżka otrębów,łyzka miodu i cynamonu,gruszka, Jogobella Light owoce leśne ![]() II Śniadanie: jabłko (jakieś pół h przed obiadem,za późno wstałam :P) Obiad: pieczona pierś z kurczaka,troszkę ziemniaków,kapusta gotowana z bułką tartą (starałam się tą bułkę odsuwać :P) Podwieczorek: głęboki talerz tej kapusty (została z obiadu ![]() Kolacja: omlet z 2 jajek z połową ząbka czosnku Kolacji jeszcze nie jadłam,proszę o ocenę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
#1508 |
Rozeznanie
|
troszkę,tzn.jeden,góra dwa małe ziemniaki :P
dziewczyny pisały,że omlet na kolację jest ok ![]() ![]() aa no jakoś z warzywami mi dzisiaj nie wyszło ![]() Edytowane przez Papillon Czas edycji: 2009-03-01 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze Rrrr...
Śniadanie ![]() Obiad:pół woreczka kaszy gryczanej , pierś z kurczaka gotowania, surówka z ogórków konserwowych Podwieczorek:serek homo naturalny z musli truskawkowym Kolacja: wieśniak, 2 plastry wędliny i w to zawinięta papryka Jak zwykle mile widziana ocena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzy jaja - łyżeczka masła - sól Do jaj dodać roztopione masło i wymieszać - nie ubijać wlać na patelnię (najlepiej teflonową, żeby nie dodawać więcej tłuszczu) nie przewracać - zlewać to, co nie ścięte pod spód Jakbys go wyprobowala, to daj znac czy dobre ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- dontknow: nie wiesz moze w jakim supermarkecie moge kupic te produkty firmy Sante?? ![]()
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
cytrusku, jeśli chcesz jeść dużo, a utrzymywać wagę i figurę, to polecam ćwiczenia
![]() ile masz wzrostu i ile ważysz- jeśli można wiedzieć? ja je kupiłam w Intermarche, ale w innych supermarketach też powinny być- w dziale z płatkami ![]()
![]() |
#1512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co? żeby nie Oftopować tutaj, to możemy się potem przenieść na prywatne wiadomości ![]() bo jeszcze się ktoś tutaj wkurzy xd hihih
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Rozeznanie
|
no to mój debiucik na R:
Śn:owisanka z mleka, 3,5 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki otrębów, cynamon i trochę wiórek kokosowych, serek wiejski, 1/2 jabłka, czerwona herbata 2Śn:[IMG]file:///G:/DCIM/100SSCAM/SSA49133.JPG[/IMG] kromka chelba sojowego (innego nie mam ![]() Obiad:2 łyżki ryżu brązowego, ponad połowe opakowania chinskiej mieszanki na patelnie, 6 kotletów sojowych gotowanych na bulionie, herbata Podwieczorek:1/2 wiejskiego ze słonecznikiem i cynamonem, kostka gorzkiej czekolady, 2 szklanki czerwonej herbaty kolacja(dopiero bedzie):twarożek z kefirem, szczypiorkiem, i pomidorem, jajko, herbata lub woda No i w między czasie jakieś napoje typu woda lub herbata i ćiwczenia ![]()
![]() |
#1517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa i mała zmiana w moim dzisiejszym jadłospisie:zjadłam jeszcze małą miseczkę pestek z dyni,a do omletu dorzuciłam trochę startego sera (tak na oko jeden plasterek :P )...zaraz odpokutuję robiąc brzuszki :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
Kawwaa
![]() Moje niedzielne Pe 1. 10 pancakes bananowych na maślance, z lodami waniliowymi, nutellą i polane mioooooooodem, kawa na mleku z cynamoniszem i cukrem, jablko 2. pomidorowa zabielana z prawie cała torebka ryzu z marchewka, gruszka kilkanascie paluszkow, pyszna herbata karaibska liptona z cukrem 3. pstrąg pieczony z jakimis ziolami, micha frytek z kethupem, mizeria i kupna surowka coleslaw. jakis babciny wafel czekoladowy 4. strudel jabłkowy na cieplo z lodami waniliowymi, bitą smietaną, czekolada na gorąco o szumnej nazwe Adwokat Diabła ;p z advocatem ![]() będzie: 5. ze 2-3 wielkie kromy świezego chleba wiejskiego z sopocką jakimis warzywami / chrzanem / paprykarzem / almette. herbata z cukrem o ocenę proszęęęę ![]()
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Rozeznanie
|
a niech tam! moje U, a właściwie przy moim metabolizmie P szlak ;D
śniadanie: owsianka z czterech łyżek na wodzie z 6 truskawkami i 250g jogurtu nat polanego miodem, kromka razowca z masłem. II śniadanie: dwie kromki orkiszowego z masłem obiad: gotowana pierś z kurczaka, dużo dużo brokułów chyba na wodzie z domieszką masła, 50g ryżu brązowego podwieczorek: 4 śliwki suszone, dwa morele, 3 daktyle, figa, dwie garstki nerek :P kolacja: dwie kromki orkiszowego z masłem, 150g serka wiejskiego normalnego .. Czy jest cień szans, że w końcu przestane tyć?! ![]()
#1524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sailormoon00011 Czas edycji: 2009-03-01 o 19:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Raczkowanie
|
moje dzisiejsze r z prosba o ocene
sniadanie owsianka z 3 lyzek platkow owsianych z 3/4 szkl mleka 2% z kostka gorzkiej czekolady i 3 orzechami wloskimi jablko obiad z 30-40 g makaronu pelnoziarnistego, z 1/5 sosu z paczki winiary (do spagetti nowy chili) i ok 150g piersi z kurczaka activia kolacja bulka pelnoziarnista i ok 150 g twarozka z sola i pieprzem i ziolami prowenstalskimi 8min abs i legs plus 10min pobiegalam;p moze wkoncu waga drgnie jak zaczne cwiczyc bo od miesiaca stoi pomimo ze nie przekraczam 1400kcal ![]() a teraz jeszcze moze czerwona herbatke wypije...pytanie czy moge ze slodzikiem?? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za OT ![]()
![]() |
#1528 |
Raczkowanie
|
moje dzisiejsze r z prosba o ocene
sniadanie owsianka z 3 lyzek platkow owsianych z 3/4 szkl mleka 2% z kostka gorzkiej czekolady i 3 orzechami wloskimi jablko obiad z 30-40 g makaronu pelnoziarnistego, z 1/5 sosu z paczki winiary (do spagetti nowy chili) i ok 150g piersi z kurczaka activia kolacja bulka pelnoziarnista i ok 150 g twarozka z sola i pieprzem i ziolami prowenstalskimi 8min abs i legs plus 10min pobiegalam;p moze wkoncu waga drgnie jak zaczne cwiczyc bo od miesiaca stoi pomimo ze nie przekraczam 1400kcal ![]() a teraz jeszcze moze czerwona herbatke wypije...pytanie czy moge ze slodzikiem?? a ty cytrusku jak sobie radzisz ze zwiekszaniem kalorii? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
Możecie ocenić tą R
![]() Śniadanie: Owsianka: szklanka mleka, 3 łyżki płatków owsianych, łyżeczka siemienia mielonego, łyżeczka miodu, kromka białego pieczywa z wędzonym indykiem, ogórkiem i cebulą II śniadanie: 2 jabłka Obiad: pierś z kurczka i warzywa gotowane na parze Podwieczorek: serek homo, jabłko Kolacja: serek wiejski, 2 ogórki kiszone
#1530 |
Rozeznanie
|
Niedzielne U:
1) 2kromki żytniego z masłem orzechowym i dżemem truskawkowo-poziomkowym, twarożek domowy z Bran Flakesami i startym jabłkiem z cynamonem,pomarańcza,kube k kakao. 2)Serek homo naturalny z bananem i mixem płatków: BF, Frutina,Cini-minis, musli GOODY i miodem, bułka maślana z masłem i miodem 3)Zraz wołowy, kasza gryczana, buraczki Po: 2kawałki sernika kokosowego ![]() 4)Miseczka budyniu śmietankowego z sokiem malinowym, pół paczki herbatników,4kostki wedla kokosowej, tiki taki 5) 2kaszanki usmażone z cebulą na masełku, 2 kromy pszennego chleba z masłem i żółtym serem, talerzyk sałatki jarzynowej(ale mi się tlustego chciało po kościele ![]() --- Wcinam fistaszki i cini minis --resztka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.