Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-24, 18:21   #1501
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ta jest fajna
rzeczywiście łądna ale jakie dajecie szanse że dotrwa do rana przez całą noc szaleństw?? ja jej daję 0,01% że dotrwa rana

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ale będzie śmiesznie jak sobie tu wszystko powybieramy a okaże się że wyglądamy jak głupki i wszystko będziemy miała zupełnie inne od sukni po fryzury
a tu znowu daję 90% że tak będzie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:23   #1502
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
rzeczywiście łądna ale jakie dajecie szanse że dotrwa do rana przez całą noc szaleństw?? ja jej daję 0,01% że dotrwa rana

a tu znowu daję 90% że tak będzie
wyobraziłam sobie co może zostać z mojej ulizanej gładko fryzury po paru obrotach w zręcznych rękach tż

w ogle to czuję presję Wszyscy mówią, że n ie mogą sie doczekać mnie w sukni, bo będę super wygladac i jak to sobie mnie wyobrażaja w sukni i ble ble a ja własnie nie potrafię sobie wyobrazic siebie w sukni i wydaje mi sie, że będę wygladac dziwnie.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-04-24 o 18:26
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:36   #1503
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

w ogle to czuję presję Wszyscy mówią, że n ie mogą sie doczekać mnie w sukni, bo będę super wygladac i jak to sobie mnie wyobrażaja w sukni i ble ble a ja własnie nie potrafię sobie wyobrazic siebie w sukni i wydaje mi sie, że będę wygladac dziwnie.
ja też czuję presję!!! wszyscy mi gadają jak pięknie będę w sukni wyglądać, jakie to ja mam super włosy na robienie fryzur, jak na pewno pięknie nauczę tżta tańczyć to przez nich sie tak stresuje!!!!!!!!!!!!!!! znalazłam przyczynę!!!!!!!!!!! że wszyscy będą mnie oceniać tego dnia i potem marudzić czemu nie zatańczyłam wywalonego w kosmos walca, czemu bardziej nie rozpuściłam włosów i tak dalej... a w dupie to mam- walnę sobie kilka głębszych i wszystko będzie idealnie

wkleiłam ci jeszcze fotki sukienki od tyłu na gmaila.
jak chcesz to po tym jutrzejszym weselu też ci wkleję fotki mojej nowej sukienki- to może ta złota ci bardziej się spodoba i taką sobie kupisz

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-04-24 o 18:38
Stary 2009-04-24, 18:43   #1504
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie troszke obawiam tego jak bede wygladac w bialym kolorze
bo ja najbardziej to na czarno lubie i dziwnie sie czuje w bialym

choc presji zadnej nie czuje ja ogolnie wyluzowana jestem jesli chodzi o sprawy slubu... no stress

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
wyobraziłam sobie co może zostać z mojej ulizanej gładko fryzury po paru obrotach w zręcznych rękach tż
spoko - jak porzadnie ci ja uliza to nic jej nie bedzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:45   #1505
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też czuję presję!!! wszyscy mi gadają jak pięknie będę w sukni wyglądać, jakie to ja mam super włosy na robienie fryzur, jak na pewno pięknie nauczę tżta tańczyć to przez nich sie tak stresuje!!!!!!!!!!!!!!! znalazłam przyczynę!!!!!!!!!!! że wszyscy będą mnie oceniać tego dnia i potem marudzić czemu nie zatańczyłam wywalonego w kosmos walca, czemu bardziej nie rozpuściłam włosów i tak dalej... a w dupie to mam- walnę sobie kilka głębszych i wszystko będzie idealnie

wkleiłam ci jeszcze fotki sukienki od tyłu na gmaila.
jak chcesz to po tym jutrzejszym weselu też ci wkleję fotki mojej nowej sukienki- to może ta złota ci bardziej się spodoba i taką sobie kupisz
wklej wklej, bo jestem na etapie poszukiwania inspiracji, bo musze kupic sukienke na slub kuzynki tż
Az sobie popatrzyłam na zdjęcia ze studniówki i sie uspokoiłam, że dobrze wygladam w długiej sukienceWkleję na gmaila jak wygladam w upiętych studniówkowo włosach, bo chyba tylko w rozpuszczonych mnie widziałyście.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja sie troszke obawiam tego jak bede wygladac w bialym kolorze
bo ja najbardziej to na czarno lubie i dziwnie sie czuje w bialym

choc presji zadnej nie czuje ja ogolnie wyluzowana jestem jesli chodzi o sprawy slubu... no stress

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

spoko - jak porzadnie ci ja uliza to nic jej nie bedzie
mnie bardziej przeraża, że suknia będzie taka wielka i przytłaczająca i bede wyglądac jak jakis liliput Biały kolor na szczęście lubię, ale rozumiem jak to jest źle sie w czymś czuć...
wiesz, ja tez sie nie spinam, ale jak się tak naslucham, wczoraj na impr tez był temat.
Stary 2009-04-24, 18:48   #1506
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wklej wklej, bo jestem na etapie poszukiwania inspiracji, bo musze kupic sukienke na slub kuzynki tż
Az sobie popatrzyłam na zdjęcia ze studniówki i sie uspokoiłam, że dobrze wygladam w długiej sukienceWkleję na gmaila jak wygladam w upiętych studniówkowo włosach, bo chyba tylko w rozpuszczonych mnie widziałyście.
.
oooo to czekam na fotki ze studniówki
wkleiłam ci już tył tej fioletowej no a złotą pokażę ci najpóźniej w niedzielę jak zgramy z aparatu fotki po weselu więc cierpliwości
za kilka minut przyjedzie mój tż więc pewnie zniknę i pojawię się dopiero w niedzielę ledwo żywa po weselu przeplatanym kursem księgowości
Stary 2009-04-24, 18:49   #1507
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleję na gmaila jak wygladam w upiętych studniówkowo włosach, bo chyba tylko w rozpuszczonych mnie widziałyście.

ja na studniowce mialam rozpuszczone. ale juz nigdy wiecej nie popelnie tego bledu - cholernie goraco mi pod nimi bylo

Cytat:
mnie bardziej przeraża, że suknia będzie taka wielka i przytłaczająca i bede wyglądac jak jakis liliput
to nie kupuj wielkiej i przytlaczajacej

nio to ja sie zbieram z TZem na Blonia po pakiecik startowy moze dostane kolejna koszulke do spania
a jutro wieczorem darmowe Pasta Party
dieto - bye bye...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-24 o 18:50
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 18:50   #1508
foczka888
Raczkowanie

Hej. Postanowiłam do Was dołączyć i się ładnie przywitać
Otóż za mąż wychodzę dokładnie za rok, czyli 24 kwietnia 2010 Co do spraw technicznych to salę, kościół i kamerzystę/fotografa w jednej osobie już mamy załatwione.
Stary 2009-04-24, 18:51   #1509
kaska87
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=7L7Qu...eature=related przypomniałam mi się piosenka z mojego kochanego filmu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 18:59   #1510
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oooo to czekam na fotki ze studniówki
wkleiłam ci już tył tej fioletowej no a złotą pokażę ci najpóźniej w niedzielę jak zgramy z aparatu fotki po weselu więc cierpliwości
za kilka minut przyjedzie mój tż więc pewnie zniknę i pojawię się dopiero w niedzielę ledwo żywa po weselu przeplatanym kursem księgowości
jedna wkleiłam z domu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

to nie kupuj wielkiej i przytlaczajacej
no racja

Cytat:
Napisane przez foczka888 Pokaż wiadomość
Otóż za mąż wychodzę dokładnie za rok, czyli 24 kwietnia 2010 Co do spraw technicznych to salę, kościół i kamerzystę/fotografa w jednej osobie już mamy załatwione.
hej Dwa w jednym nie wróży dobrze...Ale Twój wybór

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=7L7Qu...eature=related przypomniałam mi się piosenka z mojego kochanego filmu
a zjakiego oto filmu, bo nie kojarzę piosenki w filmem?ze Shreka??????
Stary 2009-04-24, 19:01   #1511
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
cześć napisz coś o Was
Cytat:
a zjakiego oto filmu, bo nie kojarzę piosenki w filmem?ze Shreka??????
sama jesteś shrek "diabeł ubiera się u prady"

Stary 2009-04-24, 19:02   #1512
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
sama jesteś shrek "diabeł ubiera się u prady"
A tej sie Prada marzy, z czym do ludzi
Stary 2009-04-24, 19:03   #1513
chilanes
Zakorzenienie

hmmm mój były jutro się żeni, mam mieszane uczucia... tzn nie chodzi o niego, ale os am fakt, że jak to on śmie przede mną a swoją drogą to współczuję jego narzeczonej, ja nie wyszłabym za mąż za człowieka, który niepotrafi kochać

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-04-24 o 19:04
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 19:03   #1514
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A tej sie Prada marzy, z czym do ludzi
u nas się mówi "gdzie z tym ryjem"

Chilanes
a on w Twoim wieku? wpadł czy co haha

Stary 2009-04-24, 19:04   #1515
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
hmmm mój były jutro się żeni, mam mieszane uczucia... tzn nie chodzi o niego, ale os am fakt, że jak to on śmie przede mną a swoją drogą to współczuję jego narzeczonej ja nie wyszłabym za mąż za człowieka, który niepotrafi kochać.
ej no to, że Wam sie nie udało nie znaczy,ze on nie potrafi kochać, może ją kocha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 19:07   #1516
kaska87
Zakorzenienie

Edziorze miałaś nam wkleić fotkę-dobra już widziałam :d

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-24 o 19:08
Stary 2009-04-24, 19:07   #1517
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

taaaa a później bys sie obraziła i bym dostała ostrzeżenie
Stary 2009-04-24, 19:08   #1518
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

taaaa a później bys sie obraziła i bym dostała ostrzeżenie
co jak co, ale ja się nie obrażam

i napisali by Ci "ostrzeżenie za wyzywanie od świńskich ryjów" hahaha

Stary 2009-04-24, 19:09   #1519
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Edziorze miałaś nam wkleić fotkę w rozpuszczonych włosach
Kasiorze a właśnie, że nie! Ciągle wklejam w rozpuszczonych. Dam Ci linka do naszej picasy to tam masz cały przegląd mnie w rozpuszczonych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 19:09   #1520
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiorze a właśnie, że nie! Ciągle wklejam w rozpuszczonych. Dam Ci linka do naszej picasy to tam masz cały przegląd mnie w rozpuszczonych.
phi to dawaj a nie

Stary 2009-04-24, 19:12   #1521
foczka888
Raczkowanie

Co do kamerzysto-fotografa to chcemy, żeby ślub był filmowany i wesele, ale bez zdjęć, ostatnio będąc na ślubie się przeraziłam, podczas składania przysięgi i zakładania obrączek spora część gości przybiegła do ołtarza i zaczęli pstrykać fotki, słyszałam tylko dźwięk robionych zdjęć i nic poza tym, to była tragedia, chciałam bym tego uniknąć więc na pewno poproszę gości o pozostawienie nas "w spokoju" w tym momencie, kamera wystarczy. Zdjęcia będziemy robić tylko podczas małej sesji w plenerze, no może ewentualnie kilka chwil na samym weselu, ale to jeszcze do uzgodnienia. No a co do mnie i mojego TŻ to mieszkamy ze sobą od 2,5 lat, jesteśmy ze sobą od 3 lat, a znamy się od 3,5.
Stary 2009-04-24, 19:17   #1522
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
phi to dawaj a nie
to se weź Nie wiem czy Ci dam, bo jest tam jedno zdjęcie w stroju kąpielowym, tylko dla osób o mocnych nerwach i bez zatorów żylnych

Cytat:
Co do kamerzysto-fotografa to chcemy, żeby ślub był filmowany i wesele, ale bez zdjęć, ostatnio będąc na ślubie się przeraziłam, podczas składania przysięgi i zakładania obrączek spora część gości przybiegła do ołtarza i zaczęli pstrykać fotki, słyszałam tylko dźwięk robionych zdjęć i nic poza tym, to była tragedia, chciałam bym tego uniknąć więc na pewno poproszę gości o pozostawienie nas "w spokoju" w tym momencie, kamera wystarczy. Zdjęcia będziemy robić tylko podczas małej sesji w plenerze, no może ewentualnie kilka chwil na samym weselu, ale to jeszcze do uzgodnienia. No a co do mnie i mojego TŻ to mieszkamy ze sobą od 2,5 lat, jesteśmy ze sobą od 3 lat, a znamy się od 3,5.
a to dziwnie, my chcemy na foto i viedo miec każdy moment RAcja, że goscie nie powinni wyskakiwac z aparatami podczas przysięgi.
A starzy jesteście czy tez takie dzieci czarnobyla jak większość z nas na czele z Kasiorem?
Stary 2009-04-24, 19:19   #1523
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to se weź Nie wiem czy Ci dam, bo jest tam jedno zdjęcie w stroju kąpielowym, tylko dla osób o mocnych nerwach i bez zatorów żylnych
ej no nie mogę się śmiac bo sama jestem kluską

nie prowokuj mnie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-24 o 19:20

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 19:19   #1524
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

Chilanes
a on w Twoim wieku? wpadł czy co haha
nie, jest kilka lat starszy
Cytat:
ej no to, że Wam sie nie udało nie znaczy,ze on nie potrafi kochać, może ją kocha
Ojj zapewniam Cię, że nie i niech się nikomu nie wydaje, że chodzi o moją urażoną dumę, czy coś, bo to ja kopnełam jego i to była jedna z najlepszych decyzji w mym życiu Człowiek ten niepotrafi kochać, od poprostu. Lubi, szanuje, przywiązuje się, ale nie jest w stanie pokochać, o czym jego narzeczona wie i co, jak stwierdziła jej nieprzeszkadza
Cóż mi też się wydawało kiedyś, że mi to nieprzeszkadza, aż zaczeło, bo w końcu, jak każdy potrzebuję ciepła, itd, a na piwo i obejżeć mecz to ja z kolegą mogę iść
Ona przez 2-3 lata nie uslyszała od niego "kocham Cię" i nie usłyszy, bo jeśli on czegoś nie czuje, to niepowie. Za to usłyszała juz nie raz "nooo wiesz... lubię cię" Lubić to ja mogę i sąsiada, ale za mąż za niego nie wyjdę
Ślub biorą "bo Ona chce" i "bo wiesz.... ja mam już 30 lat!!! no i jej rodzice by się nie zgodzili, żebyśmy razem mieszkali bez ślubu"
Najpierw, mimo że wie o jego braku uczuć ciągneła go do ołtarza, a ostatnio ma pretensje, że On nie angażuje się w przygotowania i jej nie kocha
Normalnie, jak w telenoweli brazylijskiej Ale, żeby nie było, ogólnie to typ człowieka "ciepłe kluski z makaronem", taka ciapa pod pantofel akurat, ale głębiej sie zaangażować niepotrafi. Niewyobrażam sobie, by on mógł mieć i potrafić wychować dzieci, bo sam jest, jak dziecko
Dostał bólów brzucha i biegunki, bo byliśmy z dala od jego mamy (pojechaliśmy na komunię do mojej rodziny).
Stary 2009-04-24, 19:23   #1525
kaska87
Zakorzenienie

Chilanes i to jest prawdziwa ludzka istota ten Twój ex

Lubić to można ziomówy z wizażu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-24 o 19:29
Stary 2009-04-24, 19:24   #1526
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ej no nie mogę się śmiac bo sama jestem kluską

nie prowokuj mnie
coś za coś klusko śląska
dam Ci linka jak będziesz miła dla mnie przez trzy bite dni

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nie, jest kilka lat starszy

Ojj zapewniam Cię, że nie i niech się nikomu nie wydaje, że chodzi o moją urażoną dumę, czy coś, bo to ja kopnełam jego i to była jedna z najlepszych decyzji w mym życiu Człowiek ten niepotrafi kochać, od poprostu. Lubi, szanuje, przywiązuje się, ale nie jest w stanie pokochać, o czym jego narzeczona wie i co, jak stwierdziła jej nieprzeszkadza
Cóż mi też się wydawało kiedyś, że mi to nieprzeszkadza, aż zaczeło, bo w końcu, jak każdy potrzebuję ciepła, itd, a na piwo i obejżeć mecz to ja z kolegą mogę iść
Ona przez 2-3 lata nie uslyszała od niego "kocham Cię" i nie usłyszy, bo jeśli on czegoś nie czuje, to niepowie. Za to usłyszała juz nie raz "nooo wiesz... lubię cię" Lubić to ja mogę i sąsiada, ale za mąż za niego nie wyjdę
Ślub biorą "bo Ona chce" i "bo wiesz.... ja mam już 30 lat!!! no i jej rodzice by się nie zgodzili, żebyśmy razem mieszkali bez ślubu"
Najpierw, mimo że wie o jego braku uczuć ciągneła go do ołtarza, a ostatnio ma pretensje, że On nie angażuje się w przygotowania i jej nie kocha
Normalnie, jak w telenoweli brazylijskiej Ale, żeby nie było, ogólnie to typ człowieka "ciepłe kluski z makaronem", taka ciapa pod pantofel akurat, ale głębiej sie zaangażować niepotrafi. Niewyobrażam sobie, by on mógł mieć i potrafić wychować dzieci, bo sam jest, jak dziecko
Dostał bólów brzucha i biegunki, bo byliśmy z dala od jego mamy (pojechaliśmy na komunię do mojej rodziny).
ojoj. Głupio.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Chilanes i to jest prawdziwa ludzka istota ten Twój ex

Lubieć to można ziomówy z wizażu
a kogo lubiejesz najbardziej?
Stary 2009-04-24, 19:24   #1527
foczka888
Raczkowanie

Jeszcze przez 2 tygodnie będę mieć 23lataa Rafał ma 28
Także co do tego Czarnobyla, to jest mi bliski

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 19:25   #1528
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
coś za coś klusko śląska
dam Ci linka jak będziesz miła dla mnie przez trzy bite dni.
tak Ty mi fotki, a ja mam się tak poświęcić..... dobra, ale nie myśl, że ta moja miłość przez te 3 dni będziesz szczera nie wyobrażaj sobie za wiele...możemy byc TYLKO przyjaciółmi nie licz na wiecej bejbe

Foczka, ale jak widać (póki co) Tobie Czarnobyl nie zaszkodził tak jak niektórym

ojej już poprawiłam błąd

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-24 o 19:29
Stary 2009-04-24, 19:30   #1529
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Także co do tego Czarnobyla, to jest mi bliski
jak bliski? Bo tutaj wszyscy maja silną więź emocjonalną
A gdzie macie wesele w city czy na wiosze?

Cytat:
tak Ty mi fotki, a ja mam się tak poświęcić..... dobra, ale nie myśl, że ta moja miłość przez te 3 dni będziesz szczera nie wyobrażaj sobie za wiele...możemy byc TYLKO przyjaciółmi nie licz na wiecej bejbe

Foczka, ale jak widać (póki co) Tobie Czarnobyl nie zaszkodził tak jak niektórym
ej zostaw Foczkę ty dewiancie
Ale mnie nie będzie przez najbliższe trzy dni, ja Ci tu zadanie chce ułatwic a Ty komplikujesz sprawę, jak to facetOj Kasior, Kasior...
Stary 2009-04-24, 19:31   #1530
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ej zostaw Foczkę ty dewiancie
Ale mnie nie będzie przez najbliższe trzy dni, ja Ci tu zadanie chce ułatwic a Ty komplikujesz sprawę, jak to facetOj Kasior, Kasior...
ja mam charakter jak facet, jaram sie wielkimi autami, a na ulicy to ja się za dziewczynami oglądam a nie TZ

dobrze będę dla Ciebie miła

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości