|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
![]() ![]() ![]() ![]() A Ira dziekuje slicznie za pikne komentarze ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1502 | |
Zadomowienie
|
witam nową mamcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Ira dziekuje slicznie za pikne komentarze ![]() ![]() ![]() kurcze wczoraj ogladałam film Nienarodzony,taki schizowy troche,ale ja jestem maniaczka takich filmów ![]() mi mała pierwszy raz ubudziła w nocy od 2 miesiecy bi zgłodniała biedna ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-05-22 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Raczkowanie
|
A dziękować dziękować
![]() Jak mysza skończyła 5 miesięcy ja jako wyrodna matka ![]() Ja jestem małą blondi 30+ ![]() ![]() Pati jeszcze nie chodzi sama, ale ona jest z tych większych rozmiarowo, więc spokojnie czekam i czekam (no może nie tak spokojnie, bo nie wiem ile jeszcze moje plecy wytrzymają tramwajowania jak ja to określam - młoda musi się podpiąć do obu rąk aby ruszyć, tak jak tramwaj do trakcji). |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
BAN stały
|
Kurcze nic mi sie robic nie chce. Milenka sie bawi puzlami.
Dzis piekna pogoda ![]() My dzis mamy pracowity dzien, jedziemy do Londynu po akt malzenstwa (odpis), do banku zalozyc konto, na zakupy, do rodzicow i wieczorem(w nocy) tz z moim tata na lotnisko a ja z Milcikiem zostane u mamy i siostry. Jutro przygotowania do komunii, przeba kupic prezent, Milence ladne buciki do sukienki, w niedziele komunia a w poniedzialek leniuchowanie bo wolne maja wszyscy. A co do prezentu to kupujemy bratu lodz na sterowanie i kase do koperty. Lodz wymyslilismy bo maja obok domu park wielki i jezioro sztuczne. Tutaj jest to bardzo popularne. Tutaj link to takich lodek: http://www.trendtimes.com/rcboats1.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
Fajnie że macie pogodę, u nas zbiera się na kolejną burzę....
My w weekend wizyta u teściów w Giżycku, fajnie bo są fajni ![]() Kobitki powiedzcie proszę, jakie kupowałyście buciki pierwsze dla dzieciaczków? ja mam ogromny problem, bo moja mała ma wysokie podbicie i nic na nią nie pasuje. Znalazłam jedne jedyne sandałki w Bartku... ale szukam jeszcze jakiś pełnych.... eh, chce kupić, już nie patrze na cenę, ale nie ma..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
no to Aga faktycznei macie dzisiaj pracowity dzien
![]() ![]() ![]() Elcik to witam w klubie mam pracujacych ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ja to odnosnie butow sie nei moge wypowiadac bo moje dziecie to zrzuca wszytsko co ma na nogach lacznie ze skarpetkami a ja biegam wokolo niej ciagle zbieram wszytsko z podlogi i zakladam syzyfowo na nowa No ja tutaj za oknem tez widze chmury bo jam wlasnie jest w Gdansku ![]()
#1508 |
BAN stały
|
Co do butow to Milenka tez ma wysokie podbie ale znalezlismy adisaki reeboka ktore pasuja. Najbardziej wlasnie polecam sandalki z regulowanymi paskami dla dzieci z wysokim podbiciem.
Ewelina Twoja mala sciaga buty a moja zawsze odpina rzepy az zepsula w adidasach i juz sie nie kleja ![]() Polecam jeszcze butki pol-zakryte. Nie wiem jak opisac, pozniej wkleje zdjecie. Takie pol buty z paskiem na rzepe, jak sanadaly ale z zakrytymi palcami ![]() Wieczorkiem na pewno sie odezwe. Ide teraz jesc sniadanie i wyczyscic mala bo zjadla sama kanapke z pasztetem i mozecie sobie wyobrazic jaka jest "czysta". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
Ja patrzyłam też na reeboki, ale jak sprawdzałam palcem od wewnątrz to miały sporo nierówności...... właśnie kupiłam takie sandałki na 3 rzepy.... no i oczywiście najlepsza zabawa to ich odpinanie (tak jak pampków przy zakładaniu
![]() Szukam takich pełnych sznurowanych z mięciutkiej skórki do kostki i z wysokim podbiciem..... ciekawe czy będę szukała tak jak igły w sianie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Migrena sie zbliża aż mi drętwieje szczeka ![]() Może jak cos zjem to mi przejdzie ![]() Aga łódź super ![]() witam nowa mamuśke ![]() Polecam buty ecco i geoxy ale nie wiem czy maja sznurowane ,ja kupiłam na rzepy i jak ewelkn chodze i zbieram buty ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Ewelin nie wiem od kiedy mozna ![]()
#1512 |
Raczkowanie
|
Taaa moja ostatnio jednego na jeden rzep zgubiła...... dobrze że były to takie kapciowate z ecco...już tam szukałam butków... nic... popatrze za tymi geoxy.
Jeżeli chodzi o krzesełka na rower to nie za bardzo wiem, ale są chyba różne rodzaje i od różnego wieku. Jeszcze nie zgłębiałam tematu, może na jesień... |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Sorki że wczoraj nie zdążyłam sie pozegnać ale piorun obudził małego i ten tak sie rozryczał ,że tuliłam go ze dwie godziny...U mnie burze szalały cała noc,dzisiejszy ranek...teraz trochę słonka ale coś duszno w powietrzu... Utłukę męża ale co i jak opiszę potem ...bo teraz drę się na niego... ![]() ![]() ![]() Witam nową mamusię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
Heja
![]() Tylko spokojnie, pamiętaj złość piękności szkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
na raty ale doczytałam...
![]() Młody już jeździ rowerkiem ..w siodełku... ![]() ![]() ![]() ![]() Agunia współczuje przeżyć.. ![]() Ulżyłam sobie ale nadal mam mord w oczach... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anetko a co sie stało,ze taka nie w sosie jesteś,co Tż przeskrobał? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Wtajemniczenie
|
ira ubiłabym gdybym się nie wstrzymywała...taki rozgarnięty ......potrafi mi tylko konto czyścić...rozwód se zrobię i tyle
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- w skrócie ...zamiast dzwonić do mnie i pytać o zdanie sam kłapie trzy po trzy i rozwala plany... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
BAN stały
|
Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...420&a=77423932 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
BAN stały
|
Chyba bedziemy na pogotowie jechac z tz
![]() ![]() ![]() ![]() Za duzo krwi jak dla mnie.... Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-22 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Wtajemniczenie
|
Aguś ja wożę ...ale każdy zna najlepiej swoje dzieciątko i wie co i kiedy można
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- ira taaaaaaaaak mam w planie mord ![]() aguś trzymaj się i wspieraj lubego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuje Aguś,ale chyba w pracy powinien zgłosić wypadek,jakieś ubezpieczenie powinno mu przysługiwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Aguś współczuje jak jet zle to lepiej do lekarza jedzcie pozdrawiam i trzymam kciuki żeby przestało boleć
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Zgadzam sie z Ira
![]() |
#1524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja baby już nawet nie pamiętam jak rower wygląda tak dawno nie jezdziłam ![]() mam uraz z dzieciństwa do rolek i roweru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
jedno mam takie http://www.ceneo.pl/1767260
inne takie http://www.ceneo.pl/719312 Każde już się wyjeździło... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
wy sie znowu ukrywacie nie ma was na pasku jak to sie robi????????????
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- A czemu mamy ciebie linczowac ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Dobra wracam do czytania bo zaraz klientka przyjdzie ![]()
#1527 |
BAN stały
|
Co do ubezpieczenia to juz "musztarda po obiedzie", nie ma swiadkow, tylko ten jego kolega ale on nie jest pracownikiem tylko przez agencje chodzi i nie jest wiarygodny. A trzebaby bylo dociekac, wyjasniac, nie ma sensu dla paru groszy z ubezpieczenia. No nic, ide sprzatac poki spia.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
na rolkach tylko w tym roku jeszcze nie śmigałam ale chłopaki sobie jeżdżą...Olce chciałam wroteczki kupić ale muszę teraz wyhamować...ostre cięcia robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
kobieta za ladą
|
elo witam nową mamcie
![]() czy ktoś widział Kurzi??? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.