![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Też sie zastanawiałam, czemu nie ma tu przynajmniej jednej, dwóch stron do nadrobienia od momentu, kiedy Was zostawiłam, ale rzeczywiście Blue Buterfly masz rację. Dziś po prostu taki dzień.
A jakie to grafiki chcesz tworzyc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście mało piszemy, ale w sumie nie ma się co dziwić, dzisiaj niedziela, poza tym każdy chyba zawisł w czasoprzestrzeni po wczorajszym dniu, ja przynajmniej nie mogę się jakoś przełamać, wszystko powróciło.
Mycha, fajnie, że siostra zainteresowała się MJ. Wczoraj, na imieninach ciotki usłyszałam takie głupoty od stałej czytelniczki Super Express'u, że załamałam się , dobiła mnie kompletnie, musiała akurat wczoraj?! Wyżyłam się w samochodzie, zapuściłam Rock with me i darłam ryja w niebogłosy. A co!
#1504 | ||
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13442162]Jestem wstrząśnięta po obejrzeniu tego dokumentu. Uważam, że Michaela i Debbie łączyły dziwne relacje, co nie znaczy, że był złe! Wg mnie każda wypowiadająca się w tym materiale osoba była w pełni szczera i zalezało jej tylko i wyłącznie na dobrym imieniu Michaela, bez względu na to, czy była to jego była żona, jego matka, czy wizażystka. Bashir jest zły, podłym człowiekiem. Nie wiem jakie widział cele w oczernianiu Michaela, w mieszaniu go z błotem. Nie nazwę go świnią, bo byłaby to obraza dla świń.
![]() ![]() Nawet mi nie godaj ![]() A na powaznie to dziwie sie ze jeszcze fani Majkusia sie nim nie zajeli ![]() Cytat:
Cytat:
I wiecie co zaskoczyło mnie najbardziej??? że wiedzial duzo prawdziwych rzeczy na jego temat!!! o ktorych oczywiscie dowiedzial sie po smierci-a dodam ze mój braciszek dostępu do neta nie ma... Wiec moze nie jest tak zle z ta prasą ![]() Ale zaskoczyłam go nagraniem Majka z ostaniej próby, którego nie widzial.... siedzial wpatrzony w kompa i mial świeczki w oczach,nagranie leciało trzy razy z rzedu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Ja tylko na chwilę. Chciałabym wszystkim Aniom udzielającym się w Majkowej Nibylandii życzyć wszystkiego co najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też poproszę.. Witamy nową Majlekomaniaczkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawo dla brata!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą tapete zrobiłam pod wpływem chwili, dzień po śmierci Michaela : http://xena89.w.interii.pl/MJ_project_wall2.jpg Jak już pisałam wcześniej, ja ten film mam na płycie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja całe popołudnie poświęciłam na tworzenie bloga na blox.pl. Majk śpiewał mi cały czas i śpiewa nadal. Oczywiście post o Majku skopiowałam sobie z blogu z Wizażu, dołączyłam parę zdjęć, tak więc Majk ma u mnie swoje miejsce ![]() Myślę, że to nie koniec pisania o nim ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2009-07-26 o 20:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13445257]
![]() ![]() Ja też poproszę.. Witamy nową Majlekomaniaczkę ![]() Oj ja bym się nim zajęła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brawo dla brata!! ![]() ![]() a witam witam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Durna ja
![]() No to jeszcze raz: Wszystkim Ankom życzę wszystkiego co najlepsze - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz piniendzy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze dziekuje wszystkim za życzenia
![]() ![]() ![]() a drugie ...matko zaczelam wlasnie oglądac Living with Michael Jackson take two i mnie zatkało na fragmencie mowionym przez jakiego mezczyzne "Prawde mowiac -poczekajcie cztery, pięc lat, jego dzieci wyjdą przed kamere i obronią swego ojca" pomylił sie tylko o rok, minelo 6 lat....
![]() |
#1512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można samą płytę kupić tu : http://www.kolporter.pl/421572,Filmy...kle-Zycie.html lub poszukać na allegro.
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Blue Buterfly - ładna tapetka
![]() marrrta - zachęcamy do pisania w wątku ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- A tak na marginiesie - strasznie mnie smucą i wywołują łzy w oczach te słowa Majka, które umieściłaś na tapecie, Blue. Są piękne. Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-26 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wiem (wiem też,że popełniłam błąd w dacie, bo miał być marzec,ale to najmniej istotne). Umieściłam je, bo to Jego właściwie ostatnie słowa...A zapamiętam je na całe życie ![]()
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Choć smucą, dodają mi otuchy. Choć mówił to do swoich ówczesnych fanów - odnoszę je teraz takze do siebie. Bo już chyba się zaliczam do ich grona, a wiem, że gdyby mógł - powiedziałby to ponownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
brillant 1
motylek 2 julka 3 obiecane zdjatka ![]() ![]() ![]() ehh jakos mi dzis ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Konto usunięte
|
Porcja zdjęć ode mnie
![]() 1. Flip i Flap ![]() 2. Spocił się, czy tak padało? ![]() 3. ![]() 4. Pan Biznesmen pod krawatem ![]() ![]() 5. Tell me are you the ghost of jealousy ![]() 6. Wstydniś nasz kochany ![]() 7. WOW! Załącznik 2400581 |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
OMG! Dzięki Ci !! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Mike'a... moje zawieszenie jest faktem, nie dają mi spokoju pytania, na które nigdy nie uzyskam pewnej odpowiedzi, nie mieści mi się w głowie fakt, że mógł odejść tak niespodziewanie... Choć z drugiej strony myślę sobie, że dla Niego to szczęście w nieszczęściu, że tak się to stało, że odszedł nagle. Gdyby ciężko zachorował i gdyby to trwało pół roku, rok czy dwa, to prasa weszłaby Mu do piżamy, wtedy dopiero nie daliby Mu spokoju. ![]() Niestety, świadomość tego, że On jest już w lepszym świecie nie poprawia mi samopoczucia. ![]() Cytat:
I to jest prawda, po dniu naładowanym emocjami i smutkiem potrzeba chwili zastanowienia, zatrzymania, zadumy. Byłam dziś na wrocławskim Placu Solnym- przy małej Iglicy, obok kwiaciarek, od miesiąca jest "miejsce pamięci" naszego Mike'a. Są Jego portrety, kwiaty, palą się znicze. Cały czas ktoś podchodzi i spogląda na Jego podobizny. Zapaliłam światełko i spojrzałam w Jego oczy na jednym ze zdjęć. I jak zwykle, po powrocie do domu nie mogę uwierzyć, że to Jemu zapaliłam tę lampkę. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Mały Mike tańczy na zgliszczach Dużego Mike'a. Bardzo to wymowne i... smutne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko jakoś nie podoba mi się ten obraz, rysunek. Nie trafia do mnie zupełnie.
#1526 | |
Konto usunięte
|
Wraz z 9 częścią Private Home Movies runął mój dziecięcy świat związany z Majkiem. Zawsze myślałam, że on NA PRAWDĘ wszedł na Statuę Wolności, a to było kręcone w studioo
![]() ![]() ![]() Kocham oglądać bitwę na torty z 9 części PHM, widok TAKIEGO Majkela powoduje, że rośnie mi serce, on był wtedy taki szczęśliwy, śmiał się jak opętany (jego śmiech mnie zabija ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13446840]
Mi się też nie podoba. Ta sflaczała twarz Michaela... WTF? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Właśnie... Chciałabym by coś takiego było w pobliżu. Bym przechodząc mogła poczuc, że nie jestem jedyną osobą w tym zakichanym mieście, która przeżywa to co się stało, która nie przeszła obok tego obojętnie. Na szczęście jest ten wątek, jesteście Wy. Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Zaraz Was nadrobie.
Wróciłam właśnie z Monachium. ![]() Naprawdę ściągajcie ten koncert ![]() < link : http://www.forum.mjpolishteam.pl/vie...62992fa4395443 Spokojnie możecie brać tą wersje 2płytową z rapida. Jakość jest extra, a w tej dvd coś jakis bląd miałam> Więc. * Były paluszki...mnóstwo paluszków ![]() * Był megaboski tyłeczek w sexi złocie (m.in>) ![]() * Był złoty przyjaciel w gaciach ![]() ![]() * Nie wiem czy wiedziałyście, ale Majk pluje...NAPRAWDĘ ![]() ![]() * Była chwila grozy - dla mnie, bo ja mam lęk wysokości, a Majk się tam pałętał wysoko w Earth Song ![]() * Rozczulające Heal the World, eh tylko można się usmiechać i uśmiechac ![]() Mam znakomity nastrój teraz, jakbym naprawdę wróciła z koncertu. A za Jego uśmiech to dałabym się pokroic na jak najdrobniejsze kawalątka. To teraz Was nadrobię ![]() EDIT: teraz patrze co ja napisałam, ale zostawię dla potomnych ![]() Złoty przyjaciel w gaciach ![]() Miało byc "przyjaciel w złotych gaciach" Ale w sumie chyba bez różnicy ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-07-26 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co sobie tak już od kilku dni myślę...że mogłybyśmy się kiedyś spotkać tzn. zorganizować takie spotkanie,że przyjechałybyśmy do jakiegoś miasta, które byłoby najbliżej dla wszystkich (rozumiecie o co chodzi?). Myślę,że fajnie by było
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.