![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
paulette wygladało to bardzo komicznie
![]() Paulette nie przejmuj się już niedługo się będziesz męczyć tylko do 3 miesiąca ![]() a co do tej grypy to może się zapytaj lekarza jak masz się do tego czasu zabezpieczać by nie zachorować |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka - ja ci dam obgryzac tipsiory ![]() ![]() ![]() dzis tz sie poklocil z taboretowa ![]() ![]() ![]() ![]() nie powiem, ucieszylam sie że sie przeciwstawia mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
byłam z tż i Mikim w teskaczu, tak z nudów oczywiście, bo mały był mega marudny, myślałam że mu przejdzie w podróży i markecie, ale nic z tego masakra była i tam, teraz śpi od 1,5 godziny, mam nadzieję, że wstanie w lepszym humorze, chyba czwórka ostatnia sie wykluwa , winowajczyni
![]() miałam sie zdrzemnąć, ale cos mi nie poszedł ten plan, trwałam w letargu z pól godziny i wstałam jeszcze bardziej zmęczona niz przed drzemką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bunia mu zmoknie i co wtedy, nalozy na nia ![]() ![]() mlody dzisiaj zaczal biegac, mimo ze chodzi jeszcze z rekami w gorze ![]()
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
boszzz, ja to bym chciała by mnie ktoś zaprosił na im. kawę, nie musielibyśmy się w domu kisić
![]() ![]() a w pon. zapraszam Mała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Mlody dzis przechodzi samego siebie, spal cale pol h! znowu zeby...buuu
Ale wlasnie mnie zaskoczyl bo posadzilam go na rowerek, a ten zalapal o co chodzi z pedalowaniem i ruszyl sam! fajnie jest widziec postepy w rozwoju dziecka ![]() Znowu tyje. Siedze w domu i zre. A moze to te makarony tesciowej. Jowisz, bo jeszcze ja sie do Ciebie wprosze na t ciacho... tak by mi sie zjadlo jakas szarlotke cy cos, ale robic mi sie nei chce ![]() Poulette, Mrowko, wspolczuje sensacji zoladkowych. ![]() Do kina chce isc, ale mlody sie co chwila budzi i nie jestem w stanie go zostawic w domu z taboretami. Mala to znak ze TZ tez ma swoje zdanie ![]() Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-09-05 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
usypia. ja padam, cały dzień głowa mnie ćmi
![]() Marticia moja spała 40min ![]() a na ciacho wpadaj, my siedzimy sami cały czas i dla nas każde spotkanie z ludźmi to mega rozrywka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ola popołudniu sama siebie przechodziła, wyjcowała rozmarudzona do potęgi z błahych powodów, stół mógł stać krzywo ![]() Marticia super, że Mario już pomyka na rowerku. Baby macie foty: Saturn Dromader, Ola śpiąca po drugiej stronie w saturnie, Ola skarmiona kakao przez mojego brata oraz ujęcie na rzęsiska ![]() Maluśna brawo dla TŻ i wiesz co? dobra z Ciebie synowa ![]() ![]() ![]() ![]()
#1509 |
Zakorzenienie
|
jakie Ola ma brwi wyraźne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Mamuśka dziękuję w imieniu Oli i puchnie
![]() ![]() ![]()
#1511 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia co się będę powtarzać...
![]() ![]() a dromader the best, mój wczoraj wyglądał tak samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Kochane ciężarówki coś speszyl dla Was
![]() A tak w ogóle pamiętacie giganta Kasiulki? ![]()
#1514 |
Zakorzenienie
|
rany kiedy to było
![]() jedyne co to chciałabym znów wyglądać tak i ważyć tyle ile po powrocie ze szpitala po porodzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leżę ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Jeszcze dopiszę, że będę się wielbić do końca świata i jeden dzień dłużej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
joł
![]() jako, że jaśnie małżonek ogląda mecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nowi zza ściany znów jęczą o spotkanie, a tż mięknie ![]() ![]() ![]() popadająca w samouwielbienie Kasiulko oldskule są fajne ![]() edit: tż przeczytał i postraszył, że pewnie czytają nowi, wiedzą, ze ja to ja i si obrażą ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-09-05 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
obrażą ? co za strata
![]() Jola jakiej produkcji brzydulę oglądasz ? bo na tvn7 w pon. o 17 zaczynają emitować niemiecką. czytałam, że tu główna bohaterka też zadurzona więc to pewnie nie to. ja jutro planuję atak na CH ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Werstunia a to luz by był, bo by się odwalili
![]() ![]() ![]() kochana za darmoszkę poślę oldskula ![]() ![]() ![]() ![]() Mój tż właśnie dopasowuje napisy bo nam się nie zgrywały do Egzorcyzmów Dorothy Mills. Aniu babo weź mnie zabij, pamiętam o Tobie, obiecuję wreszcie pocisnąć płytke ![]() ![]()
#1519 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku to my tak bez zapowiedzenia
![]() Kasiula, ale Olcia super ![]() ![]() Mlody nie spal, ale o 21 ulozyl sie grzecznie do podusi i pcia ![]() ![]() Wersta, czyzby Wlochy-Giorgia? tragedia, tez nie mam co ze oba zrobic, wlasnie szukam jakiegos filmiku na necie, cos zaczal mnei wkrecac NEW Beverly Hills, jako ze zagorzala fanka bylam, a tu i Kelly sie pojawila z siostra juz duza, i Brenda, o matko, ale starucha sie z niej zrobila.. Kasia, ale brzuchol.. ja jesczez do swoich fotek nei zajrzalam, nie mam odwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to na pewno też pamiętasz że z tym nie ma za dużo roboty ![]() ![]() Cytat:
jowiszku oj nie kuś nie kuś bo za dużo osób się zjedzie ![]() ja też mam ochotę na dobrą szrlotkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Marti u nas jest irlandia-pol, o ile się nie mylę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
hello
wstałam przygotowałam juz prawie obiadek włos mi sie suszy oglądam focisze i nie mogę wyjść z podziwu, jaki Olutek śliczności ma buziaczka ![]() ![]() ciążowe plusy to wieksze cyce mi sie miło wspominają, wtedy to miałam właściwe proporcje ciała ![]() co by tu dzis porobić, zimnica za oknem mimo słoneczka na niebie , trzeba bedzie chyba cos na grzbiet odpowiedniego zapodac Kasiulko , dzieki za pamięć, myślałam że poczta zgubiła przesyłkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku ta:
http://www.youtube.com/watch?v=L--H_A8r7tI Staram sie oglądać Polską, ale nei raz ominęłam kilka odcinków, a tej nie ma mowy ![]() ![]() U nas noc trochę lepsza, w zasadzie to się wyspałam a to sukces ![]() U nas też strasznie zimno, niby 17 stopni, ale przy otwartym oknie czuć jakby z 10 było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
ja już zaliczyłam godzinny spaceros, czekam aż dziecię będzie chciało spać i walnę się z nim
![]() Powiem Wam, że jeśli jutro nic nie wyjdzie to wracam do starej pracy. Cierpię strasznie z powodu braku moich pieniędzy ![]() ![]() ![]() Pozatym będę rzadziej widywać tz- bardzo duży plus, bo obecnie mam go tak dość jak nigdy. Dobra koniec zrzędzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Dziękuję w imieniu córy za komplementy ![]() ![]() ![]() Maluśna gdzie się podziewasz? ja już tęsknię ![]() A co do brzucha to wiecie trochę tęsknię za ciążą, cudnie było czuć malucha w środku, ale najfajniej to9 by było jeszcze z Olą w ciąży chodzić ![]() ![]() ![]() Baby widziałyście gdzieś fajną huśtawkę, taką dla naszych maluchów, nio żeby chwilę posłużyła, tylko nie bardzo mam gdzie takową zawiesić, czy myślicie że na stelażu dla większego dziecka coś bym znalazła? może być duża na zewnątrz żeby stała. Sama się muszę wziąć za porządne poszukiwania.
#1527 |
Zakorzenienie
|
ja już wyjątkowo po obiedzie. był barszcz,jaja,biała kiełbasa
![]() a po późnym południem Majosława nas odwiedzi ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- mnie nie brak swoich zarobków bo nie ma u nas podziału.ale tak mi brak OKAZJI do ich wydawania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
hej
u nas też zimno i od czasu do czasu deszczykiem postraszy Kasiulka na stelażu są takie małe pokojowe ale to do malutkich dzieciaczków jak dzieciak większy to się to już nie nadaje a na zewnątrz to są takie duże drewniane na której się huśtawkę zawiesza do tego są też drabinki zjeżdżalnie i można cały plac zabaw z kompletować w domu to możesz mieć jeszcze taką huśtawkę co się zawiesza na futrynach w drzwiach z takiej huśtawki to też długo dziecko korzysta ja mam taką tyle że mam ja zawieszoną na dworze na takim drewnianym stojaku |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
My po 3 godzinnej drzemce-widać mały odsypia zarwane noce...
Na spacerek po południu nie pójdziemy raczej bo pogoda chwilowo znów się zkichała... raz praży słońce, raz robi się ciemno i szaro... Jowisz my też nie mamy podziałów na kase, ale jednak co moje zarobione to moje. Inaczej mi się je wydawało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Judi to ja trzymam kciuki, żeby udało Ci się dostać tę lepszą pracę
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.