![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
no więc jest szcześliwy z tamta swoją nowa dziewczyną, przez ktorą ze mna nawet nie rozmawia;/ zyczyłam mu szczęścia.
no tak...zranił, więc mu się odpłacę Olaś;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
Taak Pati każdy facet to świnia
![]() ![]() Idę poczytać troszkę i w kimę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Wtajemniczenie
|
Hejpa, przeczytałam wszystko. Iwon, ale z Ciebie niedobra dziewczynka
![]() Haniuszu drogi mój wnuczku, gratulacje ogromne, cieszę się ![]() Pati, nie wiem co Ci radzić, słuchaj głosu większości ![]() Tina, nie przejmuj się tym gościem, pewnie zazdrości ![]() A dzisiaj była u mnie moja Bestia, arr, ten chłopak mnie doprowadzi do szaleństwa... ![]() Hejpa, miłych snów ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wiem co zrobię...jednego oleję...moze wróci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Wtajemniczenie
|
hejpa.
![]() przeczytałam, nadrobilam. Ale nie bardzo wiem, co mam tu pisac, dziwnie jakos nie umiem sie wpasowac... wgl zacznijmy od tego, ze mi sie gadac nie chce ostatnio no ale.. ale raczej Was opuszcze jak narazie... chyba, nie wiem. jeny co ja piepr.ze wgl. hejpa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Wtajemniczenie
|
Chrooooomi, ja ci zabraniam! I amen!
Narcia szparcia. Ooooł jes, pamiętamy, pamiętamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
Jeah pamiętamy. nawet było raz 'si ja nara szpara' czy jakoś tak ;D
Co u mnie? Nic u mnie. Czyli 38 st., bóle brzucha, dreszcze - a wszystko przez zatrucie pieprz.oną bułką ;/ Może chociaż schudnę jak od rana nic nie jadłam ![]()
![]() |
![]() |
#1511 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja właśnie z festynu wróciłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
A ja dziś byłam na bilardzie i zakupach ^^ Kupiłam sobie ochraniacze na kolana na trening, 2 kredki do oczu i pędzel do cieni (nie wiem po co, bo się cieniami nie maluję xD) Przyszłam na przystanek o 17.22 a o 17.20 miałam busa... Myślałam że mi dupa z zimna odpadnie jak tak godzinę do następnego busa siedziałam : <
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj przeżyłam szok... Poszłam na miasto z koleżankami, takimi co dopiero na wymianie się tak zaczęłyśmy lubieć. No i sobie siedzimy i idzie moja przyjaciółka. Za rękę z chłopakiem. Z chłopakiem jednej z tych moich koleżanek z którymi byłam. Obecnym chłopakiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja miałam dzisiaj świetny dzień;d ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Wtajemniczenie
|
Już mi lepiej ale jestem słaba i czasami mnie żołądek popikuje.
Pati, malwa, olasia dzięki za troskę ![]() Dont, oł gasz ! ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Olaś, nie masz żadnej takiej koleżanki lub przyjaciółki, która by nie była pseudo?
![]() |
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Jeah ja dziś normalnie dostałam 5 z gegry : o 4+ z matmy ![]() I się dziś mój przyszły mąż na mnie spojżał tak fajnie ![]() A co tam u was kochane? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
hej;*
u mnie nudy...przed chwilą wróciłam ze sql;d jutro mam kartk z histy;/ i odliczam dni do kolejnej soboty;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Zadomowienie
|
No to jeszcze tylko pół dzisiejszego, wtorek, środa, czwartek i piątek
![]() Czyli 4,5 dnia. Czyli ok. 108 godzin. Czyli ok. 6480 minut. Coś chyba spie.przyłam, ale nie chce mi się dociekać co : } |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Wtajemniczenie
|
To i tak jeszcze o 1000000000min za dużo
![]() Mato wgl dziewczyny na nic nie mam czasu już ![]() ![]() Nie ogarniam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
Ywon, dziękuje, już dobrze ;**
Hania, dasz rade ![]() ![]() Dziewczyny, nie znacie mego szczęścia. Zawsze miałam 3 i 2 z majfy, bo nigdy z niej nie byłam dobra. Nawet rodzina się już przyzwyczaiła i nic im to nie robiło jak miałam 3.Jak pisałam spr to mama gadała, żebym przynajmniej na 3 napisała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Edit: Ywon, ale z ciebie pitagoras ![]()
![]() |
![]() |
#1523 |
Wtajemniczenie
|
Aaah, Tin, Ajnsztajnie
![]() Ale przynajmniej ja mam swojego osobistego poprawiacza nastroju w postaci pana Harolda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Haha wiem
![]() Biorę się za historię, fizykę, matmę, niemiecki i co tam jeszcze chcecie. Nie wiem kiedy się tego wszystkiego naucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Wtajemniczenie
|
Hania, jak z nim gadasz? tzn po jakim języku
![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Po angielskiemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
Oł to musisz być dobra z angielskiego. Ja bym sb nie dała rady. Ale słodkie teksty on gada ;D
idę. nie bd mnie. format. ot taki telagram. chyba że się na laptopa kiedyś zaciągne, bo to taty a tata rzadko nam daje, bo twierdzi, że my mamy komputer. Ale do miłego ;***
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
Czesc bejbasy
![]() na poczatek chcialam przeprosic ze sie tyle nie odzywalam. w koncu wygospodarowalam troche czasu zeby napisac bo jutro nei ide na lekcje. ale po prostu tragedia! az wam zazdroszcze tego gimnazjum... no i narazie sie zegnam bo i tak nie wyrabiam, a co dopiero jeszcze tu pisac. ![]() 3majcie sie i nie zapominajcie o mnie bo jeszcze tu kiedys zawitam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1529 |
Wtajemniczenie
|
Eloooo!
![]() ![]() Don't, ale dupa z tego chłopaka, ja nie mogę ![]() ![]() ![]() Karo, nie pitol, nikt Cię tu nie zapomni ![]() A teraz ja będę opowiadać, hiaaa ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz do szkoły goł goł goooooł, yeee, zrobimy szoł ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam zapierdziel w szkole. Mam zwalony humor. Nie mam, dla odmiany, na nic ochoty. Żwby nie było,w szystko nadrabiam. Ekhem, Karolajn, trzymaj się ;* Pytajnik, ten tego zapomniałam... aa, ten 'twoj' to gdzie mieszka? Monika, to Ty z nim jesteś czy nie w końcu? ![]() Gdzie jest Chroma, ja sie pytam, gdzie jest chroma. Pa, pa.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.