American & Polish Girl cz. XII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 17:36   #1501
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
foxy jestes zakupocholiczką
Bylam Od 2 miesiecy grzecznie odkladam pieniazki, kupilam jedynie sweter, body z zipem i longa pasiaka + kosmetyki na wlosy itp.. takze meeeega oszczednie
Jak sie chce zawijac do domu to musze zbierac kase.. tylko te okulary by sie jeszcze przydaly
Stary 2009-11-02, 17:37   #1502
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość

Renatka, bo ja jestem hardcorem,ktory ma w glowie siano czasem
A tak serio..mam to po moim tacie (dziekuje Tato), tj 1000 spraw/pomyslow na minute- i nie wazne czy mam kase czy nie- wszystko zawsze da sie ogarnac
Moja mama to sie za glowe chwyta jak jej co chwile opowiadam o swoich planach..a to remont, a to auto..o nosie juz tez mowilam...a milionerka nie jestem..po prostu potrafie zarzadzac albo i nie potrafie
Masakra..ale przynajmniej ide przez zycie bez ogladania sie na nic..nie ma na czynsz?Jutro bedzie, cos sie wymysli..takie o to moje rozumowanie..wazne,ze sa *******y makabra

ja to za to oszczędna jestem,że ohho, aż mnie to czasem martwi..
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:43   #1503
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
ja to za to oszczędna jestem,że ohho, aż mnie to czasem martwi..
No i czasem tego ludziom zazdroszcze Ja to nie potrafie zbierac pieniedzy ( no teraz to akurat sie fest wzielam, ale predzej- nie bylo mowy). Mam jednak w glowie to moje BMW i zimny lokiec i to mnie trzyma przed wydawaniem pieniedzy
Operacji nie wliczam w moje oszczednosci bo zrobie ja sobie za urlopowe z pracy takze spoko.
Stary 2009-11-02, 17:48   #1504
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
No i czasem tego ludziom zazdroszcze Ja to nie potrafie zbierac pieniedzy ( no teraz to akurat sie fest wzielam, ale predzej- nie bylo mowy). Mam jednak w glowie to moje BMW i zimny lokiec i to mnie trzyma przed wydawaniem pieniedzy
Operacji nie wliczam w moje oszczednosci bo zrobie ja sobie za urlopowe z pracy takze spoko.
ale jak sie zarabia minimalną krajową- dosłownie.. studiuje zaocznie, spłaca rate za auto, utrzymuje to auto.. to tak niewiele zostaje,ze trzeba oszczedzac, naprawde
Stary 2009-11-02, 17:54   #1505
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak sie zarabia minimalną krajową- dosłownie.. studiuje zaocznie, spłaca rate za auto, utrzymuje to auto.. to tak niewiele zostaje,ze trzeba oszczedzac, naprawde
wiem kochana,w koncu zaliczylam rok pracy w Polsce oraz rok studiow wiec wiem jak to wyglada Mialam stazowe 450zl a co 2 tygi zjazd +spanie i zarcie,ksero no i oplata za studia itp.. masakra, rodzice mi pomagali i tak to wygladalo..
wiem,ze bedzie mi ciezko sie przestawic, ale i tak sie ogromnie ciesze. Wszedzie dobrze,ale w domu najlpiej..
Stary 2009-11-02, 17:54   #1506
kamciurka
Zakorzenienie

Renatka ja jakies pol roku temu robilam tym lorealem pierwszym wlosy i wyszedl taki intensywny braz z czerwonawa poswiata, super wyglada do ciemnej cery, podobal mi sie

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:15   #1507
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
wiem kochana,w koncu zaliczylam rok pracy w Polsce oraz rok studiow wiec wiem jak to wyglada Mialam stazowe 450zl a co 2 tygi zjazd +spanie i zarcie,ksero no i oplata za studia itp.. masakra, rodzice mi pomagali i tak to wygladalo..
wiem,ze bedzie mi ciezko sie przestawic, ale i tak sie ogromnie ciesze. Wszedzie dobrze,ale w domu najlpiej..
Dokładnie.. ale ja nie narzekam, goła nie chodza, mam na wiecej niz za czasow liceum.. dupsko woże autem, mam co chciałam

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Renatka ja jakies pol roku temu robilam tym lorealem pierwszym wlosy i wyszedl taki intensywny braz z czerwonawa poswiata, super wyglada do ciemnej cery, podobal mi sie
to moze nastepnym razem jak brąz.. bo ja brunetka 20lat swojego zycia wlasciwie byłam, teraz z czerni zeszłam do rudosci.. i szkoda mi chyba to brązem zaprzepascic..

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
aaa zamotałam sie.
Chodzi Ci o ten co mi wczesniej polecałas z excel, czy ten z ferii co ja wkleiłam?

Na jakim bazowym kolorku robilas?
Bo ja bede na rudym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 18:30   #1508
kamciurka
Zakorzenienie

mowie o tym z ferii wlasnie na rudzielcu robilam, napisze Ci zaraz PW

Niki

Alex
Stary 2009-11-02, 18:44   #1509
anusiuniaa
Zakorzenienie

foxy Ty masz włosy na ringi przedłuzane?
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:47   #1510
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
mowie o tym z ferii wlasnie na rudzielcu robilam, napisze Ci zaraz PW
dziekuje słońce!

widze ze z kolorami kombinowalas tak jak ja..

w avku to Ty?
Stary 2009-11-02, 18:51   #1511
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
foxy Ty masz włosy na ringi przedłuzane?
nie, mialam tylko na keratyne i jesli chodzi o sama metode to jak dla mnie-rewelacja zgrzewy byly malutkie i tak sie mieszaly z moimi wlosami kolorem,ze kompletnie nie bylo ich widac..niestety teraz jest tragednia z naturalkami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 18:55   #1512
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje słońce!

widze ze z kolorami kombinowalas tak jak ja..

w avku to Ty?
nie ma za co oj ja juz wszystko mialam na glowie wejdz sobie w moj album to zobaczysz, tak w avku to ja

Niki

Alex
Stary 2009-11-02, 18:55   #1513
anusiuniaa
Zakorzenienie

ja też miałam masakre po zdjęciu;/
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:57   #1514
madzia167722
Raczkowanie

fotki na dobranoc
madzia167722 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 19:22   #1515
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za co oj ja juz wszystko mialam na glowie wejdz sobie w moj album to zobaczysz, tak w avku to ja
śliczna jestes!
i w kazdym kolorze Ci do twarzy.. zazdroszcze
Stary 2009-11-02, 19:34   #1516
foxy123
Zakorzenienie

Doktorek mi odpisal,ze zrobi mi tak jak chce,ale bez resekcji skrzydelek..ciekawe co wymyslil.
No.
To jutro dzwonie do kliniki sie zapisac na czerwiec..co by moje Ray Bany ladnie lezaly na nowym nosie
Stary 2009-11-02, 19:47   #1517
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Doktorek mi odpisal,ze zrobi mi tak jak chce,ale bez resekcji skrzydelek..ciekawe co wymyslil.
No.
To jutro dzwonie do kliniki sie zapisac na czerwiec..co by moje Ray Bany ladnie lezaly na nowym nosie

no, szalona...

wskoczylam w dzinski, adidaski i t-shirt.. kurtałka na to ciepła i niedlugo ebde leciec do pracy.. a co, w nocy i tak mnie nikt nie widzi
Stary 2009-11-02, 19:50   #1518
foxy123
Zakorzenienie

[QUOTE=Renatka89;15053226]no, szalona...

wskoczylam w dzinski, adidaski i t-shirt.. kurtałka na to ciepła i niedlugo ebde leciec do pracy.. a co, w nocy i tak mnie nikt nie widzi [/QUOTE

ja tez pracuje na nocki i zawsze wygladam jak dupa zza krzaka bo malo mnie to interesuje w nocy

aaaaaaaaaa...wlasnie dostalam maila (tj godzine temu),ze mam szybko podac nr tel bo kurier chce mi dostarczy moj rozowy kufer i nie moze znalesc adresu
Teraz to juz pewnie za pozno..i co teraz ciakawe
Poczekam do jutra

znalazlam fotke okularow..to wlasnie te chce kupic a jak powiedzialam mamie to mowila,ze mam sobie odpuscic..hymm..ja? oj ciezko bedzie

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-11-02 o 19:58
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 19:57   #1519
Renatka89
Zakorzenienie

Red face Dot.: American & Polish Girl cz. XII

[QUOTE=foxy123;15053317]
Cytat:
no, szalona...
Cytat:

wskoczylam w dzinski, adidaski i t-shirt.. kurtałka na to ciepła i niedlugo ebde leciec do pracy.. a co, w nocy i tak mnie nikt nie widzi [/QUOTE

ja tez pracuje na nocki i zawsze wygladam jak dupa zza krzaka bo malo mnie to interesuje w nocy

aaaaaaaaaa...wlasnie dostalam maila (tj godzine temu),ze mam szybko podac nr tel bo kurier chce mi dostarczy moj rozowy kufer i nie moze znalesc adresu
Teraz to juz pewnie za pozno..i co teraz ciakawe
Poczekam do jutra
ja na 3 zmiany robie.. no i w nocy.. mimo,ze tam swiatło mamy to ee tam, tylko syfy pozakrywałam bo az wstyd,ale nawet sie nie maluje, nie chce mi sie

rożowy kufer? pokaz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:01   #1520
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cholercia ale mam nadrabiania... a jeden dzień mnie nie było...
Co do ciuszków z alle.. to jednak nic nie wziełam :P Hmmm nie wiem o co chodzi z tymi Nindżami Ale znalazłam piękne spodnie.. piekna bluzeczke piekne kolczyki piekny lakierek do paznokci i co ja jeszcze kupiłam?... aaa no szaliczek cudooowny Chyba wszystko.. Ale miałam taka ochotkę na zakupy oj oj... fajnie, że jeszcze coś mi zostało (many many) to niedługo powtórkę z rozrywki zrobię hihihi

Cytat:
Napisane przez madzia167722 Pokaż wiadomość
co do tego czy się nie będzie wspinała to nigdy nie wiadomo hehe po takiej osobie można się wszystkiego spodziewać

co myślicie o kolczyku w pępku chyba on jest w stylu AG ale tak się zastanawiam czy kolczyk w języku jest w stylu AG bo jeszcze żadnej nie widziałam ?
Ja mam oprócz przekłutych uszu, dwa kolczyki w języku... (dwie dziurki), tatuaż na podbrzuszu i na plecach. planuję jeszcze gdzies w okolicach kostki (stopa) wydziergać napis, który będzie mi moją mamusie przypominał. Mój kochany nic nie ma przeciwko kolczykom w ozorku. Lubi je Ja również, piercing jest inny. Nie pospolity
Cytat:
ja mam i w pepku i w języku

i robie sobie tatuaż, czekam tylko na jakas gotowke..
hihi oj gotówka gotówka... w pępku miałam 3 razy ale po 2 msc zawsze mi się nudził... to było kilka lat temu. teraz może za 5000 tysiaków zrobiłabym sobie
Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Jak uważasz.
Moim zdaniem jakiekolwiek kolczyki w twarzy nie są w żadnym wypadku w stylu AG, wyglądają jak dla mnie tandetnie i bez klasy.
Ale i tak lepszy nos niż warga
świeta racja, bez urazy kochane ale mi rowniez sie to nie podoba... Mam skojazenia z zakolczykowanymi świniami

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Ja tak za takim sportowym stylem na codzien nie przepadam, b. rzadko chodze w adidaskach. No ale w góry czy na spacer z pieskiem to wiadomo, dzisiaj nawet sobie takie ocieplacze do tego kupiłam

A z tym się zgadzam, zresztą już chyba Ci to kiedyś pisałam po ujrzeniu Twojej ślicznej buźki w avie
Prosze o więcej zdjeć
No bo my tu same śliczniochy mamy
Ja adasie używam tylko do biegania, fitneska etc. Nie lubię sportowego stylu ale najki, bluza z kapturem i kurtka świecąca z futerkiem.

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Nie bylo mnie tu 2 dni a tyle juz mam do nadrobieniacaly weekend bylam z Tztem to dlatego zabieram sie do nadrabiania
Oj coś nas chyba łączy
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
http://photos.nasza-klasa.pl/2228502...16a125a3f.jpeg która ładniejsza? pytam z ciekawości czy kobiety też wolą blondynki

http://nasza-klasa.pl/profile/227762...ery/album/2/73
Obie są beee, a ta i ta jakas dziwna :P

Cytat:

Dziewczyny, co robic
Wyszla nowa kolekcja okularow Ray Ban no i sie zakochalam na maksa
Oprawki+szkla kosztuja 300euro..
mam kase, ale w przyszlym miesiacu zamawiam juz totalnie wszystko do pazurkow (jak juz wspominalam- pojdzie na to 700euro) wiec jestem w kropce
Normalnie milosc od pierwszego wejrzenia, ale mam
wqurw bo sie wacham ciagle...a boje sie,ze potem bede marudzic,ze moglam poczekac itd
help
Moze zaczne wyprzedawac ciuchy na ebayu
bo mam ich tone

LILLY- ja mam kolczyk w gornej wardze i mnie sie wydaje,ze dodaje mi uroku
Ale wiem juz od dawien dawna,ze Tobie sie to nie podoba
Kolczyk w wardze wielu dziewczetom pasuje... A co do banów- ja bym je kupiła... potem mam depreche... przezuwam tygodniami myśli ze smutkiem, ze cos mogłam mieć.. a teraz nie mam się w co ubrac.. a tamten ciuszek (etc.) właśnie dzisiaj by mi baaaardzo pasował

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
kupić Dziewczyny? mam ostatnio faze na buty, strasznie duzo modeli mi się podoba, szczególnie na all
Nie, mi się w ogóle nie podobają

Cytat:

Renatka, bo ja jestem hardcorem,ktory ma w glowie siano czasem
A tak serio..mam to po moim tacie (dziekuje Tato), tj 1000 spraw/pomyslow na minute- i nie wazne czy mam kase czy nie- wszystko zawsze da sie ogarnac
Moja mama to sie za glowe chwyta jak jej co chwile opowiadam o swoich planach..a to remont, a to auto..o nosie juz tez mowilam...a milionerka nie jestem..po prostu potrafie zarzadzac albo i nie potrafie
Masakra..ale przynajmniej ide przez zycie bez ogladania sie na nic..nie ma na czynsz?Jutro bedzie, cos sie wymysli..takie o to moje rozumowanie..wazne,ze sa *******y makabra
PIONTECZKA
Cytat:
Nio faktycznie.. to tak jak ja- przeszłam całą palete kolorów... od czerni do bieli

Tak a propos fotencję dodałam do albumu. To do kobitek, ktore mi wyslaly co nieco a ja się niestety nie odwdzieczylam... Byloby wiecej i lepszej jakosci.. ale odkrylam dzisiaj, ze aparat mi zdycha.. flesza ni ma, ekran rozlany... dupcia zimna

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

[QUOTE=foxy123;15053317]
Cytat:
no, szalona...

Eeee foxyyy.... a weź Ty wrzuć jakieś fotencje do albumu bo ja nie widziałam cie jeszcze w calej krasie.... aaa... a tak bym chciała.. no...?
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:04   #1521
foxy123
Zakorzenienie

Siema Czarnuleczko
Co ma znaczyc- w calej krasie?
Renatka- taki kupilam

http://cgi.ebay.co.uk/BEAUTY-BOX-PIN...item1e587e2ca8

jest leciutki, ma wyjmowane przegrody itp.. na poczatek styknie
Stary 2009-11-02, 20:12   #1522
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna jestes!
i w kazdym kolorze Ci do twarzy.. zazdroszcze
dziekuje ale zawsze powracam do ciemnych jakos tak najlepiej sie wtedy czuje mimo iz zdania podzielone

Niki

Alex
Stary 2009-11-02, 20:14   #1523
foxy123
Zakorzenienie

Czarnulka, wkleilam 3 fotki, ale takie tam badziewne, nie mam nic na kompie ciekawego
Stary 2009-11-02, 20:18   #1524
Eloska
Wtajemniczenie

witam

Cytat:
kupić Dziewczyny? mam ostatnio faze na buty, strasznie duzo modeli mi się podoba, szczególnie na all
mi się podobają, dwie kumpele z klasy je maja (szare i karmelowe) i są fajne
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:45   #1525
foxy123
Zakorzenienie

Czarnuleczka, Ty chyba kawal baby jestes co? Tj chodzi mi o wzrost..tak po zdjeciach osadzam
Ahh..piekna masz opalenizne
Ja przed urlopem musze wykupic karnecik i caly grudzien polatac na sol.
Stary 2009-11-02, 20:45   #1526
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie! Co do farbowania..

Ogladacie moze 'Pierwsza Milosc'?
Tam dwie laski ( Ola i ta corka Wekslerow czy jak tam)
maja swietny kolor wloskow Taki niby blond, niby rudy..no cudo..jaka farba ma w palecie taki kolor?

potwierdzam super ma ten kolor owiele jej ładniej teraz niż przedtem- dodaja jej charakteru i podkreslaja cere
Cytat:
mi sie one średnio podobaja- ale to rzecz gustu-co do butów zimowychjestem strasznie wybredna
Cytat:
Buty to tam pal licho..mam 4 pary botek, 2 pary plaskich do kolan, 2 pary kozakow i takie z D&C ciepluchy zimowe ( smieja sie znajomi i mowia,ze jak z NASA) ale okulary to przezyc nie moge I chyba wiem co zrobie..zeby nie wydawac z wlasnej kasy, pojde do banku, wezme mini-pozyczke na 300euro i bede splacac co miesiac po 50e
Przed chwila mignela mi fotka na moim pulpicie- z moim noskiem 'przed' i 'po' (obrobka)..no i napisalam do Dr czy mi go nie zrobi po zimie Moj chlopak robi nos w lutym (jejuuu, moj BYLY chlopak ciezko po 8 latach sie odzwyczaic) , to ja sie chyba na maj-czerwiec zapisze. 1000e jakos na operacje ogarne, a bedzie z glowy
Ciekawe co mi odpisze
zazdroszcze tyle kaski na zakupy może też sie kiedys tak dorobie
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:50   #1527
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
potwierdzam super ma ten kolor owiele jej ładniej teraz niż przedtem- dodaja jej charakteru i podkreslaja cere

mi sie one średnio podobaja- ale to rzecz gustu-co do butów zimowychjestem strasznie wybredna

zazdroszcze tyle kaski na zakupy może też sie kiedys tak dorobie
Tu nie ma czego zazdroscic Ja to sie wrecz wstydze,ze wroce do PL po 5 latach bycia na wyjezdzie, a przyjade jedynie z nowymi cyckami i nosem Inni buduja domy, kupuja mieszkania..a ja wszystko przehulalam
No ale mam jeszcze prawie rok na oszczedzanie..takze jakos nadrobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:58   #1528
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Tu nie ma czego zazdroscic Ja to sie wrecz wstydze,ze wroce do PL po 5 latach bycia na wyjezdzie, a przyjade jedynie z nowymi cyckami i nosem Inni buduja domy, kupuja mieszkania..a ja wszystko przehulalam
e tam, ważne żebys tego nie żałowała, ważne tylko żeby nie zostało CI to do konca życia zreszta jak nie masz męża ani poważnych planów to po co oszczędzać
ja przed chwilą założyłam lokate- to jest mój plan oszczędzania
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:04   #1529
madzia167722
Raczkowanie

Cytat:

Nie martw sie, raz się żyje i trzeba czasem zaszaleć

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Czarnuleczkaaa jak możesz to wkjej fotke swojego języka- jestem baardzo ciekawa jak to u Ciebie wygląda. Swoją drogą to Ty dzielna babka jesteś. Ja tu się roztrząsam nad jednym kolczykiem w języku a Ty aż dwa masz
madzia167722 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:04   #1530
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
e tam, ważne żebys tego nie żałowała, ważne tylko żeby nie zostało CI to do konca życia zreszta jak nie masz męża ani poważnych planów to po co oszczędzać
ja przed chwilą założyłam lokate- to jest mój plan oszczędzania

Nie, no pewnie- poki jest sie mlodym to trzeba szalec..oczywiscie z jakims umiarem, chocby minimalnym
Odkad postanowilam wracac do domu, tak od tej pory nie wydaje pieniedzy. Dzisiejsze znalezisko-okulary- nie sa moim kolejnym 'widzi mi sie', podobaly mi sie juz dawno, mam nawet fejki z ebaya..ale to nie to samo
Samo poczucie,ze sa podrobkami mnie wkurza..bo jak oryginal mnie nie stac to zawsze mialam zasade- nie kupuje wtedy nic. No ale te okulary mega mi sie podobaly,stad skusilam sie na fake'a.
Nie nosze ich jednak, leza sobie na stole, zreszta sa za duze dla mnie, bo oryginalny Ray Ban ma mniejsze oprawki.

No i padlo dzisiaj,ze sie zakochalam w nich..i wiem,ze je kupie (najdalej do przyszlego tygodnia)- znam siebie i wiem,ze tak bedzie
Jednak staram sie usprawiedliwac,ze to nie jest zakup na jakas glupote, tylko na okulary korekcyjne

Tak,tak,wiem- glupie pocieszanie i staranie sie zagluszenia poczucia wyrzutow sumienia/...

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-11-02 o 21:06
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości