![]() |
#1501 | |
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
Cytat:
![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2009-12-16 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Organizatorkaaa :)
|
ja teraz też nie używam LP na całą twarz
![]() ![]() ![]() ![]()
#1503 |
Zadomowienie
|
Jeju, mam już moje zamówienie
![]() ![]() Btw. EDM mnie wkurza z tymi ich sloiczkami, czy im sie kiedys uda wyprodukowac takie, z ktorych nie bedzie sie sypac? ![]() A co do filtrów to będę musiała się pewnie na nie wkrótce przerzucić, bo chciałabym kwasy jakieś mocniejsze wypróbować.. ale jednak cena avene mnie aktualnie odstrasza, a z lirene i innymi taniochami wole nie kombinować przy mojej cerze.. zwłaszcza, ze sporo osob pisze ze zapycha Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2009-12-16 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ma któraś może nowy róż Wild Vines?Bo nie pamiętam żeby któraś zamawiała a ciekawa go jestem
![]()
#1506 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() mam go od 1,5 tygodnia prawie, a jeszcze go nie otworzyłam ![]() ![]() w sztucznym wydaje się być mniej więcej w tej samej tonacji kolorystycznej, co memphis rose, ale nieco rozbielony, przytłumiony i bezdrobinkowy. W dziennym pewnie okaże się zupełnie inny ![]() na razie wrzucam porównanie nowego pędzla do różu (Dome Blush Brush) z Angledem oraz LHK ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-16 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
A widzisz
![]() ![]()
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
Cathy, jak zwykle niezastapiona! co masz tam z tyłu taki stojak na pędzelki, że tak równiutko w rządku stoją?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() jak ja bym chciała, zeby one mi tak równiutko stały w moim przyborniku na pędzle ![]() ![]() na zdjęciu to one sobie leżą (zdjęcie grupowe pędzlaków EDM- owych było pstrykane i je poukładalam sobie na płasko ![]() ![]() SugaMama - jutro go w świetle dziennym obejrzę i zobaczę, co to takiego jest ![]() ![]() I chcialam ponownie pochwalić pędzelek Smudge Brush - akurat ich ilość jest u mnie w pełni uzsadniona, biorąc pod uwagę fakt, jak wielozadaniowe są ![]() Co do samego Dome Blush Brusha - mam z nim problem. I to spory, bo nie umiem określić, czy go lubię, czy nie. Niby naprawdę fajnie nakłada się nim róż, nie robi smug, jest mięciutki, delikatny, a jednak... Nie wiem, czy to szukanie dziury w całym, czy już zmanierowanie, czy też już mi się , jak to mówi moja ciotka - "w ... się poprzewracało ![]() ![]() ![]() ![]() No i niestety, przy mocniejszych różach jednak można nim sobie krzywdę zrobić i trzeba uważać. Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-12-16 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, szyja jest bardziej w stronę żółtego, podobnie dekolt; buzia tylko taka prosiakowata ![]() Zatem będę kierować się w stronę goldenów.. kurcze, wcześniej bym nie pomyślała, że żółcie mogą łagodzić zaróżowienia. Spróbuję fawna i winged. Majade, Isilindil - dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Organizatorka
|
Wrzucam porównanie różu Wild Vines do dwóch, które moim zdaniem są w dość podobnej tonacji - Memphis Rose oraz Wishing Well.
Memphis Rose jest z nich najciemniejszy i ma srebrne drobinki, Wishing Well oraz Wild Vines są niby matowe, ale po roztarciu wychodzi z nich bardzo delikatny satynowy połysk (Wild Vines jest bardziej matowy jednak). Wishing Well dodatkowo ma chyba najwięcej lekko brzoskwiniowych, trudno uchwytnych tonów, widocznych dopiero po nałożeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Zakon Sióstr Przytulanek pod wezwaniem Matki Boskiej Rękodzielnej
|
nowa kolekcja - trzy cienie mini New Wave + Blending Brush. Cena 14 $.
http://www.everydayminerals.com/stor...ollection.html I przecudowny ekologiczny dżins, jedyne 55 $ za model "ciocia pożyczyła mi maszynę do szycia" ![]() ![]() http://www.everydayminerals.com/stor...-naturals.html Plus trzy gratisy, do wyboru: http://www.everydayminerals.com/beau...super-specials Edytowane przez Ondyna Czas edycji: 2009-12-17 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
diabeł tkwi we mnie, a piekło kroczy za mną ![]() Edytowane przez Wampisz_Seryjny Czas edycji: 2009-12-17 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Gdyby były w wersji próbkowej i niższej przez to cenie, może bym i się skusiła. Ale i tak nic nie przebije jeansowej kolekcji. Cena 30, 50 i 55$ to chyba jakaś pomyłka. Przynajmniej o jedną cyfrę w tych kwotach jest za dużo moim skromnym zdaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Cena jest bardzo skromna i pełna miłości
![]() Należy pamiętać, że chodzi o "oryginalny projekt autorski" w stylu "Poszukiwany, poszukiwana" Barei: - Panie dyrektorze, tu mamy jeziorko, a tu będą bloki. - Nie-nie-nie... Jeziorko damy tu, a bloki... o tam! ![]() Mam wrażenie, że ta kobieta bawi się wyjątkowo dużym domkiem dla lalek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Organizatorka
|
Ale róż "come what may" wygląda dość ciekawie dla jasnych karnacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
Czy te gratisy to są "bigi"?
#1521 |
Raczkowanie
|
Róż na pewno, a co do cieni - nie wiadomo. Objętości nie podali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
Rano odbieram maila, a tam newsletter z tymi torbami
![]() Jeżeli chodzi o Collections to wszystko ładnie pięknie tylko po co mi np. 3 pędzel do oczu. Powinno być w Collections i możliwe do zakupienia oddzielnie, bo po co ja mam płacić za pędzel jak już go mam. Swoją drogą naprawdę firma ma dziwną polityką - najgorzej wkurza mnie to, że żeby przetestować jakiś konkretny kolor to albo muszę czekać aż go łaskawie wrzucą w try me fry, czego mogę się nie doczekać, ale kupować po 2,5 a może mi się i tak nie spodoba i pójdzie na wymiankę, albo korzystać z wymianek. Mi wystarczyłaby nawet próbka w strunie, ale żeby nie kosztowała 2,5 wiadomo, że pudełko kosztuje. Swoją drogą przyszły do mnie próbki Lumiere podkładów w strunie, zapłaciłam tylko za przesyłkę ![]()
#1523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeansowe torby na zakupy są faktycznie oryginalnej urody ![]() No ale poza tym, to fajnie, że coś się w końcu ruszyło i wprowadzają więcej nowości, niż jeszcze niedawno, gdy trzy miesiące trąbili o zmianach i wprowadzili kilka odcieni. Teraz robią to częściej ![]() ![]()
![]() |
#1526 | ||
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Nie wiem na ile dokładnie czytacie co ona wypisuje, ale przy super-ekstra-jeansowej torbie zaczęła od: Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() liczę na to po cichu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Jestem groszek... ;)
|
Wkurzyłam się
![]() Ja chcę sobie zamówić osobno First love i come what may, bo są śliczne a tu d.upa, nie mogę bo 2 zamówień powyżej 29$ to ja nie zrobię ![]() Ja chcę!! ![]() ![]() Chyba zaraz skrobnę do nich wrednego maila. Edit: wysłałam, jestem ciekawa co odpiszą. A co do domku dla lalek i Cariny, trafne w 100% A z pozytywnych rzeczy... polubiłam się z angledem ![]() ![]() ![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2009-12-17 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , normalnie chyba już odechciało mi sie minerałów
![]() ![]() ![]() ![]() a myślałam że do świąt dojdzie ![]() i co ja biedna mam teraz zrobić, do siebie się boje znowu zamawiać a obiecałam że w końcu dostaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Ado ja bym próbowała szukać tych paczek ,podzwoniła bym po pocztach, rozdzielniach, urzędach celnych.Gdzieś się znaleść muszą, przecież nie wyparowały ani kosmici ich nie zabrali
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.