|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Oooooo jaaaaaaa cheeeeeeeeee takie
![]() ![]() ![]() Właśnie wstałam, piję kawę bo czuję, że nadal jestem zaspana i przydałoby mi się takie co nie co do tej kawy ![]() Simpatica ja właśnie mam nadzieję, że jak zacznę pracować to w końcu będę mogła to marzenie zrealizować ale najpierw to trzeba ząbki wszystkie doprowadzić do porządku A ja się boję dentystów Jak byłam mała to byłam na konsultacji u ortodonty ale wtedy rodziców nie było stać nawet na taki ruchomy aparat a później to się jakoś samo rozeszło po kościach że tak powiem
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla he he doskonale Cie rozumiem
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to, że za stare, ale zawsze wydawało mi się że aparat nosi się w okresie dojrzewania. Ale widocznie się nie znam. Dobrze, że można i teraz ząbki wyprostować. Ja mam to szczęście, że mam proste i ładne zębiska o takie
![]() LTL ja też piekę mufiny a raczej piekłam bo teraz mam zakaz na takie rarytasy. Wyszalałam się dzisiaj na łyżwach
|
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Ja na łyżwach całe wieki nie jeździłam ale chętnie bym się wybrała
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jupi To oblewamy
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
ale będzie picie, sialalalala
![]() gratuluję d&g ![]() ![]() teraz nic, tylko oblewać! ![]() Edytowane przez nulka5 Czas edycji: 2009-12-11 o 18:55 |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE !!!
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super gratulacje
|
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
GRATULACJE
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:ja też chce na lyżwy uwielbiam łyżwy ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Ja już się żegnam na dziś lece się wykąpać i obejżeć filmik z siorką buziole
|
#1514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja teeeeeeeeeeeż Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
ja do mojego "ale nie zostawisz mnie samej na LODZIE?" a on, że nie, że spoko... ja zeszłam na lód i pojechałam a on biedny się zbierał : D po 2 okrążeniu jednak się zreflektowałam i pomogłam biedaczkowi ![]() p.s. Właśnie oglądałam Pudzian kontra ten jakiś Najman... oh my God! Ale dobre to było! nie ma co... Pudzian respect
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2009-12-12 o 00:07 |
|||
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, w Żarach mamy kryte lodowisko. W ogóle rozwija się ta nasza wiocha bo mamy praktycznie w jednym miejscu basen, kręgle, lodowisko i ściankę wspinaczkową
![]() Cytat:
) na środek, ale że hamować nie umiem to zdarzały się stłuczki Ale bosko było A wczoraj miałam niespodziewaną imprezę. Zadzwonił kolega i zaprosił do siebie na spontaniczną domówkę. To samo towarzystwo co zwykle więc zabawa przednia. Teraz niestety główka boli bo z winkiem się przesadziło a trzeba zabrać się do nauki buuuu... |
|
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kochane laleczki
Ja uciekam poszaleć na mieście z siostrą a wieczorkiem też może skoczę na łyżwy ![]() miłego dnia
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardzo dużo jeździłam na łyżwach jako dziecko, teraz jakoś nie mogę się zebrać, żeby iść na lodowisko ![]() ziiiimno dzisiaj u mnie, kurde zima idzie
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
Ja w nocy oglądałam walkę w tv
![]() Pudzian pojechał z Najmanem jak traktor ![]() masaaaaaakra... rozsiedliśmy się ze znajomymi, gotowi na oglądanie... a tu 50 sekund i po zabawie... ja też bym sobie chętnie poszła na łyżwy ale najpierw to mi musi nóżka porządnie wyzdrowieć, a później będę dopiero śmigać
Edytowane przez nulka5 Czas edycji: 2009-12-12 o 12:19 |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pospałam. Ponad 12h
Czuję się jakby mnie walec przejechał...Mam dzisiaj plany sprzątające. Mam nadzieje, że sie uda, bo na razie przez to przespanie mam jednego wielkiego lenia ![]() PAVLINECKO póki pamiętam to zapytam Wyjaśniło się coś z tymi kwiatami? Tż się przyznał? Czy to jednak nie on ?Miłej soboty kochane
|
#1520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój powiedział, że więcej zamieszania niż to w ogóle warte 44 sekundy natarcia Pudziana... niezapomniane...
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
![]() A dziś mamy kolędę mam nadzieję, że ksiądz się nie skapnie, że była mała libacja Pędzę się szykować
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) z jakimś listem miłosnym. Nie wiem co za głupek, ale jak sie dowiem ![]() A teraz siedzę zła, bo mieliśmy super plany na sobotę, a teraz siedzę sama w domu, jest zimno, a TŻet poszedł robić nowy tatuaż, co zajmie pewnie do wieczora (" za 2 godzinki wrócę...phiiiiii ). I nawet nie mam jak wyjść bo nie ma kluczy
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy się w końcu ujawni ![]()
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj przyjechałam do domu, byłam trochę pomóc babci w domu a teraz bezczelnie się lenię Właśnie wypiłam kawkę i mam czas na wizażowanie ![]() Oj zimno, ja dziś straszliwie zmarzłam Ogólnie cały dzień bardzo pochmurno i sennie wręcz.Miłego popołudnia
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Moje plany naukowe też legły w gruzach bo pojechałam z mamą na miasto tylko na chwilę. Łaziłyśmy kilka godzin, ja kupiłam sobie spódnicę dżinsową i spodnie. Spódnica średnio mi się podoba ale mama mnie namówiła, że ładnie leży itp więc wzięłam. Za to ja mamę namówiłam na sukienkę wieczorową bo w styczniu idzie z tatkiem na bal
Ogólnie poszalełyśmy bo jeszcze inne "drobiazgi" kupiłyśmy. A wieczorem wyskakuję do pubu na ciąg dalszy spotkania po latach
|
|
|
|
#1526 |
|
Rozeznanie
|
a ja nawet dzisiaj miałam wkład w sprzątanie przedświąteczne
siedziałam i układałam i segregowałam przyprawy ![]() przesypywałam do słoiczków, pudełeczek i układałam ![]() a teraz poobiednia sjesta ![]() Pavlinecko mimo wszystko faaaaajnie ![]() ja bym chciała takiego adoratora |
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro w dzień też niby na minusie ma być. Brr... a ja taki zmarźluch jestem ![]() A z moich planów sprzątających jak na razie niewiele sie udało zrealizować, bo tylko naczynia umyłam ![]() Z pożytecznych rzeczy jeszcze wymierzyłam pokój, bo idę jutro kupić sobie panele i zaczynam małą przeprowadzkę ![]() Czekam teraz na siostrę aż wróci z pracy, bo ma winko zakupić po drodze ![]() P.S. KAMAKRK widzę Cię
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-12-12 o 17:40 |
|
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej.
To nie będę udawała, że mnie nie ma. Sprawa wygląda tak, że nie mam czasu czytać Was na bieżąco i później dlatego nic nie odpisuję. Jeśli chodzi o mnie to mam full pracy na uczelni. Co prawda ja jestem dopiero na 4 roku ale udzielam się w kole naukowym i opiekun mnie "mobilizuje" do wytężonej pracy. Co prawda dzięki niemu mam prawie skończoną część eksperymentalną do pracy magisterskiej rok wcześniej ale sporo czasu to zabiera. Teraz jeszcze przygotowuję się do takiego wyjazdu naukowego (co prawda dopiero czekam na wyniki kwalifikacji ale mam przez to mnóstwo dodatkowej pracy). A oprócz tego mam jeszcze normalne zajęcia: projekty, sprawozdania, kolosy... Masakryczne się te studia zrobiły. Aaa i jeszcze w piątki uczę dzieci chemii Poza tym to w ogóle nie czuję atmosfery świąt. Co prawda Kraków po zmroku rozbłyska milionem światełek ale bez śniegu one w ogóle nie tworzą świątecznego nastroju. Chyba najbardziej świątecznie jest w centrach handlowych. No to jeszcze Wam napiszę, że wymyśliłam sobie oprawki do okularów plastikowe czerwone albo granatowe. A może jakaś śliwka albo ciemny róż? Nie wiem jeszcze. Może jutro pójdziemy z TŻ'tem coś pooglądać. |
|
|
|
#1529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja przynajmniej lubię :P zero snu impreza od rana do nocy... z tym że z rana się wolniej myśli po nieprzespanej nocy :P w ogóle.. rozmawiałam dzisiaj z kumpelą i ona się mnie pyta "czego chcesz od życia" a ja do niej, że takiej pracy która pozwoli mi spełniać moje marzenia o tym żeby odwiedzić parę miejsc... a ona na mnie naskoczyła, że mam głupie marzenia... a ja się pytam dlaczego takie marzenie jest głupsze niż marzenie o mężu?
|
|
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
i kupilyśmy parę naprawde fajnych łachów i oczywiście masę kosmetykow hihihi będzie SPA ![]() Pavlinecko ja też bym chciała takiego adoratora to takie romantyczne
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Jeszcze ciepłe

A ja się boję dentystów

chcesz powiedzieć że jesteśmy za stare na to żeby sie utrakcyjniać? 
aż sama nie wierze, że to już za mną

klask i:

Ten aparat wyglądał masakryczne, nieprzyjemnie się go wkładało, miał dziwny-specyficzny smak i nie dało się w nim mówić
) na środek, ale że hamować nie umiem to zdarzały się stłuczki

Czuję się jakby mnie walec przejechał...

mam nadzieję, że ksiądz się nie skapnie, że była mała libacja
).