|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
ja też zaglądam tylko do ccc i deichmanna, żeby wydać maks te 50 zł. w końcu teraz kupione butki nie mają szans przetrwać do września, tak żeby pochodziła i chwilę przed zimą. zakup na kilka tygodni, do czerwca, bo potem już lekkich będziemy szukać. ja nawet nie znam innych sklepów
chociaż nie, znam Bartka, ale w nim zacznę może kupować jak ta noga przestanie rosnąć i puchnąć ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Wersta butki cudne. ale dla mnie to o dwie pary za dużo dopóki jest taka mała, jestem minimalistką |
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Baby jaki mam problem z obcinaniem jej pazurów u nóg
nie uszkodziłam jej ani razu, więc nie wiem o co biega
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta
mam pytanie, jaka jest cena nowych Clarksów ? i czy tęgość F to taka standardowa ? dla bobasów, czy na pulchniejsze to trzeba brać G? nie wiem czy to pocieszające, ale obcinanie paznokci i włosów Mikiego to koszmar nr 2, zaraz za przymierzaniem butków w sklepie
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-23 o 21:01 |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Werstunia obśliniłam klawiaturę
wszystkie pary są cudne Anisia dzięki biorę i uciekam, żebyś nie chciała mi odebrać potem tej super przemiany materii ![]() Ja oczywiście znowu głodna, ale nie tak jak wczoraj... tyle że pizza za mną taaaaaaaaaaak chodzi... i pms się zbliża - wybitnie pizzożerny A sąsiadka dzis mi powiedziała że schudłam ![]() Jowiszkowa wiesz obadam ten ogródek jak będę w Sephorze
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Anka nie było do wybory tęgości w małych rozmiarach
250 zeta.raz na kilka dni udaje nam się wspólnymi siłami obciąć 1-2 paznokcie
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję bo widziałam obcinanie paznokci u dziecka,które NIE lubi
u mnie to jak w gabinecie kosmetycznym, podstawianie stópki pod nos i "ten", a potem "ten", i tak w kółko |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
o tęgości to gdzieś mi sie o oczy obiło, że właśnie Clarks, ma różne F,G,H, więc się zastanawiałam, jak to F ma do nóżek, czy trzeba mieć mocno chude stópki bobasowe
miałam w spadku, jakieś własnie F i MIki wcisnał bez problemu tak sobie oglądam używki na all więc chciałam wiedzieć jaki to przedział cenowy nówek mniej więcej, bo wiadomo, różniste modele chyba muszę kupić jakieś butki na zmianę, w razie błotnej awarii itp. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia miałaś nosa co do tej akcji chanel. co prawda ona się dziś zakończyła kwotą ok. 150 zł ale jak teraz wchodzę na link to "usunięta przez pracownika"
i znalazłam już drugą identyczną aukcję ktoś liczy,że tym razem pójdzie
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Werstunia o to zdrowo zapłaciłaś za te buciki ale są śliczne Ola tez wyje przy obcinaniu u nóg ale przeważnie daję radę obciąć - choć zdarzyło się ze dwa razy że trzymałam ją razem z tż
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta piekna kolekcja, ja wlasnie rozmawialam z TZem ze tez musimy jakies sportowe buciki do biegania dokupic
U nas goraczka 39°, wlasciwie to jego pierwsza w zyciu goraczka.. tyle ze nie wiemc zy od zebow czy zarazil sie od ciotki, ktora dopiero co z wysoka tem lezala w wyrze Obcinanie pazurkow u nog jest trudne, nie wiem dlaczego, ale Mario nie chcial sie dac dotknac nozek. Pokazywalam mu na obrazkach jaks ie obcina, potem dalam mu nawet nozyczki do potrzymania, zeby sam sobie obcial paznokcie u stop (tak na niby oczywiscie uwazajac zeby do oczu nie zblizal nozyczek), no i po kilku probach zaczal sie dawac ![]() Veronko dziekuje za linki |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
werstusia, zobacz w Bartku
http://www.bartek.com.pl/produkty.php antylopa http://www.antylopa.pl/ sa nowe kolekcje, calkiem udane butki
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki a mięso też dajesz do tego krupnika a tych ziemniaków dużo dajesz czy tylko tak żeby były jak innych warzyw Cytat:
a ekspresik działa o wiele lepiej niż przedtem i jak zrobiła sobie dziś pierwszą kawę z ekspresu i poczułam ten smak to aż uniosłam się z rozkoszy choć piłam bez mleka nie to co ta rozpuszczalna wersta buciki śliczne i faktycznie do tego zestawu ci jeszcze brakuje adidasków ///no i kaloszy no chyba że już nabyłaś // co do paznokci to Karolek do nie dawna też nie dawał sobie obciąć w nóżkach //robiłam to na spaniu i to po 2-3 paznokcie bo potem się już za bardzo kręcił ale obecnie to sobie daje obciąć choć czasem nóżką ucieka bo go to chyba łaskocze no ale to też musi być w formie zabawy też mam wieeelką górę prasowania ale jakoś mi dzień i wieczór zleciał że dalej czeka aż się zlitują nad nią ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- marticia mam nadzieję że gorączka szybko minie i nic poważnego się nie rozwinie zajrzyj do gardełka czy nie ma czerwonego może to angina //choć mam nadzieję że nie / |
||
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Aniś
na śpiocha też się nie da obciąć Kristi, bo od razu!!! się budzi |
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio po kapieli sadzam go na przewijaku, daje coś do ręki, przytrzymuje stope stanowczo i gadam do niego z takim zaangazowaniem, by mnie obserwowal co robie, i lece szybko obcinaczem ![]() a u raczki to bajke wlaczam, ktora go ciekawi, jego na kolanka i tak samo, przytrzymam rąsie i cykam
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Wersta cudne butki, te ciemne to sama bym chciała dla siebie co to za firma, pewnie mnie i tak nie stac a co do pazurków to Wiki daje obcinac tylko u rąk a stopy na spaniu robię bo ona ma chyba łaskotki więc nie ma szans ![]() Kristi, krupnik to bardzo prosta zupa, ja zazwyczaj na skrzydełku robię i najlepiej jeszcze dodac kawałek wędzonego boczku wtedy jest super smaczek. Na szybko zrób wywar ze skrzydełka i boczku + marchewka, pietruszka, seler, por. Potem trzeba odcedzic i w tym odcedzonym gotuje ziemniaki pokrojone w kostkę i po 1 łyżce na osobę kaszy. Lepiej nie przesadzac z iloscią kaszy bo ona bardzo pęcznieje i mozesz miec za gęste, ale to i tak nie problem bo wystarczy rozcienczyc wodą potem doprawic do smaku i tyle. Zupa prosta i smaczna, Wiki uwielbia a teraz smutna część, moja babcia dzis miała udar. Zabrali ja do szpitala nieprzytomną i nadal nie odzyskała świadomości Wczoraj z nią gadałam to bardzo żle sie czuła, ale babcia ostatnio często tak ma wiec myslałam ze polezy i przejdzie. Dzis rano mama z nią rozmawiała i było ok a godzinę pozniej starciła przytomnosć. Nawet nie chce myslec o najgorszym
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-03-23 o 22:48 |
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje Anisia, jutro sie duzo wyjaśni
ide spac, dobrej nocki
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna dzięki za przepisik
i życzę zdrówka dla babci //będzie dobrze zobaczysz |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna bardzo współczuję
Bry baby... Dziś znów pobudka o 6:30... ciężki los
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna...ogromnie współczuję
jak widzę ja zaraz po Kasiulce obudzili mnie panowie ze służb miejskich, którzy mini-kopareczką zbierali kamyszki z ulicy hałas okrutny, jak oni tak cała ulicę będą depilować to ja dziękuję pewnie zamierzają potem dziury łatać ![]() i o dziwo Maja się nie obudziła więc pewnie jak wczoraj znów będę musiała ją wywalić z wyra ![]() dziś idę do gina w południe dziecko podrzucam mamie a sama na przegląd, jakoś mi się nie chce i czegoś się boję ![]() Kristi - widzę, że w sprawie krupniku już ci odpisała Takuśna i wtedy wszystkie mam ugotowane tak samo miękko ![]() Wersta - ja też się zaśliniłam piękne butki ja Majce kupowałam oczywiście w CCC, ale potem widziałam w innym sklepie też śliczne butki z polskiej firmy Maciejka. ze skórki, zamszu - naprawdę ładne i na jesień takie jej kupię |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziecko obudziło 6.30
napiła się, pokręciła i poszła spać dalej a ja zaczęłam kichać i zasiadłam tu jak małż wyszedł do pracy. też będę ją sama budzić za jakąś godzinę ![]() kawy mi się chce ![]() aaa,no i na moment rano zmartwiałam bo jak wlazłam do niej to nosem pociągała. pocieszam się,że nie kichała wcześniej nic a nic więc może to nie katar
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
![]() Mam już kawkę ![]() Jowiszowa śmigaj po bianco coffee ![]() Pietrek wstał dzis 5.30 ale bawił się sam, wiec pospałam do 6.10 bo TZ wstał i w pewnym momencie przychodzi i mowi, ze co ma Piotrusiowi ubrac, bo jedzie go zawiezc do mojej mamy. Gały na niego wywaliłam i mu mowie, ze za wczesnie by juz go wozic. A on twierdzi, ze potem sa korki i chce rano jechac. To dzisiaj jestem w pracy o 7.15 Normalnie coś mu się porąbało w tej materii Takuśna, trzymam kciuki za Babcię ![]() Mała, wspolczuje kopary za oknem, u mnie tylko karetki dokuczaja, bo mieszkam na przeciwko szpitala jak mam zamkniete okna to luzz, gorzej latem, jak są otwarte
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane, zaraz mama jedzie do szpitala a ja zotaje w domu z małą. Sama chetnie bym pojechała , no ale z dzieckiem lepiej do szpitala nie chodzic, wiadomo
umieram z niepokoju co sie wyjasniło przez nocAnisia co Twój TZ taki pomocny ostatnio? jakies kazanie było? choc i ja sie musze pochwalic ze mój od kiedy zmienił prace to tez duzo więcej robi przy dziecku, no codziennie ją kąpie, chyba ze ja jestem. Wraca do domku na kąpanie jak jestem w pracy i potem ją usypia. A jaki zadowolony bo widzac ze Wiki teraz duzo bardziej za nim niz wczesniej
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twierdzi, ze jego syn jest teraz "user friendly" i poza tym zakumplowali się bardziej, mają swoje stałe punkty programu,wiec ja tym bardziej, nie zamierzam im w tym przeszkadzac ![]() Jedyne co robie przy dziecku, to kąpie, karmię i usypiam wieczorem. Rano TZ robi mu jedzenie i go ubiera, a nawet jak młode się skasztani to przebiera bez mrugnięcia okiem. Coż, naprawił mi się ostatnio
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Baby jak mi się dzień smęci to Wam mówię. Olgierda mnie wnerwiła, bo wynosiłam pościel do wietrzenia i mówię do niej nie wychodź a ta na złość spierniczała mi na pole, tak mi zwiała że patrzę w prawo w lewo a tej nie ma, a siksa za drzwiami siedzi... skończyło się maxi wrzaskiem, już ja jej dam nic sobie nie robić z autorytetu mamuśki
![]() Poza tym chyba pójdę zaraz na spacer, a chciałam wyjść o 10 ale nie zdzierżę jeszcze godziny w domu Moje butki chyba się nie sprzedadzą zła jestem
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Wiki wcina danonka, musze sie pomalowac troszku zeby ludzi nie straszyc i jedziemy , moze kupie jej czape w koncu, bo tą co ma to nie za bardzo mi sie podoba
moze dzis ja przekonam do poncza
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Tak sobie - trzymam kciuki za babcię a to tak na dokładkę tylko: http://bielskobiala.gazeta.pl/bielsk..._mu_pomoc.html |
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Takusna wspolczuje trzymaj sie i trzymam kciuki za babcie! a od czego ma sie taki udar?
Mario cala noc goraczkowal, 40°, byl rozpalony i "stekal" przez sen.. tragedia.. nigdy go takim nie widzialam. Dzis juz lepiej, Kristi gardelko ok, mysle, ze to raczej od zebow, bo nie ma niczego poza tym, zero kataru, kaszlu i gardlo nie ejst zaczerwienione, za to cale rece trzyma w buzi.. Pocieszam sie mysla, ze to juz 4 ostatnie zeby. Oby szybko wyszly |
|
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Takuśna współczuję
Marti ale pogrom masz z tymi zębami ![]() Wersta butki boskie Brzmi makabrycznie ale inaczej się nie da niestety Znalazłam nowe wymarzone buty na all Idę dziś oblukac czy w sklepach takie mają a jak nie to biorę na ryzyko http://allegro.pl/item966784221_ital...kwiaty_40.html
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
No tak jakos nam dziwnie ciezko ida, tak jak u Piterka Anisowego
Afro piekne butki, jak bym Ci tu pokazala tegoroczna kolekcje w sklepach to szczena by Ci opadla... sa naprawde piekne, ale ja chce na niskim zreszta na obcasie nie moge bo keidys mialam kostke wykrecona i grozila mi amputacja, wiec wszystkie na obcasie odpadaja
Edytowane przez marticia Czas edycji: 2010-03-24 o 10:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

dopóki jest taka mała, jestem minimalistką 
nie uszkodziłam jej ani razu, więc nie wiem o co biega
wszystkie pary są cudne
250 zeta.

ktoś liczy,że tym razem pójdzie 
o to zdrowo zapłaciłaś za te buciki ale są śliczne 

Wczoraj z nią gadałam to bardzo żle sie czuła, ale babcia ostatnio często tak ma wiec myslałam ze polezy i przejdzie. Dzis rano mama z nią rozmawiała i było ok a godzinę pozniej starciła przytomnosć. Nawet nie chce myslec o najgorszym 

hałas okrutny, jak oni tak cała ulicę będą depilować to ja dziękuję
pewnie zamierzają potem dziury łatać
więc pewnie jak wczoraj znów będę musiała ją wywalić z wyra