|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
moj brzucho i waga mnie nie przeraza - ale wielkosc posladkow w ostatnim czasie bardzo echh ![]() Cytat:
![]() wow i ciacho mmmm.... Cytat:
ja jutro po wolnym do pracy i nie chce mi się okropnie buuuuuu Cytat:
![]() o nie! nie wybacze tych fot i opisow ciasteczek... ide robic Rafaello - i wszystko przez WAS, moja pupa znowu sie powiekszy ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() Ja dziś mówiłam do mojej córci ze ją mocno kocham a ona mnie kopnęła, widziałam to na brzuszku ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() stres i ból sprawiaja, ze klne jak szewc ....także ciekawe jak to bedzie ![]() Co do tej nieszczesnej zgagi, nigdy nie bralam takich tabletek bo po prostu nie musialam.Ale chyba musze uzupelnic apteczke w ten specyfik. Zjadlam jogurt ale dalej to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
kasha piekny blog, niezwykle i poruszajace przemyslenia - przeczytalam od deski do deski. az mi łzy ciurkiem lecialy ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
ja klne jak szewc niestety
![]() ale sie wkurzylam! wczoraj maz zrobil mi fotki brzucha i chcialam je wrzucic wam wlasnie, ale jak zgrywalam to komp sie zawiesil i fotki mi wcielo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
ania współczuje z tym kompem, ale fotki wrzucisz jak sie znajda
![]() pilotka czy nieuniknione nie wiem , napewno ciaza sprzyja , duzy wplyw ma tez to co sie zje .Ciesz sie, ze jeszcze nie mialas ![]() karolcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
uuuu niedobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
wstyd sie przyznac ale ja tez klne jak szewc ... ale to skutki bycia corka marynarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie coraz częściej czuję malucha Zazwyczaj rano To cudowne uczucie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- zaczytałam się ... i spaliłam naleśnika ![]() ![]() ![]() ![]() zamykam kompa bo idąc tym tropem - śniadania nie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
nie ma się czym chwalić, ale ja tez klnę jak szewc,zwłaszcza że mam wybuchową naturę i często się unoszę, a wtedy to czasami leci taka wiązanka że masakra... mój mąż też, ale ostatnio to on mnie hamuje i mówi że musimy się odzwyczajać żeby dzidzia nie słuchała takich słów..
o właśnie... i zgaga też mnie zaraziłyście- nigdy w życiu nie miałam zgagi!!! a przeczytałam na forum że któraś ją ma i co? i tego samego dnia po obiedzie mnie też dopadło-masakra jakaś!! ![]() Przed chwilą byłam z mężem w nomi i kupiłam takie ładne pudełka aby popakować w nie dokumenty z komody i położyć je na szafie.. a komódkę zapełnić ciuszkami dla dzidzi... bo jak narazie stoją w dużym pokoju 2 wieeeelkie worki na śmieci zapakowane ciuszkami ![]() ![]()
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hd co to za robienie smaka naleśnikami ![]() ![]() Przynajmniej wiem co jutro na obiad u mnie ![]() ![]() Ja przed chwila zjadlam mizerie z pomidorkiem a teraz pije ciepla herbatke. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
a... i dziękuję Wam za gratulacje
![]() ![]() ![]()
#1513 |
Zakorzenienie
|
a ja leze, kicham i smarkam....
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- jak mi sie uda skonwertowac filmik, to wam pokaze moja niunie w 16 tc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
i tak musze jutro jechac do miasta i zawiezc zwolnienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
nie kracz....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!! Byłyście dość łaskawe w pisaniu postów. Nawet zdążyłam nadrobić. Wczoraj byliśmy na parapetówce i się najadłam samych pyszność
![]() Niestety noc miałam kiepska. Strasznie boli mnie ząb. I to non stop. Okropny, przenikliwy, tępy ból. A tu nic nie mogę zażyć i na dodatek jest niedziela, więc nie moge iść do dentysty. Dziwne jest to, że boli mnie ząb który plombowałam 2 tygodnie temu. Nie wiem co może być przyczyną. Ból mi normalnie do oka promieniuje. Porażka, nie wiem jak tą noc przetrwam i dzień w pracy. Wybaczcie, że tak ogólnie napisze, ale Wasze brzuszki sa śliczne. Taki równiutkie, jak z reklamy. Wiecie, ja nadal nie mam ani jednej rzeczy dla małego. Pewnie dlatego, że u mnie nie ma jakiś fajnych sklepów i te rzeczy tak nie kusza. Może jak sie gdzieś wybiorę, to zaszaleję. Kochana czy mogłabyś mi podać numery tych kolorków cieni bo strasznie mi się podobają. |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | ||
Zadomowienie
|
Czesc!
Cytat:
![]() Ja od kilku dni czuje pukanie, o roznych porach dnia i z rozna czestotliwoscia ale juz czuje... ![]() Cytat:
![]() bulgarski squat http://www.youtube.com/watch?v=TvbrM1tFvIs Jezeli masz troszke tluszczu to te cwiczenia nie pomoga Ci w zrzucaniu go, ale tez nie zaszkodza. Swietnie wzmacniaja i ksztaltuja miesnie, to takie cwiczenia na rzezbe, kiedy ma sie dosc niski poziom tluszczu w organizmie. No a na tluszczyk wiadomo bieganie, skakanka, orbitrek...czyli typowo aerobowy wysilek...nie bardzo wskazany w naszym blogoslawionym stanie. ![]() Co do silowego treningu jeszcze...typu przysiady, wykroki...wcale nie odradzam bo ja sama tez nie jestem juz "beztluszczowa", a dalej cwicze wlasnie dlatego zeby po porodzie szybciej pozbyc sie tkanki tluszczowej przez to, ze miesnie beda w swietnej kondycji. Tluszcz nigdy nie zamienia sie w miesien, to miesien pali tluszcz. Wiec tak czy siak oplaca sie to cwiczyc ![]() A co do wielkosci posladkow, nie sadzisz ze to akurat atut?! z duzej pupy mozna zrobic sliczne poslady...natomiast z umiarkowanego plaskodupia naprawde ciezko cos wykrzesac ![]() ![]() karolcia gratuluje kopniaczka! ![]() ![]() aniaa czekamy na foty bajka zdrowiej nam! ![]() papeteria widze, ze my obie jestesmy 160 w kapeluszu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Ale dziś u mnie piękna pogoda ![]() Co do przeklinania- to ja mam tak samo jak większość z Was, a zwłaszcza jak się zdenerwuję ![]() Jeśli chodzi o zgagę, miałam ją może dwa razy- raz po leczo, a raz nie wiem po czym, ale jak myłam podłogę i się pochylałam ![]() ![]() Ja tez jestem 160 w kapeluszu ![]() Pod koniec ciąży pewnie będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brązy to 421,616,402 Te drugie to 389, 413, 488 Ja tez jeszcze nic nie mam dla małego, ale dostane duzo bo dwa niemowlaki w rodzinie(jeden ma dwa miesiace a drugi na dniach sie urodzi) anuszka po leczo też miałam ![]() a z tym obejściem to ze mna to samo, ale kochana byle dzieci zdrowe a potem jakos sie zrzuci nadprogramowe kg To jestesmy 3 w kapeluszach ![]() U mnie okropnie zacina śniegiem i wieje .... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-14 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za numerki, muszę iść do inglota, który nie jest mi po drodze ![]() Ja też chyba dostane trochę ciuchów od kuzynki, która urodziła 5 miesięcy temu. Na pewno da mi laktator. JUz mam od niej ciuchy ciążowe. Zawsze to jakaś oszczędność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
a ja Wam niziutkie dziewczyny zazdroszczę.. zawsze chciałam być taką malutką filigranową kobietką (moja mama taka była jak była młoda) niestety wzrost odziedziczyłam po tacie
![]() ![]()
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam 160cm wzrostu, ale wszyscy mowia ze jak na koniec 5 miesiaca to jestem chudzinka ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, jakbym miała 173, to obcasy by odpadały, bo Marek ma niecały metr osiemdziesiąt
![]() ![]() Zamówiłam sobie sukienkę na allegro. Podoba mi się, a poza tym taniutka więc jak będzie beznadziejna to nie będzie mi szkoda. Oczywiście czarną: http://moda.allegro.pl/item943758974...xxl_tu_xl.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
ja też dołaczam do niziutkich ma 163cm
anuszka bardzo fajna ta sukienka
#1527 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ,ze te zachcianki, slodkosci wcale nie przynosza korzysci naszym malenstwom..to mnie boli....co tam cell, czy tluszcz... 3 w kapeluszach ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1530 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj totalny luz-odpoczywamy z dzidzią i mężem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.