Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-14, 09:02   #1501
pilotka f16
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
typowy silowy: wykroki, przysiady, bulgarskie przysiady, sumo squad, czyli cwiczenia na nogi i posladki
jakie to sa bulgarskie przysiady i sumo squad?? opisz prosze szczegolowiej bo moze i ja pocwicze...
moj brzucho i waga mnie nie przeraza - ale wielkosc posladkow w ostatnim czasie bardzo echh

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dziękuję Całość duszona w winie - oto mój kontakt z alkoholem
Ach, no i zostało coś na deser
Powstrzymam się do śniadania
hehe ja tez ostatnio kuraka winem podlalam - ech ten alkohol pewnie najwczesniej za rok hehe
wow i ciacho mmmm....

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
http://jestem-kim.blog.pl/

a tak wogóle to Dzień dobry!

Ja właśnie zmykam do pracy
dzien dobry! w niedziele do pracy??
ja jutro po wolnym do pracy i nie chce mi się okropnie buuuuuu

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
no ja tez ze 3 i az sie boje...pamietam jak pod koniec moglam spac na wc a teraz bedzie cieplo ,wiecej sie bedzie pic i wiecej jeszcze latac to chyba bede na wc spala

wiem ze latwo sie mowi ale czas pkaze, wiesz najwazniejsze nic na sile.Kiedys tez stracilam kogos waznego a teraz wiem jaki on jest i bylabym z nim nieszczesliwa.CZasem niektore rzeczy rozumiemy dopiero po czasie....los ma dla ciebie jeszcze pare niespodzianek w zanadrzu

ciast z ryżem:upiec jasny biszkopt, na to krem budyniowy, na to ubic 2 bite śmietany z polowka cytryny i dodac torebke ryzu prazonego a to wszystko polac topiona białą czekoladą...

czasem zamiast kremu budyniowego robię karmel z mleka kondensowanego i jest lepsze
ech no w te upaly moze byc nam ciezko - tym bardziej ze ja mam termin na poczatku sierpnia.. ale cos czuje, ze moze urodze w polowie lipca - fajnie by bylo

o nie! nie wybacze tych fot i opisow ciasteczek...
ide robic Rafaello - i wszystko przez WAS, moja pupa znowu sie powiekszy

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Jeszcze nigdy nie miałam takiej zgagi trzyma mnie od 1:00
Wszystko przez słony boczek i pikantne przyprawy...
o mamo.. wspolczuje zgagi.. ja jeszcze nie mialam ale ponoc to nieuniknione w ciazy
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:06   #1502
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki zrobiłam to ciacho wczoraj, wyszło dobre, ale pięknie nie wyglądało więc fotek nie wrzucam bo przy wypiekach Basi i jeszcze niektórych z Was wstydu bym się tylko najadła ale jak na pierwszy raz nie było źle Wczoraj moja przyjaciółka która od pół roku mieszka we wrocławiu zrobiła mi niespodziankę i wpadła do mnie, nawet nie wiedziałam że przyjeżdża na weekend do domu i tak mi zleciał wieczór... jak zaczęłyśmy gadać to nie mogłyśmy przestać do 1 w nocy- a spać poszłam około 2 w nocy.. a dziś godz 7 rano a ja oczy wielkie i wyspana nie wiem o co chodzi bo zawsze byłam straaasznym śpiochem... chyba zmienia mi się to bo nie pracuję tylko w domku siedzę cały czas...

A tak w ogóle chyba dzis poczułam pierwsze delikatne ruchy maleństwa... i tak czuję co jakiś czas coś takiego jakbym miała rybkę w brzuchu

W ogóle zarażacie mnie różnymi dolegliwościami przez to forum... ostatnio pisała któraś z Was o skurczach w łydkach no i dziś w nocy obudził mnie skurcz łydki- i to taki że nie chciał odpuścić a teraz mam straszne zakwasy
Gratulacje

Ja dziś mówiłam do mojej córci ze ją mocno kocham a ona mnie kopnęła, widziałam to na brzuszku Mówię wam że aż się popłakałam
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:14   #1503
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
u mnie na szczescie slonko swieci. wczoraj w nocy tylko troche sniegu spadlo ale rano zaraz sie stopil i do dzisiaj jest ok

ja jz sie nie moge doczekac relacji Siali oczywiscie jak tylko oczy otworzylam to od razu poszlam sprawdzic czy cos nie napisala

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

biedactwo to moze rennie wez czy cos? dziewczyny chyba pisaly ze mozna. ja narazie na szczescie nie mam tego problemu. to chyba nagroda za wymiotowanie do konca 21 tc

a co do przeklinania to ja musze chyba zaczac sie kontrolowac bo az wstyd normalnie. synus sie naslucha... a o porodowce to nawet nie wspominam co by bylo
z Tż nie klniemy w domu wogóle raz na ruski rok co się wymksnie za to w pracy poprzeklinałam się za wsze czasy ....teraz odpoczywam
stres i ból sprawiaja, ze klne jak szewc ....także ciekawe jak to bedzie

Co do tej nieszczesnej zgagi, nigdy nie bralam takich tabletek bo po prostu nie musialam.Ale chyba musze uzupelnic apteczke w ten specyfik.
Zjadlam jogurt ale dalej to samo słyszałam, ze migdaly sa dobre ale nie mam w domu.
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:18   #1504
bajka1807
Zakorzenienie

kasha piekny blog, niezwykle i poruszajace przemyslenia - przeczytalam od deski do deski. az mi łzy ciurkiem lecialy ...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:28   #1505
aniaa22
Zakorzenienie

ja klne jak szewc niestety

ale sie wkurzylam! wczoraj maz zrobil mi fotki brzucha i chcialam je wrzucic wam wlasnie, ale jak zgrywalam to komp sie zawiesil i fotki mi wcielo
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:34   #1506
papeteria
Zakorzenienie

ania współczuje z tym kompem, ale fotki wrzucisz jak sie znajda
pilotka czy nieuniknione nie wiem , napewno ciaza sprzyja , duzy wplyw ma tez to co sie zje .Ciesz sie, ze jeszcze nie mialas
karolcia
Stary 2010-03-14, 09:48   #1507
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

hd
jakie pyszności tu powrzucałaś
Ja nie spałam od 1:00 do 4:00 miałam okropną zgage ,mały też szalał wypiłam prawie całą butle wody a zjadłam wczoraj pod wieczór dwa kawałki pizzy
uuuu niedobrze

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 09:48   #1508
bajka1807
Zakorzenienie

wstyd sie przyznac ale ja tez klne jak szewc ... ale to skutki bycia corka marynarza
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 09:52   #1509
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

A tak w ogóle chyba dzis poczułam pierwsze delikatne ruchy maleństwa... i tak czuję co jakiś czas coś takiego jakbym miała rybkę w brzuchu
hurra ! gratulacje
u mnie coraz częściej czuję malucha
Zazwyczaj rano
To cudowne uczucie

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

zaczytałam się ... i spaliłam naleśnika
zamykam kompa bo idąc tym tropem - śniadania nie będzie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 10:00   #1510
pszczolka87
Zadomowienie

nie ma się czym chwalić, ale ja tez klnę jak szewc,zwłaszcza że mam wybuchową naturę i często się unoszę, a wtedy to czasami leci taka wiązanka że masakra... mój mąż też, ale ostatnio to on mnie hamuje i mówi że musimy się odzwyczajać żeby dzidzia nie słuchała takich słów..

o właśnie... i zgaga też mnie zaraziłyście- nigdy w życiu nie miałam zgagi!!! a przeczytałam na forum że któraś ją ma i co? i tego samego dnia po obiedzie mnie też dopadło-masakra jakaś!!

Przed chwilą byłam z mężem w nomi i kupiłam takie ładne pudełka aby popakować w nie dokumenty z komody i położyć je na szafie.. a komódkę zapełnić ciuszkami dla dzidzi... bo jak narazie stoją w dużym pokoju 2 wieeeelkie worki na śmieci zapakowane ciuszkami chyba się zaraz za to zabiorę musze jeszcze znaleźć miejsce na wózek
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 10:01   #1511
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
wstyd sie przyznac ale ja tez klne jak szewc ... ale to skutki bycia corka marynarza
hehe

hd co to za robienie smaka naleśnikami spalone preferuje
Przynajmniej wiem co jutro na obiad u mnie a dziś idziemy do moich rodziców na obiad jakieś miecho bedzie i rosołek

Ja przed chwila zjadlam mizerie z pomidorkiem a teraz pije ciepla herbatke.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 10:06   #1512
pszczolka87
Zadomowienie

a... i dziękuję Wam za gratulacje w końcu czuję moją niuńkę
Stary 2010-03-14, 10:22   #1513
bajka1807
Zakorzenienie

a ja leze, kicham i smarkam.... katar leje mi sie tylko z jednej dziurki i z tej samej strony łzawi mi oko... jest rewelacyjnie

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

jak mi sie uda skonwertowac filmik, to wam pokaze moja niunie w 16 tc
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 10:27   #1514
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
a ja leze, kicham i smarkam.... katar leje mi sie tylko z jednej dziurki i z tej samej strony łzawi mi oko... jest rewelacyjnie

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

jak mi sie uda skonwertowac filmik, to wam pokaze moja niunie w 16 tc
to może darujemy sobie kochana to jutrzejsze spotkanie a Ty sobie lez i się kuruj, bo jak zaczniejsz teraz wychodzić to się rozłożysz na dobre... A spotkamy się np w następny poniedziałek. hm?? czy i tak masz zamiar wychodzić?
Stary 2010-03-14, 10:36   #1515
bajka1807
Zakorzenienie

i tak musze jutro jechac do miasta i zawiezc zwolnienie najwyzej bede wam troszku smarkac
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 10:39   #1516
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
i tak musze jutro jechac do miasta i zawiezc zwolnienie najwyzej bede wam troszku smarkac
oki to w takim razie nic nie zmieniamy mnie i tak nic w ciąży nie bierze.. tak jak zawsze byłam chorowita, przynajmniej raz w miesiącu musiałam coś złapać... a teraz- NIC!! w styczniu przez 2 tygodnie spałam w jednym łóżku z zasmarknym mężem, wczoraj była u mnie koleżanka z katarem i bólem gardła, byłam u mojej siostry jak jej synek był chory i nic jestem niezniszczalna
Stary 2010-03-14, 10:40   #1517
bajka1807
Zakorzenienie

nie kracz....
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 10:49   #1518
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry dziewczynki!! Byłyście dość łaskawe w pisaniu postów. Nawet zdążyłam nadrobić. Wczoraj byliśmy na parapetówce i się najadłam samych pyszność
Niestety noc miałam kiepska. Strasznie boli mnie ząb. I to non stop. Okropny, przenikliwy, tępy ból. A tu nic nie mogę zażyć i na dodatek jest niedziela, więc nie moge iść do dentysty. Dziwne jest to, że boli mnie ząb który plombowałam 2 tygodnie temu. Nie wiem co może być przyczyną. Ból mi normalnie do oka promieniuje. Porażka, nie wiem jak tą noc przetrwam i dzień w pracy.

Wybaczcie, że tak ogólnie napisze, ale Wasze brzuszki sa śliczne. Taki równiutkie, jak z reklamy.

Wiecie, ja nadal nie mam ani jednej rzeczy dla małego. Pewnie dlatego, że u mnie nie ma jakiś fajnych sklepów i te rzeczy tak nie kusza. Może jak sie gdzieś wybiorę, to zaszaleję.

Cytat:

Wrzucam mój bebech (dziś 22tc i 4dni) i zakupy
Kochana czy mogłabyś mi podać numery tych kolorków cieni bo strasznie mi się podobają.
Stary 2010-03-14, 10:52   #1519
vette
Zadomowienie

Czesc!
Cytat:
...

Super! teraz juz bedziesz czula czesciej.
Ja od kilku dni czuje pukanie, o roznych porach dnia i z rozna czestotliwoscia ale juz czuje...

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
jakie to sa bulgarskie przysiady i sumo squad?? opisz prosze szczegolowiej bo moze i ja pocwicze...
moj brzucho i waga mnie nie przeraza - ale wielkosc posladkow w ostatnim czasie bardzo echh
Na tym filmiku moje ulubione cialo fitnessu wykonuje moje ulubione cwiczenia najpierw sumo squat, potem martwy ciag (niewskazany w ciazy) http://www.youtube.com/watch?v=ZEYe-XVbL6g

bulgarski squat http://www.youtube.com/watch?v=TvbrM1tFvIs

Jezeli masz troszke tluszczu to te cwiczenia nie pomoga Ci w zrzucaniu go, ale tez nie zaszkodza. Swietnie wzmacniaja i ksztaltuja miesnie, to takie cwiczenia na rzezbe, kiedy ma sie dosc niski poziom tluszczu w organizmie.
No a na tluszczyk wiadomo bieganie, skakanka, orbitrek...czyli typowo aerobowy wysilek...nie bardzo wskazany w naszym blogoslawionym stanie.
Co do silowego treningu jeszcze...typu przysiady, wykroki...wcale nie odradzam bo ja sama tez nie jestem juz "beztluszczowa", a dalej cwicze wlasnie dlatego zeby po porodzie szybciej pozbyc sie tkanki tluszczowej przez to, ze miesnie beda w swietnej kondycji. Tluszcz nigdy nie zamienia sie w miesien, to miesien pali tluszcz. Wiec tak czy siak oplaca sie to cwiczyc
A co do wielkosci posladkow, nie sadzisz ze to akurat atut?! z duzej pupy mozna zrobic sliczne poslady...natomiast z umiarkowanego plaskodupia naprawde ciezko cos wykrzesac

karolcia gratuluje kopniaczka! tez chce juz

aniaa czekamy na foty

bajka zdrowiej nam!

papeteria widze, ze my obie jestesmy 160 w kapeluszu
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 10:58   #1520
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

hej dziewczynki

Ale dziś u mnie piękna pogoda
Co do przeklinania- to ja mam tak samo jak większość z Was, a zwłaszcza jak się zdenerwuję

Jeśli chodzi o zgagę, miałam ją może dwa razy- raz po leczo, a raz nie wiem po czym, ale jak myłam podłogę i się pochylałam Nie jest to przyjemne. Przeczytałam, żeby zjeść KILKA migdałów. Tak mi zasmakowały, że zeżarłam całą paczkę i faktycznie pomogło

Ja tez jestem 160 w kapeluszu
Pod koniec ciąży pewnie będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść hehe
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:01   #1521
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki!! Byłyście dość łaskawe w pisaniu postów. Nawet zdążyłam nadrobić. Wczoraj byliśmy na parapetówce i się najadłam samych pyszność
Niestety noc miałam kiepska. Strasznie boli mnie ząb. I to non stop. Okropny, przenikliwy, tępy ból. A tu nic nie mogę zażyć i na dodatek jest niedziela, więc nie moge iść do dentysty. Dziwne jest to, że boli mnie ząb który plombowałam 2 tygodnie temu. Nie wiem co może być przyczyną. Ból mi normalnie do oka promieniuje. Porażka, nie wiem jak tą noc przetrwam i dzień w pracy.

Wybaczcie, że tak ogólnie napisze, ale Wasze brzuszki sa śliczne. Taki równiutkie, jak z reklamy.

Wiecie, ja nadal nie mam ani jednej rzeczy dla małego. Pewnie dlatego, że u mnie nie ma jakiś fajnych sklepów i te rzeczy tak nie kusza. Może jak sie gdzieś wybiorę, to zaszaleję.

Kochana czy mogłabyś mi podać numery tych kolorków cieni bo strasznie mi się podobają.
Martus co do zeba to moze plomba sie rozszczelnila i dostalo sie powietrze?
Brązy to 421,616,402
Te drugie to 389, 413, 488
Ja tez jeszcze nic nie mam dla małego, ale dostane duzo bo dwa niemowlaki w rodzinie(jeden ma dwa miesiace a drugi na dniach sie urodzi)
anuszka po leczo też miałam
a z tym obejściem to ze mna to samo, ale kochana byle dzieci zdrowe a potem jakos sie zrzuci nadprogramowe kg
To jestesmy 3 w kapeluszach a pewnie sie wiecej znajdzie
U mnie okropnie zacina śniegiem i wieje ....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-14 o 11:06
Stary 2010-03-14, 11:09   #1522
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Martus co do zeba to moze plomba sie rozszczelnila i dostalo sie powietrze?
Brązy to 421,616,402
Te drugie to 389, 413, 488
Ja tez jeszcze nic nie mam dla małego, ale dostane duzo bo dwa niemowlaki w rodzinie(jeden ma dwa miesiace a drugi na dniach sie urodzi)
anuszka po leczo też miałam
a z tym obejściem to ze mna to samo, ale kochana byle dzieci zdrowe a potem jakos sie zrzuci nadprogramowe kg
Od początku mi się wydawało, że coś nie tak mi zrobił z tym zębem. Stał się strasznie wrażliwy na ciepło i zimno. A le ten ból jest okropny. Mam nadzieje, że zrobi mi to w ramach reklamacji.
Dziękuje za numerki, muszę iść do inglota, który nie jest mi po drodze Ale chcę sobie tez jakis nowy lakier sprawić na wiosnę i zastanawiam się nad szminkami.
Ja też chyba dostane trochę ciuchów od kuzynki, która urodziła 5 miesięcy temu. Na pewno da mi laktator. JUz mam od niej ciuchy ciążowe. Zawsze to jakaś oszczędność.
Stary 2010-03-14, 11:12   #1523
pszczolka87
Zadomowienie

a ja Wam niziutkie dziewczyny zazdroszczę.. zawsze chciałam być taką malutką filigranową kobietką (moja mama taka była jak była młoda) niestety wzrost odziedziczyłam po tacie Naprawdę Wam zazdroszczę.. możecie pozwolić sobie na buty na mega obcasie- ja bym tak chciała.. a z moimi 173cm muszę z mężem po buty chodzić aby przypadkiem za wysokich nie kupić żeby nie byc od niego wyższa bo to głupio wygląda.. Jeszcze u nas to w ogóle wyglądałabym jak gigant przy nim, nie dość że grubsza od niego to jeszcze wyższa... a marzą mi się takie 10-cm szpilki, niestety mogę sobie tylko pomarzyć i inwestuję raczej w płaskie buty lub niższe obcasy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 11:17   #1524
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:

Współczuje, ale wiem co czujesz tez mnie bolalo...ja mam wizyte kontrolna 24.03
Ja tez mam 160cm wzrostu, ale wszyscy mowia ze jak na koniec 5 miesiaca to jestem chudzinka
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:20   #1525
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Faktycznie, jakbym miała 173, to obcasy by odpadały, bo Marek ma niecały metr osiemdziesiąt Ale i tak nie noszę szpilek, bo mi niewygodnie

Zamówiłam sobie sukienkę na allegro. Podoba mi się, a poza tym taniutka więc jak będzie beznadziejna to nie będzie mi szkoda. Oczywiście czarną:

http://moda.allegro.pl/item943758974...xxl_tu_xl.html
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:22   #1526
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

ja też dołaczam do niziutkich ma 163cm
anuszka bardzo fajna ta sukienka

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:23   #1527
vette
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje za numerki, muszę iść do inglota, który nie jest mi po drodze Ale chcę sobie tez jakis nowy lakier sprawić na wiosnę i zastanawiam się nad szminkami.
Ja ostatnio kupilam 82 z inglota idealny do frencha dawno nie mialam takiego fajnego kolorku na paznokciach

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Ja tez jestem 160 w kapeluszu
Pod koniec ciąży pewnie będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść hehe

Cytat:
To jestesmy 3 w kapeluszach a pewnie sie wiecej znajdzie
U mnie okropnie zacina śniegiem i wieje ....
No i masz racje.
Tylko ,ze te zachcianki, slodkosci wcale nie przynosza korzysci naszym malenstwom..to mnie boli....co tam cell, czy tluszcz...
3 w kapeluszach

Cytat:
a ja Wam niziutkie dziewczyny zazdroszczę.. zawsze chciałam być taką malutką filigranową kobietką (moja mama taka była jak była młoda) niestety wzrost odziedziczyłam po tacie
A ja zazdroszcze dlugonogim. Choc gdyby mi przyszlo wybierac to pewnie 167 by mi starczylo w zupelnosci
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:25   #1528
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
a ja Wam niziutkie dziewczyny zazdroszczę.. zawsze chciałam być taką malutką filigranową kobietką (moja mama taka była jak była młoda) niestety wzrost odziedziczyłam po tacie Naprawdę Wam zazdroszczę.. możecie pozwolić sobie na buty na mega obcasie- ja bym tak chciała.. a z moimi 173cm muszę z mężem po buty chodzić aby przypadkiem za wysokich nie kupić żeby nie byc od niego wyższa bo to głupio wygląda.. Jeszcze u nas to w ogóle wyglądałabym jak gigant przy nim, nie dość że grubsza od niego to jeszcze wyższa... a marzą mi się takie 10-cm szpilki, niestety mogę sobie tylko pomarzyć i inwestuję raczej w płaskie buty lub niższe obcasy
no ja mam 169cm hehe i kocham buciki na wysokim obcasie ale od kad jestem w ciazy to nie nosze. moj maz ma 178 cm to pamietam jak poszlam z nim na pierwsza randke, odrabalam sie w szpile na 11 cm obcasie, laska nie z tej ziemi ale czulam sie przy nim jak wielkolud patrzylam na niego z gory no i pomijam fakt ze moj M to polowa mnie
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 11:39   #1529
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
no ja mam 169cm hehe i kocham buciki na wysokim obcasie ale od kad jestem w ciazy to nie nosze. moj maz ma 178 cm to pamietam jak poszlam z nim na pierwsza randke, odrabalam sie w szpile na 11 cm obcasie, laska nie z tej ziemi ale czulam sie przy nim jak wielkolud patrzylam na niego z gory no i pomijam fakt ze moj M to polowa mnie
no to mamy tak samo... mój mąż ma dokładnie tyle samo wzrostu co Twój i tez chudzina z niego... moje udo to jak jego 2 wzięte razem no ale ja jeszcze troszkę wyższa od Ciebie, także takie szpile już w ogóle odpadają, a strasznie lubię ja w ciąży jak idę gdzieś dalej to na płaskim zakładam, ale jak np idę do galaxy (druga strona ulicy) to zakładam takie kozaczki 6 cm obcas bodajże, puki brzusio jeszcze nie taki duży to noszę czasem.. ale powiem Wam że mi z brzuszkiem wygodniej na wyższych butkach.. w ogóle w ciąży jest wskazane chodzić na obcasiku ok 4 cm, wtedy sylwetka się tak układa że tak nie obciąża kręgosłupa..
Stary 2010-03-14, 11:39   #1530
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

A ja dzisiaj totalny luz-odpoczywamy z dzidzią i mężem. Wczoraj już dzidziulkowi zrobiłam półeczkę. Słodko to wygląda jak się otworzy drzwiczki i takie słodkie rzeczy w środku!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości