![]() |
#1501 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Ciągle boję się wykonać pierwszy ruch by odzyskać Cię znów...
Tamten dzień rozdzielił nas na zawsze Tamten dzień oszukal moją wyobraźnię Jeden ruch, rozdzielił nas na wieki Jeden gest, był niepotrzebny nie zaprzeczysz.. Zostań. Evolution! ![]()
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci odpowiem : po gów.no. ![]() `sterowane ruchy, wyliczony szał, kodowane słowa.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-04-16 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
BAN stały
|
![]() _FallenAngel_, dontgivemenames, Siatkarka18, 3martyna3, abunee- ![]() Forbidden- ![]() LoveYourEyes, czarnaalbk, ciutblizej, - ![]() ![]() limitowanaa- o mammmmmuś, dziękuje słońce bardzo,bardzo, baaardzo ![]() Życie jest za krótkie by codziennie rano budzić się z pretensjami do całego świata. Więc kochaj tych, którzy dobrze cię traktują, przebacz pozostałym i uwierz, że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu
Uwielbiam chodzić w deszczu. Nikt wtedy nie wie, że płaczę. Nie popełniaj nigdy tych samych błędów, jest przecież tyle nowych do popełnienia Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-04-16 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Raczkowanie
|
rano wstanę, powiem cześć mamie, pójdę do szkoły, dostanę ocenę ze sprawdzianu, wrócę do pustego domu i pomyślę przez chwilę o wyjściu. następnie zrezygnowana powędruje na kanapę, pomyślę o Tobie i o tym jak wciąż siedzisz w mojej głowie, postaram się kłamać, że to miłe wspomnienie. potem klepnę się w czoło i zmulona pójdę spać jakbym jarała przed chwilą zioło.
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
Świat bez emocji. Szkoda tylko, że Ty też się ich pozbyłeś. Niezmierzona satysfakcja z zadanego Tobie bólu. Abstrakcyjnaa - NARA. ![]() limitowanaa - ale masz wielkie serducho! ![]() LoveYourEyes - dziekuję bardzo! ![]() Jej kobitki, jakie to fajne uczucie jak widze moją twórczość w waszych podpisach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Przyczajenie
|
Pomyśl o innych ludziach . Co czują , co widzą , co myślą .
Wydaje Ci się że wszystko jest dokładnie takie jak ty to widzisz , czujesz , myślisz . Nie . O nie moja droga . Każdy ma własny punkt widzenia . Wszystko zalezy od tego jaka jestes , czym sie interesujesz . Jak patrzysz na świat , jak patrzysz na innych ludzi . Pamiętaj , proszę . |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Raczkowanie
|
NA BANK.
nie cierpię, kiedy jest Ci przykro i mówisz, że nie chciałeś.. Teoretycznie wmówiłam sobie, że należysz do mnie. Gorzej z praktyką. Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach. Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból? Wzbijając się w niebo na skrzydłach marzeń . jestem jak na smyczy uwięziona wciąż. Nie chcesz mnie a innym nie pozwalasz tknąć. nie udawaj , że wiesz, co czuję . w udawaniu ze nic się nie stało jesteśmy mistrzami. I confied all my senses / zaufałam swoim zmysłom I spotted you in the crowd / wypatrzyłam Cie w tłumie
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
w koszuli nocnej czekam na telefon. nie zasnę bez Twojego dobranoc.
*
#1509 |
Raczkowanie
|
Poczułam się tak, jak gdyby ktoś wyciął mnie z życia, tak jak dziecko wycina zdjęcie idola z gazety. Dokładnie jedzie nożyczkami po konturze i nic nie zostaje, tylko postać. Nie ma żadnego tła, żadnych innych osób... Tak się poczułam. Otaczała mnie pustka. Nawet łzy mnie zawiodły. To był ten moment w życiu, gdy powinnam na nie liczyć, a tu nic - oczy miałam suche.
#1510 |
Rozeznanie
|
Przyrzekam Ci siebie.
Miłość zawsze myli mi się z pożądaniem. masz prawo spoglądać, nie dotykać. Zapomnę o Tobie w niedzielę. wzmaga się moja ochota na ciebie. przestałam płakać. to dobrze. o Boże, tonę. odchodzisz na zawsze.
#1511 |
Zakorzenienie
|
będę ubierać krótkie spódniczki i wysokie obcasy. moja bluzka będzie odkrywała brzuch i piersi. będę uśmiechać się do każdego, przystojnego faceta. nie będę kochać, nikogo! lecz wszystkich po kolei będę rozkochiwać w sobie i ranić, tak jak zraniłeś mnie Ty!
telefon rzucony w kąt bo nie dostarczał już sms'ów od ciebie. cały Ty, ukryty w moim sercu. ;* rozumiem. wiem, że potrzebujesz go, choć nie bardziej ode mnie. ale na pewno potrzebujesz. więc zabierz go, bądź szczęśliwa. ale proszę cię o jedno. nigdy więcej nie pokazujcie mi się na oczy. nie umiałabym na to patrzeć, na wasze szczęście. zabierz go i odejdź, przyjaciółko. Nie możemy cofnąć się w czasie i zmienić przeszłości. Możemy tylko postarać się, aby teraźniejszość była jak najprzyjemniejsza.. siedzę z kieliszkiem białego wina w ręku, którego smaku nienawidzę, słucham piosenki, która zawsze przyprawiała mnie o ból głowy i wymioty, oglądam najgorszy film jaki człowiek był w stanie nakręcić przez co dostaję histerycznego napadu śmiechu, a w międzyczasie myślę o Tobie starając się wmówić swojej podświadomości, że te wszystkie najgorsze uczucia zostały wywołane przez Twoją osobę. wieczorna pora, siedzę na podłodze wpatrując sie w Twoje zdjęcie , czekam aż zadzwonisz i powiesz to swoje słodkie `noooo czeeeesc ` , które tak uwielbiam , nie potrafię sobie nawet wyobrazić ze kiedyś moge tęsknic za tym głosem , za Tobą . czuje jak sie uśmiechasz przez telefon , ze masz ta słodka minkę na twarzy kiedy mówisz ` aj loof ju bejbe` choć wiem ze prawdopodobnie mówisz tak dlatego żebym spokojniej spała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
co z wami?
![]() abunee <3 +dziękuję ![]() * * * choćby zapomniał o nas świat... każdy nasz krok stanowi wieczność, na której pokonanie brakuje nam sił. dlaczego milczysz, kiedy niszczę podstawy naszych ideałów? ja jestem, ja upadam, ale i ja wstaję.
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zadomowienie
|
dziękuje wszystkim moim słoneczkom za pochwały <3
dziękuję że o mnie ciągle pamiętałyście choć nie udzielałam się przez jakiś czas . kocham was dziobki <3. ![]() RobCoChcesz - ja nadal tęsknie i uwielbiam cię skarbie <3 * W całej jej znakomitości słodkie oddawanie się miłości pełnej niewinności. Urodzona w świecie, gdzie miłość przetrwa. To bardzo boli przy każdym uderzeniu serca. Patrzę za okno i wszystko co widzę to spadający deszcz. Dobra rzecz ze łez nigdy nie widać w deszczowy dzień . Ślady stóp na porannym śniegu.. Patrząc w twoje oczy mogę powiedzieć, że przypuszczalnie płakałeś od zawsze.. Jeżeli pozostanę samotny, czy cień nie ukryje, kolorów mojego serca? Masz mnie rozkołysać jak echo.. Świeższe niż płatki stokrotki.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-04-17 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
martiska- odwdzieczyłam Ci się i też Cie upolowałam
![]() _mandarynka, 3martyna3- również czujcie się okradzione ![]() pozwoliła sobie na łzy wbrew regułom, regułom które sama sobie narzuciła... łzy- by chodziły parami samotność która o nic nie prosi i niczego nie obiecuje muszą się spotykać aby się ominąć ...bliscy i oddaleni jestem Twoim aromatem nie mocnym jeszcze nie poznanym, tuż pomiędzy goździkiem pieprzem i migdałem
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem.
Uśmiech oczu. Czuję adrenalinę przepływającą żyłami. Tyle niewypowiedzianych myśli. Z dala od wspomnień to recepta, by zapomnieć. Nadzieja nie umiera nigdy, to właśnie dlatego tak wiele osób cierpi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
|
1. - czy chcesz posłuchać strasznej historii ?
- czy bardzo strasznej ? - mniej więcej jak stąd do drzwi albo jeszcze trochę więcej . jeśli to coś mówi, oczywiście . - nie, przeciwnie . - zacznij opowiadać, to ci powiem, w którym miejscu zacznę się bać . 2. jestem piękna i ty tez . chodźmy do domu pogapić się na siebie . ![]() 3. makaron zawsze trzeba gotować, inaczej jest niesmaczny... 4. wszyscy jesteście bandą snobistycznych snobów . snobistycznych snobów, którzy się snobują ! -------------------------------------- miłego weekendu ![]() ![]()
#1518 |
Zadomowienie
|
Z Tobą wszystko jest możliwe.
A gdy zacznę Cię popychać,bić,wyganiać i wyzywać Ty i tak zostaniesz. W mokrym ubraniu z potarganymi włosami,bladymi ustami i z rozmazanym tuszem do rzęs,stoję na deszczu trzęsąc się z zimna czekając na Ciebie. Pamiętam gdy jeszcze miesiąc temu byłam Twoim kotkiem,słoneczkiem,kocha niem Twoją rybką. Była tylko Twoja,a Ty to spier.doliłeś Zaufanie to świadomość,że nikt Cie nie skrzywdzi Byłam ofiarą chorej miłości Zawsze nadchodzi taki czas jak ten
Kiedy myślę o Tobie I zastanawiam się, czy Ty kiedyś myślałeś o mnie Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-04-17 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Przyczajenie
|
widzę, że nikt mnie tu nie zauważył, więc chyba nie będzie nikomu przeszkadzać jak dodam kilka opisów
![]() * Oczy miała pełne kolorowych marzeń
* Siedziała na dachu, bawiła się nierealnymi marzeniami... *W jej ponurym życiu kolorowe były tylko marzenia *Siedziała na ławce i liczyła łzy, oprócz tego nie miała już nic.. *Coś się popsuło.Coś pękło.Coś się złamało. Ale przecież zostało coś. *Jesteś moją różową parasolką, w szary, deszczowy dzień Jeśli któreś z dodanych wyżej jest dziełem którejś z was to przepraszam, ale spodobało mi się strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Rozeznanie
|
` Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady..
na jednym trudno poprzestać` * "- A Ty czego chcesz dziewczynko? - Ja? Ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję, wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca..." * Doceniasz to co masz lecz dopiero gdy to tracisz bierz się za to ostro zanim miłość zaprzepaścisz.. * -Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie.
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
Zatrzymaj mnie!
Z Tobą za rękę... Podnieść się, otrzepać kolana z piasku i powiedzieć: Tym razem będzie już za***ie!
#1522 |
Raczkowanie
|
chciałabym Ci tylko szczerze pogratulować, bo ja nie potrafię się odkochać w niecałe dwa tygodnie,
chociaż bardzo bym chciała. owacje na stojąco, skarbie. Nie jestem w stanie zmienić faktu, że moje przeznaczenie ma chore poczucie humoru. nie mogę zaakceptować ludzi, którzy patrzą, ale nie widzą. wyszedł trzaskając drzwiami. na jej policzkach widniały rumieńce.
![]() |
#1523 |
Rozeznanie
|
I don't like to be alone at night. I don't like to hear I'm wrong when I'm right.
I don't like to have the rain on my shoes, but I do love you. Nie lubię być sama w nocy. Nie lubię słuchać, że się mylę kiedy mam rację. Nie lubię mieć deszczu w butach, ale za to kocham Ciebie. I love everything about the way your lovin me. The way you lay your head upon shoulder, when you sleep. And I love to kiss you in the rain. I love everything you do. Kocham Twoją miłość. To jak kładziesz głowę na ramieniu, kiedy śpisz. I kocham całować Cię w deszczu. Kocham wszystko to, co Ty. I don't like to turn the radio on just to find I missed my favorite song. I don't like to be the last with the news, but I do love you. Nie lubię, kiedy włączam radio i właśnie kończy się moja ulubiona piosenka. Nie lubię, kiedy dowiaduję się ostatnia, ale za to kocham Ciebie. ciutblizej , z innej bajki & limitowanaa
Perełki. <3
#1524 |
Zadomowienie
|
Wszyscy jesteśmy słabi. Tylko Ty się do tego nie przyznajesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Przyczajenie
|
` Czasem mam ochotę podejść do Ciebie i walnąć w pysk, za złamane serce </3
` lajtooowo jest ! ; D ` wydzielasz tyle ciepła.. ` wciąż czekam przy oknie, wypatrując czy w r ó c i s z . ` Dalej kotkuu dalej, będzie doskonale ;D ` Zaszalejmy dziś ! ; ) ` Nie potrafię dać sobie SPOKÓJ, kiedy czarujesz mnie wzrokiem.. ` Śpisz tak spokojnie, czasem uśmiechasz się przez sen ;* ` Kiedy poczujesz, że będziesz znów upadał, pomogę Ci wstać < 3 ` Słuchaj, nie chcę wychodzić z domu, żeby szukać czegoś w stylu tymczasowej miłości ! ` Silly boys, they loving me so much Silly boys, you can look but you can’t touch Silly boys, I ain’t got no time to talk Silly boys, just shut up and watch me walk ( Głupi chłopcy, oni mnie bardzo kochają Głupi chłopcy, możecie patrzec, ale nie dotykac Głupi chłopcy, nie mam czasu na romowe z wami Głupi chłopcy, zamknijcie się i patrzcie jak ide ) ;DD ! ` Idź po ulicy i oglądaj się za mną . ;d ` gdybym dostawała złotówkę za każdym razem, jak chłopcy by się we mnie wpatrywali była bym milionereką ; D ` - kici kiciii - mam Cię w życi . ![]() Ściskam was dziewczyny <3
Wszystkie jesteście wspaniałe . ;* ![]()
ile warci są ludzie dający obietnice bez pokrycia? Edytowane przez czeko1395 Czas edycji: 2010-04-17 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Nie żałuje tego co było, ale tego czego nie będzie...
Nieważne, czy się wygrało czy przegrało; ważne, że się nie bało stanąć do walki. Mimo, pomimo i wbrew. Lubię ten stan, kiedy mimo mrozu nie czuję zimna. Najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
"Nie każdy wróbel ćwierka o tym co powinien. Nie każdy polak wie, że ma dziewczynę szm.atę, ale w końcu nie każdy polak to prawdziwy facet."
"żeby pokazać jak mi wisisz, nie mam takich luźnych spodni. ;]" "nie odbiera telefonów, czasem poza zasięgiem, ale wiem, że to tylko po to bym myślała o nim częściej. ;]" "a teraz patrz jak ją tracisz i uwielbiaj jeszcze bardziej" ![]() takie naj: Mrs Unfabulous - Ty wiesz, że najmocniej ![]() _FallenAngel_ ![]() TwojaKokaina ![]() bajkowa - piękne początki ![]() Wreeednia ![]() Nensie ![]() i to by było na tyle ![]()
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2010-04-17 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
a gdy uściski rąk będą za trudne, powiemy sobie miło do widzenia.
a teraz to jest wojna i z dnia na dzień coraz bardziej kończy się świat Muszę zmajstrować sobie uśmiech, uzbroić się weń, schronić się pod jego opieką, mieć czym odgrodzić się od świata, zamaskować swe rany, wreszcie wyćwiczyć się w noszeniu maski. Nie ma nic słodszego w świecie nad miłość, a jednak ludzie zbyt często przez nią gorzko płaczą
![]() |
#1529 |
Przyczajenie
|
agatka944 - dziękuje Skarbie.
![]() ![]() abunee, TwojaKokaina - ![]() ![]() _________________ gratuluję egoizmu ponad miare. razem i za ręce. jestes dla mnie największą tajemnicą na świecie. psychopatrzyczny i oziębły dupek z wyrównanymi ambicjami i przerostem ego ponad swój wzrost. po prostu ze mną bądź. nie zawiodę. obiecuję. <3 tup.. tup.. magiaaa. więc kochaj! kochaj! kochaj! mnie. w napadach euforii. bardzo osobno. mniej razem. zawsze mogę Ci pomuc. nawet jeśli nie będę umiała pomuc samej sobie. czekam na dzień, kiedy moje żcycie zrobi obrót o 360 stopni. powiedz jak to jest, gdy pozory mylą tak bardzo? przez ból do piękna ból do piękna.
#1530 |
Raczkowanie
|
- a gdy zrozumiałam, że mi zależało, było już za późno..
- nic po za rozczarowaniem - zostało tylko echo wspólnie spędzonych chwil, nic więcej - (...) i zaprowadzę Cię tam, gdzie rzeczywistość miesza się ze snem - jesteś moim jedynym marzeniem, moją jedyną gwiazdką z nieba - zbyt dużo niewypowiedzianych słów, zbyt dużo przerwanych pocałunków ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.