Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 16:39   #1501
saming
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Idę robić obiad... Może coś pikantnego i na ostro, hmmmm. Zobaczymy.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 16:48   #1502
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja woskiem to jedną pachę, drugą to jednak maszynką już goliłam co kilka dni xDD
Ale teraz mam pastę cukrową, nie poddam się. Będę płakać, jajczeć, ale wydepiluję to
Ja ostatnio odkryłam, że przed depilacją muszę po prostu jedno, albo dwa piwka sobie wypić :P Wtedy to już w ogóle bajka jest. Depiluję bez najmniejszego bólu

Cytat:
Ja miałam kiedyś grzybicę na skórze, ale wyleczyłam ją. A teraz zaczynają mi się znowu dziwne wysypki pojawiać i sama nie wiem co to. Chociaż obstawiam, że od wody - bo zwłaszcza po cieplejszej kąpieli pojawia się na ramionach w różnych miejscach w takich małych skupiskach. Pewnie od chlorowanej wody.
Ja się jednak boję, że jakieś uczulenie mam. Na całym ciele pojawiają mi się różne zmiany skórne. Dramat po prostu. Zwłaszcza, że ja drastycznie walczę z uczuleniami- zwiększam dawkę alergenu, aż organizm zacznie go tolerować ;]

A co do wody, to ja się muszę w zimnej myć. Po ciepłej mam natychmiast jakieś problemy ze skórą. Ale to kwestia przyzwyczajenia pewnie. Zresztą do rur z ciepłą wodą wrzuca się środki przeciwdziałające powstawaniu rdzy itd. A one jednak skóry nie pielęgnują :P
Stary 2010-05-31, 16:54   #1503
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Mnie też coś wyskoczyło. I w ogóle jakieś cholernie suche czoło mam. Obawiam się, że zacznie mi się skóra z niego łuszczyć ;o I sama nie wiem dlaczego jest miejscami takie suche. Jeżeli po prostu mam coraz bardziej suchą cerę, to trudno. Ale jeżeli to suchość uczuleniowa to będzie źle. Bo ja się z uczuleniami nie lubię i walczę z nimi ich własną bronią :P

Musisz ją porządnie nawilżyć, zrób peeling, potem krem nawilżający i powinno pomóc
ty to pewnie masz cerę jak alabaster, skoro nawet malować się nie musisz, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 17:05   #1504
201607180946
Konto usunięte

Zjadłam wczorajszą pizzę, 2jajka i 3 banany, można powiedzieć, że jestem najedzona

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Kasiu jesteś śliczna Ale Nas prowokujesz tym spojrzeniem
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Nie prowokuj Mi się Twoje oczy podobają i jeszcze tam wskoczę

Wróciłam z siłowni, i ważyłam się tam, i jestem w ciężkim szoku, bo zważyłam się w ciuchach i po ćwiczeniach i waga wskazała 54,7kg. A ja byłam pewna, że ważę w okolicach 58-59, zwłaszcza, że teraz to dobrze się nie odżywiam...
Czekam

Gratuluję spadku wagi
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 17:08   #1505
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Pewnie tak, pogoda teraz bardzo zdradliwa raz słońce raz deszcz

Dzisiaj mi się też strasznie włosy napuszyły, nienawidzą wilgoci i wyglądają tragiczne każdy w inną stronę i wszystkie krótsze odstają
Nie dziwie sie, że wszyscy teraz chorują

Moje tak samo
wyglądają dziś koszmarnie, napuszyły się, brzydko podkręciły i teraz takie krótkie się wydają, oszaleję

Ale dziś porozpieszczam je olejami, a potem Kallosem na pół godzinki
Już by mi się podcięcie przydało, ale panicznie boję się iść do tej nowej fryzjerki , a do starej nie wrócę, choć ją bardzo lubię, włosów moich nie dotknie już.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 17:09   #1506
saming
Zakorzenienie

Ty w Poznaniu, tak? ;> To mam do Ciebie ok. 4h... Hm, no to tak, tak

Ale właśnie ja się nie odchudzam już. W domu na świętach ważyłam ok 56kg, a jem co popadnie, przez tydzień zjadłam 1,5kg krówek i mnóstwo drożdżówek, kfc, pączków... A tu waga w dół. Hm.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 17:16   #1507
201607180946
Konto usunięte

Kupiłam kolczyki, 4 i 6http://allegro.pl/item1051543804_sar..._8_wzorow.html

i te legginsy o których wczoraj mówiłyście i jeszcze rajstopy
Stary 2010-05-31, 17:39   #1508
Elewyn
Zakorzenienie

kończy mi się odżywka, jaką polecacie kupić? tzn, jakiej firmy - serii najlepiej bez spłukiwania
Stary 2010-05-31, 17:51   #1509
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
kończy mi się odżywka, jaką polecacie kupić? tzn, jakiej firmy - serii najlepiej bez spłukiwania
Herbale są fajne, nowe Garniery podobno też. Ale to akurat ze spłukiwaniem.
Kupiłam dziś odżywkę do paznokci i nowy lakier
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 17:55   #1510
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość

Wygladaja przesmakowicie
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

O ja też muszę wreszcie mufinki zrobić.
Uwielbiałam mufinki kupowane w Albercie w Wawie. Tu są okropne. Ale może jak sama zrobię to będą dobre

A ciasto czekoladowe które piekłam na życzenie TŻ w sobote, było dla jego koleżanki z pracy.
Zawarł z nią układ. Ja upiekłam dla niej ciasto czekoladowe, a jej mama w zamian zrobi nam prawdziwe indyjskie curry.
Ma ten chłop głowę do interesu
Za mną chodzą muffinki już ze 3 miesiące a nie mam foremek Albo babeczki, ale nie mogę znaleźć nigdzie pustych spodów.

Pomysłowy ten Twój TŻ Sama bym się skusiła na indyjskie curry
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Ja miałam w LO nauczyciela, któremu się bardzo podobałam Jako jedyna w klasie miałam 5 z tego przedmiotu, którego uczył.Nie wiem,czy misie tak w 100% należało, byłam na konkursie,ale z ocen nie wychodziło Zawsze jak mu mówiłam dzień dobry, to taki rozpromieniony rozmowę zaczynał I w drugiej klasie, kiedy miałam kryzys, jako jedyny nauczyciel zainteresował się mną-na jednej lekcji jak wpuszczał nas do klasy poqwiedział,żebym poczekała na korytarzu mi sie zaczął pytać,czy mam jakieś problemy w w domu,czy nie potrzebuje jakiejś pomocy, czy jestem chora Zaimponował mi tym bardzo, bo pani wychowawczyni to tylko pretensje miała,ze się nie uczę. A naprawdę uczyłam się, a oceny miałam fatalne.Bardzo go za tę"akcję"szanowałam (chyba jako jedyna w klasie),ale stracił w moich oczach, kiedy na koniec roku , wystawił mi trochę niesprawiedliwie ocenę. później na maturach był u mnie w komisji i zabrał mnie ,żebym poszła po arkusze zn nim.Idziemy po tych schodach, a on "No, Agata, dawno Cię nie widziałem, no. No."Takim tonem jękliwym Potem w sekretariacie jak wchodziliśmy drzwi mi otworzył i "popchnął" mnie ręką na mojej talii, tak wyprułam do przodu i chyba takim wzrokiem na niego spojrzałam,ze chyba mu się głupio zrobiło W drodze powrotnej powtarzał mi,ze jestem odważna,ze zdaje takie przedmioty po humanistycznym profilu,ze mam się nie poddawać,ze jestem mądra I w ogóle, bardzo się interesował tym,czy mam chłopaka
Co za typ
Na mnie w podstawówce jeden nauczyciel mówił 'gwiazdeczko' i ciągle po coś wysyłał. Miałam 5 dzięki temu
Cytat:
ja też mam nadal bloga z gimnazjum pamietnik mi raz przeczytano wiec nie pisałam.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Jkaby ktoś go przeczytał to pomyślałby,ze byłam jakaś głupia i emo
Też byłam emo
Cytat:

jak tak czytam te notki, to sobie myślę,że to dziwne,ze nie miałam zadnej próby samobójczej Haha, jak to cżłowiek po czasie dystansu nabiera.
Głupie dzieci z nas były, oj głupie

Też czymś zarzucę :

"czym jest milosc jak nie ranieniem? placzem za ta jedyna osoba... cierpieniem kazdej nocy, ktorej nie ma ukochanej osoby kolo nas... bolem... strachem? ja czuje juz tylko jedno. PUSTKE... zero lez... wylalam ich juz tyle ze ich nie ma... i czekam... na koniec na ulge w calym tym bolu... i widze tylko krew... "

jakie piękne i porywcze 'wiersze' pisałam
Cytat:
Joanna Naturia miód i cytryna Uwielbiam ją

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:13   #1511
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Musisz ją porządnie nawilżyć, zrób peeling, potem krem nawilżający i powinno pomóc
Niekoniecznie pomoże. To jednak inny rodzaj suchości skóry. Nawet maść od Bonifratrów niczego nie zmieniła. To chyba naprawdę uczulenie albo coś uczuleniopdoobne ;/ Spróbuję jeszcze nałożyć maskę z alg. Może ona da sobie radę z tym płatem suchej skóry.

Cytat:
ty to pewnie masz cerę jak alabaster, skoro nawet malować się nie musisz, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
Jak alabaster? Nieee. Bez przesady. Mam sporo zaskórniaków jednak. Ale fakt, że pryszcz taki czerwony, to u mnie rzadkość. Siłą rzeczy żadnych zmian trądzikowych na twarzy też nie mam.

Cytat:
Ja używam bez spłukiwania Treatment Waksów Poza tym lubię odżywki Mrs. Potter's bez spłukiwania. Swego czasu też miodowo-mleczny balsam bez spłukiwania Joanny z serii z Apteczki Babuni, bardzo mi pasował.
Stary 2010-05-31, 18:15   #1512
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Głupie dzieci z nas były, oj głupie

Też czymś zarzucę :

"czym jest milosc jak nie ranieniem? placzem za ta jedyna osoba... cierpieniem kazdej nocy, ktorej nie ma ukochanej osoby kolo nas... bolem... strachem? ja czuje juz tylko jedno. PUSTKE... zero lez... wylalam ich juz tyle ze ich nie ma... i czekam... na koniec na ulge w calym tym bolu... i widze tylko krew... "

jakie piękne i porywcze 'wiersze' pisałam
Jakbym czytała notki na słynnych ostatnio fotoblogach . Jak to czytam, to mam wrażenie, że wszystkie moje rówieśniczki są strasznie nieszczęśliwe, mają wielkie problemy i mają się ochotę za chwilę zabić . Moje życie jakimś cudem nie jest aż takie trudne . Owszem, czasem jest mi smutno, ale to chyba normalne.
Stary 2010-05-31, 18:22   #1513
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Jakbym czytała notki na słynnych ostatnio fotoblogach . Jak to czytam, to mam wrażenie, że wszystkie moje rówieśniczki są strasznie nieszczęśliwe, mają wielkie problemy i mają się ochotę za chwilę zabić . Moje życie jakimś cudem nie jest aż takie trudne . Owszem, czasem jest mi smutno, ale to chyba normalne.
W moich czasach też tak było Też miałam fotoblogaska i wstawiałam słit focie, które w moim przypadku były zdjęciami w blackmetalowym makijażu i ze srogą miną
Ale cierpiąca byłam owszem, ale raczej to się wiązało z moją wrażliwością, do teraz płaczę jak słyszę o śmierci zwierzaka, gdy słyszę piękną piosenkę albo głos Davey'ego Havoka

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:24   #1514
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Herbale są fajne, nowe Garniery podobno też. Ale to akurat ze spłukiwaniem.
Herbale? mówisz o tej serii "nie łam się", "grawitacji nie" itd?
Cytat:

Joanna Naturia miód i cytryna Uwielbiam ją
Cytat:

Ja używam bez spłukiwania Treatment Waksów Poza tym lubię odżywki Mrs. Potter's bez spłukiwania. Swego czasu też miodowo-mleczny balsam bez spłukiwania Joanny z serii z Apteczki Babuni, bardzo mi pasował.
Dziękuję
muszę się w końcu wybrać na zakupy ale ta pogoda mnie zniechęca...
Stary 2010-05-31, 18:25   #1515
Soleilka
Zakorzenienie

Chatul Ty nie chciałaś czasami nafty z aloesem ?

Bloguję
Stary 2010-05-31, 18:29   #1516
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
W moich czasach też tak było Też miałam fotoblogaska i wstawiałam słit focie, które w moim przypadku były zdjęciami w blackmetalowym makijażu i ze srogą miną
Ale cierpiąca byłam owszem, ale raczej to się wiązało z moją wrażliwością, do teraz płaczę jak słyszę o śmierci zwierzaka, gdy słyszę piękną piosenkę albo głos Davey'ego Havoka
To tylko kilka lat różnicy. Ja pamiętam jeszcze tego typu notki z podstawówki.
Mnie jakoś dziwnie to ominęło, nie bawiłam się nigdy w fotoblogaska. Rozwalały mnie te notki o nieszczęśliwej miłości albo o jakichś innych rozterkach. Ja nawet o takich trudnych tematach nie myślałam, jak byłam kilka lat młodsza . Teraz owszem, jest mi trochę smutno, że nikogo nie mam, podczas gdy tworzy się coraz więcej par w moim otoczeniu, ale z drugiej strony wydaje mi się, że się do tego nie nadaję. Zbyt dużą indywidualistką chyba jestem.
Stary 2010-05-31, 18:36   #1517
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Jak pięknie
Ja bym chciała umieć uczesać jak Tymoszenko. Zastanawiam się czy ona ma ten warkocz prawdziwy
Cytat:
A ja muszę mój kaszel suchotnika ogarnąć. Chociaż trochę lepiej jest, bo powoli zamienia się z suchego na mokry.
Dobrze że już ci się polepsza. Z moim kaszlem już jest zdecydowanie lepiej. Jeszcze tylko zatoki mnie męczą.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:47   #1518
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dziękuję
muszę się w końcu wybrać na zakupy ale ta pogoda mnie zniechęca...
Mnie tam nic nie zniechęca jeżeli chodzi o zakupy włosowe xD

Cytat:
Chatul Ty nie chciałaś czasami nafty z aloesem ?
Chciałam. Ale nie jakoś bardzo. Gdybym ją dorwała w aptece, to na pewno bym kupiła. Ale robić cyrku z np. zamawianiem jej z neta już mi sie nie chciało.
Stary 2010-05-31, 18:50   #1519
Magdzia94
Zakorzenienie

Witam
Cały dzień nie miałam internetu kabel nam wykopali czy coś.
Łoo ale wyszorowałam moje rozstępy syrenką, wprawdzie na cellulit jest, ale może cos pomoże.
Kupiłyśmy dzisiaj z mamą 3 szampony Jeden na dół dla niej-Tomotei do brązowych, 2 dla taty- Barwa, a 3 dla nas do góry Garnier z mango

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:51   #1520
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam. Ale nie jakoś bardzo. Gdybym ją dorwała w aptece, to na pewno bym kupiła. Ale robić cyrku z np. zamawianiem jej z neta już mi sie nie chciało.
Jakbyś kiedyś bardzo chciała, to możesz dać cynk, bo u mnie widziałam

Bloguję
Stary 2010-05-31, 18:55   #1521
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Jak pięknie
Ja bym chciała umieć uczesać jak Tymoszenko. Zastanawiam się czy ona ma ten warkocz prawdziwy
Dziękuję To nie jest trudne, wystarczy zrobić dwa warkocze, przypięć je wsuwkami, tak aby nie było widać końcówek warkoczy i spinek. Zrobiłam teraz fryzurę od nowa i wyszło lepiej.
Wydaje mi się, że ma prawdziwy warkocz, dokładnie przyglądałam się jej włosom, ale możliwe że ma te kłaki zagęszczone
Wiecie, że ona jest naturalną brunetką i kiedyś nosiła krótkie włosy Teraz się wylaszczyła, ubiera się u najlepszych projektantów, a jaką ma cerę
Stary 2010-05-31, 18:59   #1522
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Jakbyś kiedyś bardzo chciała, to możesz dać cynk, bo u mnie widziałam
Nie no, spokojnie. I tak mam teraz tyle kosmetyków, że muszę skupić się na zużyciu ich. A w niedzielę jeszcze się przejdę w Katowicach po sklepach z kosmetykami do włosów. Znajomy, którego tam odwiedzam powiedział, że wytrzyma to łażenie po sklepach. Ranyy, on naprawdę bywa bardzo dobry dla mnie
Stary 2010-05-31, 18:59   #1523
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tam nic nie zniechęca jeżeli chodzi o zakupy włosowe xD
mnie by też nie zniechęcało jakby nie odległość:
2 km pieszo na przystanek + 15 km busem
Stary 2010-05-31, 19:01   #1524
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
mnie by też nie zniechęcało jakby nie odległość:
2 km pieszo na przystanek + 15 km busem
No tak, 2 km w błocie to nic fajnego ;/ Ale tak ogólnie 2 km to mały spacerek :P

Cytat:
Dobrze że już ci się polepsza. Z moim kaszlem już jest zdecydowanie lepiej. Jeszcze tylko zatoki mnie męczą.
Ja mam nadzieję, że ten mój kaszel to naprawdę jakieś przeziębienie, a nie reakcja alergiczna. NAprawdę. Nawrotu alergii bym już nie zniosła. Moj organizm też mógłby mieć z tym problem :P
Stary 2010-05-31, 19:02   #1525
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, spokojnie. I tak mam teraz tyle kosmetyków, że muszę skupić się na zużyciu ich. A w niedzielę jeszcze się przejdę w Katowicach po sklepach z kosmetykami do włosów. Znajomy, którego tam odwiedzam powiedział, że wytrzyma to łażenie po sklepach. Ranyy, on naprawdę bywa bardzo dobry dla mnie
Może się zakochał ?
Stary 2010-05-31, 19:05   #1526
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Może się zakochał ?
Lol. Absolutnie nie. Naprawdę jesteśmy tylko znajomymi i żadne nie chce niczego więcej od drugiego Co nie zmienia faktu, że naprawdę dobry dla mnie jest Chwilami :P
Stary 2010-05-31, 19:06   #1527
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Witam
Cały dzień nie miałam internetu kabel nam wykopali czy coś.
Łoo ale wyszorowałam moje rozstępy syrenką, wprawdzie na cellulit jest, ale może cos pomoże.
Kupiłyśmy dzisiaj z mamą 3 szampony Jeden na dół dla niej-Tomotei do brązowych, 2 dla taty- Barwa, a 3 dla nas do góry Garnier z mango
Ja się teraz codziennie szoruję Syrenką. Mam wrażenie, że rozstępy są trochę krótsze i bledsze.

Edytowane przez aanika
Czas edycji: 2010-07-07 o 10:44
Stary 2010-05-31, 19:14   #1528
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Gliceryna albo silikon.
Dziękuję !

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Świetne
Mówisz że takie zwykłe 2 warkocze?

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Dziewczyny , proszę czy może któraś z was mi pomóc w analizie wiersza? Wiersz jest krótki, ale taki dziwny że nie wiem jak go zinterpretować.

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Ja się teraz codziennie szoruję Syrenką. Mam wrażenie, że rozstępy są trochę krótsze i bledsze. Mamuśka tak się przejęła moimi rozstępami, że kupiła mi krem z Dermiki (który 4 dni później przecenili w Ross o 20 zł ). Stwierdziła, że nie było nic innego, a ja dzisiaj wylukałam kilka innych kremów specjalnie na rozstępy ;D.
Moja się nie przejęła tak. Powiedziała tylko że lepiej kupić lepszy krem i tyle, ale nic nie wspomniała o tym że mi go kupi
Planuję jeszcze dokupić ujędrniający żel pod prysznic żeby syrenką go wmasowywać.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Przebiegłam dzisiaj na wf 4 km

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 19:21   #1529
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja się wzięłam za sprzątanie, ale opornie mi idzie, nienawidzę sprzątać A trzeba było się wziąć, bo już podłogi nie było widać.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 19:26   #1530
aanika
Zakorzenienie

Dostałam dzisiaj od babci na dzień dziecka czekoladę . Nie jem już czekolady od dwóch tygodni . Teraz ze słodkich rzeczy jem tylko jabłka, banany, suszone morele i rodzynki i te małe Fitelle, to chyba nie jest zbyt wielka zbrodnia .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości