Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-16, 16:41   #1501
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cześć,

Kiedyś tu pisałam, ale z racji tego że do mojego ślubu jest jeszcze trochę czasu, to nie bardzo miałam czym się chwalić. Jednak bardzo chetnie korzystam z Waszych rad i czytam wzruszające relacje Teraz mamy już salę, forografa z Lublina i zespół z Zamościa. Ślub za 1 rok i 8 miesięcy. O czym powinnam już teraz pomyśleć? Ksiądz nie przyjmuje jeszcze zapisów na 2012 rok...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 17:10   #1502
kruczydło
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez La Cocinerita Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!!! Zaglądam na Wasze forum od jakiegoś czasu i - nie powiem - znalazłam odpowiedź na wiele nurtujących mnie przedślubnych kwestii!

Jeśli można chciałabym Was spytać o jedną rzecz - być może ten temat był już kiedyś poruszany, ale nie udało mi się odnaleźć takiego wątku - czy któraś z Was organizuje może wesele bez DJ'a, zespołu, wodzireja itd. decydując się jedynie na muzykę puszczaną z płyt na jakimś lepszym sprzęcie (wypożyczone głośniki na "słupach", wzmacniacze itd.)? My właśnie zdecydowaliśmy się na coś takiego, ale mam coraz więcej wątpliwości czy goście będą się dobrze bawić... Oczywiście przewidziana jest osoba odpowiedzialna za sprzęt i puszczanie muzyki, będzie podział muzyki na taką "pod jedzenie" i do tańca, a same utwory wydaje mi się, że są dopasowane pod gusta większości weselnych gości... Jestem jednak ciekawa, czy może któraś z Was wpadła na podobny pomysł albo byłyście na takim weselu bez wodzireja, DJ-a i zespołu - i jak się bawiłyście?

Ja mogę polecić atrakcyjnego cenowo fotografa (znajomy przyjaciółki) http://michalwrobel.com/ Z tego co wiem za ślub bierze 500 zł, a za wesele do oczepin 350 zł A jeśli interesuje Cię jeszcze dodatkowa sesja to już niestety nie wiem ile kosztuje, musiałabyś spytać Michał jest z Kraśnika, więc obsługuje Lublin i okolice
Chyba Cię ozłocę Zdjęcia na stronce są bardzo ładne, więc jeśli tylko termin jest wolny - mamy już fotografa!

Jeżeli chodzi o muzykę, to my planujemy tylko uroczysty obiadek bez tańców, muzyka będzie puszczana z płyt. Nigdy nie byłam na tak zorganizowanej imprezie, ale uważam, że tak będzie dobrze.
A kiedy masz termin ślubu?

Edit: Carmelova - nie wiem, czym mogłabyś się teraz jeszcze zająć, może kamerzystą jeśli takowego chcecie? Masz jeszcze sporo czasu

Edytowane przez kruczydło
Czas edycji: 2010-11-16 o 17:13
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 17:41   #1503
La Cocinerita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kruczydło Pokaż wiadomość
Chyba Cię ozłocę Zdjęcia na stronce są bardzo ładne, więc jeśli tylko termin jest wolny - mamy już fotografa!
Hehe najpierw dopytaj o te ceny, czy na pewno takie Ale w połowie października moja przyjaciółka pytała go o to i właśnie takie ceny jej podał - więc mam nadzieje, że nic się nie zmieniło! Daj znać jak poszło - i czy zdecydowałaś się na Michała! A zdjęcia na stronce też bardzo mi się podobają - zwłaszcza te przerabiane na stare, zniszczone fotografie są bardzo urokliwe!

Ślub 2.07.2011 r. - czyli niewiele ponad 7 miesięcy jeszcze...
La Cocinerita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 17:43   #1504
asioks
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, dlaczego fotografowie tyle sobie liczą? Czy możecie polecić kogoś, kto zrobi zrobi nam zdjęcia na ślubie, obiedzie weselnym i plenerze za 1500 (albo mniej)? Bardzo mi zależy na ładnych zdjęciach, ale TŻ uważa, że nie warto tyle przepłacać i woli nawet zrezygnować z tej pamiątki...
Mieliśmy ten sam problem, już właściwie założyliśmy, że fotografa na naszym ślubie nie będzie, ale kiedyś przypadkiem znalazłam stronę "pewnego" fotografa i z ciekawości napisałam maila z prośbą o ofertę. Musze powiedzieć, że byłam mile zaskoczona, ponieważ Pan za pakiet przygotowania+ślub+wesele +plener życzy sobie od 1300 do 1550 w zależności od rodzajów wybranych albumów. Jeżeli ktoś chce namiary to proszę na prv.
asioks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 18:00   #1505
Tanitka
Rozeznanie

my amy swojego wlasnie za 1500, choc ja i tak uwazam ze to duzo. A wzielismy go, bo byl" w pakiecie" z kamerzystą, więc problem z glowy.
Stary 2010-11-16, 18:31   #1506
ona911
Rozeznanie

Widzę, że dużo nowych PM się pojawiło

Więc ...

Podaje aktualną listę Ślubów na rok 2011

KWIECIEŃ
30 kwietnia
moni_ka.g-
Parafia M.B. Różańcowej w Lublinie;
wesele- Hotel Focus, Lublin

MAJ

28 maja
urszulac1 w Niedrzwicy Kościelnej

CZERWIEC

11 czerwca
kruczydło

25 czerwca
osia86- godz. 15.00; Parafia pw. Zesłania Ducha św. w Krasnobrodzie; wesele: Karczma Gwarek w Krasnobrodzie
psuj_a- Parafia NMP Matki Kościoła w Orchowcu,
wesele- "Karczma w Maciejowie"

LIPIEC

2 lipca
Ona911- godz 17.00; Parafia Przemienienia Pańskiego
w Garbowie; wesele- Katarzynka II
amantas_amaentes- Parafia św. Boboli w Lublinie;
wesele- BENSIP (Lublin, ul. Budowlana)
Ashyshqa- godz 17.00; Parafia św. Rodziny w Lublinie;
wesele-Dom Królewski na Abramowickiej

23 lipca
moniczkar_- godz 17:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dom Weselny Paradis Lubartów

30 lipca
ajak66- Parafia Dobrego Pasterza;
wesele - Zajazd pod kasztanami

SIERPIEŃ

6 sierpnia
Magda_84- Parafia Matki Bożej Różańcowej w Lublinie;
wesele- Dom Królewski
Niunia2011- godz.15.00 Parafia w Niedrzwicy Dużej;
wesele- "Sekrety Telimeny" Niedrzwica Kościelna
Kinga_20- godz 16.00

13 sierpnia
tweetek86
AneczkaS
Lotta_- Parafia pw. Andrzeja Boboli, wesele - Fiesta

20 sierpnia
Ewa121
Mag89
kffiatusheq- wesele- Pałac Akropol
gosiaczek20004
margolka1986- godz 17:45; Archikatedra Lubelska;
wesele- Hotel Korona
kobieta1987 - Parafia na Poczekajce; wesele- Bosman

WRZESIEŃ

3 września
-Olka_ - godz 16:00; Parafia Św.Krzyża w Lublinie;
wesele- Niedrzwica Kościelna "Jaśmin

17 września
cindi- godz 15:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dworek Graffa
Tenaya24- godz 17:00; Parafia Św. Rodziny; wesele- Dom Królewski

PAŹDZIERNIK
LISTOPAD

Chętne do wpisania na wizażową liste lub poprawienie danych proszę na PW

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2010-11-23 o 21:59
ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 19:59   #1507
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
co do nauk to w Duszpasterstwie Kulu w ostatnich edycjach były sobotnie nauki, polecam z doświadczenia każdy może się zapisać, są "porządne" prowadzone warsztatowo, nie wykładowo. płatne(150zł było za moich czasów)
polecane są też u Dominikanów wieczory dla zakochanych

Co do zaproszeń może nie trzeba przekombinować z tekstem, wystarczy żeby to było od Was szczere i proste i estetyczne.. tak mi się wydaje.. szczerze ... śmieszą mnie na siłę jakieś akty, dowcipy rymowanki...
bo niby co jest dowcipnego w ślubowaniu sobie miłości na całe życie
robienie z tego teatrzyku w trzech aktach to trochę taka dziecinada i spłaszczanie tematu...
nie mówię żeby nie było zabawnie na weselu, nawet musi,
ale zapraszamy na najważniejszą uroczystość w naszym życiu,
Mszę Świętą z Sakramentem. jestem z prostotą i elegancją

o poprawinach trzeba poinformować koniecznie my każdemu słownie przekazywaliśmy przy wręczaniu zaproszenia, ale zastanawialismy się czy nie wygodniej byłoby jakiś bilecik dołączyć

miłych przygotowań!
heh no weekendowe nauki by nam najbardziej odpowiadały, ale najlepiej by było, gdyby to nie był jeden weekend i z głowy, tylko cotygodniowe nauki, oczywiście chętnie za darmo

U Dominikanów to chyba w poniedziałki? U nas na tygodniu odpada

Jeśli chodzi o zaproszenia, to macie racje, że dopiszemy chyba o drugim dniu w formie wkładki lub malutkiego dopiska, bo raczej nie będzie szansy wszystkich osobiście zaprosić i im powiedzieć o poprawinach.

Co do treści zaproszeń, to ja chciałam robić dwa wzory: dla starszych takie stonowane, tradycyjne, a dla młodych śmieszne, z "jajem", ale mój TŻ i jego mama z babcią stwierdziły, że one też by wolały dostać śmieszne i ogólnie bardziej wyluzowaną rodzinkę ma mój TŻ
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 21:12   #1508
ibyza
Wtajemniczenie

La Cocinerita faktycznie fajne wrażenie robią te zdjęcia, aż szok, że tylko tyle kosztuje ja do swojego ślubu mam jeszcze trochę czasu więc jak narazie oglądam i szukam inspiracji ) ;p

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:21   #1509
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
La Cocinerita faktycznie fajne wrażenie robią te zdjęcia, aż szok, że tylko tyle kosztuje ja do swojego ślubu mam jeszcze trochę czasu więc jak narazie oglądam i szukam inspiracji ) ;p

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Zdjęcia, rzeczywiście bardzo ładne, fotograf pewnie dopiero zaczyna więc ma ceny bardzo zachęcające. Warto go szybko rezerwować bo ceny takie długo obowiązywać nie będą.
Stary 2010-11-16, 21:42   #1510
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Bo te 1500 zł to absolutne minimum, takie na przeżycie - Stąd wyższe ceny. Większości się wydaje, że fotograf w sobotę popracuje i pieniądze bierze - a o tym że obróbka trwa 40 h i więcej to już nie wiedzą.

O kosztach też nie myślą(albumy ze zdjęciami, płyty, paliwo,kupno i amortyzacja sprzętu) no i oczywiście najbardziej bolesne ZUS co miesiąc po 900 zł oraz podatek.

Ja na szczęście do czerwca mam promocyjny ZUS wysokości 350 zł więc sobie mogę na różne promocje pozwolić i niższe ceny.
cóż za autoreklama

Cytat:
A ja właśnie polecam Ci Margarett na Narutowicza, ale tylko w ciągu najbliższych kilku dni - mają tam teraz wyprzedaż. Byłam tam niedawno i sukienki wyprzedażowe szybko schodzą, a są w przystępnych cenach (piękne suknie są już za 1300-1500, masz w tym czyszczenie, dopasowanie i halkę).

Dziewczyny, dlaczego fotografowie tyle sobie liczą? Czy możecie polecić kogoś, kto zrobi zrobi nam zdjęcia na ślubie, obiedzie weselnym i plenerze za 1500 (albo mniej)? Bardzo mi zależy na ładnych zdjęciach, ale TŻ uważa, że nie warto tyle przepłacać i woli nawet zrezygnować z tej pamiątki...
mogę polecić Ci mojego fotografa my za zdjęcia z kościoła i pleneru płacimy 850 zł, natomiast cały reportaż ślubny 1500. Wyślę info na priva
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 22:24   #1511
La Cocinerita
Raczkowanie

Cytat:
Ja początkowo w ogóle nie planowałam fotografa, bo w rodzinie jest kilka osób z lustrzankami i "dobrym okiem", które będą robić zdjęcia - i wiem, że dobrze się sprawdzą w tej roli. Ale że ogólnie cała impreza będzie w konwencji dwudziestolecia międzywojennego, dlatego tak bardzo spodobały mi się zwłaszcza te postarzane zdjęcia I w efekcie skorzystam z usług właśnie tego fotografa Zawsze to większy wybór będzie Może chociaż na części znośnie wyjdę...

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Zdjęcia, rzeczywiście bardzo ładne, fotograf pewnie dopiero zaczyna więc ma ceny bardzo zachęcające.
Dokładnie tak

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Jeżeli chodzi o muzykę, to my planujemy tylko uroczysty obiadek bez tańców, muzyka będzie puszczana z płyt. Nigdy nie byłam na tak zorganizowanej imprezie, ale uważam, że tak będzie dobrze.
Oj, mi też się marzył taki uroczysty obiad! I początkowo tak miało być - stąd właśnie ten pomysł z muzyką z płyt... Ale w końcu z różnych względów zdecydowaliśmy się jednak na dłuższą imprezę, a pomysł z płytami pozostał... Teraz się zastanawiam czy taka formuła sprawdzi się także podczas tańców i czy goście będą się dobrze bawić?

Ale u Ciebie na pewno będzie super! Moja siostra również zorganizowała dłuższy, uroczysty obiad zamiast tradycyjnego wesela - i było ekstra! Tak na luzie, bez zadęcia! I nawet sporo osób tańcowało sobie między posiłkami do tej muzyki z płyt i świetnie się bawiło Tylko tamten lokal był wyposażony w profesjonalne głośniki, a w naszym dworku nie ma takiego sprzętu i będziemy organizować coś na własną rękę... I troszeczkę się obawiam, że może być jakaś kaszana...
Stary 2010-11-16, 22:47   #1512
kruczydło
Raczkowanie

Cytat:

Oj, mi też się marzył taki uroczysty obiad! I początkowo tak miało być - stąd właśnie ten pomysł z muzyką z płyt... Ale w końcu z różnych względów zdecydowaliśmy się jednak na dłuższą imprezę, a pomysł z płytami pozostał... Teraz się zastanawiam czy taka formuła sprawdzi się także podczas tańców i czy goście będą się dobrze bawić?

Ale u Ciebie na pewno będzie super! Moja siostra również zorganizowała dłuższy, uroczysty obiad zamiast tradycyjnego wesela - i było ekstra! Tak na luzie, bez zadęcia! I nawet sporo osób tańcowało sobie między posiłkami do tej muzyki z płyt i świetnie się bawiło Tylko tamten lokal był wyposażony w profesjonalne głośniki, a w naszym dworku nie ma takiego sprzętu i będziemy organizować coś na własną rękę... I troszeczkę się obawiam, że może być jakaś kaszana...
Jak się cieszę, że nie tylko ja wolę skromniejsze uroczystości! Czułam się już jak dinozaur I pocieszyłaś mnie, że można się na takim obiedzie dobrze bawić, wciąż boję się, że jeśli w ogóle ktoś przyjdzie (nachodzi mnie czasem jakiś irracjonalny lęk, że rodzina i przyjaciele uznają, że to bez sensu), to wynudzą się jak mopsy. Nasi drużbowie będą mieli trudne zadanie zabawiać gości bez tańców Dzięki za słowa pocieszenia

Nie wiem skąd można wypożyczyć profesjonalny sprzęt, więc nie pomogę... ale rozumiem, że szykujecie bal do białego rana? W takim wypadku ja rozejrzałabym się za zespołem/DJ'em (w zależności od gustu). W ostateczności jakimś wodzirejem, który prowadziłby profesjonalnie całą zabawę.
Macie wesele w dworku, cudownie
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 23:10   #1513
kobitkalong
Raczkowanie

Witajcie Ja też od pewnego czasu bacznie obserwuje i czytam ten wątek, ale nie odzywałam się, bo nie mieliśmy daty i tak jakoś wyszło.
Ślubujemy w sierpniu 2012, niby jeszcze sporo czasu, ale lepiej wszystko wcześniej
kobitkalong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 09:45   #1514
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak się cieszę, że nie tylko ja wolę skromniejsze uroczystości! Czułam się już jak dinozaur I pocieszyłaś mnie, że można się na takim obiedzie dobrze bawić, wciąż boję się, że jeśli w ogóle ktoś przyjdzie (nachodzi mnie czasem jakiś irracjonalny lęk, że rodzina i przyjaciele uznają, że to bez sensu), to wynudzą się jak mopsy. Nasi drużbowie będą mieli trudne zadanie zabawiać gości bez tańców Dzięki za słowa pocieszenia

Nie wiem skąd można wypożyczyć profesjonalny sprzęt, więc nie pomogę... ale rozumiem, że szykujecie bal do białego rana? W takim wypadku ja rozejrzałabym się za zespołem/DJ'em (w zależności od gustu). W ostateczności jakimś wodzirejem, który prowadziłby profesjonalnie całą zabawę.
Macie wesele w dworku, cudownie

hehehheehe, czemu jak dinozaur??? ja ogólnie też chciałam mniejszą uroczystość, ale niestety siła wyższa mi nakazuje, że to będzie duże wesele, bo trzeba "odprosić" wszystkich... jak to zwyczaj w małych miejscowościach ;/ no ale nic, reszta będzie tak jak my sobie to wymarzymy
Stary 2010-11-17, 11:03   #1515
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Ja początkowo w ogóle nie planowałam fotografa, bo w rodzinie jest kilka osób z lustrzankami i "dobrym okiem", które będą robić zdjęcia - i wiem, że dobrze się sprawdzą w tej roli. Ale że ogólnie cała impreza będzie w konwencji dwudziestolecia międzywojennego, dlatego tak bardzo spodobały mi się zwłaszcza te postarzane zdjęcia I w efekcie skorzystam z usług właśnie tego fotografa Zawsze to większy wybór będzie Może chociaż na części znośnie wyjdę...

La Cocinerita, zaintrygowałaś mnie tą konwencją możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? jak to będzie wyglądało?

ps. witamy nowe PMki!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 17:17   #1516
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobitkalong Pokaż wiadomość
Witajcie Ja też od pewnego czasu bacznie obserwuje i czytam ten wątek, ale nie odzywałam się, bo nie mieliśmy daty i tak jakoś wyszło.
Ślubujemy w sierpniu 2012, niby jeszcze sporo czasu, ale lepiej wszystko wcześniej
Witak witaj!:P
Powiedz może co macie załatwione itp...
Stary 2010-11-17, 19:48   #1517
_Olka_
Raczkowanie

Witam szanowne koleżanki
Poszukuje dobrej ,sprawdzonej i nie drogiej firmy zajmujacej sie weselem ,tzn glownie chodzi mi o mozliwosc wypozyczenia lub kupna paru rzeczy tj.
dekoracja auta
dekoracja za para mloda na przyjeciu
dekoracja kosciola
zaproszenia i tego typu podobne sprawy,
czy moglybyscie mi pomoc
dzieki i pozdrawiam sedecznie
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 20:16   #1518
La Cocinerita
Raczkowanie

Cytat:
Na pewno wszyscy chętnie przyjdą i będą się świetnie bawić!!! To oczywiście rzecz gustu, każdemu co innego się podoba, a wszystkim nigdy się nie dogodzi więc moim zdaniem najlepiej zrobić takie wesele na jakie ma się ochotę - o ile jest to możliwe Ja akurat nie przepadam za takimi tradycyjnymi weselami i zdecydowanie wolałabym pójść na uroczysty obiad! Ale rozumiem Twoje lęki - sama boję się, że nasi goście uciekną przed północą z nudów... Ale w sumie po co się katować czarnymi myślami? Lepiej wierzmy, że będzie dobrze! Bo będzie!

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
La Cocinerita, zaintrygowałaś mnie tą konwencją możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? jak to będzie wyglądało?
Oj, może przesadziłam ze słowami Cała konwencja opiera się na tym, że będę miała suknię zbliżoną do tych z dwudziestolecia, czyli... prostą i skromną! I może trochę będzie takich "dwudziestoletnich motywów" na zaproszeniach itd. Ot, cała konwencja Hehe

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
Witam szanowne koleżanki
Poszukuje dobrej ,sprawdzonej i nie drogiej firmy zajmujacej sie weselem ,tzn glownie chodzi mi o mozliwosc wypozyczenia lub kupna paru rzeczy tj.
dekoracja auta
dekoracja kosciola
czy moglybyscie mi pomoc
Hymmm jeśli chodzi o wszelkie dekoracje (oraz bukiety ślubne), to ja najwięcej pochlebnych opinii słyszałam ( i sama z jednej z tych pracowni zamierzam skorzystać) o Pracowni Florystycznej Passja-Flora i o Zielonych Klimatach - nie wiem jakie pozostałe dziewczyny mają z nimi doświadczenia, czy też pozytywne? Ale przy zaproszeniach już nie pomogę, niestety
Stary 2010-11-17, 21:16   #1519
Miecia85
Raczkowanie

Witam szanowne koleżanki

Wiem, że jest taki sklepik ma też stronkę na ul. Głębokiej w Lublinie. Kupowałam tam pewne drobiazgi na wesela znajomych, wiem że jest tam wypożyczalnia wszelkich ozdób.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat mi się nie udał

Edytowane przez Miecia85
Czas edycji: 2010-11-17 o 21:17
Miecia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 22:45   #1520
kobitkalong
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Witak witaj!:P
Powiedz może co macie załatwione itp...
Data: 4 sierpnia 2012, prawdopodobnie godz 16
Sala bankietowa Dys300
Stary 2010-11-18, 09:17   #1521
mag89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
Witam szanowne koleżanki
dekoracja auta
dekoracja kosciola
czy moglybyscie mi pomoc
myślę, że to wszystko załatwisz w salonie Balon na Choinach, nie wiem jak u nich z cenami, ale na pewno są sprawdzeni
mag89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 10:13   #1522
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Sala bankietowa Dys300
To Ci powiem, że też masz dużo czasu jeszcze moja data to 23 czerwca 2012
Stary 2010-11-18, 13:25   #1523
kobitkalong
Raczkowanie

Cytat:
To Ci powiem, że też masz dużo czasu jeszcze moja data to 23 czerwca 2012
A gdzie planujecie przyjęcie weselne?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-18, 13:30   #1524
Chatka
Wtajemniczenie

kobitkalong, ibyza, zapraszam też do wątku PMek 2012

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 15:13   #1525
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie planujecie przyjęcie weselne?
W Michowie, "Siedlisko na Rozdrożu"
Stary 2010-11-18, 17:21   #1526
moniczkar_
Raczkowanie

Cytat:
W Michowie, "Siedlisko na Rozdrożu"
oo bardzo ładna sala ... a ile płacicie za osobe jak można wiedzieć?
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 06:20   #1527
magdapolar
Raczkowanie

Cytat:
Sala bankietowa Dys300
DYS300 to świetna sala. Gratuluje wyboru. Byłam tam na weselu w zeszłym roku i było świetnie.
Stary 2010-11-19, 09:24   #1528
Opiumalfa
Zakorzenienie

Jak ktos sie nie moze zdecydowac na fotografa, tutaj jest latwiej dokonac wyboru www.welonik.pl
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 12:00   #1529
La Cocinerita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Widzę, że dużo nowych PM się pojawiło
Więc ... Podaje aktualną listę Ślubów na rok 2011
No nieźle!!!!! Ona911 - to chyba się spotkamy... Bo my jesteśmy zapisani na 16.00 w Garbowie 2-go lipca...
Stary 2010-11-19, 14:00   #1530
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
oo bardzo ładna sala ... a ile płacicie za osobe jak można wiedzieć?
hm... sami jeszcze nie wiemy, bo narazie byly tylko zapisy, w 2011 roku ma kierowniczka do nas dzwonic i podac nam ceny i jak beda nam odpowiadaly to wtedy umowe podpiszemy. obecnie na rok 2011 mowila ze jest 120 zl za osobe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości