|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
Luba, nie ma juz bezpiecznych miejsc na swiecie. Niedawno czytałam swietny kryminał norweskiej pisarki Karin Fossum Utracona.W małej miejscowosci gdzie wszyscy sie znaja dochodzi do okrutnego morderstwa. Twój opis zdarzenia, wies, las,pola, napad na kobiete przypomniał mi ten kryminał...
Uwazajcie na siebie. witajcie Wewontkowicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Lubo, no niefajne wiesci
![]() ![]() Cytat:
Nie kloci sie z mm. Ja po prostu nie mam mocy do pilnowania zakwasu. Nieraz nie pieke przez miesiac i juz ze trzy zakwasy zmarnowalam ![]() Ale ale ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2010-09-30 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, z tą chudością to różnie bywa...Mnie też można wszystkie żebra policzyć, przy moich 170 cm na płasko i 46 kilosach...Ale tak mam od zawsze, jem na potęgę, o porach takich, ze dietetyk padłby na miejscu i nie tyję. Po prostu tak mam. Nie każdy chudziak to anorektyk...
I w dodatku ciuchów dla siebie kupić nie mogę. No chyba, że w 5-10-15 i na dziecięcym H&M ![]() Ale problem z anoreksją jest, kurczę, jest. Mam w klasie dziewczynkę, która co i rusz z tego powodu trafia do szpitala. W wieku 12 lat ważyła ostatnio 19 kilo...Tyle co moja Handzia... A ja Moniki Bellucci nie lubię. Jest dla mnie taka... nieświeża, jakby wczorajsza... No to teraz proszę, możecie mnie obijać ![]() Tygrysie - chłopaku wywątkowy, wszystkiego najmilszego ![]() Tako - a mnie się tak bardzo podobasz w tej swojej blond burzy i w całokształcie w ogóle, którego na żywca co prawda nie widziałam, ale swoje wyobrażenia mam! I nie martw się, no bo czy to coś da? ![]() Jutro jadę na trzy dni do Wieliczki salsować w kopalni! ![]() ![]()
#1504 |
Zakorzenienie
|
Saśko, w Wieliczce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Pefka, pefka
![]() ![]() Lubko - to strasznie niefajnie, jak swoja okolica staje się niebezpieczna... Coś się w człowieku zmienia wtedy... Uważaj na siebie. ![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
Da sie da
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
rude jest piękne:)
|
Sasko ale ja niepisalam o Tobie
![]() ![]() Wiem,ze sa osoby ,ktore konia z kopytami zjedza i sa szczuplutkie Pisalam o zgrabnych ,szczuplych ,ktore zapatrzone na modelki daza do osiagniecia ich idealu ![]() Lubo ![]() Sasino zdjecia ,zdjecia prosim z salsowania ![]()
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Szyneczkę upiekłam! Nakluta folia nie pokruszyla sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Wiem, Zuziaku, wiem
![]() ![]() i ![]() Tymeno, a zimno tam w tej Wieliczce? Bo nie wiem, czy brać majtki... ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2010-09-30 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Sasiu, jestem ciutek nizsza od Ciebie, ale i tak przy moim wzroscie wazyłam kiedys skandalicznie za mało...miesciłam sie w rzeczach córki...
Teraz po czterdziestce kiedy spowolniła mi sie przemiana materii,tak po prostu nawet z powietrza biora sie te wałeczki ![]() ![]() Chociaz bywa tez tak, ze te przemiane materii to reguluje zawartosc mojego portfela. Gdzies do połowy miesiaca nie dopinam sie i wygladam jakbym była w trzecim miesiacu ciązy,potem mam z gorki...pojawia sie talia ![]() ![]() ![]() Bardzo lubie Monice Bellucci, i Zete Jones tez, w ogóle interesuja mnie dojrzałe babeczki. Zeta nawet po schudnieciu wyglada dobrze, juz one tak mają. Zreszta same oceńcieTU Takus ![]() ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2010-09-30 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
No majtki to wez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
najsampoczątek tygrysa rodzynka naszego, we oba poliki obcałuje
![]() ![]() a teraz wam mogę zamachać ![]() lubo ![]() ![]() a względem dyskusji o odchudzaniu, to przyszła moja torebka i fajna jest, taka jak na zdjęciach, podszewka nieobrzydliwa w dotyku tylko, na zdjęciach pani ją za te uchy na ramię się zakładała, a ja nie bardzo, znaczy się, uchy dostałam mniejsze niż na zdjęciu , czy powinnam się odchudzać w ręcach ![]() Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2010-09-30 o 17:20 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Tygrysie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
witam wewatek
![]() Jakos dni przeciekaja mi przez palce chcialabym wydluzyc nieco dobe Na temat grubosci swojej nawet sie nie wypowiadam, bo od razu humor bede miala duuuuzo gorszy. Anorektyczki mnie przerazaja,coraz wiecej mam takich w pracy, kolezanek i pacjentek ![]() Ostatnio jedna gwiazda zyla o jednym toscie dziennie i wypijala hektolitry wody, niezle sie wyplukala z mineralow i dostala ataku ala padaczka. Moja kolezanke z pracy nigdy nie widzialam jedzaca cos innego niz musli rano zalane woda i woda caly dzien, a pracujemy po 13 godzin ![]() Lubo, straszne to.
#1515 |
Zakorzenienie
|
Skarbiątko
![]() Szyprowa ![]() Figarro ![]() Kasiu-San ![]() Teressso ![]() Kasiu-Tymkowa ![]() Fenris ![]() Doroto ![]() Tako ![]() ![]() Winterko ![]() Lubo ![]() Anastazjo ![]() Magnetico ![]() Agoo ![]() Sasiu ![]() Maju ![]() Córko ![]() Dziekuję Wam kobiałki za życzenia ![]() Miłego wieczoru. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Na to liczę...
![]()
#1517 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
I ja się dołączam do życzeń dla Tygrysa
![]() ![]() Rozpoczęlim w naszym domu sezon chorobowy uroczyście wykonując Dumkę na dwa końce Wykonujem ją w kanonie na razie dwugłosowym ja z Milą, ale widzę, że i tatuś ma ochotę dołączyć A łazienki tylko dwie ![]() Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2010-09-30 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
|
BigEEmko
![]() ![]()
#1519 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | ||
Zakorzenienie
|
patrzcie jakie mam towarzystwo wieczorowe
![]() Załącznik 3443245 Kto się nie dietuje niech się śmiało częstuje ![]()
![]() |
#1521 | |
|
Cytat:
![]() sie czestuje ![]()
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Chłopaku, dziękuje Wam za dobre słowo
![]() Szyprowa Kobieto, zdjęcia dziś nie będzie, nie mam nic w nowym laptoku |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja...ja wciągnęłam tż-ta, 3/4 biura i szefa ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1524 |
Piers do przodu
|
BigEEmko
![]() ![]() Ja się nie poczęstuję, bo właśnie zjadłam całkiem słuszny plaster placka drożdżowego ![]()
#1525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BigMamo, no to kiepska sprawa. Pożałuję Ciebie i Milę ![]() Bidoki moje kochane. Zdrowiejcie szybko! Skarbku, ja się poczęstuję, bo białych jeszcze nie jadłam ![]() Sasiu, chudzinko, mimo wszystko zazdroszczę Ci ! Chociaży tego, że nie musisz sobie niczego odmawiać! ![]() ![]()
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-09-30 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko zostalo dzisiaj uderzone
![]() Bawili sie cala banda kasztanami przy kiosku i cos sie nie spodobalo panu kioskarzowi, wybiegl, rzucil sie na mojego syna, zlapal go od tylu za brzuch i uderzyl nim o ziemie. Tymek upadl na plecy. Wrocil do domu zaplakany, posiusiany, roztrzesiony. Jak tak mozna, powiedzcie? Nawet jakby mu szyby powybijali tymi kasztanami to nie ma prawa bic dzieci!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1529 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Bo szyby kasztanem to się nie da wybić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bede z nim rozmawiac. Bylam na pogotowiu i na policji. Tymek ma stluczony bark i obolale plecki. Teraz przy kapieli zobaczylam, ze ma szyje obtarta na czerwono, taką prege, od kurtki chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.