![]() |
#1501 | ||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Ale jam nie lepsza, podmalowalam ścianę, przykleiłam styropianową listwę nad oknem, przemalowałam wazon, podkleiłam nakładki parapetowe i zmusiłam TŻta do wywiercenia dziurek na półkę. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zielone drzewko - NIE dla ekologów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jDcVLdWFM74 co się chichrasz - sama byś pewnie na moje młodzianowe paluszki poleciała, jakbym je porządnie upaprała ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie współczuj Jej,świetnie wygląda,tylko marudzi
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A Pani już podziękujemy ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i chyba w terranowie, ale to chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Nindżopesz
|
Tak na marginesie jestem dziś pod wrażeniem wieszaków niejakiej Maharet, która dostaje ciuchy od (po?) mamy, teściowej i babci a potem do nich tyje lub chudnie bo musi oszczędzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nigdy nie byłam dobra z matmy-to jak to liczyć?
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() koleś wygląda jak coś nieprzydatnego domowo i stłukacz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Nawet żeby 3 cm za dużo ![]() Ta kup se jeszcze jedną pralkę ![]() Skąd masz ku... rde tyle pralek? ![]() ![]() Ok wiem, wiem, chodziło Ci o to, że 2 prania zrobiłaś i czecie przygotowane, czyż nie? ![]() To ja Ci oddam z miłą chęcią mój (gratis dorzucę jakąś perfumę ![]() ![]() ![]() ![]() Maja zamieniam się na całą Twoją figurę, z rekamy i barkamy włącznie ![]() ![]() ![]() Ile Ty pisałaś, że masz wzrostu 164 cm?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale miałam zajęte popołudnie i kawałek wieczoru. A ile zmian dziś w życiu (w ciągu jednego wieczoru ![]() - dziecko przenieśliśmy z łóżeczka na większe łóżko, - śpi bez pieluchy (normalnie już od pół roku bez niej funkcjonuje, ale na noc jej się zakładało, ciekawe czy rano będzie kałuża ![]() ![]() - jestem po pierwszym treningu siłowym z 5 minutami aerobów ![]() ![]() A i chciałam napisać, że po dzisiejszych porannych i południowych rozmowach we Barze zmobilizowałam się do odtłuszczania ![]() Ale jak przeczytałam teraz Wasze wymiary, to się załamałam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 21:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszne prawda ![]() Cytat:
![]() ok. napisz chociaż, że jesteś 20 lat młodsza ![]() z twarzy ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu utytłany Wiking dla Redsika ![]() A tu w wersji grzeczny chłopcyk w szaliku ![]() Uwaga, rośnie fińska konkurencja Mathiasowi jednemu i drugiemu mister André Linman 18 lat ![]() ![]() Ale zapowiada sie nieeeźle... ![]() Dżizas, co za kraj, że tam taaakie chłopy rosną ![]() Po kiego grzyba ja się w Polsce urodziłam cry:
![]() |
#1517 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 164 cm tylko ![]() Ale w tych maskujacych ciuchach prawie mnie samej nie widać ![]()
![]() |
#1520 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Lecim, lecim! Tylko trzeba słitaśne nicki powymyślać. Ja mogę być Rudziuteńką Czaroduszką. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
BAN stały
|
Maja, weź mi też jakiegoś ciacha zaproponuj. Tak na dobre spanko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Nindżopesz
|
Przez Was poszłam się zmierzyć iiii... 86/85/88
![]() Ale zamiast talii zmierzyłam se cionszowy bebzon w najszerszym miejscu. Niesamowita sprawa swoją drogą bo zawsze miałam w cyckach 81 a tu proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale po oc? Cytat:
o maharet to zywa legenda szafy ![]() ale najlepsze jest to ze ona te ciuchy kupuje w sklepach ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Znowu zeżarło mi posta
![]() W skrócie: Spoora- ja schudłam na Montignacu Polly- Nie mam żadnych nadprogramowych części do rozmnażania i uprzyjemniania życia. Ja może trochę niedowidzę, ale chuop coś by przyuważył ![]() Padam na twarz. Dziś się popisałam. Jak nigdy. Normalnie żal.pl ![]() Na przystanku poczułam,że śniadanko jednak chce wyjść górą i wzorem Madzika sprintem udałam się w pobliskie krzaczki. Pawik był bardzo efektowny, po czym jak skończyłam to zauważyłam,że co nieco poleciało na buty menelowi, który w krzaczkach kulturalnie spożywał winko. Prawie zawału dostałam na miejscu, a tu pan zamiast puścić wiązankę, to wyciąga w moją stronę flaszkę i z filozoficznym spokojem mnie pyta czy chcę przepić ![]() ![]()
![]() |
#1528 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trudno ja ryczę a Tyś jest szczypiorek od dziś |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Nindżopesz
|
A nie wiem. Bo tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.