|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24609803]Sweet coś dla Ciebie
![]() KRÓWKA - biszkopt ciemny - biszkopt jasny - 0,5litra smietany 30% - 3 łyżki żelatyny - puszka masy krówkowej - 200gr orzechów Biszkopt ciemny + ubita smietana+ biszkopt jasny + masa krówkowa + posypać drobno pokrojonymi orzechami. Do masy krówkowej dodaje trochę margaryny, żeby lepiej ją się rozsmarowywało ![]() RAFAELLO -biszkopt jasny - 0,5 litra kremówki - 2 smietany śnieżki w proszku - 200gram wiórków kokosowych - 2 czekolady białe rozpuszczone w 4 łyżkach mleka - paczka płatków migdałowych Śmietanę ubić, dodać Śnieżkę, wiórki kokosowe, migdały i na koniec czekoladę. Wyłożyć na biszkopt a wierzch udekorować polewą [/QUOTE] o mamo i ja mam trzymać dietę ![]() Cytat:
tylko na razie nie wystawiam się na pokuszenie więc nie będę robić żadnych ciast bez okazji Napiłam się trochę coli i mirindy
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
basiurek23 spokojnie mam to samo ale proboje , nawet jak zjem cos slotkiego itp. to troche cwicze wieczorem zawsze to moze cos pomoze , wiem ze nie ma lekko.
![]() Jak to sie mowi nic za darmo nie ma .
|
|
|
|
#1503 |
|
Konto usunięte
|
Co tu taka cisza?
![]() Idę spać, bo mnie do jedzenia ciągnie. Omlet mi nie wyszedł i był jakiś blee |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ chory, drugi raz w tym miesiącu. jęczy strasznie, że umiera, aż sama nie wiem, czy mu na prawdę tak źle, czy panikuje, jak to faceci w czasie choroby
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać jak zaczyna świtać, wstaję w południe, w międzyczasie córę do szkoły wyprawiam. Ale pracuję po południu i wieczorem więc dlatego tak to wygląda, jeszcze po studencku
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24601417]Znam to, z tym, że ja czasem specjalnie wejde do kuchni otworzę lodówkę i zamknę Też mi się to zdarza ale częściej nie zamykam jej odchodząc z pustymi rękoma/ustami Ale ostatnio jest nieźle, 'wagowy piątek' działa na mnie motywująco Mam uraz do wszystkich ryb, nawet filetów z powodu ości..choć przepadam za rybami. Ale już jakąś obsesję mam i gdy tylko jem jakąś rybę , np wczoraj makrelę to godzinami czuję w gardle kłucie |
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Ja też idę zaraz spać bo mnie głód pochłonie a zjadłam kolację koło 19 :P.
|
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha lubię bo nie ma ości
![]() laski każda ryba ma ości :P wystarczy kupić fileta by nie miała
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nawet w filetach zawsze coś znajdę
|
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Mam to samo jeśli chodzi o ryby , lubię je ale wiem ze tyle osci w nich i w ogole dlatego juz pare lat nie jadlam ;/ taka schiza z tymi osciami
.
|
|
|
|
#1510 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstałam! No to dzisiaj będzie buszowanie po nocy...
![]() Ale byłam zmęczona ![]() To wyjątkowo dobra ta ryba, mimo że ze ścieków Uwielbiam rybki! Mniam!
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że humorek lepszy
Wiesz już czy zdałaś ten egzamin?Allegro mi wyłączyli, a szukam jakichś butów na wiosnę
|
|
|
|
#1512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uczyłam się, fakt może za mało, ale po prostu dzisiaj miałam tak zły dzień, bez energii, jakiegokolwiek ogarnięcia, zero koncentracji Ja buty na wiosnę kupiłam jesienią Nienawidzę kupować butów i spodni.
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że do poprawki?Mi przydadzą się i cos a la czółenka na wysokim i sportowe też..a jak sobie coś w głowie wydumam to i tak nigdzie takich nie mogę znaleźć Pozostaje szperanie na allegro bo tam trafiają się różne fajne okazje ale trzeba systematycznie zaglądać, pamiętać o licytacjach itp.. Co do spodni to jak już znajdę takie, w których dobrze się czuję to chodzę w nich aż się rozpadną Ostatnio mam dwie takie pary, które non stop na zmianę noszę po schudnięciu. Reszta, za duża poszła do piwnicy i oby na zawsze
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam tak zimą, jak sobie wymyśliłam buty, tak szukałam... do skutku ja mam o tyle problem, że mnie się podobają buty na obcasach, ale dopiero uczę się w nich chodzić ostatnio zatrzymałam się na 9cm wysokości, i chyba tak zostanie. W niższych mam wrażenie, że zamiast nóg to ja mam dwie wielkie parówy. No i fasony przy niskich obcasach są dla mnie co najmniej uchodzące w tłoku. A spodnie... Mnie jest bardzo ciężko coś znaleźć:/ a to długość, a to rozmiar, a to biodrówki... no wesoło nie jest. Aczkolwiek rynek mnie ratuje, bo w butikach bardzo rzadko coś znajdę. Kiedyś chodziłam w spodniach, dopóki się nie zdarły, bo m.in. nie miałam siły znów wciskać się w jakieś spodnie i z dużym prawdopodobieństwem wyjść z niczym i depresją. ![]() Te czasy, do jasnej ciasnej, PÓJDĄ PRECZ! ![]() Mindless: Ty podglądaczu! co tam?
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-01-26 o 02:27 |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się wyspałam (19-22) i teraz nie śpię, a o 7:30 pobudka.
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Ty wzrost masz modelki Kochana a dodać jeszcze do tego obcasiki..no no no Akurat biodrówki lubię bo odkryte w nich rejony typu brzuch i biodra (nie gołe oczywiście ) nie są złe, a wydaje mi się że takie do pasa..pogrubiają..ale może to złudne wrażenie![]() Zjadłam dzisiaj za dużo orzeszków ziemnych i jakoś ciężkawo się czuję, wezwę zaraz orbiego na pomoc
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Czytam sobie, a od 1 lutego chcę zacząć ćwiczyć i jeść zdrowo, a co więcej chcę namówić do tego samego TŻ, zobaczymy co z tego będzie. Może jakoś Go przekonam. Razem zawsze raźniej będzie.
Edytowane przez mindless Czas edycji: 2011-01-26 o 02:36 |
|
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to będziesz miała ciężko
Cytat:
![]() Hehe, niestety biodrówek, takich w odpowiednim dla mnie rozmiarze ciężko znaleźć. Ale może kiedyś Wolę trochę wyższy stan, bez przesady, ale przynajmniej nic mi się nie "wylewa" fuuj, aż mnie dreszcz przeszedł! Dobrze, że człowiek czasem mądrzeje...Też właśnie idę wsiąść na orbitka Szkoda, że tak późno no trudno to idziemy "pedałować"
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś się wczoraj 'upominał' o zdjęcia chyba.
![]() http://img42.imageshack.us/g/dscf0662t.jpg/ |
|
|
|
#1520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to ja tu cierpliwie na Ciebie czekam TŻ też może przyjść na wizaż, jak chce
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic dziwnego, że polubiłaś siebie Ładne nóżki, częściej je eksponuj Jakieś spódniczki, dopasowane spodnie. Nie no laska jesteś ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- No może faktycznie
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestałam dążyć do jakiegoś wyimaginowanego ideału. Nigdy? nie będę chuda, czy tak naprawdę szczupła i nie chcę całe życie o to walczyć. Myślę, że jak zacznę ćwiczyć to się sylwetka wymodeluje jeszcze trochę. Co do nóg to jakiś czas temu przeprosiłam się już z krótkimi spódniczkami, czy sukienkami. Dzięki za miłe słowo. |
|
|
|
|
#1524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pocieszę Ciebie, że u mnie 7:20...ale dam 'Maluchowi' śniadanko, buzi na do widzenia i z powrotem pod kołderkę
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna mnie chwali.
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy, jak tylko dostanę ładowarkę do akumulatorków w aparacie bo coś wcale nie działa. No i jak zrzucę jeszcze te poświąteczne teraz już dwa kg. Jakieś fotki chyba są na profilu, co nieco tam widać Ale będą nowe, I promise.
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze, że album prywatny, a przecież mam Cię w znajomych.---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ---------- W każdym bądź razie będę się upominać o zdjęcia. Może uda mi się już zasnąć jakoś. Dobranoc i dzień dobry tym co będą rano czytać Nas rano. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie wiem..coś jutro/dzisiaj spróbuję z tym zrobić..Od czasu awarii wizażu tak się porobiło ale myślałam, że do tej pory już zrobili z tym porządek
![]() Jedno zdjęcie właśnie wróciło, sprzed pól roku i niewiele w sumie widać, ale coś tam widać. ---------- Dopisano o 03:54 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- To kolorowych choć krótkich snów życzę
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-01-26 o 05:08 |
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dbając o Was zmysł estetyczny powstrzymam się od pokazania zdjęcia
Mindless: współczuje trzymaj się dzielnie, i pamiętaj...ja czekam dobranoc Dzisiaj pojeździłam 75 minut na orbitku A Ty Laisla? Jak Ci idzie?
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zeskoczyłam z orbiego
ale trzymam się 40min przez kłopoty z kolanami bo teraz jest lepiej, więc tak pewnie zostanie![]() Sweet, pamiętam Twoją śliczną buźkę, a teraz jakieś kocisko rodem z kosmosu wyskakuje na avatarku.. Uciekam, może zaraz Promyczek przejmie dyżur
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

o mamo i ja mam trzymać dietę 
tylko na razie nie wystawiam się na pokuszenie
więc nie będę robić żadnych ciast bez okazji 

.
Ale ostatnio jest nieźle, 'wagowy piątek' działa na mnie motywująco

Uczyłam się, fakt może za mało, ale po prostu dzisiaj miałam tak zły dzień, bez energii, jakiegokolwiek ogarnięcia, zero koncentracji
Myślisz, że do poprawki?
No i fasony przy niskich obcasach są dla mnie co najmniej uchodzące w tłoku. 
co tam?
Razem zawsze raźniej będzie.
Wolę trochę wyższy stan, bez przesady, ale przynajmniej nic mi się nie "wylewa" 

no to ja tu cierpliwie na Ciebie czekam