![]() |
#1501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorowe buciki do sukni ślubnej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakos na slub chce byc ta malutka(malutkie 187cm;D) ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() TZ bedzie miał skarpetki i moze krawat ![]()
![]() |
![]() |
#1504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aż żałuję, że ja jestem taki słowiańskim, delikatnym typem urody i do mnie mocny kolor nie pasuje .. u mnie dodatki w pastelowym różu i srebrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Rozeznanie
|
Ja mam buty, woalkę, kwiaty i paznokcie w kolorze przewodnim.
TŻ skarpetki, muchę, buty. A ogólnie to kwiaty, zaproszenia, winietki, księga gości będą fioletowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam za off top ale masz juz tę woalke?? ![]()
![]() |
![]() |
#1507 |
Rozeznanie
|
Mam i ją kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się zdjęciem już "po" ![]() Edytowane przez gabriell1982 Czas edycji: 2014-07-30 o 05:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Rozeznanie
|
Oczywiście
![]() chciałam fiolet lub chaber i stanęło na fiolecie. Ja nie lubię różów i pasteli na kolor przewodni. Wydaje mi się to takie nudne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam pastelowy róż - jest bardzo klasyczny, elegancki, delikatny i romantyczny. Generalnie bardzo podoba mi się intensywny, wyraźny kolor przewodni, ale nie u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Raczkowanie
|
Ja mialam fioletowe buty , kolczyki, bransoletkę ic bukiet
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
kwestia wyboru intensywnego, wyraźnego koloru przewodniego wesela powinna być związana z typem urody pary młodej - tak tłumaczyła mi kolorystka i wizażystka, które dobrały do mnie pastele, głównie pastelowy róż i brzoskwinię + biel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
Mogzliwe, jednak te pastelowe kolory kojarzą mi się jakoś tak po barbie.....:/ jedyny na jaki bym się teraz zdecydowała to mięta albo coś w tym stylu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pastelowy róż to ponadczasowy i bardzo elegancki kolor, czego nie można niestety powiedzieć o mięcie (którą akurat bardzo lubię w wersji pastelowej i żywszej, ale nie na ślub), czy fiolecie, ale to kwestia gustu i stylu. Mój jest bardzo elegancki i wg mnie pastelowy róż idealnie do niego pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę że masz idealnie dobrane kolory które podkreślają twoją urodę i dobrze się w nich czujesz ale znów nie dyskryminujmy innych bo nie ma chyba nigdzie odgórnie narzucone co jest a co nie jest eleganckim i ponadczasowym kolorem... owszem pewne rzeczy są bardziej klimatyczne, utarte w jakiejś konwencji ale nie ma co się spinać aż tak ![]() Najważniejsze to dobrze się czuć w danej kolorystyce. Wydaje mi się że mocne kolory wymagają trochę więcej odwagi bo się bardzo odznaczają na tle białej (przeważnie) sukni są wyraziste i mocno kontrastujące. myślę że jak ktoś ma wizję pomysł i pasuje to do danej osoby (nie tylko z wyglądu ale też z charakteru) to może chyba każdy kolor ładnie wkomponować w swoją stylizację Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-08-04 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Każdy kolor pasuje, czy to róż czy mięta, fiolet albo srakobrazowy, jeśli tylko zrobi się to z głową...
Wysłane z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mój post to odpowiedź na twierdzenia, że pastelowy róż to styl barbie... a jest to jeden z ponadczasowych, bardzo eleganckich i twarzowych kolorów i nie ma nic wspólnego ze "słodkim" lalkowym różem.. twoje złośliwości są zbędne - nie bardzo mnie interesuje, czy się cieszysz, czy nie i czy podoba ci się wybór mojej kolorystyki.. nie pisz również o dyskryminacji innych, bo ja tego nie robię - odpowiedziałam tylko na twierdzenia dot. stylu barbie, a jakoś nie obrażałam się, że inne forumowiczki wybierające intensywne kolory pisały mi, że pastele są nudne.. Nazywanie ich stylistyka "po barbie" to już przesada po prostu.. mnie fiolet kojarzy się z pogrzebem, nie ze ślubem - każdy ma prawo do swojego zadnia na szczęście Edytowane przez gabriell1982 Czas edycji: 2014-08-04 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Tylko to jest wątek o butach wiec moze juz skończmy dla kogo jaki kolor jest elegancki a jaki mniej i z czym sie kojarzy bo to juz jest każdej pmki prywatna sprawa jaki kolor sobie wybiera
![]() Wysłane z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
evelina33 stwierdziła że jej się to kojarzy z barbie - ma prawo. ale to nie znaczy że pastelowy róż jest ponadczasowy a fiolet albo mięta już nie Cytat:
osobiście nie kojarzy mi się pastelowy róż z barbie ale nie lubię w ogóle tego koloru jakoś, bardzo źle się w nim czuję i nie mam ani jednej rzeczy w tym kolorze u siebie... existence tylko że wątek o kolorowych butach więc kolor ma tu zasadnicze znaczenie ![]() moje będą czerwone i do tego chcę jakiś bukiet w kolorach czerwieni anie nie chcę żeby wyglądał jakoś agresywnie przy białej sukni albo krwiście... nie powiem - mam problem z tym... Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-08-04 o 15:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
No ma ale bie po to żeby się sprzeczać, który jest elegancki i dogryzać sobie
![]() ![]() a bukiet czerwony no kurcze nie wiem sama czy są jakieś kwiaty tak bladoczerwone...a nie chcesz dać tylko akcentu czerwieni w bukiecie z jakimis innymi jeszcze kwiatami? Wysłane z telefonu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie widzę pastelowego różu bo jest dla mnie za mało wyraźny, ale nie twierdzę, ze nie lubię tego koloru ![]() ps. koloru bym nie zmieniła, gdybym miała brać ślub jeszcze raz, bo jakoś wszystkim się podobało ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie widzę pastelowego różu bo jest dla mnie za mało wyraźny, ale nie twierdzę, ze nie lubię tego koloru ![]() ps. koloru bym nie zmieniła, gdybym miała brać ślub jeszcze raz, bo jakoś wszystkim się podobało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
macie rację dziewczyny - przepraszam.. chyba emocje przedślubne mnie już ponoszą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
existence jestem za kompozycją różnych barw/odcieni tylko nie wiem jak to dobrać właśnie - taki chcę trochę multikolor i różne kwiaty. Ale trudno znaleźć mi coś co bym sama chciała mieć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ![]() pastelowo- różowe będą buty na wesele - ten popularny model z badgley mischka z tiulowym kwiatem (do Kościoła mam buty srebrzyste z Menbura z zakrytym palcem i wolną piętą - suknia ma kilka mini kamyczków swarovskiego u góry, więc będą pasować - w Kościele nie chciałabym się np. potknąć, więc wolę zakryte z przodu i stabilniejsze buty), pastelowy bukiet i makijaż z domieszką brudnego różu (ale bardziej w tonacji beż - brąz, róż tylko jako akcent), manicure, pedicure butonierka pana młodego, krawat raczej nie, choć się jeszcze zastanawiam. Poza tym zaproszenia były w pastelach, aranżacja florystyczna hotelu będzie w tej tonacji, winietki, menu itp. detale na sali + tort będzie ubrany żywymi kwiatami w tej kolorystyce. Edytowane przez gabriell1982 Czas edycji: 2014-08-05 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
ja też myślę o kolorowych butach do sukni, ale jeszcze nie wiem czy się na nie zdecyduję,m na pewno nie chcę typowych białych butów które założę raz i wyrzucę albo odstawię i będą stały i się kurzyły, bo to szkoda kasy.
O fiolecie też myślę, bo znalazłam fajne zaproszenia ślubne w takiej kolorystyce, które mojemu Narzeczonemu też się podobają. Kwiaty też chcę w tonacji różowo-fioletowo-kremowej czy coś w tym stylu więc buty też by się w ten obraz wpisywały ![]() ale póki co nie mam pomysłu na suknię a to do niej się dobiera dodatki więc nie będę na razie kombinowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
takie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Raczkowanie
|
Zdradzisz,skąd takie zaproszenia? Bardzo fajne są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Konto usunięte
|
Jeśli mowa o kolorowych butach, to ja miałam takie: http://www.spartoo.pl/Tamaris-VALUI-...m_campaign=lgd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.