|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
mi sie podobal ten co pisałaś coś tam że jakbyśmy mieli wybierac rodziców wybralibysmy Was
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
też myślę że wypada, ja jeszcze wszystkich nie poprosiłam bo mi jakoś tak schodzi
no ale może w ten weekend skończę
|
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze parę zaproszeń
także zaproszę
|
|
|
|
#1504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-aby być w temacie z rodziną, która będzie na Waszym slubie i weselu. -aby oplotkować ciocię za którą nie przepadają -aby zobaczyć jak byliscie ubrani -aby podoczepiać się na zasadzie "bo ja to bym inaczej zrobiła" -aby jednak się utwierdzić w przekonaniu, że im to się jednak nie kalkulowało .... powodów moga mieć mnóstwo! Betty, daj sobie spokój dziewczyno z tymi dziwolągami. Alez nerw mnie wział ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Po co sobie jeszcze dzisiaj psuć humor ![]() Napiszcie lepiej na czym stoicie? Jaki etap przygotowań
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
niektórym to tylko "wypada" nastukać
![]() no nam został..zakup koszuli i muszki dla TŻta, alkoholu i załatwic wystrój kościoła. Lachonki, o czymś zapomniałam może?? |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, z takim podejściem to wg mnie nawet flaszki szkoda
![]() my pędzimy jak szaleni , rozdajemy zaproszenia
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, my odbieramy w tym tygodniu obraczki
I z takich wiekszych rzeczy to juz wszyyyyyystko
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah, w tym tyg teście kupują wodkę! wow wow wow będzie żubrówka biała(promocja była, 16,17zł) |
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, to sie wykazali! Biala zubrowka podobno dobra, ale ja jeszcze nie probowalam.....
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- A nam zostalo wieeecej, ale juz wszytsko zaplanowane, zorganizowane, wiec mysle, ze gladko pojdzie A mowilam Wam jaka kochana moja tesciowa: nie chciala, abym sama szla na przymiarke sukienki, wiec meza za glowe, kupil bilety i przyjezdzaja do Madrytu
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Też jej nie próbwałam, no ale ja wodkę piję średnio raz na rok
![]() no i w miare tania była i tak pewnie jeszcze nie raz usłyszę że nam wodkę kupili...No i musze wybrać w końcu jakis bukiet i przeslać siostry koleżance bo kwiaciarnię otowrzyła ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
No to sporo nas będzie sie bawić przy tej samej wódeczce
![]() Kurcze ale się cieszę z tego zamówienia księgi! Tosz to moje pierwsze zlecenie!!! ![]() Już obgadałam wszystko i teraz tylko kupić co trzeba, siadać i robić No pisałaś Monitka, ze na weekend przyjeżdża na przymiarkę fajnie masz Moja świadkowa tak bardzo się nie interesuje i nie wiem czy w ogóle na przymiarce będzie
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-23 o 14:06 |
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zamówienie |
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, to życze Ci małego kaca następnego dnia, po tym przysponosorowaniu alkoholu przez "ukochaną" teściową
![]() Monita, Twoja tęsciowa toż to anioł! Takaya, to może zmień świadkową?
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Betty dziewczyny mają rację, wypada. Jeszcze sporo czasu masz przecież do ślubu, ja tam jeszcze mam 56 osób do zaproszenia ze strony TŻ-a. (ogólnie to mieli mieć na liście 90 osób a mają 100!).
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostawie to bez komentarza.
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
No az moja mama sie wzruszyla i prosila, abym podziekowala tesciowej serdecznie w imieniu mojej mamy, za to, ze sie tak przejela. Ja Wam powiem, ze sie bardzo ciesze, bo nie mam tutaj bliskiej kolezanki, z ktora moglabym isc, a samemu to tak jakos lyso i dziwnie, mozna cos przeoczyc tez. I doceniam gest tesciowej, bo to jednak podroz, wydatek itp. Musze jej jakis prezencik kupic
Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2011-03-23 o 14:28 |
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Monita, naprawde super
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki bimber?
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Dzisiaj jedziemy do wodzireja. Jutro z zaproszeniami. W piątek umówiłam się z koleżanką (świadkową) na szukanie bucików ślubnych. W piątek też powinny być obrączki, więc prawdopodobnie pojedziemy po nie w sobotę. W sobotę i niedzielę szukamy zdjęć z dzieciństwa Muszę do nich fajne ramki zrobić ![]() Jeszcze nie mamy: -garnituru i dodatków -nie mam fryzjera!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Może możecie polecić mi kogoś ze Śląska - wszyscy Ci do których dzwoniłam są zajęci. -nie mam bielizny (pończochy, majtki) -nie byliśmy w urzędzie stanu cywilnego -czekam na podziękowania dla gości i rodziców - czekoladki z naszym zdjęciem -czekam na etykiety na wódkę z naszym zdjęciem -wina, szampana, napoji -butów dla mnie Już sama nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam ? |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
w ogole mogłaby nie mowić
własnej roboty na wiejski stół, ja akurat nei lubię.Chociaż teraz sie nad tym wiejskim zastanawiam, bo to dodatkowe koszta(myślę że ok 1000zł) i zalatwiania dużo. ![]() u mojego TŻ zaproszeń rozdanych.... 7! Cytat:
z USC to sie pospieszcie |
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, umówiłam się na fryzurę próbną i makijaż na piątek (bo mam wolne) na 12
![]() DELL jego czasss się kończy , w ten weekend mamy niby rozdać, już wszystkie są wydrukowane, no oprócz 1. A oprócz czasu to ma chyba gruby portfel, bo tą głupią Żubrówkę przepłacił bez mrugnięcia okiem...
|
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee, najwyżej pójde bez ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() i extra, ze w koncu wolne udało Ci się załatwić ![]() ojjj, już mu nie wygaduj tej przepłaconej żubrówki, bo biedakowi się pewnie czka teraz
|
||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Dell świadkowej nie będę zmieniać, bo to moja siostra bliźniaczka i nie mam żadnej bliskiej koleżanki która mogłaby objąć to stanowisko. Pogadam jeszcze z siostrą.
Co do bimberku na wiejski stół to u mnie dziadek i wujek koniecznie chcą dać swoje więc będą dwa :P Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-23 o 15:01 |
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na przymiarkę też bez świadkowej idę bo wtedy będzie za granicą, ale wiedziałam o tym i biorę mamę i przyjaciółę, która bardzo chce iść
.Takaya pogadaj |
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może porozmawiaj z nią, i powiedz jej o swoich odczuciach jak i oczekiwaniach... Nieraz warto pogadać. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej....
|
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i koniecznie zdjęcia Cytat:
|
||
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, jeszcze cos dla Takayi (jak widzicie, ja nadal monotematyuczna
w tych samych tematach siedze )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

i tak pewnie jeszcze nie raz usłyszę że nam wodkę kupili...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za zamówienie