Żony 2011 :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 12:03   #1501
izabla
Rozeznanie

Dot.: Żony 2011 :)

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Kuchnia zapowiada się całkiem fajnie. Jakie masz wymiary kuchni? a lodówkę gdzie planujecie ustawić? Szafki planujecie bez uchwytów?
Jeżeli mogę Ci coś doradzić to zamotujcie sobie światło pod szafkowe naprawdę fajna i pomocna rzecz.
Lodówka jest wolnostojąca, i będzie ustawiona na przeciwko słupka. Kuchnia jest prawie kwadratowa 310*300 (około, bo dokładnie nie pamiętam). Na przeciwnej ścianie od kuchenki jest okno, a obok kuchenki drzwi wejściowe. Planowaliśmy bez tradycyjnego uchwytu, tylko z wyfrezowanym w płycie:02.jpg ale w studiu kuchennym, w którym podglądaliśmy rozwiązania Pan zasiał w nas ziarno niepewności, czy damy radę otworzyć np. zmywarkę takim sposobem czy zapełnioną garami szufladę.
Oświetlenie pod szafkami też jest przewidziane o takie:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80126114/ zamontowane tak by nie było widać okablowania, tu po prostu nie widać (Mąż ma hyzia na punkcie oświetlenia)
Stary 2012-02-16, 12:14   #1502
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Lodówka jest wolnostojąca, i będzie ustawiona na przeciwko słupka. Kuchnia jest prawie kwadratowa 310*300 (około, bo dokładnie nie pamiętam). Na przeciwnej ścianie od kuchenki jest okno, a obok kuchenki drzwi wejściowe. Planowaliśmy bez tradycyjnego uchwytu, tylko z wyfrezowanym w płycie:Załącznik 4505033 ale w studiu kuchennym, w którym podglądaliśmy rozwiązania Pan zasiał w nas ziarno niepewności, czy damy radę otworzyć np. zmywarkę takim sposobem czy zapełnioną garami szufladę.
Oświetlenie pod szafkami też jest przewidziane o takie:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80126114/ zamontowane tak by nie było widać okablowania, tu po prostu nie widać (Mąż ma hyzia na punkcie oświetlenia)
Otwieranie półek bardzo oryginalne no i mnie się bardzo podoba, kuchnie robią bez uchwytów i też ludzie otwierają więc myślę, że ten Wasz pomysł bardzo dobry, bardziej bym się obawiała, że będzie wszystko widać na tej białej kuchni każdy paluch tym bardziej przy takim otwieraniu ale to już pewnie sprawdziliście. W kuchni potrzebne jest dużo półek nie myśleliście o tym aby powiesić półki obok okapu? wtedy nie miałabyś problemu do którego momentu układać płytki.
Oświetlenie moim zdaniem również fajne czemu Tobie się nie podoba?
Stary 2012-02-16, 12:33   #1503
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Otwieranie półek bardzo oryginalne no i mnie się bardzo podoba, kuchnie robią bez uchwytów i też ludzie otwierają więc myślę, że ten Wasz pomysł bardzo dobry, bardziej bym się obawiała, że będzie wszystko widać na tej białej kuchni każdy paluch tym bardziej przy takim otwieraniu ale to już pewnie sprawdziliście. W kuchni potrzebne jest dużo półek nie myśleliście o tym aby powiesić półki obok okapu? wtedy nie miałabyś problemu do którego momentu układać płytki.
Oświetlenie moim zdaniem również fajne czemu Tobie się nie podoba?
Powiem Ci, że wbrew pozorom, na białej lakierowanej na połysk płycie mniej widać "odciski palców" niż na ciemnej. Myślę, że tyle wiszących półek wystarczy (one będą do samego sufitu, żeby nie robić "kurzołapu"), a poza tym nie chcemy półki narożnej, a musiałaby być w takim ustawieniu o jakim piszesz. Oświetlenie samo w sobie fajne, tylko jeszcze nie przekonałam się do tej listwy, którą będę miała na suficie, ale muszę zaakceptować, bo tu Mąż nie popuści
Stary 2012-02-16, 13:03   #1504
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Powiem Ci, że wbrew pozorom, na białej lakierowanej na połysk płycie mniej widać "odciski palców" niż na ciemnej. Myślę, że tyle wiszących półek wystarczy (one będą do samego sufitu, żeby nie robić "kurzołapu"), a poza tym nie chcemy półki narożnej, a musiałaby być w takim ustawieniu o jakim piszesz. Oświetlenie samo w sobie fajne, tylko jeszcze nie przekonałam się do tej listwy, którą będę miała na suficie, ale muszę zaakceptować, bo tu Mąż nie popuści
Zgadzam się, moja przyjaciółka na czarne i paluchy widać niemiłosiernie

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 15:44   #1505
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
No to teraz rozumiem, bo już myślałam jak by tu u nas zmniejszyć kwotę Jeśli masz jakieś wątpliwości, co do wystawionej faktury, to dzwoń pytać. Wcześniej z moim Mężem mieszkała Mama i dwie Siostry, więc zużycie było dość duże. Od sierpnia mieszkamy tylko we dwójkę, a w październiku przyszły nowe prognozy i z 80zł zrobiło się 120zł/miesiąc, więc zadzwoniłam i po mojej interwencji płacę 60zł. Pewnie potem byłby zwrot, ale po co mam zamrażać u nich gotówkę i ich kredytować?
Ja raczej dzwonić nie będę bo raczej ta kwota jest pewna. jak ja siedzę w domu to wiadomo a to TV gra a to radio a to światło i tak prąd idzie

Chwalić się...ile pączków zjadłyście?
Ja tylko albo aż 2 i mi już styka
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 15:45   #1506
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Ja też zjadłam 2

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 16:19   #1507
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

ja też 2 więcej już nie powinnam ale mama upiekła i tak smakowicie wyglądają ...
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 16:52   #1508
dorka24
Rozeznanie

no to ja chyba najmniej dopołudnia kupiłam 2 - jeden dla mnie, jeden dla męża. Jednego zjadłam sama, a drugiego na pół z mężem bo on już w pracy dwa jadł ale w tym tygodniu już mam dość słodyczy, bo codziennie coś jemy, a to ciasto a to słodycze i czuję już przesyt

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 18:07   #1509
martusienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Lodówka jest wolnostojąca, i będzie ustawiona na przeciwko słupka. Kuchnia jest prawie kwadratowa 310*300 (około, bo dokładnie nie pamiętam). Na przeciwnej ścianie od kuchenki jest okno, a obok kuchenki drzwi wejściowe. Planowaliśmy bez tradycyjnego uchwytu, tylko z wyfrezowanym w płycie:Załącznik 4505033 ale w studiu kuchennym, w którym podglądaliśmy rozwiązania Pan zasiał w nas ziarno niepewności, czy damy radę otworzyć np. zmywarkę takim sposobem czy zapełnioną garami szufladę.
W mieszkaniu, które teraz wynajmujemy, są właśnie takie szafki, z identycznymi "uchwytami" do otwierania i stwierdzam, że nie ma żadnego problemu z otwieraniem. I wygląda to fajnie, tak minimalistycznie-czyli tak jak lubię. Ale paproszki tam wpadają i trzeba często czyścić, ale to nie problem przejechać szmatką.
Stary 2012-02-16, 18:30   #1510
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Meble będą białe lakierowane, tam gdzie się da, chcieliśmy szuflady, to na suficie, to lampy Ikea system Sandta( do tego elementu jestem najmniej przekonana, ale Mąż się upiera), całe agd, zlew i okap stalowe ( tu wyszło jakieś dziwne). Waham się jeszcze nad kolorem płytek na ścianie, ale chyba tez będą białe, i ich wysokością na ścianie z okapem ( teraz imo są za wysoko)
a nie myślałaś o szkle między meblami zamiast płytek? siostra M. teraz robiła kuchnię i super to wygląda; ja też takie chciałam, ale M. mi przegadał, że się nie opłaca, bo i tak się stąd wyprowadzimy, więc nie ma co iść w koszty

Cytat:
Powiem Ci, że wbrew pozorom, na białej lakierowanej na połysk płycie mniej widać "odciski palców" niż na ciemnej.
masz rację; ja mam ciemnie meble i jak tylko zaświecę światło, to mnie trafia, bo wszystkie macanki widać

zjadłam dzisiaj 3 pączki, ale czuję się usprawiedliwiona, bo wczoraj i dzisiaj smigałam dwie godziny z łopatą i odśnieżałam podwórko czyli bilans wyszedł na zero

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2012-02-16 o 18:32
elllmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 19:05   #1511
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Żadnego. Nie lubię pączków Ale za to zjadłam sporo faworków

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
no to ja chyba najmniej do południa kupiłam 2 - jeden dla mnie, jeden dla męża. Jednego zjadłam sama, a drugiego na pół z mężem bo on już w pracy dwa jadł ale w tym tygodniu już mam dość słodyczy, bo codziennie coś jemy, a to ciasto a to słodycze i czuję już przesyt
A widzisz, ja Cię przebiłam
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 06:29   #1512
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, że nie widać odcisków palców bo ciągłe bieganie ze szmatką mogłoby człowieka doprowadzić do szału. Teraz to zostało życzyć udanego i szybkiego remontu

Cytat:

W tym roku zaszalałam i zjadłam aż 3 pączki ale tłumaczę się sama przed sobą ze zbliża mi się @ i dlatego mam większy apetyt

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2012-02-17 o 08:36
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 07:44   #1513
Ifwka
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;32344302]o ja dobrze, że pod domem a nie gdzieś na mieście. ale przynajmniej mąż mógł poczuć się jak bohater

fajna kuchnia, bardzo podoba mi się ten opadający blat.
Ja mam straszną ochotę na kuchnię w stylu prowansalskim coś takiego jak na zdjęciach ale K coś nosem kręci, będę musiała go jakoś przekonać
zresztą u nas w tym roku będą robione dwie kuchnie, jedna będzie rodziców taka codzienna, a druga nasza. Więc może do którąś zrobimy w tym stylu [/QUOTE]
No mam nadzieję że dzis mnie nic nie spotka bo jade do mamy i mam nadziję że drogi będa w miarę przejezdne; nie będzie męża w pobliżu do odkopywania.
Kuchnia bardzo ładna jednak mój mąż byłby zdecydowanie na nie bo on lubi bardziej nowoczesne.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Ja tez zjadłam aż 2, do pracy kupiłam 12 i wszystkie poszły i do domu chyba z 8, to oprócz mnie domownicy mieli kolację

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez martusienka Pokaż wiadomość
W mieszkaniu, które teraz wynajmujemy, są właśnie takie szafki, z identycznymi "uchwytami" do otwierania i stwierdzam, że nie ma żadnego problemu z otwieraniem. I wygląda to fajnie, tak minimalistycznie-czyli tak jak lubię. Ale paproszki tam wpadają i trzeba często czyścić, ale to nie problem przejechać szmatką.
Bardzo podobają mi się takie uchwyty ale niestety ja mam blaty wystające i pewnie takie by się nie sprawdziły.
Co do odcisków na płytach, to kiedys specjalnie stałam w sklepie i palcowałam i nie było tak źle, ja teraz mam zwykłe nielakierowna a odciski i tak widać.
Chociaż przy czarnych meblach w salonie to jest tragedia: zarówno odciski jak i kurze, przydałoby się ścierac tam codziennie.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:07   #1514
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam na sumieniu jednego, a Mąż trzy sztuki

Cytat:
Napisane przez martusienka Pokaż wiadomość
Po spotkaniu z wykonawcą stwierdziliśmy, że jednak zastosujemy jak najbardziej minimalistyczne uchwyty, ponieważ: po pierwsze może być problem z otwieraniem np.zmywarki (trzeba dość mocno szarpnąć), a po drugie w trakcie użytkowania lakierowana powierzchnia płyty przy takim uchwycie łatwiej ulegnie zarysowaniom np. paznokciami.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a nie myślałaś o szkle między meblami zamiast płytek? siostra M. teraz robiła kuchnię i super to wygląda; ja też takie chciałam, ale M. mi przegadał, że się nie opłaca, bo i tak się stąd wyprowadzimy, więc nie ma co iść w koszty
Jasne, że myślałam Lacobel mi też się bardzo podobał, ale to jest zwykłe szkło, które ma wytrzymałość max. 120st, a ja będę miała płytę gazową, więc temperatura będzie dużo wyższa. Poza tym cena z montażem to około 500zł! za m2
Stary 2012-02-17, 08:11   #1515
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
No mam nadzieję że dzis mnie nic nie spotka bo jade do mamy i mam nadziję że drogi będa w miarę przejezdne; nie będzie męża w pobliżu do odkopywania.
Kuchnia bardzo ładna jednak mój mąż byłby zdecydowanie na nie bo on lubi bardziej nowoczesne.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Ja tez zjadłam aż 2, do pracy kupiłam 12 i wszystkie poszły i do domu chyba z 8, to oprócz mnie domownicy mieli kolację

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Bardzo podobają mi się takie uchwyty ale niestety ja mam blaty wystające i pewnie takie by się nie sprawdziły.
Co do odcisków na płytach, to kiedys specjalnie stałam w sklepie i palcowałam i nie było tak źle, ja teraz mam zwykłe nielakierowna a odciski i tak widać.
Chociaż przy czarnych meblach w salonie to jest tragedia: zarówno odciski jak i kurze, przydałoby się ścierac tam codziennie.
My również w sklepie sprawdzaliśmy na jakich meblach nie widać odcisków i w kuchni nic nam nie widać całe szczęście ale w salonie na stoliku do kawy widać wszystko i doprowadza mnie to do szału
Stary 2012-02-17, 08:25   #1516
T'ai
Zakorzenienie

to i ja się w końcu dopisuję
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:31   #1517
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

To ja chyba wszystkie przebiłam, bo zjadłam 4 - ale w ciąży jestem Zreztą normalnie to więcej bym zjadła, ale pierwszego zjadłam dopiero o 16 (w zasadzie to 2 od razu)

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:32   #1518
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
to i ja się w końcu dopisuję
Witaj prosimy o zeznanie, jak Ci tam jako żona?

Nam już pół roku w tym miesiącu mija. Nawet nie zauważyłam kiedy.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:41   #1519
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
To ja chyba wszystkie przebiłam, bo zjadłam 4 - ale w ciąży jestem Zreztą normalnie to więcej bym zjadła, ale pierwszego zjadłam dopiero o 16 (w zasadzie to 2 od razu)
ja pączka to zjadłam jednego ale oponek to prawie całe pudełko od mamy

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
Witaj prosimy o zeznanie, jak Ci tam jako żona?

Nam już pół roku w tym miesiącu mija. Nawet nie zauważyłam kiedy.
zeznaję że dobrze
a chyba nawet troszkę lepiej jest między nami odkąd mieszkamy razem
jakiś miesiąc czy dwa było na "dotarcie" wiadomo
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 10:44   #1520
morenica
Zakorzenienie

A u Nas dzisiaj 5 miesięcy od ślubu I akurat Mąż ma urodziny,
Ale jutro robimy małą imprezkę dla znajomych...

Za oknem śnieg pada... a ja chyba zacznę w końcu pisać swój plan pracy doktorskiej...bo niby jeszcze tyle czasu ale do września czas ucieknie szybko

Ps. Macie przepis na fajny, prosty (bo nigdy nie robiłam) i niedrogi tort??
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 11:03   #1521
201610281624
Konto usunięte

Cytat:

Za oknem śnieg pada... a ja chyba zacznę w końcu pisać swój plan pracy doktorskiej...bo niby jeszcze tyle czasu ale do września czas ucieknie szybko

U nas też pada
Czekam na kanapę do naszego gniazdka...ok 13 maja przywieść i tym sposobem bedziemy mieli umeblowane calutkie mieszkanko.Brakuje nam tylko firan do dwóch pokoi i kuchni i żyrandola do jednego pokoju i dziewczyny gniazdko urządzone w 100 % , także nic nam nie będzie już potrzeba do niego...No może dzidzi kiedyś...bo ja chcę na studia iść od październikaA my w poniedziałek 6 miesięcy poAle ten czas leci...Doktorat?Szacun kobietohttp://przepisy.net/torty/

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cześć T'ai
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 11:08   #1522
dorka24
Rozeznanie

Cytat:

doktorat chyba sporo kosztuje? na jakim kierunku robisz?
ja póki co torty zostawiam cukiernikom dla mnie tort to nie tylko biszkopt przełożony masą dlatego wolę kupić gotowy. Właśnie dzisiaj jedziemy do rodziców na weekend i robią imprezę urodzinową podwójną bo między urodzinami jest tylko tydzień różnicy no i mąż po pracy ma odebrać torta

Stary 2012-02-17, 11:20   #1523
201610281624
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
doktorat chyba sporo kosztuje? na jakim kierunku robisz?
ja póki co torty zostawiam cukiernikom dla mnie tort to nie tylko biszkopt przełożony masą dlatego wolę kupić gotowy. Właśnie dzisiaj jedziemy do rodziców na weekend i robią imprezę urodzinową podwójną bo między urodzinami jest tylko tydzień różnicy no i mąż po pracy ma odebrać torta
Na pewno sporo kosztuje...masakra, aż nie chcę wiedzieć chyba ile
Dla mnie torty to też wyższa szkoła jazdy i na pewno nie wyszedł by taki jak sklepowy...z moimi zdolnościami
Poza tym koszty torta gotowego nie są znowu takie duże, zwłaszcza, że co 2 tygodnie się nie kupuje.
Ale ale ale jadłam kiedyś torcik na 18 robiony przez znajomą ludzi u których byłam i był to najlepszy tort jaki w zyciu jadłamNo i mój ślubny zrobiony przez kucharkę naszą, a nie z cukierni, gdzie na 100 osób chcieli i 600 zł za tort.A ja miałam na 100 osób za 150 zł
Niech się chowają cukiernie
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 11:35   #1524
izabla
Rozeznanie

Cytat:

A z jakiej dziedziny masz zamiar się doktoryzować? Udało Ci się "zaczepić"na uczelni?
Co do przepisów, to ja często korzystam z bloga mojewypieki.blox.pl i tam znalazłam taki tort: http://mojewypieki.blox.pl/2011/06/T...jprostszy.html wydaje się w miarę prosty, i myślę, że truskawki można zastąpić np. brzoskwiniami z puszki
Stary 2012-02-17, 11:36   #1525
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ainhoa Pokaż wiadomość
Na pewno sporo kosztuje...masakra, aż nie chcę wiedzieć chyba ile
Dla mnie torty to też wyższa szkoła jazdy i na pewno nie wyszedł by taki jak sklepowy...z moimi zdolnościami
Poza tym koszty torta gotowego nie są znowu takie duże, zwłaszcza, że co 2 tygodnie się nie kupuje.
Ale ale ale jadłam kiedyś torcik na 18 robiony przez znajomą ludzi u których byłam i był to najlepszy tort jaki w zyciu jadłamNo i mój ślubny zrobiony przez kucharkę naszą, a nie z cukierni, gdzie na 100 osób chcieli i 600 zł za tort.A ja miałam na 100 osób za 150 zł
Niech się chowają cukiernie
no jasne jak jest ktoś znajomy kto robi to rewelacyjnie to warto my niestety nie mamy, kiedyś mama zamawiała u koleżanki, ale ona robiła takie z ciężkimi masami i słodkie bardzo. Ja zjem torta ale nie może być za słodki, tam gdzie my zamawiamy są takie fajne "leciutkie" z owocami i nie zamulają

Stary 2012-02-17, 11:45   #1526
Konto usunięte

Cytat:

tu są fajne przepisy http://mojewypieki.blox.pl/strony/Torty.html , ja zawsze robię ciasta z przepisów z tej strony i zawsze wychodzą

u mnie też pada a ja siedzę i pisze magisterkę ale ciężko idzie
a na jakim kierunku piszesz doktorat? moja pani promotor też namawia osoby z mojego seminarium, żeby iść na doktoranckie ale mi już chyba wystarczy tej nauki, chyba że się skuszę i od września na jakąś podyplomówkę pójdę

Cytat:
Napisane przez Ainhoa Pokaż wiadomość
U nas też pada
Czekam na kanapę do naszego gniazdka...ok 13 maja przywieść i tym sposobem bedziemy mieli umeblowane calutkie mieszkanko.Brakuje nam tylko firan do dwóch pokoi i kuchni i żyrandola do jednego pokoju i dziewczyny gniazdko urządzone w 100 % , także nic nam nie będzie już potrzeba do niego...No może dzidzi kiedyś...bo ja chcę na studia iść od październikaA my w poniedziałek 6 miesięcy poAle ten czas leci...Doktorat?Szacun kobietohttp://przepisy.net/torty/

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cześć T'ai
ale super ja też bym już chciała mieć wszystko wyszykowane, bo powoli mam już dość tych ciągłych remontów.
A czy mogłabyś się pochwalić kuchnią ?

U nas już 10 miesięcy po ślubie zaraz minie... kiedy to zleciało
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 11:53   #1527
Aldrin
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o mnie to Ainhoa możesz się pochwalić całym mieszkaniem nie tylko kuchnią a przede wszystkim łazienką bo jesteśmy w trakcie remontu to może podpatrzyłabym coś od innych
Stary 2012-02-17, 12:03   #1528
Konto usunięte

W sumie to masz rację

My łazienkę remontowaliśmy pół roku temu. Cała była mojego projektu i jestem nieskromnie mówiąc bardzo z niej dumna, bo miałam do dyspozycji tylko powierzchnię wielkości 4 m2, a wszystko mi się tam zmieściło Wrzucę później parę zdjęć może coś sobie podpatrzysz z niej
Stary 2012-02-17, 12:10   #1529
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;32367845]W sumie to masz rację

My łazienkę remontowaliśmy pół roku temu. Cała była mojego projektu i jestem nieskromnie mówiąc bardzo z niej dumna, bo miałam do dyspozycji tylko powierzchnię wielkości 4 m2, a wszystko mi się tam zmieściło Wrzucę później parę zdjęć może coś sobie podpatrzysz z niej [/QUOTE]

Kochana byłabym Ci ogromnie wdzięczna
A link z przepisami jest super i już mam pełno rzeczy wybranych do zrobienia
Stary 2012-02-17, 12:32   #1530
Konto usunięte

Już wrzucam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości