A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 22:59   #1501
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

to ja też lecę ale nas zebrało na raz ;p dobranoc a od rana czatuję na maila od tej dziewczyny.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 06:21   #1502
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

hej Laseczki

ja sobiem leże w łóżeczku i oglądam CSI czyli opieprzam się w najlepsze choć za 15 minut zaczynam zajęcia

z wczorajszego dnia wyniknęło tyle dobrego że moje kochanie teraz spełni każe moje życzenie przez najbliższy tydzień pomimo że tak na dobrą sprawę ja się na niego nie obraziłam tylko on strzelał fochy przez cały dzień. Poprosiłam go wczoraj wieczorem jak juz spał żeby mi komputer do pokoju przeniósł bo chciałam dziś napisać pracę z chemii a mój komputer nie ma czytnika kart więc pójdę do niego. Rano napisał mi smsa ze wszystko przygotował bez żadnego ale.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-12 o 06:24
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 06:49   #1503
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek
We Wrocławiu piękne słońce.
12stopni o 7 rano Wiosna pełną gębą.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:09   #1504
(kicia)
Zakorzenienie

a u mnie dość ciepło ale padał całą noc deszcz i teraz caaałe chodniki są pełne robaczków feee

Stary 2011-04-12, 07:13   #1505
vesna84
Zakorzenienie

Dzień dobry
W Krakowie też słoneczko!!

(kicia) to fajnie, ze z Tż wróciło do normy
a ja mam dzis takiego leeeniaaa...jak budzik zadzwonił, myslalam, że juz jest sobota...a tu wtorek dopiero
naszła mnie taka ogromna chęc na połażenie po salonach i poprzymierzanie sukien.....
nie wiem czy brać się za to przed swietami, wstepnie z przyjaciólka ustalalysmy że zaczniemy runde w czerwcu dopiero...
sama juz nie wiem....
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:30   #1506
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
podoba sie Wam moj nowy avatar?
Bardzo sympatyczny

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny zabijacie ilością stron!

Co do spraw ślubnych to moja teściowa, która do tej pory uważała, że do wszystkiego kupę czasu, wczoraj poruszyła temat wesela. No i prawdopodobnie będziwe to ten okrąglak, który pokazywałam wcześniej. Jest naprawdę taniutko. Choć jej mimo wszystko wydaje się, że ze swoimi kucharkami będzie taniej. Ale jakoś powoli ją przekonujemy... No i wyobraźcie sobie, że tak jak juz ona doszła do wniosku, że pora czas szukać sali, tak taka jedna jej kolezanka, ktora zajmuje się organizacją imprez wyskoczyła, że jeszcze jest czas. No ale teraz z TŻ przyciśniemy i nie odpuścimy I teściowa mówi, że mogłabym odezwać się do ojca, że ona i teść chcą się spotkać coś uzgadniać. I faktycznie zapytam ojca, smsa mu napiszę. Jak odpowie, że ok, to spoko- będę wiedziała, że dorzuci się do wesela itp. A jeśli oleje sprawe to chyba wszystko jasne;]
Oby wszystko było po Twojej myśli

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zainspirowałaś mnie
Również masz fajnego avka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooo ty jedna zmieniłaś avatar kurczę nie wiedziałam kto pisze ;p bo zawsze na avatarki patrzę nie czytam nicków ;p
Ja też tak mam, że nie patrzę na nicki tylko na avatary kątem oka ;P Tylko z tymi nowymi dziewczynami mam problem bo jeszcze nie pamiętam ich avatarów

Cytat:
kurczę nie wiem czy cię przywitałam czy nie :P więc w razie co:
Witam
taa suknia wydaje się wielka u dołu no ale nic zawsze można zobaczyć...
bo tak ogólnie myślałam i myślałam i co wydam 3tys na suknię ktora będzie wsiała potem w szafie?? więc wymyśliłam że będę się rozglądać za używanymi ale tylko z 1 ręki i za nowymi. Jak mi wpadnie nowa w oko to kupuję nową jak od jakiejś byłej pm i będzie nie zniszczona to biorę tą a co tam.
Powiem tak kiedyś bym nie pomyślałam nawet o odkupieniu a teraz?? jeja co się ze mną dzieje?? chyba schizuję

a u mnie za 3 dni (bo za niecałą godzinkę mamy kolejny dzień) więc po północy ;p odliczam 3 dni i będzie 3 z przodu
Ja bym przymierzyła. Przecież to nic nie kosztuje . Kiedyś też tak miałam, że myślałam tylko o sukni z salonu, potem myślałam o odkupieniu, a teraz to skłaniam się w stronę szycia sukni

Cytat:
a ja się wam tylko pochwalę moim bukiecikiem od TZ który dostałam w sobotę

tak mi się te tulipanki podobają szkoda że nie nadają sie one na bukiet ślubny
Bardzo ładny . Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz dostałam bukiet kwiatów od TŻa... Wrrr

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Czekać więc będziemy z niecierpliwością na pierwsze fotki przymiarkowe
Też bym już pomierzyła, ech

Zmykam spać, jeszcze szybki prysznic i lulu. A na koniec ciekawa suknia od Modern Trousseau. Trafiłam na ich stronę przez przypadek i ta suknia zwróciła moją uwagę. Interesująca, ale raczej bym jej założyła, takie "pióra" . Choć nie wygląda to źle.

Dobranoc
A mi się podoba ta suknia . I ten pasek Mój TŻ chce by moja suknia miała kolor biały, ale żeby miała np. jakiś pasek innego koloru. Śmiał się, że jak nie będzie innego koloru "na niej" to na weselu obleje mnie winem i już będzie inny kolor .

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dzień doberek
U mnie słońce było, ale o 7, teraz już znikło za chmurkami

U mnie 501 dni . Jeszcze 2 dni i będzie 4 z przodu
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:32   #1507
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
znalazłam używaną suknię Lisy Ferrery za 800zł sprzedaje ją typka z mojego miasta typ:księżniczka,góra kryształki swarowskiego dziewczyna dosyć sporych rozmiarów ale suknie gorsetowa więc podobno pasuje od rozmiaru 38 do 44. tylko że ona wyższa była odemnie i musiała bym skracać jak myślicie dało by radę skrócić?? pytam teoretycznie bo mogła bym ją przymierzyć i zobaczyć jak bym wyglądała w końcu z mojego miasta jest.
jedź i przymierzaj i koniecznie zrób jakaś fotkę- nawet tak po cichaczu

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Haha, one maja takie tempo ze w tydzien kolejne czesci zamykaja ;p
myślę, że u nas w przyszłym roku będzie tak samo obgadywanie wesela kazdej po kolei, ostatnie doradzanie i znając nasze tempo, to my 2 części zamkniemy w tydzien

Cytat:
A jak to jest wlasnie z robieniem zdjec? panie pozwalaja bez problemow?
pytałam ostatnio koleżankę i mówiła, że to zależny od salonu- w jednym nawet babka sama jej zrobiła fotkę

Cytat:
ja sobiem leże w łóżeczku i oglądam CSI czyli opieprzam się w najlepsze choć za 15 minut zaczynam zajęcia

z wczorajszego dnia wyniknęło tyle dobrego że moje kochanie teraz spełni każe moje życzenie przez najbliższy tydzień pomimo że tak na dobrą sprawę ja się na niego nie obraziłam tylko on strzelał fochy przez cały dzień. Poprosiłam go wczoraj wieczorem jak juz spał żeby mi komputer do pokoju przeniósł bo chciałam dziś napisać pracę z chemii a mój komputer nie ma czytnika kart więc pójdę do niego. Rano napisał mi smsa ze wszystko przygotował bez żadnego ale.
ładnie to tak nie chodzić na zajęcia dobrze, że Tż się wszystko unormowało

Cytat:
We Wrocławiu piękne słońce..
u mnie też słoneczko

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
naszła mnie taka ogromna chęc na połażenie po salonach i poprzymierzanie sukien.....
nie wiem czy brać się za to przed swietami, wstepnie z przyjaciólka ustalalysmy że zaczniemy runde w czerwcu dopiero...
sama juz nie wiem....
jak czytam, że coraz więcej dziewczyn umawia się na przymiarki itd, to ja tez mam wieeeeeelką ochotę już ruszyć do salonów tylko jeśli będę chciała iśc teraz, to muszę iść sama. ale co tam- zobaczyć co mają w sklepach zawsze można jak po weekendzie majowym przyjedzie mama (chociaż bardziej prawdopodobne, że przyjedzie w czerwcu) to wtedy będę ją prowadzała do tych sklepów, w których coś mi się spodobało.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 07:41   #1508
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
W Krakowie też słoneczko!!

(kicia) to fajnie, ze z Tż wróciło do normy
a ja mam dzis takiego leeeniaaa...jak budzik zadzwonił, myslalam, że juz jest sobota...a tu wtorek dopiero
sama juz nie wiem....

ja też mam ochotę już coś przymierzyć przez was
ale poczekam jeszcze do wakacji

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:42   #1509
alufa
Zakorzenienie

ale zasuwacie

mam na 10 do pracy więc nie dam rady tego wszystkiego przeczytać, ani tym bardziej odpowiedzieć

miłego dzionka dziewczyny i pamiętajcie, że każdy nowy dzień zbliża nas do do 2012
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:49   #1510
vesna84
Zakorzenienie

u mnie jeszcze 417 długie dni do ślubu....
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:56   #1511
tusia_m
Zakorzenienie

Powaliło Was????????? I to konkretnie !!!! Pędzicie jak oszalałe. Trzeci dzień czytam, czytam i.....wreszcie przeczytałam wszystko, co nastukałyście
Weekend spędziłam na uczelni, a każde popołudnie w weekendzie na urodzinach Wczoraj miałam 5-cio godzinne 'plenum' z koleżankami więc pogadałyśmy sobie za wszystkie czasy. Potem korepetycje itd. I czas mi leciał jak przez palce.
Muszę w końcu zebrać dupsko i ruszyć z przygotowaniami do egzaminu, bo sesja tuż tuż......

zdjęcia - nie będę pisała każdej po kolei - piękne z Was kobitki! Lale jak z żurnala! Kolejny raz przekonałam się, że grupa PMek 2012 to same ślicznotki
Co do mojej fotki - wybaczcie, ale nie jestem przekonana co do umieszczania swoich zdjęć na forum publicznym
Te dziewczyny, które mają dostęp do poczty, albo uzyskają go w najbliższym czasie będą mogły podziwiać moją facjatę, bo tam zamieściłam owoż zdjęcie
Cytat:
a dziewczyny pochwale się w końcu ruszyłam tyłek zmobilizowałam się i złożyłam wniosek o paszport ;p fakt że na zdjęciach wychłam jak ciota bo włosy mam bardzo długie (bo moja koleżanka fryzjerka wyjechała pod warszawę i wróci dopiero na święta )i wyglądam na foto przez to jak pekińczyk u góry przyklapnięte a przy uszach push up ale co tam
Normalnie ten tekst mnie rozwalił

Can you feel the love tonight?
It is where we are...

Edytowane przez tusia_m
Czas edycji: 2011-04-12 o 07:57
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 07:57   #1512
Madziuniusia
Zakorzenienie

A ja jeszcze jednej rzeczy wam nie powiedziałam:P Prawdopodobnie wesele będzie jednak w sierpniu
Stary 2011-04-12, 07:59   #1513
bahari
Raczkowanie

Cytat:
no na niej za ciekawie nie wygląda bo kobitka duża i jak dla mnie to ledwo się w nią mieściła. ale jestem ciekawa jak by na mnie wyglądała jakoś mnie nie przekonała ale chciała bym zaryzykować i przymierzyć bo jak by się okazało że wyglądała bym w niej olśniewająco to bym miała piękną firmową suknię tanim kosztem... ale narazie to tylko moje rozmyślania są.

http://www.we-dwoje.pl/orginalna;lis...html?foto_id=3

a i ten gorset na niej brzydko wygląda bo babka dużych rozmiarów a miała dosyć mały biust jak się przyjrzycie to zauważycie i nawet napisała że są tam gąbki wkładane żeby biust powiększyć dlatego jej tak odstaje. A ja nic wypychać nie muszę
Mnie się bardzo podoba, ale fakt, że niezbyt dopasowana do figury tej dziewczyny. Trochę się jej dziwię no bo co to za pomysł żeby kupować aż tak niedopasowaną sukienkę W każdym razie na pewno na Ciebie będzie w biuście dobra
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:00   #1514
jagodzia133
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Cytat:
hej Laseczki

no i dobrze widać że żałuje ;p
Cytat:
Dzień doberek
a u mnie szaro mokro zimno i przez to ciężko było mi z łóżka wstać
Cytat:
u mnie jeszcze 417 długie dni do ślubu....
no co ty niedługo 3 z przodu a potem zobaczysz idzie lato coraz mniej będziesz w domku siedziała i zanim się obejrzysz to już prawie 2 będzie ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 08:05   #1515
evoonia86
Zakorzenienie

Madziuniusia jak to w sierpniu? skad taka zmiana?
Stary 2011-04-12, 08:05   #1516
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jeszcze jednej rzeczy wam nie powiedziałam:P Prawdopodobnie wesele będzie jednak w sierpniu
co?? a czemu tak?? znalazłaś salę na wczęsniejszy termin??
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Powaliło Was????????? I to konkretnie !!!! Pędzicie jak oszalałe. Trzeci dzień czytam, czytam i.....wreszcie przeczytałam wszystko, co nastukałyście
Weekend spędziłam na uczelni, a każde popołudnie w weekendzie na urodzinach Wczoraj miałam 5-cio godzinne 'plenum' z koleżankami więc pogadałyśmy sobie za wszystkie czasy. Potem korepetycje itd. I czas mi leciał jak przez palce.
Muszę w końcu zebrać dupsko i ruszyć z przygotowaniami do egzaminu, bo sesja tuż tuż......

zdjęcia - nie będę pisała każdej po kolei - piękne z Was kobitki! Lale jak z żurnala! Kolejny raz przekonałam się, że grupa PMek 2012 to same ślicznotki
Co do mojej fotki - wybaczcie, ale nie jestem przekonana co do umieszczania swoich zdjęć na forum publicznym
Te dziewczyny, które mają dostęp do poczty, albo uzyskają go w najbliższym czasie będą mogły podziwiać moją facjatę, bo tam zamieściłam owoż zdjęcie

Normalnie ten tekst mnie rozwalił
no co ?? mam psa pekińczyka i jak zobaczyłam tylko swoje foto to od razu o nim pomyślałam :P
Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Mnie się bardzo podoba, ale fakt, że niezbyt dopasowana do figury tej dziewczyny. Trochę się jej dziwię no bo co to za pomysł żeby kupować aż tak niedopasowaną sukienkę W każdym razie na pewno na Ciebie będzie w biuście dobra
no jak ona miała biust B a miseczki w sukni miała D tylko że wypchane. Przez co gorset u góry wyglądał strasznie nie naturalnie. Dziewczyna po prostu nie wymiarowa. Ogólnie ona duża jest to i biust powinien być duży a tu mały się okazał no i wyszło jak wyszło.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 08:11   #1517
menippe
Raczkowanie

Cytat:
no na niej za ciekawie nie wygląda bo kobitka duża i jak dla mnie to ledwo się w nią mieściła. ale jestem ciekawa jak by na mnie wyglądała jakoś mnie nie przekonała ale chciała bym zaryzykować i przymierzyć bo jak by się okazało że wyglądała bym w niej olśniewająco to bym miała piękną firmową suknię tanim kosztem... ale narazie to tylko moje rozmyślania są.

http://www.we-dwoje.pl/orginalna;lis...html?foto_id=3

a i ten gorset na niej brzydko wygląda bo babka dużych rozmiarów a miała dosyć mały biust jak się przyjrzycie to zauważycie i nawet napisała że są tam gąbki wkładane żeby biust powiększyć dlatego jej tak odstaje. A ja nic wypychać nie muszę
ta PM ze zdjęcia ewidedentnie jest za duża do takiej sukienki, skoro mówisz, że nosisz mniejszy rozmiarek to nie zastanawiaj się i smigaj mierzyć, efekt będzie na pewno inny

Cytat:
a ja się wam tylko pochwalę moim bukiecikiem od TZ który dostałam w sobotę

tak mi się te tulipanki podobają szkoda że nie nadają sie one na bukiet ślubny
a ja widziałam bukieciki z tulipanów i jak dla mnie są cudne (postaram się zamieścić zdjątka, ale nie wiem czy mi to wyjdzie :/)

Cytat:
Oj dziewczyny, tak debatujecie o tych sukniach ze.ja tez chyba w.tym tygodniu pojde pomierze tylko jutro pracuje do 16 i nie wiem czy salon o ktorym mysle bedzie o 17 otwarty. A nawet jesli to chyba nie warto na godzine przed zamknieciem przychodzic..

A jak to jest wlasnie z robieniem zdjec? panie pozwalaja bez problemow?
niektóre pozwalają, niektóre nie :/, to chyba zależy od salonu...

Cytat:
hej Laseczki

to się cieszę chłopak przemyślał swoje i pewnie mu głupio, że tak postąpił i będzie chciał Ci to wynagrodzić tylko go znów za bardzo nie wykorzystuj hihihi

Dziewczyny tak czytałam te posty o fryzurach i mam ochotę iść do fryzjera odświeżyć moje pasemeczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2k231b664f18.jpg (26,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 43899885.jpg (24,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a511868eff312ccb.jpg (15,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f11825628f675e0f.jpg (15,0 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-04-12, 08:14   #1518
evoonia86
Zakorzenienie

ten trzeci jest śliczny- pozwoliłam sobie zapisać
Stary 2011-04-12, 08:14   #1519
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
ta PM ze zdjęcia ewidedentnie jest za duża do takiej sukienki, skoro mówisz, że nosisz mniejszy rozmiarek to nie zastanawiaj się i smigaj mierzyć, efekt będzie na pewno inny

a ja widziałam bukieciki z tulipanów i jak dla mnie są cudne (postaram się zamieścić zdjątka, ale nie wiem czy mi to wyjdzie :/)

niektóre pozwalają, niektóre nie :/, to chyba zależy od salonu...

to się cieszę chłopak przemyślał swoje i pewnie mu głupio, że tak postąpił i będzie chciał Ci to wynagrodzić tylko go znów za bardzo nie wykorzystuj hihihi

Dziewczyny tak czytałam te posty o fryzurach i mam ochotę iść do fryzjera odświeżyć moje pasemeczka
ten przedostatni miałyśmy w katalogu w kwiaciarni jak tam pracowałam... osobiście podoba mi się ostatni tylko żeby był ciuteczke większy
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-12, 08:16   #1520
Madziuniusia
Zakorzenienie

a stwierdziliśmy, że wakacje chyba będą lepsze. Oczywiście będzie trzeba sporo wczesniej zapraszać gości, żeby sobie planów na wakacje nie robili. Sala która nas interesuje jest mało oblegana, więc z terminem nie będzie tam problemu.

Uff napisałam smsa do ojca "Rodzice Michała chcą się z Tobą spotkać w sprawie wesela. Daj znać czy w ogóle masz ochote a jesli tak to kiedy byś mógł"
Stary 2011-04-12, 08:18   #1521
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
a stwierdziliśmy, że wakacje chyba będą lepsze. Oczywiście będzie trzeba sporo wczesniej zapraszać gości, żeby sobie planów na wakacje nie robili. Sala która nas interesuje jest mało oblegana, więc z terminem nie będzie tam problemu.

Uff napisałam smsa do ojca "Rodzice Michała chcą się z Tobą spotkać w sprawie wesela. Daj znać czy w ogóle masz ochote a jesli tak to kiedy byś mógł"
A jaki dzień sierpnia planujecie?
Może będziemy ślubowały razem
Stary 2011-04-12, 08:21   #1522
Madziuniusia
Zakorzenienie

a nad dniem jeszcze nie myślę:P kurde powiem wam, że wolałabym już jakbym była uzależniona od zespołu albo od sali a tu ani jedno, ani drugie nie jest oblegane
Stary 2011-04-12, 08:27   #1523
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość

ale chyba w lipcu ciężko dostać tulipany na bukiet

nie będę go wykorzystywać bo nawet nie mam jak cały tydzień mam zajęcia

Stary 2011-04-12, 08:29   #1524
malinkowo88
Raczkowanie

Witajcie jaki mija dzionek? ja w dniu dzisiejszym, pomimo wieczornych wrażeń, napełniona dawka energii wkraczam do pracy

Wczoraj jakiś wstrętny wirus dopadł mojego kompa mam nadzieje że to nic poważnego. Niechcialabym utracić tego co na nim jest Niestety w kwestii informatyki nie wiele mogę powiedzieć więc czekam na TŻ, który uleczy mojego kompa.
No i nareszcie słońce Miłego dzionka
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:30   #1525
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Czekać więc będziemy z niecierpliwością na pierwsze fotki przymiarkowe
Też bym już pomierzyła, ech

Zmykam spać, jeszcze szybki prysznic i lulu. A na koniec ciekawa suknia od Modern Trousseau. Trafiłam na ich stronę przez przypadek i ta suknia zwróciła moją uwagę. Interesująca, ale raczej bym jej założyła, takie "pióra" . Choć nie wygląda to źle.

Dobranoc
Fajna Taka w sam raz na zime mi się skojarzyła jak śnieżka

Cytat:
No coo Tyyyyy ! Miałyśmy razem, znaczy w ten sam dzień ślubować! Wspierać się duchem i słowem i mnie zostawiasz

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:32   #1526
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

nie będę go wykorzystywać bo nawet nie mam jak cały tydzień mam zajęcia
a ja mam w maju i mogę poszaleć ale i tak chciała bym z róz chyba no nie wiem wklejam fotki na dole
ten z piórkami jest zrobiony przez lubelską florystkę ;p i akurat wiem na co ją stać bo robiła kompozycje na różne imprezy do hotelu w którym pracowałam ma dziewczyna wyobraźnię jest niestandardowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 568b.jpg (24,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet slubny.jpg (44,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizankaft8.jpg (44,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet3kl0sy7.jpg (47,4 KB, 12 załadowań)
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-12 o 08:35
Stary 2011-04-12, 08:38   #1527
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam w maju i mogę poszaleć ale i tak chciała bym z róz chyba no nie wiem wklejam fotki na dole
ten z piórkami jest zrobiony przez lubelską florystkę ;p i akurat wiem na co ją stać bo robiła kompozycje na różne imprezy do hotelu w którym pracowałam ma dziewczyna wyobraźnię jest niestandardowa
w ostatnim to chyba frezje! Piękny

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:39   #1528
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

No coo Tyyyyy ! Miałyśmy razem, znaczy w ten sam dzień ślubować! Wspierać się duchem i słowem i mnie zostawiasz
wyyybacz, wybacz proszęęęę Kurcze sama już nie wiem. z jednej strony przyzwyczaiłam się do tego 1.09:P no ale jak niektórzy goście są przyjezdni to może lepiej by pasowało w wakacje? TŻ też nie pomaga, bo mówi, że to jest najmniejszy problem...
Stary 2011-04-12, 08:40   #1529
menippe
Raczkowanie

Cytat:
blondynka ze mnie nie spojrzałam na datę

a tak wyglądamy z TŻ fotka z tamtego roku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Krakow lipiec 2009 070.jpg (139,6 KB, 39 załadowań)
Stary 2011-04-12, 08:42   #1530
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
Witajcie jaki mija dzionek? ja w dniu dzisiejszym, pomimo wieczornych wrażeń, napełniona dawka energii wkraczam do pracy

Wczoraj jakiś wstrętny wirus dopadł mojego kompa mam nadzieje że to nic poważnego. Niechcialabym utracić tego co na nim jest Niestety w kwestii informatyki nie wiele mogę powiedzieć więc czekam na TŻ, który uleczy mojego kompa.
No i nareszcie słońce Miłego dzionka
Dzień zapowiadał się spokojny. A tu nagle info, że w firmie dziś kontrola z US i szef lata jak oparzony
Było słonko, ale zostało pożarte przez chmury :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości