|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
![]() no nie, z tym śniegiem u Was to makabra jakaś przecież tyle czasu czekałyśmy z tym zlotem, żeby własnie się ciepło zrobiło, a teraz śnieg ma padać?! Ja się tak nie bawię!!
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no na weekend nie powinno juz byc sniegu
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia to batem go i już
za fasolka średnio przepadam, ale jak dobra to wcinam![]() Alunia no masz...współczuję pogody u mnie dalej leje;/Mutny oby sie Wam wypogodziło najlepsze, ze u mnie to tylko dziś ma padać-przez cały tydzień słoneczko-ale dziś deszcz-akurat dziś bo to zawsze jak się coś zaplanuje to pogoda szwankuje;/
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie dzisiaj fatalnie czuje i ciagle glowa mnie boli mimo tabletek ;(
u mnie rano byl snieg a teraz pada deszcz. calutki czas pada.. kot świra dostaje:P |
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
A moj tata byl z psem na dworze ,a teraz biedny piesek skomli przy drzwiach ,bo ma zakaz wchodzenia do pokoi:P bo caly mokry
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Fatalna pogoda, jak na majówkę i ziiiiimno... :/
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie juz "tylko" deszcz...
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny..ale dziś zimno
pojechalismy do Centrum Nauki Kopernik cala rodzinka , ale niestety stalam z tżtem pol odziny w kolejce ,moja mama poszlasie dowiedziec i po 4 godziny ludzie stali zeby wejsc..tyle ludzi ze masakra , wiec wrociliśm do domu ;p. ide was nadrabiac![]() kinia ja wazylam 10kg wiecej jak już bylam z tżtem i w zyciu nie mowil , ze jestem za gruba lub za chuda. po prostu krytycznie wyraza sie o innych dziewczynach, co mnie cieszy ;]wiem ,ze mnie bedzie kochac nawet jak bede wazyc 100kg i 37(co tez mialo miejsce , ale tż mnie nie znal wtedy) a to , ze o innych mowi, ze sa grube niech mówi![]() co do babci to wiesz , starsi ludzie wlasnie bardzo wierza w te wszystkie przesądy itd i widzisz u Ciebie w tamtych stronach sala musiala byc rezerwowana 2 lata przed bo wszyscy wierza w jakies bzdurne 'r' itd Sylvi 2 lata temu byla super pogoda na majówkę , przynajmniej u mnie pamietam dokladnie bo tż 2 maja do pracy poszedl 1szy raz![]() teraz mam 3 dni wolnego , to sobie wypoczne a wszyscy w pracy ![]() , nie moge sie już doczekac bo w polowie maja mam az 7 dni wolnego pod rzad..pojechalabym gdzieś ale gdzie :/tym bardziej , ze bez tżta na tak dlugo sie nie rusze
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-03 o 15:01 |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sprawdzalam prognzy dla mojego regionu i juz w weekend znow pod 20 stopni podchodzi
wiec luzik![]() ajjj;d 2 tygodnie mi zostaly;d ale chodze juz oszczana
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przydaloby sie te 20 stopni, przydalo
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Można powiedzieć, że skonczylam III rozdzial
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
GRRRRAAATULUJE!!!!!!!!
a ja sie wkurzylam: wrocilam do domu, siadam przed kompem, zeby popisac z T.. i co?? 15 min pozniej przyjezdza jego braciszek i ch.... mnie strzela, bo nie po to sie Tz stamtad wyprowadzil, zeby teraz codziennie go nawiedzali!!!!!! pomylka jakas!! i koniec koncow wyjdzie na to, ze jak dla mnie to on mozei u rodzicow mieszkac, bo jak nie mial czasu dla mnie, tak nie ma nadal... Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-03 o 16:31 |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo, Ala!!!
na pewno brzmi sensownie ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Santom, pewnie tylko teraz się tak złożyło następnym razem na pewno znajdzie czas dla Ciebie. Z reszta przecież ten braciszek tam cały czas siedzieć nie będzie
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sie wszystkiego moge spodziewac;D
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Ala
![]() Santom mnie tez by ch...strzelil ,bo nie dosc ,ze jestescie teraz tak daleko od siebie i jedyna mozliwoscia komunikacji jest internet to jeszcze ktos wam musi przeszkadzac.Ja tak mialam kiedys z tz bratem ,nie dosc ,ze razem pracuja widuja sie dzien w dzien,no teraz tylko wieczorami jak tz wroci z trasy sie rozliczyc,no ale nie mniej jednak widuja sie codziennie,to bywalo tak ,ze jest sob czy niedziela i tz mowi ,ze do brata jedzie ,dostal mega kazanie ode mnie ,przyznal mi racje i jest spokoj,w ta niedziele brat do niego dzwonil ,zeby przyjechal ,a tz do niego"nie ,bo jestem z Kinga musze spedzic z nia troche czasu ,bo ostatnio nie mialem go za wiele" ![]() OJ trzba sobie faceta szkolic trzeba ,bo sam sie nei wyszkoli:P Pomijam fakt ,ze moj tz jets dla wszyskim mega pomocny i mega sie daje wykorzystywac i dlatego ma malo czasu dla siebie,dla nas.
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, to w pełni zrozumiałe... mam nadzieję, że braciszek wkrótce jednak zostawi Was samych
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko juz czuje w kosciach jak niedlugo bedzie mi pisal to samo, co ja Wam napisalam. bo chlopakom sie zaczna wakacje lada chwila , a ze nie beda mieli co z soba poczac to szybko znajda miejsce posiadowek u brata...a Tz ich nie wyprosi, bo to przeciez bracia... i tak w kolo...---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html widzialyscie?? Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-03 o 17:15 |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Wróciłam. Kotki wytarmoszone, teściowa była w domu, więc gratis całkiem sympatyczne plotki wyszły. Potem odwiedziła nas koleżanka ze swym lubym - wyszli chwilę temu. Fajny dzień. przejechałam 30 km na rowerku ![]() Kinia, TŻ mógł nie zaczaić kawału. Odpuść mu ![]() Santom, aj, pałą go! ![]() Ala, gratuluje III rozdziału ![]() Studi, przegoń śnieg! |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, widzialam to o Williamie
Ale to tylko swiadczy na jego korzysc ![]() Santom, tez cie doskonale rozumiem ja tez stosunkowo rzadko sie z T. widuje bo tylko w weekendy (czasem piatki), a nawet wtedy ciagle cos od nas chca: a to chodzcie na dzialke, a to chodzcie jedziemy gdzies tam - no na serio kur**cy idzie dostac. Czlowiek chce sobie spokojnie posiedziec, nawet i sie razem ponudzic to nie moze
|
#1522 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane u mnie tez sypał śnieg
teraz już taki drobniutki pada...Nie zgadniecie kto dziś napisał do Tż ta pinda ledwo Tż na gg wszedł a ona już do niego niby nic nie chciała tylko pytała co tam i jak w pracy-bo od 2tyg siedzi na urlopie bo ich dział stoi, ale co się wkurzyłam to moje... A żeby jeszcze mało było okazało sie że Rooney może nie zagrać w jutrzejszym meczu półfinałowym, a niedzielny mecz będzie sędziował Webb superSylvi ojj współczuję a kot czemu świruje?![]() Kinia biedny ale nie dziwię się-w taką pogodę to musiał mokrusieńki być i dobrze Tż powiedziałaś-przecież ileż możnaJlys szkoda, że nie weszliście o widzisz to sobie odpoczniesz-moze ładniejsza pogoda bedzie![]() Santom teraz to już zleci eh to tak dziwnie trochę z tymi odwiediznami-dali by mu trochę luzu i dobrze że tej intercyzy nie podpisali![]() Alunia super ![]() Gaja to się pewnie kocięta cieszyły jak takie wytarmoszone 30km
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie Tz wyslal mi kolejna porcje foteczek z domku naszego;D Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-03 o 19:09 |
|
|
|
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje, ze to fotomontaż
![]() ![]() http://fishki.pl/fishka,Inwazja-paja...anie,1826.html Santom pochwal się
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-03 o 19:14 |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
santom poka poka foteczki
![]() paczek co za glupia pinda ,przypomina mi byla mojego tz ,ale na szczescie od 3 lat jest spokoj ,w czerwcu wychodzi za maz mam nadzieje,ze nie zaprosi tz do kosciola na slub,bo oni chodzili ze soba do klasy w liceum i zawsze wszyscy na sluby sie zapraszaja,ale tz na zadne nie chodzi zeby tej piz...nie spotkac.bleee co to jest jakie pajaki?? U mnie snieg z deszczem zaczal padac,a za oknem -1 buuu. Tz sie nie odzywa czy skonczyl robote czy nie ,myslalam,ze skoczy do mnie na fasolke i mamie tez wezmie ,bo wraca dzis z Wloch ,a w lodowce u tz pustki.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-05-03 o 19:20 |
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia chociaż tyle, ze teraz odpukać spokój macie
![]() ![]() a to to ja nie wiem-znalazłam w necie-ale obrzydliwe... a Tz moze jeszcze sie odezwie i przyjedzie ![]() Sylvi ja tez-i bym uciekała gdzie pieprz rośnie
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Fuuuuuuu jakie pajeczyny bleeeeeeeee!!!!
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
znowu sypie
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
a to macie pare
![]() reszte dosle Wam jak ja juz tam bede musze pozmieniac firanki i urzadzic bardziej po swojemu chcialam powysylac wiecej, ale czesc byla na cenzurowanym (czyt. nie uporzadkowane), no i z jednego pokoju Tz zrobil skladzik, ale te rzeczy wyladuja w piwnicy i wtedy fote przesle i z jednego tez zrobil sobie mala silownie
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-03 o 19:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

przecież tyle czasu czekałyśmy z tym zlotem, żeby własnie się ciepło zrobiło, a teraz śnieg ma padać?! Ja się tak nie bawię!!

u mnie dalej leje;/

na pewno brzmi sensownie 
ja tez stosunkowo rzadko sie z T. widuje bo tylko w weekendy (czasem piatki), a nawet wtedy ciagle cos od nas chca: a to chodzcie na dzialke, a to chodzcie jedziemy gdzies tam - no na serio kur**cy idzie dostac. Czlowiek chce sobie spokojnie posiedziec, nawet i sie razem ponudzic to nie moze
teraz już taki drobniutki pada...
A żeby jeszcze mało było okazało sie że Rooney może nie zagrać w jutrzejszym meczu półfinałowym, a niedzielny mecz będzie sędziował Webb