![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Cytat:
maja plozy aluminiowe i sa trwalsze, lozyska maja abec-7 i niby sa szybsze niz tamte drugie, ale maja mniejsze kolka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli te tańsze tak I mam nadzieję że się wszystkim sugerowałaś,bo ja się na tym nie znam, a mnie tu synuś naciska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
dla mlodych
![]() http://www.mamazone.pl/kalendarz-rozwoju-niemowlaka/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bry wieczór ![]() ![]() poza tym dzień jak codzień, tylko 30min. "nadgodzin", korki korki korki. z przyjemniejszych rzeczy.. kolację małż podał, a teraz siedzę i pachnę. i sączę cholernie słodką śliwowicę mamusiowej roboty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
wiem, ze lepsze sa lozyska 7, kolka najlepiej 80mm i aluminiowe plozy- dluzej pojezdzi. poszukaj jeszcze na necie opinii, ale tam to zazwyczaj pisza juz o takich firmowych. takze ja tylko wg tego co kiedys wyczytalam moge Ci pomoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
Kristi
nie kumam jednej rzeczy, Twój syn to już duży "chłop" to takie rozeznanie rynku rolek robi się wśród kolegów, a nie mamusia się wszystkiego dowie ![]() oni tam sobie gadają, wymieniają się spostrzeżeniami itp, więc z niektórych wniosków można skorzystać ja na rolkach sie nie znam , nic mi nie mówią te parametry ale wtajemniczeni wiedzą o co kaman ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
bor w koncu zaczal mowic RRR ale nie wiem od czego to zalezy, w niektorych wyrazach jeszcze slysze LL, ale tak ladnie zaczelo mu to wychodzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
a ja z innej beczki
bardzo mi sie podoba Ostaszewska w takiej smutno-wesołej roli Beatki ![]() nie lubię jej w tych mocno nostalgiczno-tragicznych rolach polskich płaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
no mi tez sie tu niezle podoba. ale moj tz zawsze mowi, ze jak adamczykowi sie ona podoba hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
dzięki ci Veronko
![]() Cytat:
Anka wiesz ja jestem bardzo ostrożna i muszę sama wszystko sprawdzić i wpadłam na pomysł że mam takie wspaniałe koleżanki, co zawsze wszystko wiedzą, to na pewno mi któraś doradzi. A synuś to fakt duży chłop, z rówieśnikami pogadał i sam wyszukał tego co chciał, ale ja muszę wybrać spośród tych co wybrał. Bo wiesz dzieciaki też się na wszystkim aż tak nie znają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
no nie moge z tej beatki !! hahaha
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- tiaaa a ja z lekka przegielam z iloscia postow! ![]() i niech mi nie mowia inne mamki, ze nie maja czasu :P to ja z dwojka, w polowie pracujaca i mam golda?? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-10-18 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Maja znow mi się obudziła z bekiem
![]() ![]() tak, ja też lubię Beatkę, lekko szurnięta rola ![]() ![]() zaraz Kuba, ale jest Lis a nie cierpię gościa ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
tak najbardziej mi własnie pasi Ostaszewska i Adamczyk, mimo że za nimi nie przepadałam do tej pory ,
![]() ale Szyc dla mnie bzdetny i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
no ale musi być też temat jakiś
chyba że tak jak ja wpadam do Was rano jak do konfesjonału ![]() Maluśna, własnie jak jest połączenie choroba i noc, to od razu dostaję sraczki ![]() ![]() a jak usłyszę jeszcze pokasływanie Olki, to od razu truchleję |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
tak Anka - mam to samo, sraczka od razu jak widzę takie akcje
![]() ![]() ![]() ![]() Veronka - nie chce nic pić, ona w nocy nigdy nie pije ![]() zastanawiam się co jej jest? zapalenie gardła, oskrzeli ![]() ![]() tiaa, robótki ręczne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
tak tak ja zauważyłam.
A to przez jowiszkę, ośmieliła się iść do pracy na cały dzień ![]() A tak na serio to chyba dużo zależy od tego jaki temat jest poruszany. A judi dziś też coś zniknęła Mała mam nadzieję że z Mają nie będzie aż tak źle. Powieś coś mokrego jej obok łóżka/jak nie chce pic. Ja bym podała jakiś syropek, I możesz jej dać wyżej pod główką. Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-10-18 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
Wy tu posty nabijacie, a mnie przez godzinę nie działał wizaż
![]() Wystawiłam przez ten czas 6 kurtek na All. I wypiłam szklankę whisky z colą. Praca idzie mi coraz lepiej ![]() O, Beatkę uwielbiam ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6mkz3N75KLY Edytowane przez Saga Czas edycji: 2011-10-18 o 22:16 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka też nas zaniedbała dziś
![]() spadam dziewczyny, kij wie ile razy będę latać w nocy ![]() już nerwowa jestem, dzień nie zapowiada się zbyt dobrze...oby wogóle młodą udało się do lekarza zarejestrować - nadal mamy w przychodni jedną pediatrę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak masz jakis kubek niekapek, to dawaj z niekapka A Anisia tez tylko na 5 sek wpada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
jednym słowem zaniedbują nas dziewczyny
U mnie Kajo też wieczorem więcej kaszlał, aż się boję co będzie jutro.Jak na razie śpi spokojnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.