|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
Cytat:
![]() u mojego w rodzinie wszyscy chudzi więc pewnie w genach ma to zapisane ja niestety na odwrót... ![]() boże, nie zdążyłam się jeszcze napić herbaty a już się sparzyłam.
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
My oboje jesteśmy przy kości i dobrze nam z tym. Tż ma super tyłeczek, często mu to mówię
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#1503 |
|
Konto usunięte
|
Moj Tż to bliźniak hehehe
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
aa 43 minuty do meczu
dobranoc
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
mój przy swoim wzroście ważył najwiecej 67 kg(brał odżywki) teraz na jesieni przestał i spadł chyba 3 kg, w sumie to nie wiem bo jak w jego brat chcial żeby wszedl na wagę to nie wszedł, chyba się wstydził
i już wczoraj wspominał że niedługo znowu zaczyna brać odżywki żeby dobić do 80. Ma kaloryfer,biceps(bo ćwiczy) ale pupcia jest nikła a o nogach już nie wspomnę. Ale i tak go kocham Dla porównania ja przy 170 cm ważę 64 kg więc możecie sobie mnie przy nim wyobrazić i u mnie kg kryją się właśnie w dolnych częściach tj.pupa i uda![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2012-02-15 o 20:56 |
|
|
|
|
#1506 |
|
Konto usunięte
|
ide dopiero spac
![]() dobranoc |
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo proszę wyłączyć ten nawiew i posypkę śniegową na zewnątrz!
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Advena podzielam Twoje zdanie . Już mam upatrzone buty w sklepie na wiosnę i chciałabym w końcu je zakupić, a nie zrobię tego póki nie będzie ładnie bo mnie będzie szlag trafiał, że takie ładne butki mam i nie mogę w nich jeszcze chodzić
:PTak w ogóle to dzień dobry Wam Jakie macie plany na dziś?
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
a hejo hejo!
u mnie to ja jestem ta grubsza kurcze, nie mogę zejść z wagi... przez to , że byłam w ciąży w każdym razie TŻ chudziutki był jak patyk, teraz mu się brzuszek zrobił przeze mnie i mówię ciagle, że 6 miesiac i przykładam moje ucho do jego brzucha miłego dnia! do mnie koleżanka dzisiaj przyjeżdża
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqa ja z Tż jak pojechałam do jego miasta na wesele to cała jego rodzina, ze go tam w tej Warszawie dobrze muszą karmić
Aż mnie duma rozpierała
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja właśnie po śniadanku siedzę sobie chwilę na wizażu i zaraz mykam . Robię dziś rogaliki z marmoladą, przepisu mojej ciotki . Potem się pouczę i śmigam na uczelnię na egzamin. Wcześniej muszę jeszcze o galerię zahaczyć i dla braciaka poszukać długopisu ścieralnego (w 1 klasie podstawówki dzieciaki czymś takim już piszą Poniedziałkowy egzamin zaliczony na 3
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiam Gratuluję i trzymam kciuki za dzisiaj ;*
|
|
|
|
#1513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dopiero co wstałam, wypiłam kawkę, zaraz się ubieram. Mam dzisiaj w planach wypad na miasto z kuzynką, później może poczytam coś, bo na tym necie to już naprawdę nie mam co robić.
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
A dzisiaj tłusty czwartek
Właśnie szef przyniósł nam pączki
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dziś jednego pączka zjadłam, wujek rano przyniósł
. rogaliki już prawie gotowe, siostra nakłada marmoladę i zawija, a ja zaraz do piekarnika wstawiam
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, poszukam czegoś innego
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka to poszukaj gdzieś na stronie Logitech na pewno mają coś takiego na większe lapki albo na allegro. Ja mam standardowego niestety
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawiozłam mamę do pracy, zrobiłam zakupy, teraz siedzę i odpoczywam
![]() Byłam w Selgrosie po zwrot kasy za reklamację, ale zapomniałam kartki wziąć i nic nie załatwiłam. Pojadę jutro, bo i tak mam jechać w tamtą stronę, bo mamie coś mam załatwić. Idę dzisiaj do dermatologa No a wieczorem z TŻtem na imprezę.---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Wiem, że są większe. Brat mi mówił, że logitechowa na 17tki to ok. 139zł. A to trochę dużo, bo umawialiśmy się z TŻtem na tańsze prezenty, więc nie chcę wyskoczyć z taką drogą podkładką, bo umowa była inna. |
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
A może Ci niech dołoży ? Powiesz, że chciałaś mu kupić podkładkę pod laptopa tylko kosztuję więcej niż sobie zakładaliście. Chyba, że miała być to niespodzianka ?
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie się zastanawiam czy by nie zrobić tak niech się dołoży.
No miała to być niespodzianka, bo prezent na rocznicę, no ale z drugiej strony wolę chyba żeby się dołożył i miał fajny prezent niż kupować coś, co mu niepotrzebne teraz. Tylko zrobię chyba tak, że powiem mu o tym, kupię to, a kasę niech mi odda dopiero jak to dostanie: bo wtedy i się dołoży i będzie niespodzianka
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Zresztą nie musi być przecież Logitech'a możesz poszukać na allegro jest tego pełno i w miare normalna cena ok 50zł. Mój Tż kupił najzwyklejszą za 30zł i tez jest dobra
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- No Dotka dobrze to wymyśliłaś Ja tez będę musiała kupić bo niestety moja już wiekowa i nie działa jak powinna :P
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie musi być Logitech, ale chciałabym żeby to było coś porządnego
Na allegro to i za 15zł można kupić
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
no o tych za 15 zł nie pisałam bo to nigdy nic nie wiadomo jak to wygląda
A ja dzisiaj do tej ikei jadę coś czuję, że wydam trochę kasy :P
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj Ikea jest straszna
Ja bym tam mnóstwo rzeczy kupiła ![]() Ale się powstrzymuję na razie, dopiero w wakacje pojedziemy i będziemy kupować rzeczy do mieszkania :P |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
u mnie jeszcze jest Tż, ale dzisiaj już odjeżdża, ale jutro znowu się zobaczymy ![]() A ja mam ćwiczenia na 15.30 i do 18.30 I w ogóle wczoraj jak rozmawialiśmy to powiedział mi, że w naszym związku zrobiło się tak normalnie, że się mniej staramy i tak wszystko to spowszedniało... Nie to, żeby był zły czy coś, ale chcemy to trochę naprawić. Jakieś pomysły jak ożywić związek? |
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
aneta_91 jesteście ze sobą tak krótko i już problem z rutyną w związku?? naprawdę macie ten problem, może to po prostu przez zimę. Tak jest u Nas, teraz jak jest taka pogoda nigdzie się praktycznie nie wychodzi, nie wyjeżdża, w wakacje zawsze jest więcej pomysłów, jakaś wycieczka, plaża itd Może to przez to??
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta, może gdzieś wychodźcie?
Kino, łyżwy, narty, teatr, grajcie wspólnie w karty, czy scrabble, gotujcie? Kurczę w sumie ciężko mi coś doradzić, bo u nas jest ciągle tak 'niepowszednio', że nie zastanawiałam się nad tym żeby coś zmienić.. |
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Mi Tż też to kiedyż powiedział i też nie w sposób żebym to źle odebrała. Z tym, że my już mieszkaliśmy razem i to jest naprawdę zupełnie co innego.
|
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że jak już wiązek zbliża się stażem do tego roku to ciężko o codzienne randki czy wypady. Jasne trzeba gdzieś razem wychodzić. Ja np. mam często potrzebę wyjścia gdzieś, żeby ładnie się ubrać, a nie tylko w domu w dresie chodzić.
Może "pobawcie" się trochę w taki pierwsze spotkania. Nie umawiajcie się w domu, tylko idźcie gdzieś razem do kawiarni.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

ja niestety na odwrót...

i już wczoraj wspominał że niedługo znowu zaczyna brać odżywki żeby dobić do 80. Ma kaloryfer,biceps(bo ćwiczy) ale pupcia jest nikła a o nogach już nie wspomnę. Ale i tak go kocham

kurcze, nie mogę zejść z wagi... przez to , że byłam w ciąży
06.12.2020
23.07.2022