![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Bottega,ja juz poza kompem,a na tym g...ledwo da sie pisac
![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym mogła pić kawę, tj. gdybym nie miała po niej takich problemów jak mam, to na 100% też bym się tak ratowała ![]() suzzi, dziękuję ![]() ![]() thenerd, bez jaj... czerwiec (prawie) mamy ![]() Puchatku, ![]() ![]() btw. nadal nie mam @ ![]() ![]()
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
Hello Lasencje
![]() ![]()
#1504 |
Wtajemniczenie
|
suzi z zapachem nie ma problemu
![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||||
Zadomowienie
|
Heej laski!
![]() Strasznie gorrrąco na dworze, przez ten tydzień korzystałam ze słoneczka i teraz jestem pięknie opalona, chodź dla mnie jeszcze to za mało ![]() ![]() Waga w końcu po wzlotach i upadkach zaczęła spadać w dół, udało mi się zgubić nadwyżkę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wyrafinowany - życzę udanej zabawy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Puchatku - Heh skoki wagi skądś to znam, przez ostatnie dwa tygodnie dzień w dzień było + a raz - ![]() ![]() Bottega - Świetnie Cię rozumiem, bo sama od tygodnia nie jadłam normalnego obiadu tylko kanapki albo sevendaysa, bo nic innego nie miałam pod ręką. Chociaż jeszcze nie mam takich stresów jak Ty i tego biegania, masakra. Jeszcze te problemy z właścicielką i zalaniem, współczuję Ci naprawdę. Niedługo w końcu będziesz mogła odpocząć, należy Ci się. Powiem Ci, że jak w poprzedniej sesji tez ciągle piłam energetyki i wgl na mnie nie działały ![]() Btw znalazłam w biedronce szpinak porcjowany mrożony, także nie będę musiała męczyć się z podziałem na części ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-05-26 o 11:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
Mój jadłospis na dziś:
[1h siłowni] I ś: bułka pełnoziarnista z mieszanką sałat, 2 plastry chudej polędwicy, 2 plastry pomidora, 10 rodzynek II ś: zmiksowane truskawki - szklanka III o: kalafior gotowany IV p: serek homo z rzodkiewką i sczypiorkiem V k: grillowana pierś kurczaka - ok 200g Może być? Co mówicie? Chce chudnąć!!!!!!!
23 lata, 173 cm biust: 101 (było 103) talia: 74 (było 87) 74-73-72-71-70-69-68-67,4-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Cel I: 65 kg Cel II: 60 kg Cel III: 55 kg Edytowane przez strawberry_fruitella Czas edycji: 2012-05-26 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny! Wpadam na tzw szybcika
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Dziewczyny współczuję Wam tego zamętu na uczelni. Nie tak dawno sama broniłam magisterkę i wiem co to znaczy. W dodatku ja broniłam 2 naraz, więc naprawdę wiem co to kocioł. Także trzymam za Was kciuki ![]() Spadam na jakieś zakupy. Na śniadanie zjadłam tortille bo mi z wczoraj wszystko zostało, a poza tym pusta lodówa. Buziaki ![]()
#1509 |
Raczkowanie
|
dzisiaj przylatuje moja bratowa z dziecmi, zaraz jade po nich na lotnisko. beda tu 2 miesiace... chyba sie wykoncze, ja naprawde lubie gosci ale nie przez 2 miesiace
![]() ![]() Nie wiem jak teraz pociagne diete skoro bede musiala gotowac dla tylu osob w tym osobno dla dzieci bo sa male... Spadam, trzymajcie sie dzielnie ![]() Pozdrawiam ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pysia, grypę żołądkową pewnie złapałaś ![]() ![]() ![]() Silvia, ojj zazdroszczę opalenizny! Ja to jak córka młynarza!! ![]() ![]() Co do obron - to ja nie wiem dlaczego jest taka różnica. Ale przynajmniej masz więcej czasu na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik ![]() Brawo za zgubienie nadwyżki ![]() lordi, kochana a dlaczego pozwalasz im zwalić Ci się na głowę na tak długi czas? Ja to bym się wkurzyła! Jako gość nawet głupio byłoby mi siedzieć w czyimś domu tyle czasu i to do tego jeszcze w takim fajnym, ciepłym okresie. Ale skoro już przyjeżdżają - nie możesz ugadać się z bratową, że będzie Ci pomagać? Wytłumacz, że jesteś na diecie, jesz inaczej i gotowanie tyle różnych posiłków dla takiej gromady zajmie Ci pół dnia. Niech ona też coś zrobi. To, że siedzi u Was nie znaczy, że jest w hotelu. Gotujcie na zmianę. Np. pod Twój plan pracy (nie wiem jak on wygląda, ale np. jak w jakieś dni masz na II zmianę, to niech ona wtedy robi jedzenie). Laski, Wy tak ciągle o tym szpinaku i nie mogę się zdecydować: pamiętacie, kupiłam raz szpinak mrożony w Carrefourze? Chciałam go zjeść chyba z piersią z kurczaka. Śmierdział glonami i tak samo smakował, więc wylądował w koszu. Powiedzcie mi - czy to z tym jednym coś było nie tak, czy ogólnie on tak smakuje? I jeśli nie, to jaki najlepiej kupić, jak go zrobić? aaa! nie mówiłam Wam, ale jakiś tydzień temu jak byłam na zakupach jedzeniowych, to od razu kupiłam też parę ciuszków ![]() ![]() ![]() Zważyłam się. Jestem w szoku. Do zgubienia mam równy 1 kg = tyle samo nadwyżki ile miałam tydzień temu (wtedy po wpadce) :O Chyba faktycznie mój organizm potrzebował tego wszystkiego, a burczenie w brzuchu było prawdziwe a nie urojone. No to jedziemy. Wczoraj jadłam ok. 1250kcal, dziś chcę ok. 1200 i chyba tego na razie będę się trzymać.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-05-26 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
Bottega to bardzo długo kurde blaszka.. Lepiej idź jak najszybciej do gina. Chociaż biorąc pod uwagę Twoje obowiązki i stres to może organizm tak zareagował na to wszystko i się zbuntował brakiem @... Hmm trudna sprawa..
Lordi Bottega mądrze mówi,nie daj się wykorzystywać. Bez przesady! Nie jesteś niczyją służącą. Pracujesz więc masz co robić,nie możesz tyrać po 24 h tylko dlatego,że ktoś Ci się na głowę zwali.. Tak nie można. A bratowa co będzie przez tyle czasu robić?? Do garów ją i już ![]()
#1512 |
Konto usunięte
|
Oj dziewczyny współczuję Wam z tymi pracami itp. Trzymam za Was
![]() Soshkaa a to się mama ucieszy ![]() ![]() Bottega ja dziś robiłam makaron z Twarogiem chudym,2 ząbki czosnku i szpinak , Szpinak mam z Biedry, a śmierdzi on dokładnie jak ryby mojego dziadka,które wcześniej wyłowił więc nie wącham ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co to jest, ale wczoraj waga pokazywała 67 kg, a dzisiaj 66... Oczywiście się cieszę, tylko boję się, że to tylko błąd wagi
![]()
#1514 |
Zadomowienie
|
Lordi - Ooo rany współczuję Ci. Dwa miesiące to strasznie długo jak na gości. Wydaje mi się, że ta Twoja bratowa powinna pomóc Ci w przygotowywaniu posiłków, bynajmniej mi było by głupio tak nie pomagać i czekać na gotowe. Wiadomo, że to goście ale bez przesady.
Bottega - Z tymi siniakami, to ja też ostatnio ciągle gdzieś mam na nogach nie wiedzieć od czego. Lekko o coś się uderzę czy zahaczę i zaraz na drugi dzień wielki sinior, ale ja nie odsłaniam nóg więc zwisa mi to ![]() Aa może idź na solare, potem wyjdziesz na słoneczko to będziesz szybciej brązowiała. To pewnie wybierasz się na dobrą uczelnie skoro mają takie wymagania. Z tym terminem w lipcu to jeszcze nic nie wiadomo, bo może to nastąpić we wrześniu. Chociaż tego bym nie chciała ;/ Co do szpinaku to jutro będę próbowała go po raz pierwszy. Podobno, żeby dobrze smakował trzeba go przyprawić np. czosnkiem. Na youtube są przepisy z makaronem to sobie luknij. Ooo ja takie coś chcę zrobić http://www.youtube.com/watch?v=XfbdAzAYZUU suominadia - Nie ma powodów do zmartwieć. Czasami jest tak, że z dnia na dzień masz -1kg. No chyba, że ważysz się na nierównym podłożu. Ja czasami po kilka razy wskakuje na wagę, żeby się upewnić.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-05-26 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
Lordi dziewczyny mają rację, niech też gotuje. Masz dietę i tyle. Szykować jedzenie to można, jak rodzina na weekend przyjeżdża. Powyżej 3 dni to trzeba już (no wiadomo teoretycznie
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, też mam problem z siniakami, byle co i już wyskakują ![]() Kochane, byłam dziś na festynie pooglądać najazd husytów i tak pachniało ze wszystkich budek ![]() ![]()
#1516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Konto usunięte
|
Martuszka kolba : http://www.ilewazy.pl/kolba-kukurydzy
![]() U mnie dziś w jadłospisie I płatki justFit 30g , mleko 0,5% z wodą razem 300ml + 1 łyżka migdałów i rodzynek II kromka razowca z plasterkiem drobiowej+60g rzodkiewek i 10g szczypiorku + zupa fasolowa 320 ml (fasoli 43g) III schabowy bez panierki 50g, makaron pełnoziarnisty 120g(ugotowany)+szpinak 150g+twaróg chudy 90g IV jogurt 200g FruVita,2 chrupkie V płatki 30 g + mleko z wodą 300ml Razem 1103 kcal b 77,3 t 26,8 w 149,5 Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-26 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Rozeznanie
|
Laski u mnie jest strasznie od kilku dni, nie dośc, że problemy ze zdrowiem, problemy z rodzicami w domu (tak bardzo bym chciała się wyprowadzić ale to nie możłiwe), problemy z dietą bo choć ją trzymam to waga rośnie od ostatniego ważenia przybyło 1,5 kg a co najgorsze to puchnę, nie wiem czy przez te upały ostatnio, za mało piłam czy co???? Masakra wszystko się wali, jedynie mąż odziwo mnie wspiera i pomaga jakoś wyjść z tego wszystkiego. Jutro postanowiłam że dieta od deski do deski ćwiczenia + zmuszę się do wypicia 2l płynów conajmniej... będę nalewała do szklanek i je liczyła... ehhh Tak bardzo chce wrócić do normalności i na dobre tory... Buziaki do jutra
![]()
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Silvia, projekt chcą na Uniwerku Wroc.
![]() Co do siniaków - tyle, że ja się nie uderzyłam ani nic ![]() Dzięki za link - może jednak się przekonam i spróbuję ponownie ![]() suzzi, idę, idę, ale dopiero za jakiś czas, teraz nie mogę. Cytat:
![]() co do kukurydzy - nie wiem, to od nich zależy, a co stanowisko to jest inaczej. Może była bez niczego? ![]() ![]() superkas, zmniejsz ilość węgli, a zamiast tego dorzuć trochę białka ![]() este, pisz co jesz - będziesz się bardziej pilnować, a w razie czego my pomożemy Ci zmienić posiłki ![]() Cholera jak mnie lewy jajnik boli!!! ![]() ![]() U mnie dziś dieta ładnie ![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie zupę-krem na dziś i najbliższe 3 dni ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-05-26 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
czuje sie lepiej jak sie wyspalam, posprzatalam i wykapalam
#1521 |
Raczkowanie
|
Wtedy zawsze człowiekowi jakoś tak przyjemniej
![]() ________________________ Plan na dziś: Iś: owsianka (5 łyż płatków + po łyżce słonecznika, migdałów i rodzynek+1/3 szklanki mleka 1,5%) IIś: truskaweczki 300g mniammm IIIo: pierś kurczaka + surówka z młodej kapusty (kapucha, marchewka, sok z cytryny) IVp: homo z rzodkiewką i szczypiorkiem Vk: makrela wędzona (powinnam tu jeszcze coś dorzucić?)
#1522 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: córka młynarza to ja jestem, mam wręcz porcelanową skórę i nie zamierzam się opalać
![]() ![]() ![]() Lordi: no, Bottega i reszta dziewczyn dobrze mówią, skoro jest rodziną to nawet nie ma się co zastanawiać, goście goścmi, ale skoro na tyle czasu, no to przepraszam, z jakiej paki masz usługiwać? superkas: e tam, zachciało się studiowania, to się zasuwa ![]() suominada: stosuj główną zasadę Puchatka: cieszymy się z każdego spadku, nawet mikro ![]() martuszka: nie dorzucają cukru, najwyżej trochę soli ![]() ![]() pysia: wracaj do zdrówka skarbie ![]() este: jak mówisz, że puchniesz, to pewnie woda się zatrzymała, stąd wzrost. pij więcej wody. najważniejsze, że mąż wspiera ![]() a ja się melduję z wagą: 74.8, hyhy i wracam do pracy...
![]() |
#1523 | |
Raczkowanie
|
.
Cytat:
U mnie prace nie są sprawdzane, potrafią 50% ulać dla zasady, a takich, którzy sumiennie uczą się na bieżąco, szczerze przyznam, u siebie nie znam. Studia są po to, żeby zapierniczać w sesji, chudnąć 5kg, a przez resztę roku cieszyć się wolnością (no chyba, że się komuś dorosłości zachciało i pracuje, to zarabia na studenckie emerytury) :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Wtajemniczenie
|
strawberry_fruitella: wiem, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie i wykładowcy są różni, u mnie akurat rzadko jest tak, że ktoś uwala, żeby tylko uwalić.. a nie znasz takich, bo to już niestety rzadkość. ja szczerze mówiąc uczyłam się na każdy egzamin, kolokwium, zaliczenie. nigdy nie ściągałam ze ściągi na nich, bo po prostu nie umiem, bo się nie nauczyłam tego robić, bo jestem zbyt ... hmm.. sprawiedliwa? nie wiem, nie umiem tego nazwać. ale oczywiście nie jest też tak, że nie korzystam z niczyjej pomocy, jeśli mam problem i jest okazja. ale bardzo mnie to denerwuje, kiedy ja spędzam nad notatkami dość długi czas, sumiennie się ucząc, a przychodzi paniusia ze ściągą, dostaje 4-4.5 nie znając tematu, a ja kończę z 3.5 mimo, ze wiem więcej niż ona..
nie znasz sumiennie pracujących, bo teraz mało kto idzie na studia, żeby rzeczywiście się czegoś nauczyć, tylko idzie się po to, żeby dostać papierek po linii najmniejszego oporu. i potem mamy takich magistrów i inżynierów........ także ten, masz, popatrz na dinozaura. ![]()
![]() |
#1525 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewuszki
![]() Wpadam na szybciutko zameldować się i powiedzieć WRÓCIŁAM ![]() ![]() Ale nie mam siły dzisiaj jeszcze siedzieć przy komputerze, więc tradycyjnie jutro w pracy zaczynam wielkie nadganianie ![]() ![]() Wyjazd był - SUPER, Wesele było -SUPER ![]() Niestety czas wrócić do rzeczywistości i diety, dziś rano na wadze zobaczyłam +0,4lg ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli Wam życzę i do jutra ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
mieszcze sie w spodnie sztruksowe, które kupiłam miliard lat temu i zawsze były za małe
![]()
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
thenerdqueen, ja wcale nie twierdzę, że ja do dinozaurów nie należę
![]() Także ten, no, kutafonami to są chyba bardziej te dupki na stołkach co im się nie chce, ale wymagają, nie wiedzy, tylko przepisywania ich jakże cennych historii rodem z prlu. ![]()
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]() thenerd, szczerze mówiąc nic mądrego z tym nie robię. Czasami trochę pillinguję te miejsca. Nogi to pod tym względem jeszcze pół biedy, ale okolice bikini itd. - masakra. Jak włoski odrastają (tak 2 dni po goleniu) to potwornie to boli, skórę mam podrażnioną, a nie daj Boże jak szorstki materiał otrze m się o te miejsca ![]() ![]() Ojj wiem jaka to radość zmieścić się w za małą wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany, baciki się należą ![]() ![]() Mój TŻ też był wczoraj na weselu ![]() strawberry, na kolację dorzuć warzywa. Malutko ich masz. A ile tej piersi na obiad? Bo tak patrzę, że może Ci wyjść za mało białka, a za dużo węgli.
#1529 |
Wtajemniczenie
|
Hej, właśnie zjadłam obiad i aż muszę się pochwalić
![]() http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...wegiersku.html Wyszedł mi ciut inny, dodałam też mix sałat: http://w123.wrzuta.pl/obraz/3wpiVpI1JLp/img_4265 http://w123.wrzuta.pl/obraz/9CyEK98k8vB/img_4266 Po prostu rewelacja ![]() ![]() ![]() ![]() wyrafinowany no to wracaj na dietetyczne tory ![]() ![]() bottega okolice bikini u mnie też masakra ![]()
#1530 |
Zadomowienie
|
Este - Tak już czasami bywa, skoki wagi są najgorsze. Sama tak miałam, że wzrosła mi o 1,5kg mimo, że trzymałam dietę. Grunt to być cierpliwym i trzymać dalej dietę.
Bottega - Ja zostaje w moim mieście. Z tym, że chciałam zmienić na inną uczelnie, że tak powiem na ambitniejszą. Zrobiłam ten szpinak z makaronem pełnoziarnistym. Z tym, że nie dodawałam żadnej cebuli, przyprawiłam czosnkiem, pieprzem, solą i ziołami. Wydaję mi się, że dużo przyprawiłam, ale nie czułam wgl tych przypraw. Powiem Ci, że w smaku nie ma jakiś rewelacji, smakuje podobnie jak brokuły, ale też nie jest źle bo zjadłam wszystko. Lepsze jest jak troszeczkę polałam jogurtem naturalnym. Innym razem zrobię z chudym serem białym, może wyjdzie lepsze. Wyrafinowany - nie ładnie ![]() ![]() ![]() Martuszka - Nawet ciekawie wygląda to danie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.