Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 10:59   #1501
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ja też na swoją narzekam. Stresująca/męcząca/pod ogromną presją, ale takie życie...
o tak, presja ogromna...

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 10:59   #1502
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no to ja dzień przed Tobą bo 11 maja
Ooo to Ty 12-go bedziesz detka a ja 13 Wczoraj moj Tż wszedl na moja poczte jak u mnie siedzielismy a tam sale linki z allegro z kup teraz pt. "peniski" hehe pokupowalam troche gadzetow, a jego mina - bezcenna i hasla "peniski peniski w glowie"
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:02   #1503
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
a do mnie przemawia ale nie mam żadnych bliskich koleżanek
to zaproś dalsze koleżanki np. ze szkoły, kuzynki, sąsiadki... nie musisz mieć panieńskiego na 30 osób a te kilka dziewczyn do spędzenia wspólnie wieczoru w klubie/na grillu/w spa zawsze się znajdzie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:03   #1504
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja juz mam 12 maja
Mój chyba będzie 18 maja w Krk. Wiem, że dużo czasu jeszcze ale z dziewczynami stwierdziłyśmy, że lepiej to załatwić przed skończeniem studiów bo ciężko nam się będzie zebrać razem. Z tego co wiem też planują czipendejlsa, a mi jakoś się to nie widzi. Drugi wieczór panieński będzie tydzień przed ślubem tak jak kawalerski. Ale to będzie taka spokojna impreza z sałatką i winkiem nic więcej.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:03   #1505
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ja też nie. Ale jakoś sie tym nie przejmuję
I tak zabardzo bym sie w ciąży sie wybawiła, po drugie część koleżanek mam tu, część w Żorach i gdzie to zrobić.. Bez kasy też jestem aaaa do dupy taka robota

Ciekawe czy TŻ kawalerski zrobi.
Ja miałam nie robić, ale TŻ powiedział mi, że on bardzo chciałby mieć kawalerski, a głupio byłoby gdyby on się bawił z kumplami, a ja siedziałabym w domu sama i zastanawiała się co on teraz robi i stwierdziliśmy, że ja też zrobię sobie taki wieczór. Poza tym koleżanki chyba zamordowałyby mnie gdyby go nie było

Jamee zabieram Gosze i robimy
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:07   #1506
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam nie robić, ale TŻ powiedział mi, że on bardzo chciałby mieć kawalerski, a głupio byłoby gdyby on się bawił z kumplami, a ja siedziałabym w domu sama i zastanawiała się co on teraz robi i stwierdziliśmy, że ja też zrobię sobie taki wieczór. Poza tym koleżanki chyba zamordowałyby mnie gdyby go nie było
Mój tż robi kawalerski. Nawet przez myśl mu nie przeszło, że mógłby nie mieć. Świadek już różne koncepcje obmyśla. A ja coraz mocniej utwierdzam się w nie robieniu panieńskiego.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:07   #1507
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój chyba będzie 18 maja w Krk. Wiem, że dużo czasu jeszcze ale z dziewczynami stwierdziłyśmy, że lepiej to załatwić przed skończeniem studiów bo ciężko nam się będzie zebrać razem. Z tego co wiem też planują czipendejlsa, a mi jakoś się to nie widzi. Drugi wieczór panieński będzie tydzień przed ślubem tak jak kawalerski. Ale to będzie taka spokojna impreza z sałatką i winkiem nic więcej.
To szalejesz dwa panienskie Mi tez chcialy zalatwic striptizera ale powiedzialam ze po 1 nie mam ochoty ogladac golego faceta, na widok ktorego wiadomo co robia dziewczyny a po 2 szkoda kasy! Idziemy najpierw do mnie do domu, troche je tam upoje alkoholem a pozniej jedziemy na dysk Tz chyba na Stodolnie myka, a ja prawdopodobnie do Gliwic do klubu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 11:08   #1508
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
no to ja dzień przed Tobą bo 11 maja
Ja nie chciałam tak blisko ślubu żeby wszelkie rany fizyczne i psychiczne zdążyły sie zagoić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:09   #1509
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mój tż robi kawalerski. Nawet przez myśl mu nie przeszło, że mógłby nie mieć. Świadek już różne koncepcje obmyśla. A ja coraz mocniej utwierdzam się w nie robieniu panieńskiego.
A dlaczego tak nie chcesz? Fajnie wyjsc z kumeplami, napic sie, powyglupiac, poswpominac stare czasy...

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja nie chciałam tak blisko ślubu żeby wszelkie rany fizyczne i psychiczne zdążyły sie zagoić.
Ja tak samo, dlatego robie misiac przed ake rany psychiczne?
Stary 2012-04-26, 11:11   #1510
Madziuniusia
Zakorzenienie

Ja na pewno będę mieć panieński, myślę, że laski się zrzucą, ale ja coś na pewno dołożę:P A mój TŻ raczej nie będzie miał:P no chyba że zaprosi kolegów z pracy na jakies coś.
Stary 2012-04-26, 11:11   #1511
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mój TŻ kawalerskiego nie chciał bo się bał że będę zbyt zazdrosna o striptizerkę, którą na 100% będzie miał. Ale ja powiedziałam że chcę a automatycznie byłoby tak że jak on nie ma to ja też nie, jego świadek naciskał na niego, ja naciskałam i poszło. Dla mnie ważne było żebyśmy mieli sporo czasu przed ślubem i żebyśmy mieli jednego dnia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 11:11   #1512
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
mi to nie grozi
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:12   #1513
201705121336
Konto usunięte

ja mam mieć paniejski z koleżanka bo ona ma slub tydz przede mna i dziewczyny z pracy też chca mi zrobic.kurde jeden to tak ale z 2 to sie jakoś wykrece ...
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:15   #1514
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój TŻ kawalerskiego nie chciał bo się bał że będę zbyt zazdrosna o striptizerkę, którą na 100% będzie miał. Ale ja powiedziałam że chcę a automatycznie byłoby tak że jak on nie ma to ja też nie, jego świadek naciskał na niego, ja naciskałam i poszło. Dla mnie ważne było żebyśmy mieli sporo czasu przed ślubem i żebyśmy mieli jednego dnia.
Tzn ze oboje chcecie striptizera/striptizerke?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
mi to nie grozi
Hehe moj Tż byl na 2 kawalerskich w swoim zyciu i na 2 dostali wklupane, wiec chce zebysmy mieli szybciej nie chce Tz z podbitym okiem On akurat nie dostal za 2 razem, ale za 1 razem gglupi koles mu walnal i chociaz nie bylo widac to mial rozwalona warge od srodka... ale to przez cfaniakow kolegow
Stary 2012-04-26, 11:15   #1515
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
To szalejesz dwa panienskie Mi tez chcialy zalatwic striptizera ale powiedzialam ze po 1 nie mam ochoty ogladac golego faceta, na widok ktorego wiadomo co robia dziewczyny a po 2 szkoda kasy! Idziemy najpierw do mnie do domu, troche je tam upoje alkoholem a pozniej jedziemy na dysk Tz chyba na Stodolnie myka, a ja prawdopodobnie do Gliwic do klubu
oo na Stodolni fajnie jest

Stary 2012-04-26, 11:16   #1516
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Jamee zabieram Gosze i robimy

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:17   #1517
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
A ile te z AD kosztują? Jak byłam przedwczoraj w Douglasie to nie mieli w kępkach.

Nie wiem, do 30 zł? Może ciut więcej, ale im mniej tym lepiej.
Chyba chciałabym miks, nie wiem jak najlepiej? Bo będę to robić pierwszy raz i nie wiem czy sie uda, chcę w sobotę na panieńskim spróbować.
zajrzyj na Alinkowego bloga
http://brunettesheart.blogspot.com/2...-ulubione.html
jak ma filmiki z mejkapami np K. Kardashian to tam dokleja rzęsy, możesz podejrzeć poleca też różne firmy

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
O masakro!! I może jeszcze samemu trzeba po mieszkańcach latać? I wiedzieć, którzy to są ci okoliczni, bo dom dalej może też a może nie... Już wiem, że słusznie zrobiłam rezygnując z lampionów.

Pochwalę się wam Skończyłam produkować pudełka
super

Cytat:
do załatwienia na 3 tygodnie przed ślubem :

pasek i mucha dla TŻ
wybór ciast i dekoracja tortu ślubnego
wizyta u czarnej mafii
ustalenie wystroju kościoła i bukietu
strzelić w zęby wokalistce z zespołu
ostatnia spowiedź
odbiór sukni
nie wiem jak i gdzie ale trzeba odwołać chippendelsa
to ostatnie najlepsze
ja bym nie odmawiała, ubaw bym miała po pachy. u mojej kumpeli był, strasznie sympatyczny, potańczył, rozebrał się do stringów, śmiałyśmy się że naoliwił się tak żeby się przez dziurkę od klucza prześlizgnął
żadnych orgii, mieszania penisem drinków i innych atrakcji nie było ;P

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
no to sie wk!
dostałam smsa z salonu gdzie szyja mi suknie że z zwiazku z długim weekendem w maju przymiarki sie opóźnia!
miałam miec 8 maja .a suknie zamówiłam w lutym .co w lutym nie wiedziały ze w maju jest długi weekend?nie za b widze zwiazek.one coś kreca
ja sie boję żeby do mnie nie napisały :/ bo coś poghadywala że też nie wie jak będzie przed długim weekendem, a przymiarka jutro o 1r5 a o 12.30 próbny fryz
Stary 2012-04-26, 11:17   #1518
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Tzn ze oboje chcecie striptizera/striptizerke?
Ja nie chcę, on troche chce ale bardziej jest mu to obojętne, ale jego koledzy po prostu robią wieczory kawalerskie ze striptizem, więc i tak by miał.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-26, 11:17   #1519
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Mój sie nie przejmuje czy bede zazdrosna .. a szkoda..
zreszta dla mnie to mega drażliwy temat i nawet go nie poruszamy bo mega awantura bedzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 11:19   #1520
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
to ostatnie najlepsze
ja bym nie odmawiała, ubaw bym miała po pachy. u mojej kumpeli był, strasznie sympatyczny, potańczył, rozebrał się do stringów, śmiałyśmy się że naoliwił się tak żeby się przez dziurkę od klucza prześlizgnął
żadnych orgii, mieszania penisem drinków i innych atrakcji nie było ;P
takich fajerwerków na pewno nie będzie a może bym się doszkoliła z tańców
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:21   #1521
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Dziekuje a to czemu podziwiasz, ze mi sie chcialo?
Podziwiam bo taka piękna

Co do wieczoru panieńskiego to raczej będę mieć chociaż dokładnie tego tematu nie obmawiałam ze świadkową. Jak na razie to temat odległy i raczej drugorzędny dla mnie. A kiedy to pewnie się okaże że tydzień przed ślubem.
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:26   #1522
Anulka_p
Zakorzenienie

hihi zawiesiliśmy z TŻem termometr za oknem z złym miejscu, w za bardzo nasłonecznionym i teraz jest bardzo nagrzany i pokazuje 50 stopni Lepiej niż u Niusi w Tunezji
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:26   #1523
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mój sie nie przejmuje czy bede zazdrosna .. a szkoda..
zreszta dla mnie to mega drażliwy temat i nawet go nie poruszamy bo mega awantura bedzie
Ale ja nie wiem o co tu się złościć? No zdarza się że facet ogląda striptiz na kawalerskim, jak nie swoim to kolegów, trudno. Ja wygłosiłam kilka ostrych komentarzy na ten temat jakiś czas temu i teraz wychodzę na zaborczo-zazdrosną potworę, ale generalnie mam to w nosie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-26, 11:27   #1524
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jestem za tym żeby był, ale zrobią jak uważają. Wiem, że ja bym się zdenerwowała jakby Tz miał striptizerkę. Na pewno będzie miał kawalerski. Znając życie pójdą z kumplami tam gdzie zazwyczaj chodzimy wszyscy razem na imprezy bo to blisko domu i nie będzie problemu z powrotem. Był też temat, że żadne z nas nie będzie miało kawalerskiego/panieńskiego i ja bym się na to zgodziła, ale wiem, że jego kumple by się nie zgodzili na to wiec nawet nie ma co.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:28   #1525
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie wiem o co tu się złościć? No zdarza się że facet ogląda striptiz na kawalerskim, jak nie swoim to kolegów, trudno. Ja wygłosiłam kilka ostrych komentarzy na ten temat jakiś czas temu i teraz wychodzę na zaborczo-zazdrosną potworę, ale generalnie mam to w nosie.
bo zaczełabym wywody że skoro ma mnie to po co mu gapic sie na obcą babe i takie tam ..
mam zaniżone poczucie wartości niestety, TŻ nie ma lekko... i nie umiem pojąć niektórych rzeczy.

Stary 2012-04-26, 11:30   #1526
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dobra, nie będę se żartować - edytuję posta: ślub najprawdopodobniej się odbędzie, w końcu pogadaliśmy z tżem, ale i tak mam obawy...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Będzie dobrze- zobaczysz!!!!!!!
no oby
Cytat:
Moje inspiracje na 49 dni przed...

Cytat:

Z tym się zgodzę! My pomieszkaliśmy razem 8 miesięcy bez zmywarki, bo uznaliśmy że mieszkanie nasze jest na 2-3 lata, nie ma sensu, damy radę ze zmywaniem i w ogóle. Masarka. Nigdy już nie chcę mieszkać bez zmywarki i toczyć wojen o to kto pozmywa wtedy kiedy żadnemu z nas się nie chce, a takich chwil jest wcale nie mało.
dokładnie

my jak nie mieliśmy zmywarki to zawsze były przepychanki, chociaż niby mieliśmy ustalone kto ma zmywać Teraz mamy i jest ok, życie jest prostsze ni i oszczędność wody
Do małych kuchni polecam taki sprzęt jak my mamy czyli zmywarkę połączoną z piecem tylko droga jest... ale my kupiliśmy używaną na Allegro wklejam fotę
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!!!!

witam ponownie! Wczoraj, po bolach pewnie wieksych niz porodowych, wydalam na swiat swoja prace mgr!!! Pieknie oprawiona itp, zostala juz oddana! Jak ja odbieralam, to najpierw mi banan na buzie wyskoczyl, tak pieknie wygladala. A pozniej sie rozczulilam, bo wlasnie zrobilam ostatnia prace na studiach i koniec. Finito. Nie wiem co dalej ....

zdjecie na dole, zeby sie pochwalic :P

pamiętam to cudowne uczucie jak praca była już oprawiona i nie musiałam nic poprawiać
Cytat:

pasek i mucha dla TŻ
wizyta u czarnej mafii
ostatnia spowiedź
odbiór sukni

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Co do Panienskiego. Kto za to placi ? dziewczyny skladaja sie na to, czy wy rowniez?
W zyciu na Panienskim nie bylam
u mnie jest tak że dziewczyny konspirują za moimi plecami, składają się, organizują, a ja mam tylko przyjść
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Wszystkie juz macie daty panienskich ustalone? U mnie juz klepniete, ze 8 czerwca w Krakowie Nie moge sie doczekac!!!
ja mam pojutrze
Cytat:
nawet mnie nie strasz ja planuję być grzeczna, chyba przez te 3 dni które mi zostaną do ślubu zdążę ożyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010032.jpg (60,7 KB, 40 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:35   #1527
anusia-girl
Rozeznanie

Chyba mnie zaraz roszarpie!!!!! Zamknęłam sobie wszystko tj. większość tego co miałam cytowane i odpowiedzi, które chciałam Wam napisać Nie mam już siły na ponowne cytowanie... sorry
Z tego co pamiętam:
* dziękuję wszystkim za 100dniówkowe
* dziękuję za wypowiedzi o zakupach
* gratuluję napisanych prac magisterskich oraz żeby wena nie opuszczała osób piszących (kasia_kuku)
* Gratuluję zestawienia... 49 dni ( aż się boje jak mi wybije taki czas)
* kindzi zazdroszczę spowiedzi... bo ja się boje iść protokół spisać, a co dopiero spowiedź przedślubna
* Widziałam, że ktoś pudełeczka zrobił... ŚLICZNE!
* MiciaKicia: Teraz musisz dbać o siebie jeszcze bardziej i o tego małego człowieczka, którego pod serduszkiem nosisz!
* widziałam wymagania co do lampionów i powiem tylko tyle: PRZEGIĘCIE!!!

Teraz po cytuję bo to mi się nie zamknęło:
Cytat:

pasek i mucha dla TŻ
wizyta u czarnej mafii
ostatnia spowiedź
odbiór sukni

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
no to sie wk!
dostałam smsa z salonu gdzie szyja mi suknie że z zwiazku z długim weekendem w maju przymiarki sie opóźnia!
Ale możliwe, pewnie wszyscy urlopy pobrali ... tak może być tylko dlaczego klientki muszą cierpieć

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
ja nie będę mieć panieńskiego
Cytat:
A ja nie będę mieć panieńskiego.
Ja też chyba nie będę mieć panieńskiego... Co najwyżej jakiś grill zbiorowy z przyszłym mężem i drużbami. Powód: Problemy czysto logistyczne i czasowe.

Zabieram się za zestawienie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 11:40   #1528
201705121336
Konto usunięte

ide na dwór z mama siac nasze eko warzywko:P
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:40   #1529
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dziękuję Wam pięknie, ale nienawidzę tak robić. Zaplanowałam sobie, że napiszę to wczoraj/dziś, jutro oddam, a tu się okazało, że oddać muszę dziś. Czuję się wypruta umysłowo i fizycznie. Jak się położyłam to pisanie mi się śniło, masakra

Przeleciałam Was Gratuluję obrączek, sukienek, wszystkich innych pozałatwianych spraw!

Niusia- super relacja, czekamy na zdjęcia! Udanego wyjazdu

Kindzia, dasz radę. Śluby RAMBO W FALNANACH jesteś, co to dla Ciebie

Idę dziś na zakupki i mam obiecane, że zajrzymy do guliwiera Lubię oglądać obrączki

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 11:41   #1530
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
oo na Stodolni fajnie jest
My jeszcze nie bylismy chociaz mamy blisko, wybeiramy sie chyba w nast weekend obczaic czy jest fajnie i jak tak to Tż tam robi a ja gdzies w klubie
Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Podziwiam bo taka piękna

Co do wieczoru panieńskiego to raczej będę mieć chociaż dokładnie tego tematu nie obmawiałam ze świadkową. Jak na razie to temat odległy i raczej drugorzędny dla mnie. A kiedy to pewnie się okaże że tydzień przed ślubem.
Ach dziekuje moja psiapsiola pomaga mojej siostrze(swiadokowej) organizowac i powiem Wam ze widac ze interesuja sie tym fest, az bardziej ode mnie i siostry, strach sie bac co wymysli
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

no oby

dokładnie

my jak nie mieliśmy zmywarki to zawsze były przepychanki, chociaż niby mieliśmy ustalone kto ma zmywać Teraz mamy i jest ok, życie jest prostsze ni i oszczędność wody
Do małych kuchni polecam taki sprzęt jak my mamy czyli zmywarkę połączoną z piecem tylko droga jest... ale my kupiliśmy używaną na Allegro wklejam fotę

pamiętam to cudowne uczucie jak praca była już oprawiona i nie musiałam nic poprawiać

u mnie jest tak że dziewczyny konspirują za moimi plecami, składają się, organizują, a ja mam tylko przyjść

ja mam pojutrze

nawet mnie nie strasz ja planuję być grzeczna, chyba przez te 3 dni które mi zostaną do ślubu zdążę ożyć
Dziekuje U mnie tez wlasnie tak wyglada panienskie, poza tym, ze to co robie w domu to wiem, a reszte one organizuja
Fajna ta zmywara 2 w 1, ale nie macie piekarnika?
Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Chyba mnie zaraz roszarpie!!!!! Zamknęłam sobie wszystko tj. większość tego co miałam cytowane i odpowiedzi, które chciałam Wam napisać Nie mam już siły na ponowne cytowanie... sorry
Z tego co pamiętam:
* dziękuję wszystkim za 100dniówkowe
* dziękuję za wypowiedzi o zakupach
* gratuluję napisanych prac magisterskich oraz żeby wena nie opuszczała osób piszących (kasia_kuku)
* Gratuluję zestawienia... 49 dni ( aż się boje jak mi wybije taki czas)
* kindzi zazdroszczę spowiedzi... bo ja się boje iść protokół spisać, a co dopiero spowiedź przedślubna
* Widziałam, że ktoś pudełeczka zrobił... ŚLICZNE!
* MiciaKicia: Teraz musisz dbać o siebie jeszcze bardziej i o tego małego człowieczka, którego pod serduszkiem nosisz!
* widziałam wymagania co do lampionów i powiem tylko tyle: PRZEGIĘCIE!!!

Teraz po cytuję bo to mi się nie zamknęło:

Ale możliwe, pewnie wszyscy urlopy pobrali ... tak może być tylko dlaczego klientki muszą cierpieć

Ja też chyba nie będę mieć panieńskiego... Co najwyżej jakiś grill zbiorowy z przyszłym mężem i drużbami. Powód: Problemy czysto logistyczne i czasowe.

Zabieram się za zestawienie...
Dziekuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości