|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Kasiu - my się dziś już przeprowadzamy
![]() ![]() ok, idę wrzucić to pranie żeby szybciej to mieć z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
więc w sylwestra wychodzi podwójne picie za Nowy rok i urodziny
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na temat seksu tez sie nie wypowiadam,bo od czasu infekcji (ponad 2 miesiace) byl raz jak wyzdrowialam,a potem znow mnie dopadlo i nie wiem czy nie od tego,wiec juz do porodu abstynencja Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a wanna mnie tez nie przekonuje,zreszta polozna wczoraj mowila,ze u nich to w wannie (i pod prysznicem tez) tylko do calkowitego rozwarcia,a potem na lozko prosza,bo im wygodniej,ale to juz wtedy jest szybko ale ogolnie to mowi,ze rodzace bardzo lubia wode,bo im zmniejsza bol,wiec oni pozwalaja bez problemu sie moczyc Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej dziewczynki, wstalam o 7.30,bo mnie psy dopadly na spacer,a mala stwierdzila,ze teraz to ona chce jesc,wiec siedze polprzytomna, objedzona i przysypiam wczoraj rano 90kg na wadze ![]() po wczorajszym spotkaniu w szkole rodzenia i zwiedzaniu porodowki mam o wiele lepsze nastawienie do porodu, to chyba zasluga poloznej,bo byla bardzo mila i zabawna i atmosfere rozluzniala ( mam 1 na 10 szanse zeby na nia traic przy porodzie, bo jest ich 10)
![]() |
#1505 |
Zadomowienie
|
Aaaa i kciuki za wizyty trzymam od rana
![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane, wróciłam
![]() Muszę nadrobić co nieco ![]() Widziałam, że muminek już urodziła... miejmy nadzieję, że odezwie się niedługo, żeby dać znać co u niej i maleństwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj wylicytowałam zestaw zabawek
![]() http://allegro.pl/zestaw-zabawek-fir...598244898.html najbardziej na tym koniku fisher price mi zależało ale reszta też się przyda ![]() Bardzo lubię Lamaze, świetne zabawki mają, już Wam pisałam kiedyś, ze strasznie polecam tę matę: http://allegro.pl/mata-edukacyjna-la...603372033.html Mnie się udało za 120zł kupić, rewelacyjna jest. Koleżanki dzieciate chwalą bardzo lamaze i widzę ze ich dzieci rzeczywiście się bawią tymi zabawkami. Dobra idę się strzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wy chyba jakies zbiorowe zapisy robilyscie na dzis! No to czekamy na same dobre wiesci! ![]()
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
lepiej w Sylwestra niż w święto zmarłych, co?
![]()
#1514 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O kciukach już pisałam, ale co tam, nie zaszkodzi jeszcze raz ![]() ![]()
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
aerien - fajne te zabawki - ja jeszcze w tym temacie się nie orientowałam - teraz jak będę miała wolne to może..
![]()
#1516 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
A było super, nie mogę się doczekać, kiedy tam wrócimy, ale to już z małym będziemy tam jechać.
Cisza, spokój, sielskie życie dosłownie ![]() A teraz trzeba się wziąć za organizacje i za realizacje swoich zadań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamuśki
![]() ![]()
#1519 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Idę się zbierać.. do wieczora dziewczynki
![]() może z pracy w przerwie się odezwę. Miłego dnia .
#1521 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wiecie co... człowiek wraca wczoraj z sr - tam 3 godziny o porodach, pada ze zmęczenia, śni mu się poród, wchodzi na forum a tam jaki temat ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do prac w domu mój nie pozwala mi się dotknąć nawet do odkurzacza odkąd jestem w ciąży, nie wspominając o myciu podłóg, okna to już nawet przez myśl mi nie przechodzą - a pracuje w domu więc że tak powiem ma mnie na oku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój kiedyś powiedział tylko z wielkim przejęciem "Synku spokojnie, nie kop tak mamusi bo jej z brzuszka zaraz wyskoczysz" Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() sms od Marti: "Hejo co tam na forum swiszczy? ja min. do poniedzialku jestem tu. jest duzo lepiej niz bylo. rozrzedzaja mi ta kroplowke zeby nie bolalo i jest ok. problem tylko z cukrem po sterydach ale jeszcze 2 doustne i powinien sie unormowac. powiedzieli mi jak zapytalam co dalej odnosnie lekow rozkurczowych przy cukrzycy ktorych nie moge, ze leki nie sa obojetne dla malego i trzeba je odstawic i bezwzglednie lezec zeby skurczy nie bylo, nie wyobrazam sobie co to bedzie dalej. za 2 tyg zostaje z Laura sama. chyba zatrudnie pomoc domowa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
ja sie ubiore i pojedziemy recepte z małżem wykupić
![]() do później ![]()
![]() |
#1524 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Musisz wejść w edycję swojego podpisu 2. Jak już tam jesteś to musisz na dole wpisać zdanie, które ma być tym odnoszącym nas do suwaczka, np. Nasza dzidzia...... 3. Jak już sobie to wymyślisz i napiszesz to musisz zaznaczyć całe to zdanie (tak żeby na niebiesko się podświetlało) 4. Jak jest takie podświetlone to musisz kliknąć w taką ikonkę kuli ziemskiej z łańcuchem (jak na to najedziesz to pokaże się opis "wstaw link) 5. pokaże Ci się okienko, w którym musisz wkleić http suwaczka i klinkąć OK. 6. Wszystko gotowe Powodzenia Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak domowe sposoby, ale wiem że są tabletki Prenatal GripCare. One są własnie na przeziębienia ciężarnych, oparte są na czosnku i jeszcze jakichś innych składnikach Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1525 |
Zadomowienie
|
Halwaya - rozlałam całą kawę jak to przeczytałam - może to znak z góry że urodzę jednak w Święto Zmarłych
![]() ![]() Uff, dobrze że u Marti lepiej - tylko faktycznie nieciekawie jak ma leżeć a tam opieka nad dzieckiem ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-07 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spiworek czeka na mojego synka;p ale moja bratowa miala identyczny i mowila ze wg Niej jest on bardzo przydatny ![]() Cytat:
![]() gratuluje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
No ja już umyłam głowę
![]() ![]() Marti kochana trzymaj się!!!!!!!!!!! A tu z okazji 26 tc My z Szymkiem i naszymi 90 kg ![]()
#1529 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Z TŻetem juz dobrze .. dzisiaj mial jechac do Rabki ale został . dla mnie . zebysmy ten dzien spedzili razem .. duzo łez sie polało ale wszystko sobie wyjasnilismy i jest dobrze ![]() ![]() Kasiula - przyjmuje krytyke z pokorą i postanawiam sie poprawic .. dzisiaj zjem duuuzo i zdrowo .. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to brawooo ![]() Cytat:
![]() ![]() Mysti - witaj kochana ![]() ![]()
![]() |
#1530 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() halwaya, Pani_Jasiowa, Today, anett234,happy_eve,aerien ![]() ![]() ![]() I bardzo proszę o kciuki za mnie,bo ja też mam dzisiaj wizytę!!!!!!! Przyszły mi dzisiaj koszule nocne,śliczne,ładniejsze niż na zdjęciach i wydaje mi się,że b.dobre gatunkowo,nie wygląda się w nich jak w worku,wręcz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.