|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
czatujcie na kulki na all
![]() Tylko o nich gadacie... , pewnie naprawde nie chcecie ich kupic
|
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Kropka. Dla Ciebie zdecydowanie 01, niby 02 wygląda też niewinnie, ale wydaje mi się, że na Twojej chłodnej śnieżkowej buzi zrobiłby ciepłe różowo-brzoskwiniowe placki
Musiałabyś spróbować, ale pewnie i tak wybrałabyś 01.Kama, ja zarówno chcę jak i nie chcę ich kupić. Odwieczny dylemat, cierpienia (nie)młodego Werthera ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Kama, dzięki za dywagacje na temat różu i dobierania odcienia. Wskazówka, żeby obejrzeć swój koloryt po wysiłku fizycznym - bezcenna Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-19 o 18:17 |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ja to wymysliłam
Po prostu gdzies wyczytalam, ze to da najbardziej naturalny efekt. i przyjrzałam sie sobie po siłowni - i wyszedł mi najbardziej chłodny roz signature lauder , a nie odcienie brzoskwiniowe, ktore wczesniej najbardziej mi sie podobały...a jednak nie były idealne. oczywiscie w efekcie błedów dorobiłam sie małej kolekcji roznych rózow
|
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
Zadanie mam trochę utrudnione, bo moja siłownia to podziemna kraina fitnesu na głębokości niemal kopalni soli w Wieliczce, więc jestem tam skazana na sztuczne oświetlenie, w którym wyglądam oszałamiająco w każdym makeupie lub bez.
Dopiero po wydostaniu się na powierzchnię ziemi następuje chwila prawdy, czasem okrutnej ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Jak się spotkamy, to Tig mnie pomaluje |
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Anielice
Tig zdrowiej ..Trzeba było pisac ,to bym Ci na ebayu wzieła...Kam smarowałas szyję?to uwazaj..Przesadziłam i mam po jednej stronie ,podraznione... jakb y mnie zelazkiem przypiekli ale co tam,wygląd po-bezcenne narazie mam jak kaczka z piekarnika![]()
|
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z pilatesa, a Was znowu nie ma
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
kropeczka74
Wróciłam z pilatesa, a Was znowu nie ma ![]() ......................... ......................... ......................... .... Ha ! a ja z ABT ............idę poleżeć w wannie....... |
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
nic z tego, nie wezmiecie mnie na ambit, dzisiaj zadnych cwiczen
Jutro. trudno, nie bede piekna, szczupła i seksowna na plazy, zwłaszcza, ze plaze zobacze pewnie dopiero za 10 miesiecy Za to nadrabiam zaległosci w czytaniu. dopatrzyłam sie dzis 15 ksiazek lezacych bokiem i 2 połek stojacych To podreczny magazyn ksiazek niedawno kupionych...
|
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chciałam nadrobić zaległości książkowe, ale na razie nadrabiam inne
Wczoraj kupiłam sobie 2cz. trylogii Stulecie Kena Folleta Muszę tylko skończyć "Morze Ognia", czyli 2cz. "Władcy Barcelony" |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet ja ostatnio czytam mniej a to tylko dlatego ,że w niemal każdej wolnej chwili wkuwam hiszpański
, wczoraj kupiłam książkę Andaluzja Ole! i chyba zostawię sobie ją na wyjazd ...i postanowiłam ,że Anne Kareninę przeczytam raz jeszcze ...czytałam dawno temu a teraz kolejna ekranizacja i jakoś chce mi się nie film obejrzeć a książkę przeczytać , tym razem z perspektywy dorosłej kobiety ją ocenić a nie nastolatki , bo chyba naście miałam jak ją czytałam po raz pierwszy ... bożesz jak mnie męczą te ćwiczenia ... wracam padnięta i zaraz od progu jestem głoda i zła ....z kijem nie podchodź .... nie wyobrażam sobie jak można ćwiczyć codziennie ...idę spac zaraz , nie do życia ani rozmowy jestem ......
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-19 o 21:30 |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wyżylam na piekarniku
wyczyszczony caly i dobrze ze rekawiczki wzielam do tego bo niewiem jakby moje rece wygladaly a powiem szczerze ze nie umiem i nie lubie sprzatac w rekawiczkach moj sobie zazyczyl nalesniki wiec pieczonego cyca z indyka i ziemniaczki z cukinia i pomidorami mamy na jutro ( zapiekane w worku i juz probowalam i ) uwielbiam sie wyżywac w kuchni a szczegolnie przy garach ![]() ( zarowno gotowanie jak i zmywanie ) a co do ksiazek ktore mam kupione i nie przeczytane to tez mam kilka takich ale u mnie to sa poradniki fotograficzne w wiekszosci Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-11-19 o 21:48 |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś chce orzeszka?
takiego,nie zdrowo solonego co mi będzie w boczki szedł,podzielę się Też dzis poćwicze |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka - oj tak orzeszka bym zjadla
interesuje sie troszke fotografia ale ostatnio czasu brak |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
kawę zaparzyłam właśnie .... każdy mięsień czuję ...ech trzeba trochę pocierpieć żeby się pokazać na plaży bez wstydu ... |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero wtorek, a ja mowie, jak mały Jasio w szkole: jak sie dłuzy ten tydzien...
![]() Dobrze, ze teraz choc Ty, Lapi, nie mwisz, ze cwiczenia to oczywista oczywistosc i czesc Twego kazdego dnia... Ja dzis znowu bede musiała sie wziac za kark, jak malego kota i zagnac siebie na 40 minut przed TV, by sie pomeczyc...Coz, tesciowa znowu upiekła dobry jabłecznik...
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
ech Kama jesień i zima to kiepski czas na ćwiczenia jak dla mnie ...chętnie bym zapadła w sen zimowy
a nie męczyła się gimnastyką ....ale jest i plus tych męczarni , weszłam rano na wagę i jest mnie znów 2 kg mniej jeszcze kolejne 2 i kupię sobię nowe bikini na wyjazd ![]() a serum Lieraca to nowe Luminescence czy jakoś tak ktoraś z Was już testowała ????
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-20 o 09:56 |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
serum nie miałam, mam krem-baze, ktory jest zupelnie bez sensu
![]() Jak przeczytałam o tych 2 kilogramach - to mi deser owsiano-czekoladowy stanał w gardle. ja nie chudne ...ciekawe, czemu...
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
zabawny rysunek
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Kam nakręć sie białkiem..Pare dni takiej diety,powinno wrzucic metabolizm na wyzsze obroty..Serum nie miałam,ale baza do..doupy z tej serii.
Kupcie sobie tą odżywkę natura syberica. ...Och jak fajnie,miec dzien wolny..Posprzatałam w domu,poprałam,zrobiłam pizze na obiad i fajrant |
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
A ja dalej chora ...coś się mnie uczepiło diabelstwo i trzyma w łóżku ...
![]() Zestaw walizek kupuję ... Firma już wybrana - Rocanto , ale jeszcze na modele się nie mogę zdecydować .... No i dwa modele wchodzą w grę .. i nie mogę się zdecydować ... http://www.highclass.pl/bagaz/walizk...0b0bd2b53d55f9 http://www.highclass.pl/bagaz/walizk...0b0bd2b53d55f9 A Wam , która wydaje się lepsza ? Będę kupować 3 - małą , średnią i dużą ... ( Na kolory nie patrzcie )
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze. mnie sie bardziej podobaja te drugie, raczki wygladaja na wygodniejsze...Ale cena porazajaca...
Tz rozchorował sie z sobote koło południa. rano bylismy na basenie, a potem jak mu sie zaczał katar - to sie z niego lało. w sobote na wieczor dostał aspiryne i herbate z wysokoprocentowym ( 80%) rumem+kanapke z czosnkiem. cała niedziele spedzil w łozku, dostajac herbate z rumem, wode z zurawina i miodem i czosnek. wczoraj był zdrowy Mieszanka naturalnych antybiotyków tym razem pomogła...Białka mam wystarczajaco, wiecej juz nie chce
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-20 o 14:55 |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Kama nie łam się
![]() ....ja żadnej specjalnej diety nie stosuję , tylko ćwiczę regularnie od września po 2x w tyg ABT , jak pisałam wczoraj te ćwiczenia są bardzo intensywne , w każdym razie mi dają w kość ...nogi mi schudły i tyłek , czuję po spodniach ....Tig bidulko ....ja też od wczoraj mam suchy kaszel i dziś już gardło bordowe ....mam nadzieję ,że angina się nie szykuje w moim gardle ....a mnie się te pierwsze walizy podobają bardziej ....masz rację walizy trzeba kupić porządne , my mamy Witchena już kilka lat , nie do zdarcia są ....to się na lata kupuje Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-20 o 15:17 |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie ten pierwszy komplet podoba ale strasznie drogo,popatrz na te http://allegro.pl/walizka-roncato-ca...781479826.html http://allegro.pl/duza-lekka-walizka...770386063.html http://allegro.pl/walizka-walizki-kp...805458196.html KAM uej jakie śliczności....
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie te pierwsze podobaja bardziej
a wagowo roznia sie bardzo ? poprasowalam zalegle i odrazu lepiej potem jakies male zakupy , obiad prawie gotowy bo z wczoraj tylko dla siebie zupke trzasne bo pieczarki mam a moj nie zje to zawsze ja korzystam no i pol dnia dla siebie bede miec jutro powrot do pracy |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz zrazy w wolnowarze robie
Jaka wygoda...Ostatnio nie chce mi sie pichcic, bo tz jest gosciem - praca, praca, praca, zaczeła im sie wielka kontrola gospodarcza (hm, kontrola czy kontrol? nagle zwatpiłam...). w domu bywa - wieczorem. no i chudnie ![]() Za 20 minut ide cwiczyc )...a i tak sie nie chce...Walizki mnie nie kusza, poki co - mamy. a nowych nie kupimy, poki stare na chodzie...Jednak były tansze Tz z tych oszczednych, to szalenstwa walizkowe odpadaja...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-20 o 15:41 |
|
|
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Tiguś, walizki super, ale cena ![]() Nam się udało upolować dużą walizkę Puccini, skorupę za 270zł średnią za 180. Mam w Krakowie taki super outlet, który nie sprzedaje rzeczy sprzed I wojny światowej, tylko naprawdę poprzednie kolekcje. I tam właśnie upolowaliśmy te walizki. Musze kupić jeszcze jedną małą, taką na podręczny bagaż, żeby do samolotu wziąć. Zesram się chyba ze strachu za przeproszeniem, nie latałam laaataaa samolotem, a tu klamka zapadła i bilety kupione na wakacje do Hiszpanii
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
kropeczka74
Zesram się chyba ze strachu za przeproszeniem, nie latałam laaataaa samolotem, a tu klamka zapadła i bilety kupione na wakacje do Hiszpanii ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ..... . ![]() ![]() ![]() ja też się boję trochę latać .. a gdzie konkretnie do Hiszapnii? no chwal się bo mnie te rejony to bardzo interesują ![]() walizke Puccini ma mój syn, też tą skorupę i jest świetna Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-20 o 17:36 |
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam latac
tylko bardziej na krotkie dystanse jak np Irlandia-Francja bo do Polski to juz mi sie strasznie nudzi w samolocie bo ilez mozna zdjecia przez upaćkane okno pstrykac czy czytac cos a najbardziej lubie jak startuje i laduje |
|
|
|
#1529 | |
|
Zadomowienie
|
Lapi, lecimy na Costa Blanca, gdzieś w pobliżu Alicante.
Znajomi już 3 lata nas namawiają i tym razem im się udało ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() jaja... |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
lykniesz sobie cos w samolocie i bedzie ok
a tak serio aviomarin ni epomaga? ja kiedys autobusem nawet jezdzic nie moglam , autem do tej pory czesto sie zle czuje a samolot - im wiecej trzesie tym lepiej znosze( no nie za mocno ale tak umiarkowanie to luz) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

, pewnie naprawde nie chcecie ich kupic

Musiałabyś spróbować, ale pewnie i tak wybrałabyś 01.
..Trzeba było pisac ,to bym Ci na ebayu wzieła...Kam smarowałas szyję?to uwazaj..Przesadziłam i mam po jednej stronie ,podraznione...
jakb y mnie zelazkiem przypiekli

To podreczny magazyn ksiazek niedawno kupionych...
... wracam padnięta i zaraz od progu jestem głoda i zła ....z kijem nie podchodź
)