Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 20:30   #1501
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziewczynki ile po operacji można uprawiać jakieś sporty? Bardzo lubię narty a w tym roku opanowałam też snowboard, planując operację na wrzesień lub październik czy po pięciu miesiącach da radę trochę pojeździć?

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Nie piszemy nazwisk lekarzy (tylko inicjały) i nie wrzucamy linków do klinik Album zakładasz ze swoją wyjściówką i oznaczasz jako prywatny - jak go masz możesz zacząć wysyłać zaproszenia do osób (możesz wcześniej, ale niekoniecznie zostanie przyjęte ).
Aby ustawić na dole np datę - wchodzisz w swoje konto i w podpis - tam wpisujesz to, co chcesz, żeby było widoczne. Jak ustawisz podpis, to do każdego Twojego postu będzie on dodawany
Czy najpierw trzeba utworzyć album a potem dodać zdjęcia ? Ja wczoraj chciałam dodać swoją wyjściówkę ale mi się nie udałododajePier wszy raz odważyłam się udzielać na forum i jestem trochę nieogarnięta
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:32   #1502
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki wpadlam tylko powiedziec noseknosek ze trzymam kciuki i powodzenia!!!!!!!!

i witam z rana Was wszystkie

fajnie ze gawisz dolaczyla do naszej wyliczanki

kulkaaga jak nastroj???

unsafe daj znac co ci pow doktorek na konsultacji

Ch

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

hej adrenalina??ja mam ja juz od tygodnia a jeszcze do operacji jest troche.....i te koszmary cyckowe juz chce byc po bo chodze non stop nie wyspana i wygladam jak postarach oczy podpuchniete przez czytanie Waszych postow do 2 w nocy:haha ha:
chiquitkaaa, witam w klubie...koszmary cyckowe, przymiarki ryzowe, centymetr w kieszeni, kółeczka wycicnane z papieru... worki pod oczami z niedosypiania, bo ze stresu zasnąć nie mogę ani wyspać... już bym chciałą być po, ale jesczez chwilke muszę poczekać...
Stary 2013-02-18, 20:37   #1503
iloona79
Zadomowienie

kulkaaga,
jak tam samopoczucie odnośnie jutra??

Ktoś tu zauważyłam pytał o kogoś w Trójmieście od powiększania ust i wiem,ze ten "nasz" doktorek to robi,bo przed moją konsultacją babce robił...nie wiem jednak czy jest w tym dobry-nie interesował mnie temat...

No i widziałam też ze komuś tu się pokryła data z datą niezpaomniajki-25 luty?? Kto to,bo nie ma w wyliczance??
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:40   #1504
horo_2
Zadomowienie

joaś,
wzięłąm się za ćwiczenia i chyba już i z brzuchem lepiej i boczki mniejsze (po półtora miesiacu niezbyt intensywnych, aczkolwiek systematycznych )

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:44   #1505
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość

Czy najpierw trzeba utworzyć album a potem dodać zdjęcia ? Ja wczoraj chciałam dodać swoją wyjściówkę ale mi się nie udałododajePier wszy raz odważyłam się udzielać na forum i jestem trochę nieogarnięta
Tak Tam jest chyba 'dodaj album' i jak wejdziesz do tego albumu to masz opcję dodawania zdjęć nie przejmuj się, każda kiedyś się uczyła, więc pamiętamy jak to jest
Stary 2013-02-18, 20:45   #1506
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
klaudeczka oglądałam Twoje zdjęcia i są cudne. Ale z Ciebie laskach. Ja tak dziś na Ciebie się napatrzyłam i od razu zafundowałam sobie zabieg z alg na ciało w ramach odchudzania.
dziękuję ANIUa ja na tych wakacjach przytyłam 2kgale już się pilnuję i powinnam wrócić do normy

NIEZADOWOLENCJA...coś tam robię..jak wiecie...ale jakbym robiła więcej to byłoby lepiejidę do dietetyka pogadać jak się zdrowiej odżywiać...niby wiem i to dobrze ale coś ostatnio przez nerwy się zaniedbuję i później źle się czuję!!!

NOSEKNOSEK POWODZENIA!!!

KORINKO zaraz maj i wakacje też za chwilę!!!ja to bym teraz na nartach pojeździła!!!!!!!!!!!!

jeju nie nadążam za WAMI!!!tyle skrobiecie i tyle nowych dziewczyn!!!
Stary 2013-02-18, 20:46   #1507
Saba08
Zadomowienie

margo widzę, że już jest termin A co do wielkości, musisz sama wiedzieć, jakiego efektu oczekujesz

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Klauduś mam nadzieję, ze z tż się poukłada...

Kuleczko trzymam kciuki jutro!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 20:54   #1508
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
kulkaaga,
jak tam samopoczucie odnośnie jutra??

Ktoś tu zauważyłam pytał o kogoś w Trójmieście od powiększania ust i wiem,ze ten "nasz" doktorek to robi,bo przed moją konsultacją babce robił...nie wiem jednak czy jest w tym dobry-nie interesował mnie temat...

No i widziałam też ze komuś tu się pokryła data z datą niezpaomniajki-25 luty?? Kto to,bo nie ma w wyliczance??
Jeszcze dobrze Nie dociera chyba to do mnie
O usta pytałam ja Tż się śmieje, że jeszcze jednej op. nie miałąm a już chcę następną

Cytat:
margo widzę, że już jest termin A co do wielkości, musisz sama wiedzieć, jakiego efektu oczekujesz

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Nie dziękuję coby nie zapeszyć
Stary 2013-02-18, 20:55   #1509
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Tak Tam jest chyba 'dodaj album' i jak wejdziesz do tego albumu to masz opcję dodawania zdjęć nie przejmuj się, każda kiedyś się uczyła, więc pamiętamy jak to jest
Postaram się coś dodać chociaż bardzo się wstydzę:No ale tutaj wszystkie mają bądź miały taki cycaty problem.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 20:57   #1510
Niezadowolencja
Raczkowanie

noseknosek chiałaś, przeżyłaś i dołączyłaś Teraz będzie wszystko ok
Dziś byłam u swojej pani doktor, która zbadała mi piersi i stwierdziła, że dr który robił piersi zasłużył na medal. Stwierdziła, że wyglądają bardzo naturalnie i w dotyku też są bardzo naturalne. Mówi, że różne widziała i badała, ale z moich kazała mi być dumna. Zatem oświadczam wszem i wobec, że jestem dumna
Tak naprawdę to powoli powracam do żywych czyli do Was

Co do wielkości piersi, ile ludzi tyle upodobań, ale ja akurat obracam się w towarzystwie mężczyzn, którzy lubią duże piersi. Zresztą uważam, że wszyscy powinni robić ze swoim ciałem ( i nie tylko z nim) to co uważają za stosowne i odpowiednie. A podobać się Tż to większość z nas chce
Stary 2013-02-18, 21:06   #1511
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Postaram się coś dodać chociaż bardzo się wstydzę:No ale tutaj wszystkie mają bądź miały taki cycaty problem.
Kogo jak kogo, ale nas naprawdę nie musisz się wstydzić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 21:07   #1512
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Nie piszemy nazwisk lekarzy (tylko inicjały) i nie wrzucamy linków do klinik Album zakładasz ze swoją wyjściówką i oznaczasz jako prywatny - jak go masz możesz zacząć wysyłać zaproszenia do osób (możesz wcześniej, ale niekoniecznie zostanie przyjęte ).
Aby ustawić na dole np datę - wchodzisz w swoje konto i w podpis - tam wpisujesz to, co chcesz, żeby było widoczne. Jak ustawisz podpis, to do każdego Twojego postu będzie on dodawany
Wielkie dzięki już chyba coś mi się udaje
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:08   #1513
Saba08
Zadomowienie

niezadowolencja super Gratulacje

A kobietki, mam pytanie. Czy któraś z Was miała biustonosz firmy Freya? Bo przymierzałam dzisiaj fajny, ale kosztował 150 zł i zastanawiam się, czy jest wart swojej ceny...

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki już chyba coś mi się udaje
Pięknie
Stary 2013-02-18, 21:13   #1514
horo_2
Zadomowienie

Klaudeczko,
byłam, powzdychalam, podziwiałam, oniemialam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:16   #1515
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Kulkaaga;39314374]Jeszcze dobrze Nie dociera chyba to do mnie
O usta pytałam ja Tż się śmieje, że jeszcze jednej op. nie miałąm a już chcę następną

No to może niech doktorek odrazu Ci zrobi 2w1...??

Ja mam takie małe znamię pod ramieniem i odrazu sam mi zaproponował,ze przy cyckach mi to też wytnie

I coś na koniec ode mnie,co bym gorsza nie była....

Siedza przy stole:Amerykanin,Francuz, Turek i Polak
Chwala sie:
Amerykanin: u nas to mamy najlepsza agencje na swiecie CIA,ktora wszystkich śledzi i wszystko wie o wszystkich!
Francuz: a my mamy najpiekniejsze kobiety na swiecie,modelki i trudno je zaciagnąc do łóżka
Turek: a my mamy najpiekniejsze,najdroższe dywany na swiecie,
no i kolej na Polaka...wszyscy czekaja,no i polak mówi:
Aj a wczoraj w swojej kawalerce,wydymałem najpiekniejszą francuzką modelkę na najpiękniejszym tureckim dywanie i podejrzewam,że nawet CIA nic o tym nie wie!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 21:29   #1516
margo50100
Raczkowanie

Cytat:

Saba, tak, termin jest!!! Boszeeee jak mi się dłuży teraz...
co do wielkości Saba, to tak mnieeeeeeej wieeeeceeeeej wiem czego się spodziewać (jednego dnia duze, drugiego wydają sie małe...??!?!?!, takze mniej więcej) ale tej cholernej autostrady sie boje... no ja nie wiem czy ja nie powinnam mieć szerszej podstawy...
poszłabym jesczez do doktora pogadac, ale chyba aż taki cierpliwy to nie ejst ;-)

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Nie dziękuję coby nie zapeszyć
Kulkaaga widzę że się rozkręcasz jesli chodzi o op życze powodzenia jutro

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
noseknosek chiałaś, przeżyłaś i dołączyłaś Teraz będzie wszystko ok
Dziś byłam u swojej pani doktor, która zbadała mi piersi i stwierdziła, że dr który robił piersi zasłużył na medal. Stwierdziła, że wyglądają bardzo naturalnie i w dotyku też są bardzo naturalne. Mówi, że różne widziała i badała, ale z moich kazała mi być dumna. Zatem oświadczam wszem i wobec, że jestem dumna
Tak naprawdę to powoli powracam do żywych czyli do Was

Co do wielkości piersi, ile ludzi tyle upodobań, ale ja akurat obracam się w towarzystwie mężczyzn, którzy lubią duże piersi. Zresztą uważam, że wszyscy powinni robić ze swoim ciałem ( i nie tylko z nim) to co uważają za stosowne i odpowiednie. A podobać się Tż to większość z nas chce
klask i:

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

[QUOTE=iloona79;39314975]
Cytat:

Ja mam takie małe znamię pod ramieniem i odrazu sam mi zaproponował,ze przy cyckach mi to też wytnie

I coś na koniec ode mnie,co bym gorsza nie była....

Siedza przy stole:Amerykanin,Francuz, Turek i Polak
Chwala sie:
Amerykanin: u nas to mamy najlepsza agencje na swiecie CIA,ktora wszystkich śledzi i wszystko wie o wszystkich!
Francuz: a my mamy najpiekniejsze kobiety na swiecie,modelki i trudno je zaciagnąc do łóżka
Turek: a my mamy najpiekniejsze,najdroższe dywany na swiecie,
no i kolej na Polaka...wszyscy czekaja,no i polak mówi:
Aj a wczoraj w swojej kawalerce,wydymałem najpiekniejszą francuzką modelkę na najpiękniejszym tureckim dywanie i podejrzewam,że nawet CIA nic o tym nie wie!!!!

dobreee
Stary 2013-02-18, 21:31   #1517
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

On mi i bez ust będzie robił 3w1 - cycuchy, brodawki i jeszcze pieprzyk usunie

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2013-02-18 o 21:35
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:31   #1518
Amanina
Raczkowanie

ja tylko na chwile, bo padam...

margo STRASZNIE SIE CIESZE ze to juz tak blisko
Stary 2013-02-18, 21:35   #1519
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
ja tylko na chwile, bo padam...

margo STRASZNIE SIE CIESZE ze to juz tak blisko
Amanina
4 tygodnie.... brzmi jak wieczność... ale wytrzymam!!!!
Jak tam Kochana Twój mięsień, już wszystko ok? nic nie ciągnie?
Stary 2013-02-18, 21:38   #1520
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
noseknosek super że się dobrze czujesz ah żebym ja gładko przeszła wszystko po op

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

jutro robię badania ale mam stresa, coś czuję że jest nie tak z moimi płucami coś w klatce piersiowej mam nadzieję że ne mam zapalenia płuc bo nie chciałamym przekładać terminu coś obolewa mnie klaka piersiowa fakt juz mniej pokaszluję ale to właśnie się pojawiło taki dziwne pobolewanie lekkie albo sobie wkręcam albo rzeczywiście coś się dzieje jutro będę miała wizytę u swojego rodzinnego lekarza niech nmnie zbada od stóp po głowę bym spokojna była wiem że gardło nie jest wyleczone do końca a nie potrafię sobie z tym poradzić

Jusi ja mocno trzymam za Ciebie kciuki, bo wiem, że obie trafimy w te same dobre ręce . Dlatego mam nadzieję,że wyzdrowiejesz i nie będziesz musiała przekładać terminu a że będziesz pierwsza to sama rozumiesz, że nie mogę się doczekać efektów i opowieści.
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:39   #1521
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Amanina
4 tygodnie.... brzmi jak wieczność... ale wytrzymam!!!!
Jak tam Kochana Twój mięsień, już wszystko ok? nic nie ciągnie?
Margo 4 tygodnie...ja mam 6mcy I tak patrze i patrze ile nowych babek przebiega prze forum, wpadna przed i juz sa po
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:40   #1522
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
On mi i bez ust będzie robił 3w1 - cycuchy, brodawki i jeszcze pieprzyk usunie
No to nieźle...
Jestem ciekawa,czy on coś za to policzy,czy jako "gratis" to potraktuje
Stary 2013-02-18, 21:42   #1523
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Och BELSENO, zobacz jak to jest człowiek patrzy, a widzi, co chce
Ale chyba nie ja jedna zrobiłam z Ciebie Bolesno
jasne, że nie dlatego ośmieliłam się w końcu zareagować bo az mnie wszystko boli od tego bolesno a ma byc pieknie nie boleśnie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-18 o 21:44
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:45   #1524
Tosa
Rozeznanie

Hej dziewczyny
W wątku jestem nową płaskorzeźbą, lecz od pewnego czasu podczytuję Was wiernie i codziennie W tej części doszłam dopiero do 16 strony ale wytrwale siedzę i przeglądam
Widziałam tutaj post dziewczyny 20sto letniej i aż sama musiałam coś naskrobać. Moja 20 coraz bliżej, a ja coraz bardziej zdecydowana na operację. Jeśli od trzech lat myślę o pięknych piersiach to już raczej nic się nie zmieni . Więc chciałabym dokonać tego jak najszybciej.

Tylko teraz mam pytanie, może któraś miała podobnie, może któraś wie:
Jako dziecko urodziłam się z dziurą w przegrodzie sercowej - wada serca, która całkowicie wyleczyła się mniej więcej w czasach podstawówki - czy są to jakieś przeciwwskazania do operacji, jeśli jestem już zdrowa?
Wiadomo, że konkretnej odpowiedzi udzieli mi lekarz, ale jeszcze nie mój czas na odwiedzenie takowego, a pytanie mnie nurtuje. Jestem totalnie płaska i nie chcę taka zostać .

I jeszcze jedno małe pytanie: Myślicie, że po maturze (w tym roku) warto jest na rok zaciągnąć się do pracy by zarobić na cycuszki, czy jednak najpierw kontynuować naukę (studium kosmetyczne )? Zależy mi na obu, jednak rodzina powtarza, że lepiej nie przerywać nauki bo już do niej nie wrócę

Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe posiadaczki (i te przyszłe również )!

Stary 2013-02-18, 21:48   #1525
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Margo 4 tygodnie...ja mam 6mcy I tak patrze i patrze ile nowych babek przebiega prze forum, wpadna przed i juz sa po
A ja...nie wiem kiedy
Stary 2013-02-18, 21:51   #1526
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
jasne, że nie dlatego ośmieliłam się w końcu zareagować bo az mnie wszystko boli od tego bolesno a ma byc pieknie nie boleśnie
A mi sie Twoj nik kojarzył z balsamikiem...Balseno, taki milusi, pachnacy i pewnie nie raz tak napisalam
Stary 2013-02-18, 21:55   #1527
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Nie mogę CIę pocieszyć, bo ja już mogłam być po... i troche mnie to boli, ale jeszcze odrobinę wytrzymam... ( tupię nóżką jednak!).
A 6 miesięcy, to fakt więcej niż 4 tygodnie, ale możesz go za to dobrze wykorzystać, na osiągniecie idealnej wagi, na pielegnację skóry piersi, na wybranie właściwego lekarza i implantu... obcykanie wszystkich opcji i wybranie tej jednej jedynej właściwej... po prostu masz chwilę do namysłu.
Amorcio, damy rade, tyle lat z mikrusami żyłyśmy to te kilka tygodni czy miesięcy też wytrzymamy, prawda?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

Belseno (mam nadzieję że dobrze napsiałąm ) pieknie to sobie wymyśliłaś!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-18, 21:58   #1528
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Tosa;39315849]Jako dziecko urodziłam się z dziurą w przegrodzie sercowej - wada serca, która całkowicie wyleczyła się mniej więcej w czasach podstawówki - czy są to jakieś przeciwwskazania do operacji, jeśli jestem już zdrowa?
Wiadomo, że konkretnej odpowiedzi udzieli mi lekarz, ale jeszcze nie mój czas na odwiedzenie takowego, a pytanie mnie nurtuje. Jestem totalnie płaska i nie chcę taka zostać .

I jeszcze jedno małe pytanie: Myślicie, że po maturze (w tym roku) warto jest na rok zaciągnąć się do pracy by zarobić na cycuszki, czy jednak najpierw kontynuować naukę (studium kosmetyczne )? Zależy mi na obu, jednak rodzina powtarza, że lepiej nie przerywać nauki bo już do niej nie wrócę

Cześć,
jesli chodzi o pierwszą część Twojego postu to sama sobie odpowiedziałaś-zrosło się,zagoiło i nie ma!!
Więc jak czegoś nie ma to nie jest to przeciwskazaniem...oczywi ście logicznie rzecz ujmując,no ale warto się dowiedzieć od lekarza...

Moja jedna córcia też miała taką przypadłość-to dość częste i się potem zrasta-u niej po roku już się zrosło i nawet bym nie wpadła,ze mogóoby to być przeszkodą do robienia w dorosłości jakichś operacji/zabiegów

Jeśli chodzi o drugą część Twojego postu dot.nauki to też uważam jak Twoja rodzina-kuj żelazo póki gorące...potem niewiadomo co życie Ci zgotuje...potem juz może nie być nawet czasu(nie mówiąc o chęciach) na naukę,bo może będziesz musiała pracować,nie tylko chciała-róznie to bywa.
Wykształcenie to priorytet,a cycki mozna zrobić zawsze....

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
A mi sie Twoj nik kojarzył z balsamikiem...Balseno, taki milusi, pachnacy i pewnie nie raz tak napisalam
hahaha,mi też swego czasu kojarzyło się to z balsamem
Ale przyznam,ze fajnie to wymyśliłas z tymi "Pięknymi Piersiami" -to po włosku??

Margo,
a Ty masz już nowy termin?
Bo widzę u Ciebie w podpisie 14 luty...?
Stary 2013-02-18, 22:07   #1529
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
[
Margo,
a Ty masz już nowy termin?
Bo widzę u Ciebie w podpisie 14 luty...?
yyyy już lece zmienić.....
o! i już jest piknie

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-02-18 o 22:10
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 22:09   #1530
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=margo50100;39316071]Nie mogę CIę pocieszyć, bo ja już mogłam być po... i troche mnie to boli, ale jeszcze odrobinę wytrzymam... ( tupię nóżką jednak!).
A 6 miesięcy, to fakt więcej niż 4 tygodnie, ale możesz go za to dobrze wykorzystać, na osiągniecie idealnej wagi, na pielegnację skóry piersi, na wybranie właściwego lekarza i implantu... obcykanie wszystkich opcji i wybranie tej jednej jedynej właściwej... po prostu masz chwilę do namysłu.
Amorcio, damy rade, tyle lat z mikrusami żyłyśmy to te kilka tygodni czy miesięcy też wytrzymamy, prawda? [COLOR="Silver"]

Ja tez byla bym juz kilka lat z cycuszkami, tylko czekalam na drugie dzieciatko i nie wiedzialam, ze tak dlugo przyjdzie mi na nie czekac. Czy damy rade pewnie, ze damy rade. Nawet nie wiem kiedy minelo 3,5mca od kiedy na forum weszlam wiec powiem, ze teraz to juz tylko 6mcy....mam taka nadzieje bo po przebojach w pracy u mojego TZ to boje sie na ile znowu wyjedzie i kiedy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości