|
|
#1501 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cytat:
Ja Cię podziwiam Ja po 7 miesiącach jestem wyschnięta jak pustynia No, ale Ty ze swoim się w sumie dość często widujesz, to masz łatwiej
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bombel, to ja nie wiem jak Ty to ciśnienie wytrzymujesz
|
|
|
#1503 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sobie sama nie pomagam, bo nie potrafię (wiem wiem dziwnie to brzmi ale tak jest, poprostu nie odczuwam nic ciekawego w tym) jeśli chodzi o tą obecność tż, to uwierz mi mam go co 3tyg średnio, jakoś nie zawsze są jakieś łóżkowe momenty, bo często tż po prostu niedomaga ze zmęczenia i nici z tego.. oczywiście nie mówię że niedomaga jako kochanek, ale no chodzi mi o to zmęczenie i pada jak kłoda ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
mnie też najczęściej przed @ dopada chcica, tak już z nami kobietami jest ![]() jak wytrzymuję? jakoś daję radę
|
||
|
|
|
#1504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a potem to już niewiele potrzeba ![]() Co do Twojego TŻ to rozumiem, wiadomo, że po trasie jest zmęczony i czasami widzicie się tak krótko, że nawet nie ma czasu na łóżkowe sprawy ![]() Ja nie byłam z nikim od prawie 7 miesięcy i już czasami myślę, że zwariuję. Tym bardziej, że G. to mistrz w tych sprawach Na samo wspomnienie oblewa mnie fala gorąca. Ehh...
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1506 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale ja też mam dobrą wyobraźnię, tylko mi to kuźwa nie wystarcza żeby było fajnie wiadomo, że też jest fajnie jak sobie niektóre sytyacje przypomnę itd, ale mnie ogólnie jest ciężko zadowolić nawet w łóżku z ukochanym mój K. też jest bardzo dobrym kochankiem, bardzo dobrze mi z nim i to jest ważne, żeby mieć faceta który Cię zadowoli ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
haha ali... znajdziesz niedługo i nie będzie już tak ciężko, może chociaż na te esemeski |
||
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też był mistrz w tych sprawach, chociaż może nie mam dużego porównania, ale z nikim nigdy się tak nie czułam... tylko on potrafił mnie tak rozpalić a jak całował... najlepiej na świecie! tu już mam większe porównanie to było coś, za każdym razem dreszcze mnie przechodziły... ehhh ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
ja tu poszkodowana erotycznie jestem, a Ty się śmiejesz! a na esemeski to zawsze ktoś się znajdzie tylko żeby w orange miał
|
|
|
#1508 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też nie jest łatwo zadowolić w łóżku i mój były tego nie umiał, a z G. jest całkiem inaczej, pasujemy do siebie po prostu idealnie ![]() Rozmawiamy ostatnio znowu trochę więcej i nie chcę zapeszać, ale może jeszcze coś z tego będzie. Ja jestem gotowa mu wybaczyć jeśli tylko pokaże mi, że naprawdę mu zależy Ale to wszystko się wyjaśni dopiero jak się spotkamy. Moje uczucia do niego się nie zmieniły...
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kochana, co z tym zrobisz to tylko Twoja sprawa, ja za Ciebie trzymam kciuki, wierzę że będziesz szczęśliwa |
|
|
|
|
#1511 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A odnośnie seksu to mam porównanie tylko z moim byłym i tu nawet nie ma co porównywać w sumie Ach, ten G. Czasami naprawdę myślę, że nasze ścieżki nie bez przyczyny się skrzyżowały...
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak rozmawiamy o tym i aż M. sobie przypomniałam wiesz do jakiego stanu on potrafił mnie doprowadzić, tak mnie rozpalał i on zawsze w tych momentach wpatrywał się tak we mnie, prosto w oczy, BOOOŻE! a jak całował... najlepiej na świecie! tak delikatnie i nie wpychał języka jak niektórzy ![]()
|
|
|
#1513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kciuki się przydadzą i to bardzo. Nie wiem co mi los szykuje, ale już trzy osoby, które znają mnie i G. mówią mi, że pewnie będziemy znowu razem Chciałabym tego, ale co będzie... to zależy od niego i od tego jak się będzie zachowywał.
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ej ja mam identycznie z K. no i jeszcze tak cudownie usta przegryza.. ![]() no i też całuje cudownie, o wiele lepiej niż były i też w sumie nie ma co porównywać, K jest chyba najlepszy w tych sprawach.
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo mam z M. szkoda, że to już wspomnienia... szkoda, że to wszystko się tak skończyło... myślałam, że chociaż dłużej to potrwa ![]() Możliwe, że tak jest Może to znak, że to jednak nie ''ten''? Mimo, że teraz czujesz inaczej... ale zawsze tak jest, później mija.
|
|
|
#1516 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiesz kochana, ja dzisiaj usłyszałam, żebym się nie śpieszyła z małżeństwem tylko dała K. się wykazać i pokazać że zasługuje na to, żeby być moim mężem.. Ty zrób tak samo, przetrzymaj go, poobserwuj.. może faktycznie będzie zasługiwał na drugą szansę. |
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pamiętam, że też zawsze mnie w ucho gryzł a wiesz jaki z niego napaleniec był haha wszędzie i zawsze mógłby
|
|
|
#1518 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też wspomnienia zalały... To spojrzenie G. i słowa "te amo mi vida" ... I co kobiecie potrzeba więcej do szczęścia niż wzrok zakochanego w niej mężczyzny, wyznanie miłości i wspaniały seks? Tylko jednego - żeby tak było już zawsze Ehh, chyba się pomodlę żeby wrócił mój dawny G.
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
z K na początku też tak było, zawsze i wszędzie, ale teraz już nie, teraz już praca go wykańcza, ale nie mówię, że mnie nie zadowala
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Konto usunięte
|
Oczywiście, nie zamierzam się spieszyć z niczym. Będzie musiał sporo mi wyjaśnić i postarać się żebym znów mu zaufała. Jeśli nadal mnie kocha to myślę, że warto dać mu szansę żeby naprawił to co zepsuł, a jeśli nie to cóż... moja pomyłka.
|
|
|
|
#1522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kto nie próbuje ten nic nie ma myślę, że dobrze robisz, nie śpiesz się z niczym i niech to on to naprawia a nie ty
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on to faktycznie musi być dobry, skoro Ty wymagająca i nie narzekasz a sobie przypomniałam coś... jak w lutym u niego w domu byłam, to on poszedł się kąpać a ja w łóżku leżałam (nie, nic wtedy nie było, po prostu w łóżku leżeliśmy jak to my i film oglądaliśmy, a on poszedł się kąpać bo mieliśmy wychodzić ) i wyszedł w samym ręczniku !!! B O Ż E ! ![]() ![]() gwałciłam go wzrokiem, odrazu hormony zaczeły buzować! tak jego ciało na mnie działało DOSŁOWNIE! i on zawsze tak pięknie opalony był... sory, że tak Ci piszę, ale musze to z siebie wyrzucić ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- też to uwielbiałam! a teraz tylko się sama za ucho mogę jedynie złapać... -.-
|
|
|
#1524 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to póki co tylko takie gdybanie, wolę się nie nakręcać zbytnio ![]() Idę wreszcie spać, bo rano muszę wcześnie wstać. Tylko nie wiem czy zasnę przez to nasze pisanie tutaj taką mam chcicę teraz...
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ali bo ja nie narzekam na K w łóżku, musiałabym być mega głupia jakbym to zrobiła wiem jak to jest, też często jak K przyjeżdża do mnie i idzie się kąpać to wychodzi w samym ręczniku bo np bielizny zapomina, też bym wtedy go zgwałciła na miejscu i czasami ciężko się powstrzymać albo jak ja wychodzę w samym ręczniku z mokrymi włosami, widzę jak on mnie rozbiera wzrokiem |
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tutaj z Wami jestem, bo przez jakiś czas byłam i się przywiązałam do Was, miło tu z Wami
|
|
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dobranoc kochana, jakbyś nie mogła zasnąć wróć, zmienimy temat
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uciekam spać. Dobranoc Dziewczyny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Ja po 7 miesiącach jestem wyschnięta jak pustynia
No, ale Ty ze swoim się w sumie dość często widujesz, to masz łatwiej 

Na samo wspomnienie oblewa mnie fala gorąca. Ehh...

tak rozmawiamy o tym i aż M. sobie przypomniałam