![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
![]() Egzorcyzmy na hiper? ![]() Będziemy szczytować ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam na Iluzji i przyznam szczerze, że po świetnym trailerze nastawiałam się na.... na coś lepszego niż dostałam. Żeby nie spojlerować napiszę tylko, że jak dla mnie film nie miał klimatu (którego się człowiek spodziewa w temacie sztuczek bądź magii jak kto woli). O wiele lepszy jest Iluzjonista z 2006r., czy choćby Prestiż. Jak któraś z Was obejrzy Iluzję, to chętnie podyskutuję ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-06-28 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-06-28 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Już po egzaminie, o którym nie myślę, i po przeprowadzce. Pokój mam okropny, ale będę mieszkać z jedną koleżanką, a druga dziewczyna jest bardzo fajna, więc jest OK.
I już widzę podłogę! Ja nie mam pojęcia, skąd ja tyle rzeczy wzięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prestiż widziałam, moim zdaniem genialny, chociaż zakończenie niezbyt mi się podobało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Konto usunięte
|
To na pewno nikomu nic stąd - http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21612347? Mają Tangle Teezer w dobrej cenie, szczotki Olivii Garden, farby do włosów, itd
![]() Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2013-06-29 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Mam problem
![]() Ile jest możliwości ułożenia PINu (4-cyfrowego) z 3 cyfr, tak, żeby mieć pewność, że każda cyfra została użyta w PINie chociaż raz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziała, że 33
![]()
#1510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
No to pewnie 35
![]() Ja liczyłam, że to liczba wszystkich kombinacji (3^4 = 81) minus te przypadki, gdzie nie występuje któraś z cyfr (dla każdej z cyfr byłoby to 2^4 = 16, bo kombinacja musiałaby być złożona tylko z dwóch pozostałych cyfr), czyli 81 - 3*16 = 33. Pewnie gdzieś popełniłam błąd ![]()
#1512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41558710]To na pewno nikomu nic stąd - http://allegro.pl/listing/user/listi...s_id=21612347? Mają Tangle Teezer w dobrej cenie, szczotki Olivii Garden, farby do włosów, itd ![]() ![]()
![]() |
#1513 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Przepraszam, że się tak wbiję...Gdyby któraś szukała od września pokoju do wynajęcia w Krakowie, ok. Kuźnicy, to chętnie udostępnię. Cena ok 650 zł., myślę, że warunki są naprawdę fajne. Przeraża mnie szukanie współlokatorki/współlokatora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Pani Buka
|
udało mi się znaleźć sukienkę w normalnej cenie, w której wyglądam jak człowiek
![]() ![]()
![]() |
#1516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1517 | |
Zadomowienie
|
![]() Do kiedy otwarte zamówienie? Bo się zakochałam w sukience http://allegro.pl/sukienka-summer-da...328893025.html tylko muszę zrobić bilans funduszy ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
A tak przy okazji, też mam malutki pokoik jednoosobowy do wynajęcia na Krowodrzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Pani Buka
|
Granatowo! Opowiadaj o podróży!
![]() A co do sukienki, to też zielona - kupiłam na wyprzedaży za 60zł, ale może być ciężko, bo ja kupiłam u mnie w mieście i zostały jakieś pojedyncze sztuki. Swój rozmiar znalazłam dopiero w drugim, mniej uczęszczanym H&M.
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj pierwszy raz założyłam sukienkę, którą kupiłam 2 lata temu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy okazji się pochwalę - udało mi się schudnąć 5 kg ![]() Cytat:
Zrobiłam wczoraj grilla dla koleżanek ze szkoły. Zaczęłysmy o 18 a skończyłyśmy po 1 w nocy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tania ![]() ![]()
![]() |
#1522 |
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Granatowo, no ja wiem że to tyle wrażeń pewnie że nie da się streścić w kilku zdaniach
![]() ![]() Sukienkę wzięłam 38, głównie dlatego że 36 trochę za bardzo opinało się na moich szerokich biodrach, ale nie było bardzo małe. Mis, super! ![]() A co do sukienki, nie wiem, może coś poradzicie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1523 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() Największe wrażenie zrobiły na mnie... zaręczyny ![]() ![]() Co do Zanzibaru - rzeczywiście jest rajsko, ale takich wysp na świecie jest sporo, więc czy to będą Seszele, Mauritius czy Polinezja Francuska to wrażenia będą podobne, więc nie będę uparcie zachęcać i mówić "musisz tam jechać" ![]()
![]() |
#1524 | |||||||
Zakorzenienie
|
Odpoczynek od komputera i Internetu, tego było mi trzeba po wiecznym dopracowywaniu pracy
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41538777] Wszystko pomieszałam? Czy Ty aby trochę nie przesadzasz? Gdzie napisałaś, że mam maskę dać Ineso? To Ty brałaś z wszystkimi wszystko na pół, więc wywnioskowałam, że będziesz to rozdzielać. Pomijam już fakt, że ja nie powinnam myśleć o takich rzeczach tylko powinnyście to załatwić między sobą. Rzygać mi się chce jak słyszę takie teksty i odechciewa mi się robić jakiekolwiek zamówienia.[/QUOTE] Hiper, czemu od razu odbierasz to tak na serio? To było z przymrużeniem oka ![]() Jak już wnioskowałaś, to równie dobrze mogłaś pomyśleć o tym, że to ola i Ineso miały w swoim zamówieniu linki do tego, a ja miałam tylko zapis "z rozbiórek" i podaną kwotę. W innych zamówieniach taki system działał i rzeczy do rozbiórki trafiały do odpowiednich osób. Poza tym to moja wypowiedź miała być na luzie, humorystyczna, to nie był przytyk ani uwaga w stylu "Hiper, co Ty ku... na robiłaś! Wszystko pochrzaniłaś, teraz ja muszę to rozdzielać." Wyluzuj no ![]() Cytat:
Z pozostałymi kwestiami masz rację ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie oddam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1526 |
Matka Smoka
|
Wróciłam. Bogatsza o bagażnik piwa i kosmetyków z dm, mniej o wrażenia
![]() Ułeeee...i wczesna jesień... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. yyy ... czemu? masz coś wspólnego z zamkami? ![]() 3. Ostatnio coś dużo słyszę o tym filmie. Na prawdę jest taki dobry? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- dalej jestem ![]() Staż jest w dziale zarządzania projektami. Uczę się żeby kiedyś być kierowniczką projektów. I właśnie dlatego chcę iść na zarządzanie - dokładniej zarządzanie projektami informatycznymi. Tak że jest to dla mnie super alternatywa od poprzedniego kierunku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Żyrafaaaaa!
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak oglądałam pierwszy raz, to zrobił na mnie ogromne wrażenie, bardzo mi się podobał ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ tyle osób tutaj go wymieniło jako dobry - obejrzałam wczoraj
![]() ![]() ![]() ![]() Ale musisz brać pod uwagę, że ja zazwyczaj mam inaczej niż wszyscy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chętnie bym posłuchała o tej super wycieczce ![]() mam jutro egzamin i wrażenie, że nic nie umiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.