|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
O rany
![]() Kurcze wczoraj nie mialam jak wejsc a tu takie dobre wiadomosci! ![]() Basiu gratuluje ![]() ![]() ![]() Jutro nadrobie zaleglosci. Buziaki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
hej.
z tz już dobrze, poprostu ja mam teraz takie humorki ze szok! co chwile strzelam focha, coś mi nie pasuje, ze 3 razy sie pokłóciliśmy...ale już jest dobrze,przynajmniej na razie. kami śliczny brzynio ![]() basiu jeszcze troszke i wrócisz do domciu.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
Witam sie :-D torba spakowana wyruszamy z Tz do warszawy na tydzien ale bede was czytala bo sie uzaleznilam od Was ;-) obawiam sie drogi ale kupulam lokomotiv w razie czego.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Kamildiana piekny brzunio ![]() ![]() ![]() Arletko hormony nam buzuja ![]() ![]() Kluska tez czasem niestety mnie ciagnie na jakies swinstwa typu mc lub zupka z proszku ![]() ![]() Aga bole glowy to teraz moj codzenny problem az mi od tego niedobrze... Mam nadzieje ze mina ta ostatnie 2 tyg i bedzie juz tylko cudowne oczekiwanie na dzidzie. Ewcia fajnie ze pogadaliscie tak z Tż-tem,jednak kobitka zawsze mysli co on tam robi jak jest sam.Tez z moim kiedys przeprowadzilam taka rozmowa wie ze brzydze sie zdrada ale wiem tez ze on rowniez i nie martwie sie nie mysle jak jedzie w delegacje ufamy sobie. A twoj ma i ciebie i malenstwo piekne ![]() Zophiee trzymam kciki za testowanie i mam przeczucie na II kreski ![]() Iza to ja chyba jestem normlanie fizjologicznie na diecie cukrzycowej bo co 3h jestem glodna ![]() ![]() Dziewczyny moja przyjaciolka jest w 6tc zaczela plamic,pojechala do spitala na orłowskiego i z nerwow nic ze soba nie wziela a lekarz do niej ze on nie wiem czy ona jest w ciazy a moze symuluje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
To zycze udanego zwiedzania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Kluska masz racje nie rozumiem ze lekarze tak lekcewazaco podchodza do tak wczesnej ciazy.Ale pojechala na madalinskiego zbadali ja kazali odpoczywac i wszystko niby jest ok.Bierze luteine dop. Zastanawia mnie tylko jedno to jest 5/6tc a nadal jest pecherzyk ciazowy nie ma zarodka,czy to jest normalne? martwie sie zeby wszytsko bylo ok bo tak wyczekana jest ta fasolka. A kolor pokoju dla maluszka tez mi sie marzy taki jasnozolty albo zielony ![]() ![]() Ide musze sie spakowac bo wieczorkiem wracamy do wawy,szybko zlecialo dopiero co przyjechalismy a juz trzeba wracac,co prawda w piatek znow przyjedziemy bo wesele mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Wrócilismy! Padnieta jestem, upał straszny
![]() Basiu, kochana moje gratulacje!! ![]() ![]() ![]() Spadam sie ogarnac, zajrze jutro z pracy... o ile mi sie uda bo jestem sama cały tydzien ![]() ![]() Miłego wieczoru
#1510 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski,TŻ juz pojechał więc jestem sama z Kostusiem.Dzisiaj po raz pierwszy kąpałam mojego Skarba w łazience-wsadziłam wanienkę do wanny a Marny śmiał się i chlapał nóżkami,ale był szczęśliwy
![]() ![]() ![]() Gianna Kostusiowi daję witaminę c,woda morską i fridą mu nosek czyszczę i przeszło mu ![]() ![]() ![]() Cześć Mysiu ![]() ![]() Dziewczyny wiecie co z Misti?nie podoba mi się że tak długo się nie odzywa ![]()
#1511 |
Zakorzenienie
|
Ruda, no wyjazd udany. Stosunkowo tez, chociaz pietro nizej byli tesciowie
![]() Zrobilam sobie domowe spa, piling calego cala, balsam, maseczka na twarz i stopy. Czuje sie bosko ![]() Jak tam Moje ciezaroweczki watkowe sie czujecie?
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Mysiu, sierpień już w połowie - kiedy testujesz?
![]() Ewciu, dobrze że się dogadaliście bo tak się rozstawać w kłótni to niefajnie. A Mysti na mamowym też się nie odzywa ![]() ![]() Gianna, a w jakiej okolicy szukacie mieszkania? Raczej rynek wtórny czy pierwotny? Jeśli pierwotny to na grochowie/gocławiu jest sporo ciekawych inwestycji ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a czy magnez można przedawkować? Wcześniej brałam magne b6, tak raczej wyrywkowo- jak miałam bóle brzucha czy stres to pobrałam przez tydzień czy 10 dni i tyle. Poprawę czułam błyskawicznie. A teraz mam magne max, biorę od kilku dni i nic- nadal mam skurcze w najgorszym możliwym miejscu czyli w palcach u stóp ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
Heloł dziewczyny!
Ja bede testowała pod koniec tygodnia, ale nie wiem co z tego bedzie. Nie nastawiam sie ale Tz cały czas mi to wbija do głowy ze na pewno jestem w ciazy... ehhh czasami mam ochote go udusić. Właśnie dowiedziałam się ze kuzynka Tz jest w ciaży. I niby fajnie i sie ciesze ale jakosc smutno mi sie zrobiło ![]() Ruda to chatka wolna ![]() mysia zazdroszczę ci tego spa.... Edytowane przez tasia02 Czas edycji: 2013-08-19 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Jeszcze dobrze nie weszłam do pracy a już mnie dyr. finansowy zaatakowała, ze jest to i to i to do zrobienia ![]() ![]() Kluska, ja będę testować za tydzień w środę, no jeżeli @ nie przyjdzie... Pewnie odezwę się wieczorem z domu, bo tu mnie wyeksploatują na maksa dzisiaj ![]()
#1515 | |||||||
Wtajemniczenie
|
super, widzę jednak że mój to jest jakiś gigant (wzdęcia jak nic)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam kolejny dzień lenia. Faktycznie koniec I trymestru i czuję się znacznie lepiej. W ten weekend bolała mnie głowa, ale to był ból typowo zatokowy. Myślę, że załatwiła mnie klima w pracy. Wyposażenie łóżeczka już doszło. Dodatkowo wylicytowałam używane ale z bogatym wyposażeniem łóżeczko turystyczne. Moja mamusia chce zajmować się wnuczką/ wnukiem od samego początku, mnie to też pasuje, niech dziecko pokocha babacie jak własną mamę.
![]() |
#1516 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ja jutro mam wizyte i usg połówkowe.Już się denerwuje.Martwie się o te komory czy nadal bedą bez zmian i czy mały będzie zdrowy ![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
Iza na pewno będzie wszystko dobrze. Lekarze czasami sami przesadzają ilu lekarzy tyle opini. Nie martw sie na zapas. Bo jeszcze ośiwiejesz. A maluszek jeszcze musi sie urodzić a potem rosnać i to dopiero maskara. Mój mały chrapie w nocy i nie wiem co jest. Jak nie urok to s....raczka. Wiec życze duzo cierpliwości
![]() Aga może i masz racje bo on to jak wróżka. Wszystkie ciąże mi przepowiedział. |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Kobietki moje kochane prosimy o kciukaski za nas. Muszę czekać na wynik Vanessy (żółtaczki ) jak będzie wszystko ok to wwchodzimy. Co prawda trochę żółta jest ale pani doktor mówiła ze nie ax tak. Jejku jak dziś wyjdziemy to zrobią mi bardzo duży prezent urodzinowy .
Hormony mi szaleją jeszcze . Foteczki z dedykacją dla ciotek ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2013-08-19 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Basiu wszystkiego najlepszego,najpiękniejsz y prezent masz już przy sobie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Dziękuję
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuchy.
ale mam pogode okropną, jest strasznie duszno, parno,słońca nie ma ale nie ma czym oddychać a mi sie okropnie chce spać, myślałam że w aucie zasne... basieńko wszytskiego najlepszego ![]() izunia na pewno wszystko bedzie dobrze,nie martw sie tak. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- basiu a w którym szpitalu rodziłas?jak opieka? duzo kobiet?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() U mnie dzis tak parno mam nadzieje ze bedzie padac.Własnie piore kolejna porcje ciuszkow,mama zalatwila od kolezanki i 1/2 z metkami.Sama sie zastanawiam czy zdaze w to wszystko ubrac malenstwo ![]() ![]() ![]() Basiu najlepszego w dniu urodzin a prezent dostalas najpiekniejszy jaki mozna sobie wymarzyc ![]() Kluska szukamy rynku wtornego bo nas troszke czas cisnie.Moj maz bedzie zmienial prace i nie wykluczone ze wyjedzie na jakis czas wiec ja sama nie chce sie martwic i musze juz byc w nowym mieszkaniu w miare urzadzonym.Do konca wrzesnia musimy juz cos kupic.Jesli mowa o osiedlu przy balatonie to wlasnie tu teraz mieszkamy ale na poczatku developer krzyczal tu niecale 5tys za metr(1etap)a teraz w kolejnych etapach 8-9tys. ![]() ![]() Iza wszytsko bedzie dobrze nie martw sie ![]() ![]() Tasia i Mysia za testowanie ![]() Kiedy przejda mi te bole glowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje korków,ale już jesteś w domciu i to najważniejsze ![]() no chyba sie zdrzemne bo zasypiam na stojąco.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
Arletka, chyba coś w powietrzu jest, może cos z ciśnieniem - ja druga kawie pije bo normalnie oczy mi opadają
Basia - wszystkiego dobrego kochana ![]() ![]() Co do mojego testowania - po 8cyklach rozczarowań jakbym teraz nagle II zobaczyła to bym chyba zemdlałam ![]() ![]()
#1525 |
Raczkowanie
|
Basiu jaka ona śliczna a te rączki, włoski... cudo! Dużo dużo zdrowka dla ciebie i maleństwa!
Mysia grunt to pozytywne nastawienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysia nie wolno mdlec kto cie bedzie cucil ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Ja siedze od rana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=iza243;42330198]Pokaż ciuszki
![]() Izus jak wyschna to zrobie fotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.