![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Wtajemniczenie
|
hmm, ale cytronela, to właśnie eukaliptus:
olejek eukaliptusowy, a szczególnie olejek z eukaliptusa cytrynowego (nazywany olejkiem eukaliptusowym citronella lub cytrynowym, otrzymywany z rośliny Eucalyptus citriodora)
#1503 |
Zakorzenienie
|
Malwina biedna ta Twoja corcia
![]() ![]()
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Moje dzieciatko tez chodzi spac roznie, zupełnie nie wiem od czego to zależy. Generalnie sen nocny zaczyna pomiedzy 19.30-21. wstaje pomiędzy 6.30-8.00 i tez nie wiem od czego to zależy. Po prostu jest nieregularny ten moj Bobas jest ![]() W ciagu dnia natomiast ma dwie drzemki i tez czasami trwają po 2, czasami po pół godzinki.... ![]() My nadal juz 3 dzien walczymy z ospą....Tysiek ma 8 krostek, w nocy mu 2 nowe wyszły, mam nadzieje ze na tym sie skonczy i ja sie nie zaraze bo bedzie katastrofa
[url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/74dix1hpx25aivmn.png[/url Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2013-07-25 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Kutwa miałam pocytowane i zamknęło mi przeglądarkę
![]() Wczorajszy wybryk z długim nocnym spaniem dziś sie nie powtórzył buuuu Jasiu i Ciastku wszystkiego najlepszego!!! ![]() Karolka ale to nie teściowie tylko moi rodzice:/ teściowa przypilnowaliby Małego jak trzeba jestem tego pewna, rozmiawiałam dziś z mamą na spokojnie, Mały wyciągnął tą żyletkę z szuflady i zaraz mu ją zabrała, mam nadzieje że coś ją to nauczy Sol miał ranne dwa paluszki, większym problemem dla niego były plastry niż same rany, wczoraj tej rączki używał bardzo rzadko więc pewnie go bolało, dziś już normalnie muszę spróbować tych płatków z bobovity skoro tak sobie chwalisz Fabi zupełnie inny chłopczyk:0 nie szkoda Ci? mi by było na pewno więc włoski zostają długie, takie mi się podobają ![]() natalka a u nas piękne lato w tym roku, brzydkie dni w które nie mogłam wychodzić z domu mogłabym policzyć na palcach ![]() Linka ja ta trasę pokonałam rowerkiem jeszcze przed ciążą, faktycznie piękna ![]() i więcej nie pamiętam:/ Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-07-25 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Malwina przykro mi, że malutka źle się czuje. Nie mam pojęcia kiedy, jak szybko antybiotyk powinien zacząć działać...
Wanilka droga "do" trochę nam zajęła, nie patrzyliśmy za zegarek, ale robiliśmy milion przystanków, nie śpieszyliśmy się. Natomiast drogę powrotną pokonaliśmy już bez przerw, szybkim krokiem - zajęło nam to 1 h 45 min. Na tabliczkach informacyjnych przeczytasz że droga zajmuje 2 h 15 min. |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Heej cale popołudnie cos robie i dopiero usiadlam na chwile ale zaraz nusze zrobić obiad na jutro. .
Amelia mi wlazla na schody o malo zawalu nie dostalam jak ja zobaczylam w polowie. Pogoda dzisiaj w kratkę juz dwa razy padalo a teraz prazy slonce. Robie pulpeciki na jutro z ryzem w sosie pomidorowym z ryzem i mam zamiar uraczyc nimi mloda ciekawe jak to przyjmie :P Musze jej zaczac dawać wiecej naszego jedzenia bo u nas przewaga sloiczkow :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
hej, jestem padnięta. W sumie dzisiaj nie robiłam nic nadzwyczajnego, ale mam jakiś spadek formy.
Karolka wcześniej przepis na budyń domowy nie był mi potrzebny więc sobie nie zapisałam ![]() ![]() ![]() A i jeszcze co do ilości, to mała pije mało ale często. Po śniadaniu też domaga się mleka. Taki typ ![]() Haniu dziękuję za przepis ![]() Malwina zdrówka dla Małej ![]() Eninka zdrówka dla Tymianka, żeby więcej krostek już się nie pojawiło ![]() Prince Twoja córcia ma pokaźną kolekcję ząbków ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Rok temu o tej porze siedzieliśmy z małżem w knajpie na karaoke. Zaczął pobolewać mnie brzuch, ale myślałam, że to przepowiadające ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Mamka, ja wczoraj robiłam sobie zupę pomidorową z piersią i ryżem na gęsto, małej odlałam samą zupkę z ryżem i wkroiłam pulpeta, ale się zajadała że hej. Wszystko zjadła.
Za to dzisiaj obiadu już nie chciała. Więc dałam jej w łapkę polędwiczkę z kury w panierce i pół bułeczki i zjadła prawie całe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zadomowienie
|
Najlepszego dla Jasia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prince szczęścia , zdrowia- bo często ostatnio chorujesz ![]() ![]() Malwina przykro mi , że malutka choruje....u nas mała ![]() ![]() jeszcze 3 tygodnie i urlop ![]() ![]() ![]() Linka wspaniałego urlopu ![]() i nie pamiętam dla was wszystkich miłego wieczoru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Moja tez uwielbia mięso. Jak dostaje sama do jedzenia to przeważnie wszystko wyrzuca na podłogę i zostawia sobie tylko mięso.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostaje czopki i strasznie płacze już przy nich, jak puści bąka to też straszny płacz, musi ją już boleć pupa od tego, a doustnie nic nie chce przyjąć. Dzisiaj jedynie mleko pije a i tak nie jakieś wielkie ilości ![]() Bidulka moja kochana, cały dzień prawie przespała, a ja to strasznie przeżywam, że ona cierpi a ja jej nie mogę pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Kasik, to mój dla odmiany nie chce mięsa
![]() ![]()
#1516 |
Zakorzenienie
|
Bym zapomniala
CIASTEK na sam koniec dnia Wszystkiego najlepszego ![]() Czy ja pisze na wlasciwym forum? Cisza czy bjak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Ciastek, wszystkiego, co najlepsze!!! Zdrowej i szczęśliwej córeczki, pokornego męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Wanilko to super, że dziś już lepiej. Cud, że nie stała się jakaś większa tragedia...
Płatki mamy, lubimy ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Malwina dużo zdrówka dla małej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Wróciliśmy... Byliśmy na Podlasiu i jeden dzień na Mazurach ![]() Pogoda taka sobie, raz przygrzewało żeby za chwilę zawiał chłodny wiatr, trochę też popadało podczas gdy u nas podobno cały czas pogodnie ![]() ![]() Podróż minęła ok, bałam się jak mały ją zniesie, ale że jechaliśmy nocą to ją przespał, przebudził się ze dwa razy, ale na chwilkę... Gorzej z nami, jednak taka podróż jest mocno męcząca, byliśmy nie do życia ![]() ![]() Mały poznał swoich pradziadków i resztę rodziny męża, która mieszka w tamtych stronach, odwiedził swojego chrzestnego, pobawił się z kuzynką i innymi dziećmi ![]() ![]() A powiem Wam jeszcze, że córka znajomych, która nie lubi dzieci (z tego też względu nie ma rodzeństwa, bo nie chciała nawet o tym słyszeć ![]() ![]() ![]() W międzyczasie wyszły nam ząbki, mamy teraz siedem albo osiem - nie jestem pewna, bo nie da sobie tam zajrzeć ![]() No to chyba tyle relacji, jak sobie coś przypomnę to napiszę a tymczasem wracam do nadrabiania ![]() Z tego co już poczytałam... Współczuje zmartwień związanych z upadkami, skaleczeniami, choróbskami... Zdrówka życzę ![]() Śliczne te Wasze pociechy ![]() Mój P. też już był obcinany, pisałam przed wyjazdem, nie mogłam się przyzwyczaić, ale już teraz prędzej ![]() ![]() Sto lat dla naszych solenizantów! ![]() ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-07-25 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Ja też jakoś tak bez weny.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
A ja leże na podłodze i jem chipsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Heloł !!! Piatek !! Jutro pospie az do 7
![]() ![]() Pije kawe i dp pracy. Nadalko czyżby Ogunia dala Ci dłużej spac? Bo nie wierze ze znowu jestem pierwsza :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() My już na nogach od 6.50, bo Małż wstawał do pracy i Mała się już rozbudziła i uśpić nie dała... na 9.20 mamy bilans i szczepienie-trzymajta kciuki ![]() Wanillko, coś pokiełbasiłam, przepraszam ![]() ![]() Mandi-aha! to ciekawe, a ile Ona razy tak podjada to mleczko, jaki bilans dzienny ma?moja tylko 2x z porządnie....a jak poznajesz, że Ona domaga się mleka, bo moja rzadko sama z siebie wykazuje objawy głodu, no jak już zobaczy jedzenie to od razu :"mniam, mniam", ale póki nie widzi, to cisza ![]()
#1527 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziekujemy za zyczenia, temoeratura odpuscila wiec chyba obejdziemy sie bez anyybiotyku, gardlo ma zdarte szczekajacy glos, ale mam nadzieje ze sie z trgo wylize i ze jutro na roczku bedzie w sosie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
Cześć! Jak zwykle jestem zalatana i średnio mam czas na wizaz. Fajnie ze jest instagram to tak przynajmniej mogę coś wrzucić i zobaczycie. Dziewczyny Franek ma od przedwczoraj na nodze odczyn po szczepienia na pneumokoki. Jest wielki i czerwony. Mam wrażenie ze ruszył noga podczas szczepionki i ona mu sie zle wbila. Miały wasze dzieci coś takiego? Czym to przykładać? Altacetem sie trochę boje bo to mocne jest, nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Mamka, Iga spała do 7
![]() ![]() Dzisiaj miało być ładnie ![]() Wszystkiego najlepszego dla Amelki ![]() Anna, jest altacet junior dla dzieci. A mnie ten cały insta nie jara. Jeszcze w ciągu 5 lat niech wymyślą z 20 różnych portali , wszędzie będzie można wrzucać foty i zaznaczać w zeszycie czy aby na pewno się wszędzie dodało ![]() Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2013-07-26 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
TZ ma dziś 31 urodziny - świętujemy ![]() Teraz TZ poszedł po zakupy śniadaniowe - z małą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.