![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Dla odmiany miła wiadomość: będą perfumy !!!
![]() Miranda nie zdradziła na razie szczegółów ale nowy projekt będzie wiązał się z współpracą więc nie wiadomo czy Miranda zostanie twarzą jakiegoś zapachu czy też sama stworzy zapach przy pomocy specjalistów. W jednym z wywiadów udzielonych wczoraj w Tokio powiedziała także, że rozpoczęła pracę nad trzecią książką ( woda na młyn dla hejterów ![]() Pewnie to zdjęcie ma coś wspólnego z perfumami: 9cb3c2c83cf811e398be22000aeb0b4e_7.jpg
#1502 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że mamy nową aferę - Miranda obrabia w Photoshopie swoje zdjęcia z Instagramu
![]() Gdyby Miranda non top siedziała na swoim Twitterze to na pewno by zauważyła te wszystkie obraźliwe wpisy pełne przekleństw. i np. usunęła by je.
#1503 |
Zadomowienie
|
Najlepiej by było jakby Miranda odnalazła wizaż i przed każdą decyzją pytała tu co ma zrobić, wtedy sukces miała by zagwarantowany
![]() ![]() Właśnie szukałam nowych informacji o Mirandzie i oczywiście wyskoczył kozaczek.pl i artykuł o tym jaka to Miranda nie jest szczęśliwa po rozstaniu a Orlando posępnie pozuje do zdjęć, przytoczona była też tylko jego wypowiedz o tym, że się kochają i zawsze będą rodziną, więc wiadomo w jakim świetle to stawia Mirandę, no i oczywiście komentarze pod "artykułem" powalające, podobno w usa już huczy od tego, że nasza Randzia spotyka się z innymi facetami i już niedługo to dojdzie do Polski, podobno też przytyła i wygląda w ogóle jak przeciętna dziewczyna z warzywniaka. Na szczęście pozytywne komentarze też się znalazły a najbardziej rozbawił mnie ten: "A co ma płakać po tym mdławym brytyjskim glucie ?" ![]() Coś wydaje mi się, że nic Mirandzie nie pomoże odbudować pozytywnego wizerunku, bo co by nie zrobiła jest źle, niestety ludzie z roku na rok stają się bardziej zawistni, nie potrafią lub nawet nie chcą cieszyć się z kogoś sukcesu, założę się, że jakby Miranda zmieniła agentkę to i tak pewnie pisali by, że to Annie Kelly porzuciła Mirandę bo nie mogła już z nią wytrzymać. Ja z całego serca życzę Randzi cierpliwości i siły psychicznej bo w tym świecie można tylko oszaleć, co potwierdza się w najnowszych badaniach, co raz więcej osób korzysta z pomocy psychologa ![]() ![]()
#1504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Lethie ten demotywator jest boski
![]() Wiadomo, że po trzydziestce trudno być wciąż na topie. Nawet nasza Anja Rubik już się powoli bierze za inne rzeczy, żeby się zabezpieczyć na przyszłość. Moim zdaniem Miranda stoi dużo lepiej niż reszta Aniołków - czy to książki , kosmetyki czy być może płyta z ćwiczeniami albo perfumy - już z tego pieniądze ma ( zwłaszcza z rozentuzjazmowanego rynku azjatyckiego ![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
Wiecie na co zwróciłam uwagę ?
Tak wiele zarzuca się Mirandzie ale przynajmniej jest autentyczna, nawet z tym swoim zakręconym światem. Jakoś nikt nie komentuje tego, że Gisele Bundchen nagle zaczęła ją małpować na Instagramie. Sami zobaczcie te zdjęcia, wybrałam tylko kilka.
#1507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się bardzo! ![]() Haha ależ ta Gisele oryginalna, nie ma co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie to bo Gisele bardzo pilnowała swojej prywatności. Ale chyba zabolało ją, że Miranda wygrała w kategorii social media i postanowiła to naprawić. Nawet jeśli nie pokazuje twarzy swoich dzieci to ułożenie ciała, sceneria czy klimat żywcem zerżnięty z Mirandy
![]()
#1509 |
Raczkowanie
|
Dziwnie parzy mi się na Candice - wygląda po prostu skromnie (mam na myśli bardzo małą ilość dodatków) i trochę dziwnie jak na VS, które zawsze kojarzy się z przepychem i dodatkami zasłaniającymi bieliznę
![]() Nie to co Doutzen ![]() Za to obłędnie wyglądała Kasia Struss ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie spłukali się na sam biustonosz i na dodatki już nie starczyło ![]()
![]() |
#1511 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Mała zajawka z magazynu Self.
Wygląda na to, że artykuł będzie miał tylko 4 strony.
#1513 |
Zakorzenienie
|
Tutaj artykuł o Polkach na VS:
http://www.pudelek.pl/artykul/60893/...ecret_zdjecia/
#1514 |
Zakorzenienie
|
Sukienka - Michael Kors Resort 2014
Kolczyki - Bvlgari Diva Earrings In 18 KT White Gold With Pave Diamonds Buty - Michael Kors Avra Pointed Toe Snakeskin Pump
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do naszych rodaczek. Wstępie podoba mi się jedynie Magda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Eeee.... wpiszcie sobie na Allegro " Miranda Kerr Treasure Yourself "
![]()
#1517 |
Zakorzenienie
|
Swarovski
![]()
#1518 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ciakawe kto to kupi... ![]() ![]() Edytowane przez Ringeril Czas edycji: 2013-11-15 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym ludzie krytykują twarz czy ciało Mirandy a Gisele to niby z twarzy śliczna?Co za obiektywizm ![]() Pokaz VS bez rewelacji. Dla mnie najładniej wyglądała Lima. Alessandra Ambrossio też mnie zaskoczyła. Dawno nie wyglądała tak dobrze. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Rewelacyjna wiadomość
![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa jakie ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o najnowszy pokaz VS to zdjęcia nie zawsze oddają prawdę. Ja ocenię dopiero po obejrzeniu pokazu - w ruchu dziewczyny zupełnie inaczej się prezentują. Jedynie na co zwróciłam uwagę to to, że w tym roku nie poszczęściło się polskim modelkom, w szczególności Magdzie Frąckowiak i Jac ze strojami. W zeszłym roku Magda miała na prawdę świetnie looki, a w tym roku przypadły jej przeciętne outfity. Niektóre modelki miały więcej szczęścia. Szkoda, że Jagaciak poszła tylko w sekcji Pink, liczyłam na co najmniej 2 jej wyjścia, szkoda. Kasi przypadł sexowny i frywolny kostium policjantki, szkoda, że tylko jedno wyjście. Candice miała mieć koronę podczas prezentacji Fantasy Bra, a na zdjęciach nic takiego nie widzę. Ostatecznie Cara Delvigne jednak pojawiła się na pokazie, wbrew poprzednim twierdzeniom. Ciekawe jak to wszystko wypadnie.
![]() |
#1521 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Miranda wylądowała właśnie na lotnisku JFK w Nowym Jorku
http://www.rexfeatures.com/livefeed/...port,_new_york Pytałam czy ktoś ma konto na powyższym portalu ale jakoś nikt się nie zgłosił. Szkoda, bo zdjęcia są tam czasami naprawdę niezłe ale nie da się ich niestety powiększyć. Co do wczorajszego pokazu to na Bellazon wiele osób pisze, że się zawiodło. Ale i tak pewnie wszytko podrasują, że w grudniu wyjdzie cud, miód i orzeszki ![]()
#1523 |
Zakorzenienie
|
Mini Selma Messenger od Michaela Korsa jedynie za 598 zł.
Miranda ma w swojej kolekcji większą wersję Selmy.
#1524 |
Zakorzenienie
|
Mango
![]()
#1525 |
Zakorzenienie
|
Randzia się chyba zapomniała przepakować
![]()
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .
![]() |
#1528 | |
Raczkowanie
|
Zaaaaakochałam się w tym zdjęciu
![]() Cytat:
![]() Cieszę się mimo wszystko z występu JAC - szkoda mi trochę, że nie zobaczę jej razem z Mirandą na wybiegu (obie mają typ urody na który mogę patrzeć i patrzeć i ... się ślinić ![]() A co do Mirandy i tej całej nagonki na nią - niestety/stety, nie pozostało jej nic innego tylko olać to wszystko, odciąć się od hejterów i konsekwentnie robić swoje - to tak naprawdę jedyna skuteczna metoda na takie bagno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Candice wyglądała w swoim Fantasy Bra dziwnie, tak jakoś bez polotu i smutnie. I jeszcze te rękawiczki
![]() Załączam dwa zdjęcia - Doutzen na tegorocznym pokazie i za kulisami sprzed kilku lat. Miała taką świeżą, delikatną buzię, dziewczęcą.
#1530 |
Zakorzenienie
|
Swarovski
![]() Ciekawe czy w polskich sklepach także widnieje wizerunek Mirandy ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.