Rossmann cz. XIX - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 16:28   #1501
monika630
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez divide Pokaż wiadomość
Po długich rozmyślaniach kupiłam ten właśnie. Wypróbuje. Kiedy testować jak nie na promocji .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Koniecznie daj znać, jak się u ciebie sprawdził
monika630 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:43   #1502
Justine1989
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez gniezno_93 Pokaż wiadomość
Hej
Mam do Was ogromne pytanko i zarazem prośbę. A mianowicie w marcu stukła mi 20 więc jest to dla mnie czas bo zastanowić się nad jakimś kremem pod oczy. Ponieważ sama z natury posiadam delikatne sińce pod oczami, ostatnio zwróciłam uwagę, ze zmarszczki stają się widoczne nie tylko podczas uśmiechu. Jak by tego było mało, moja górna powieka jest delikatnie opadająca. Np podczas malowania oka eyelinerem czasem odciśnie się kosmetyki na górze powieki. Więc te wszystkie czynniki przekonują mnie by już teraz zaopatrzyć się w jakiś kremik pod oczka . Czy macie jakieś pomysł i propozycje?, na kwc jest ich sporo. Ale jak przychodzi co do czego, to niestety za taki krem nie zapłacę ponad 50 zł. Bo na moją studencką kieszeń, aktualnie mnie na taki specyfik nie stać I tyle Czekam na wasze rossmanowskie propozycje pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Cytat:
Napisane przez KatiaM Pokaż wiadomość
Ja używam śmiesznie tanich żeli flosleka i wg mnie ten jest najlepszy.
ja też polecam serię kremów pod oczy floslek-znajdziesz je w większych rossmannach, nic droższego nie ma sensu kupować
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:58   #1503
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez gniezno_93 Pokaż wiadomość
Hej
Mam do Was ogromne pytanko i zarazem prośbę. A mianowicie w marcu stukła mi 20 więc jest to dla mnie czas bo zastanowić się nad jakimś kremem pod oczy. Ponieważ sama z natury posiadam delikatne sińce pod oczami, ostatnio zwróciłam uwagę, ze zmarszczki stają się widoczne nie tylko podczas uśmiechu. Jak by tego było mało, moja górna powieka jest delikatnie opadająca. Np podczas malowania oka eyelinerem czasem odciśnie się kosmetyki na górze powieki. Więc te wszystkie czynniki przekonują mnie by już teraz zaopatrzyć się w jakiś kremik pod oczka . Czy macie jakieś pomysł i propozycje?, na kwc jest ich sporo. Ale jak przychodzi co do czego, to niestety za taki krem nie zapłacę ponad 50 zł. Bo na moją studencką kieszeń, aktualnie mnie na taki specyfik nie stać I tyle Czekam na wasze rossmanowskie propozycje pozdrawiam Was bardzo serdecznie
dołączam się do dziewczyn i polecam Flos-Lek moim zdaniem dobry dla Ciebie może być ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia.html&next=1

osobiście go nie testowałam,ale mam z flos-leku ze świetlikiem i herbatą,jest rewelacyjny

a teraz ja mam prośbę-chcę kupić odżywkę do włosów,taką do spłukiwania,musi być do włosów suchych,zniszczonych,rozj aśnianych.Jestem po kąpieli rozjaśniającej włosów i chcę je mocno odżywić-nie wiem co wybrać...póki co wystarczała mi z Nivea ale może być za słaba...Polecicie coś?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:16   #1504
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
ja też polecam serię kremów pod oczy floslek-znajdziesz je w większych rossmannach, nic droższego nie ma sensu kupować
mi Flos-lek w ogóle nie podszedł. NIe robił totalnie nic, nie zostawiał takiej nawilżonej skóry - a duzych wymagań nie mam, bo mam dopiero 22 lata. Na razie uzywam kremu z Alterry, ale już jest wycofany (a szkoda, jest akurat). Stwierdziłam, ze kiedy mi się skończy to kupię po prostu masło shea - tanio i mega wydajnie No i naturalnie.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:18   #1505
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dołączam się do dziewczyn i polecam Flos-Lek moim zdaniem dobry dla Ciebie może być ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia.html&next=1

osobiście go nie testowałam,ale mam z flos-leku ze świetlikiem i herbatą,jest rewelacyjny

a teraz ja mam prośbę-chcę kupić odżywkę do włosów,taką do spłukiwania,musi być do włosów suchych,zniszczonych,rozj aśnianych.Jestem po kąpieli rozjaśniającej włosów i chcę je mocno odżywić-nie wiem co wybrać...póki co wystarczała mi z Nivea ale może być za słaba...Polecicie coś?
Ze swojej strony z czystym sumieniem polecam odżywkę Garnier Ulta Doux Awokado i Masło Karite Najlepsza, jaką miałam.
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:21   #1506
22nika27
Rozeznanie

U mnie dzisiaj było sporo CND widziałam m.in. cienie matowe z lovely albo wibo po 3,49; pełno kremów przecizmarszczkowych, dla dzieci obiadki z Hippa po 7,99 (2x220g) i po 4,99 kluseczki kładzione z szynką, obiadek z Bobovity (dynia z indykiem i groszkiem) po 2,99, kosmetyki z serii Mama i ja AA, podpaski jakieś always po 10,99 (40szt)
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:36   #1507
hey_stella
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam pytanie, może mnie oświecicie. O co chodzi z tymi kodami, które trzeba wpisywać,m aby wziąć udział w konkursie na rossnecie? Robiłam ostatnio zakupy w rossie, ale nie dostałam żadnego paragonu niefiskalnego. Jak to ma niby wyglądać?
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 17:42   #1508
arrachne
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX

gniezno_93, Też polecam żele z Flosleku

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 17:55   #1509
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, może mnie oświecicie. O co chodzi z tymi kodami, które trzeba wpisywać,m aby wziąć udział w konkursie na rossnecie? Robiłam ostatnio zakupy w rossie, ale nie dostałam żadnego paragonu niefiskalnego. Jak to ma niby wyglądać?
jak kupisz określone produkty firmy organizujacej konkurs to wtedy dostaniesz paragon z kodem
Stary 2013-09-24, 18:09   #1510
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Również się podpisuję pod żelami pod oczy z Flos-Leku Są tanie i bardzo dobrze sobie radzą
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:14   #1511
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a wiecie może czy te nowe mydła pod prysznic Ziaji są w Rossmannie?
http://ziaja.com/kosmetyki?from=0d&t...ubmit=wyszukaj
ciekawią mnie
Też mnie ciekawią Niestety w Ross ich nie ma
Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj było sporo CND widziałam m.in. cienie matowe z lovely albo wibo po 3,49; pełno kremów przecizmarszczkowych, dla dzieci obiadki z Hippa po 7,99 (2x220g) i po 4,99 kluseczki kładzione z szynką, obiadek z Bobovity (dynia z indykiem i groszkiem) po 2,99, kosmetyki z serii Mama i ja AA, podpaski jakieś always po 10,99 (40szt)
U mnie również Widziałam szampony Elseve 400 ml 9,99 (różowy i fioletowy), fioletowa odżywka Elseve 4,79, żel Palmolive men 5,09, mgiełki Benetton 17,99, masło Green Pharmacy rumianek/imbir 8,99, jakiś balsam Dove 8,49.
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:17   #1512
iamxshi
Zadomowienie

Już bym chciała znów -40% i nakupować to wszystko co polecacie kremy maseczki lakiery tusze
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:25   #1513
pannamima
Zakorzenienie

Ja mam krem pod oczy z eve i jak dla mnie może być. Nie oczekuję, ze mi sińce i zmarszczki pod oczami znikną :P

Co do gazetki, promocje dosyć dobre, tylko po tych -40 ciężko jest nas czymś zaskoczyć. Apetyt rośnie w miarę jedzenia
Ja rozejrzę się tylko po szafie maybelline. Wszystko mam i niczego nie potrzebuję (tak sobie tłumaczę)
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:35   #1514
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
Ze swojej strony z czystym sumieniem polecam odżywkę Garnier Ulta Doux Awokado i Masło Karite Najlepsza, jaką miałam.
aaa fakt,przecież kiedyś ją używałam,zapomniałam masz rację,była rewelacyjna i cena też świetna,dziękuję za przypomnienie
Stary 2013-09-24, 18:50   #1515
Czekoladka2210
Zadomowienie

Jest ta akcja -40% na 1000 wybranych produktów czy coś podobnego?
Czekoladka2210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:54   #1516
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
aaa fakt,przecież kiedyś ją używałam,zapomniałam masz rację,była rewelacyjna i cena też świetna,dziękuję za przypomnienie
Nie ma za co Jeśli mogę Ci coś doradzić, to przed nałożeniem odżywki odciśnij włosy w ręcznik. Odżywka o wiele lepiej "wsiąknie" we włosy.
Stary 2013-09-24, 18:58   #1517
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawią mnie
Widziałam te mydła w zwykłym osiedlowym sklepie. Nie porwał mnie ani jeden zapach tak, żebym od razu brała! A najgorzej wg mnie pachnie ten arganowy

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:22   #1518
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez Czekoladka2210 Pokaż wiadomość
Jest ta akcja -40% na 1000 wybranych produktów czy coś podobnego?
nic nie słyszałam
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 19:53   #1519
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
Nie ma za co Jeśli mogę Ci coś doradzić, to przed nałożeniem odżywki odciśnij włosy w ręcznik. Odżywka o wiele lepiej "wsiąknie" we włosy.
dzięki ogromne za radę
Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Widziałam te mydła w zwykłym osiedlowym sklepie. Nie porwał mnie ani jeden zapach tak, żebym od razu brała! A najgorzej wg mnie pachnie ten arganowy
one są pewnie kremowe,delikatne,a takie lubię,dlatego mnie ciekawią szkoda ze w Rossku ich nie ma,rozejrzę się więc po drobniejszych sklepach
Stary 2013-09-24, 20:01   #1520
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Już bym chciała znów -40% i nakupować to wszystko co polecacie kremy maseczki lakiery tusze
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Ja mam krem pod oczy z eve i jak dla mnie może być. Nie oczekuję, ze mi sińce i zmarszczki pod oczami znikną :P

Co do gazetki, promocje dosyć dobre, tylko po tych -40 ciężko jest nas czymś zaskoczyć. Apetyt rośnie w miarę jedzenia
Ja rozejrzę się tylko po szafie maybelline. Wszystko mam i niczego nie potrzebuję (tak sobie tłumaczę)
o tak, maseczki by się przydały

czekam na kolejne -40%, zapasy mam spore
mam nadzieję, że będą to akcje na stałe
Stary 2013-09-24, 20:12   #1521
PPP90
Zakorzenienie

czy dostane ten produkt Manhattanu w R.?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...#review-823271

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:14   #1522
Hedvigis
Zakorzenienie

Dzięki za gazetkę Kolejna kiepska

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 20:36   #1523
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
czy dostane ten produkt Manhattanu w R.?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...#review-823271
Nie
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 21:21   #1524
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
one są pewnie kremowe,delikatne,a takie lubię,dlatego mnie ciekawią szkoda ze w Rossku ich nie ma,rozejrzę się więc po drobniejszych sklepach
One są takie jak pseudo joanna sensual o ile miałaś styczność, ale zapach mają lekki i mało wyczuwalny a joanna pachnie dość intensywnie. Dla mnie to jak zwykłe taśmowe mydło do rąk jakich wiele na rynku i raczej nie kupię żadnego...

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 21:37   #1525
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
One są takie jak pseudo joanna sensual o ile miałaś styczność, ale zapach mają lekki i mało wyczuwalny a joanna pachnie dość intensywnie. Dla mnie to jak zwykłe taśmowe mydło do rąk jakich wiele na rynku i raczej nie kupię żadnego...
Prawda, wąchałam wszystkie trzy w sklepie Ziai i naprawdę dupy nie urywają Zapachy mdłe, mało wyraziste, takie pudrowo-kwiatkowe (ewentualnie arganowy ma cieplejszy, bardziej "orientalny" powiedzmy zapach). Działanie zapewne jak i inne mydła Ziai, bo składem zbytnio się nie różnią.

Macie pozytywne doświadczenia dot. kremu pod oczy z orchideą Alterry? Kończy mi się mój i chciałabym w promocji wziąć ten akurat. Nie wymagam cudów niewidów, nawilżenie, trochę natłuszczenia (bom sucha), bez podrażniania i płaczu (bom alergik). Działania przeciwzmarszczkowego nie oczekuję, to tylko krem
Stary 2013-09-24, 22:42   #1526
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Macie pozytywne doświadczenia dot. kremu pod oczy z orchideą Alterry? Kończy mi się mój i chciałabym w promocji wziąć ten akurat. Nie wymagam cudów niewidów, nawilżenie, trochę natłuszczenia (bom sucha), bez podrażniania i płaczu (bom alergik). Działania przeciwzmarszczkowego nie oczekuję, to tylko krem
Mnie on sie baaardzo spodobał szkoda tylko, że od dawna go nigdzie nie ma

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:43   #1527
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
dzięki ogromne za radę

Nie ma za co Mam "lekkiego" hopla na punkcie włosów od 1,5 roku Chętnie służę radą.
Stary 2013-09-25, 00:37   #1528
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
mi Flos-lek w ogóle nie podszedł. NIe robił totalnie nic, nie zostawiał takiej nawilżonej skóry - a duzych wymagań nie mam, bo mam dopiero 22 lata. Na razie uzywam kremu z Alterry, ale już jest wycofany (a szkoda, jest akurat). Stwierdziłam, ze kiedy mi się skończy to kupię po prostu masło shea - tanio i mega wydajnie No i naturalnie.
mi też ich żele nie podeszły - a właśnie jak miałam młodą 20-22letnią twarz miałam pamiętam wrażenie jakby mi wysuszały okolice okołooczne tak czy siak średnio. żaden do tej pory inny nie rzucił mnie na kolana, więc nie polecę nic
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 01:07   #1529
Iskierka215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
dziewczyny jest jakis wątek supherpharmu? ewentualnie moze mi któraś powiedzieć czy jak mam te indywidualne rabaty na karcie to musze je drukować czy moge sie na nie jakos powołac?
Nie musisz drukować wystarczy powiedzieć, że masz taki kupon.

W sklepie jest maszyna możesz w niej wydrukować, ale psuje się najczęściej albo ma humory.

Nawet jeśli zapomnisz karty wystarczy, że podasz swój PESEL i punkty będą nabijane na Twoje konto.

---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:
Napisane przez niuta91 Pokaż wiadomość
-40% na wszystkie produkty do makijażu oczu Maybelline
Pewnie znów będą puste pułki po paru godzinach ;/...ostatnio nie było połowy tuszy do rzęs
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 07:20   #1530
Haggat
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
ciekawią mnie
Nie ma ich w Rosie czy SP, są za to w sklepie ziaja dla ciebie.
Miałam kilka żeli i kremów pod oczy z Flos leku i nie widać różnicy. Ciekawa jestem tego kremu z Eveline, może spróbuje.
W CND żele z ziaji szybko znikają. Widziałam też dużo kremów 50+ i dermokosmetyków do skóry atopowej - ale to w wiekszych rosach. Płyn do kąpieli czekoladowy OS. Dodatkowo masło do ciała Green Farmacy z imbirem jest za 8,89 zł ale tylko ten rodzaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości