Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku
Aldrin 7 25,93%
Kakusia 0 0%
Berenika_26 4 14,81%
agaaga89 2 7,41%
Ramona_85 0 0%
eweden 0 0%
Prowansja88 0 0%
Pradip 0 0%
Sola1 2 7,41%
pater86 6 22,22%
TroppoSensibile 0 0%
sylvuniaa84 0 0%
kamilla123 0 0%
beat@ 0 0%
NecroKitty 0 0%
Anteria 0 0%
Kucyk_Truskawkowy 1 3,70%
malin30 3 11,11%
alingles 0 0%
Monica80 0 0%
poziomkka 0 0%
Mala_Czarno_Biala 0 0%
Majkela12 1 3,70%
zaaaabcia 0 0%
Sylwia__88 1 3,70%
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 21:31   #1501
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Watek jest ale nie wiem czy ktoś jeszcze odp. napisałam chyba wczoraj bo sama wyliczyłam ale nie wiem czy dobrze ;p
Znalazłam: http://jak-zaplanowac-plec-dziecka.b...ndarz-pci.html

i jeszcze coś takiego: http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html

Co do chłopca, to mi się sprawdziło, więc... teraz...dziewczynka(?) takie nieśmiałe Jupi!

Cytat:
Ja mam dalej mdłości ale gin twierdzi, że to przez tarczyce
Ja jutro dowiem się, czy mi TSH nie spadło w ciąży...
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 22:11   #1502
poziomkka
Zadomowienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Wlasnie sobie szybko obliczylam, z bedzie chlopak eweden obliczylam tez u Ciebie i jesli to dobrze zrobilam to bedzie dziewcznka

Wysłane z mojego LG-P710
poziomkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 07:05   #1503
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Do tej pory było ok, chociaż miały być bliźniaki ale jedno od razu nie przeżyło. A teraz poszła do innej lekarki i ta jej powiedziała że coś jest nie tak z główką dziecka miała dziś wizytę umówioną ze swoją lekarką ale ta nie przyszła i w czwartek ma badania które dokładnie powiedzą co i jak. Niestety czasami niektórzy lekarze bagatelizują swoich pacjentów i tak wychodzi.

To za siostrę

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

I ja dziś odetchnęłam bo na prenatalnym wszystko wyszło dobrze Nasze szczęście ma już 7,5cm (znów o tydzień przegoniło termin z om) serducho bije 150 uderzeń na minutę, skacze po całym brzuchu i uszczęśliwia rodziców Mąż po badaniu podsumował że nie mogło być inaczej bo on fuszerki nie odwala

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość

Co do chłopca, to mi się sprawdziło, więc... teraz...dziewczynka(?) takie nieśmiałe Jupi!

Ja jutro dowiem się, czy mi TSH nie spadło w ciąży...

Mi na jednym wyszła dziewczynka a na drugim chłopiec
Stary 2013-12-04, 09:07   #1504
czarno_biala1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybka12321 Pokaż wiadomość
Ja o moją wagę zaczynam się poważnie martwić, bo od początku ciąży schudłam już 4 kilo, a niestety normalnie jestem wagi szczypiorkowej, przed ciążą ważyłam 46kg i teraz jest masakra
Nie martwiłabym się tymi straconymi 4kg (mnie ubyło dokładnie tyle samo), wszyscy mówią że na początku spadek wagi to norma. Martwiłabym się Twoją wagą wyjściową! Masz poważną niedowagę, a to niebezpieczne. Miejmy nadzieję, że jak mdłości miną, wszystko nadrobisz.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Prowansja88 Pokaż wiadomość
Ale dotarło do mnie, że chyba wolałabym dziewczynkę, tzn myślę, że dla kobietki byłabym lepszą mamą.
Starania o ciąze poszły bez problemu, w sumie na życzenie, wtedy kiedy chcieliśmy, to zaszłam, więc jeszcze wymarzona płec, to chyba zbyt wiele.
Ale jakby się (jakimś cudem) okazało, że będzie babeczka, to chyba rozniose gabinet/szpital z radości
Mam tak samo, czasami to nawet dopadają mnie wyrzuty sumienia, bo tyle par pośród naszych przyjaciół stara się od dawna, a nam udało się w pierwszym cyklu... Chyba nie umiem się oszukiwać że jest mi wszystko jedno, marzę o dziewusi, ale na myśl o chłopcu nie mam już tak kiepskiej miny jak na początku
Stary 2013-12-04, 09:18   #1505
czarno_biala1987
Raczkowanie

Ja genetyczne mam 19.12, ginka mówiła że w zasadzie nie ma u mnie wskazań, ale nie zaszkodzi bo zaleca się robić. A na tym usg bejbik wierzgał nóżkami i pomachał nam rączką Normalnie piszczałam przy lekarce! Ma 4cm od główki do pupy, z nóżkami byłoby ok 5cm. To już kawał dzieciaczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanowanie0003.jpg (37,7 KB, 21 załadowań)
Stary 2013-12-04, 09:42   #1506
Prowansja88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość

HAHAHAHA w 1. wyszła mi dziewczynka, w 2. chłopiec
Tętno na wszystkich badaniach narazie powyżej 140 nawet 150.

Mi chyba narazie dobrze z tym, że nie wiem, bo mogę mieć nadzieję. A jak już zobaczymy w styczniu na USG, to będzie jasne. Tzn wiadomoo, 100% dopiero na porodówce

Wczoraj byłam u Gin powiedziec o tych bólach brzucha, zbadał mnie, zrobił krótkie USG i na szczęscie nie dzieje się nic złego.
Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej?
Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz!
Prowansja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:44   #1507
Aldrin
Zakorzenienie

Ja tak może z innej beczki czy Wy już kupujecie, zamawiacie ubrania ciążowe? bo mam problem ze zmieszczeniem się w spodnie a nie wiem czy jak zamówię to te spodnie z pasem nie będą za duże

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-04, 10:02   #1508
zophiee
Zakorzenienie

hej hej ;-)
Dziś ma mega powera wstałam, szybki prysznic, pyszne śniadanko, ogarnęłam po części mieszkanie i wybieram się do pracy!
Super dziewczyny, że wizyty udane, róbcie genetyczne USG, to dokładne badanie i warto je zrobić!
Ja niedługo będę się wybierała na połówkowe, ale ten czas leci, już 15tc, jeszcze chwila i będzie połowa
Brzuch rośnie, choć przytyłam dopiero 1kg, już noszę spodnie ciążowe, bo miałam wrażenie, że go uciskam

U mnie tętno wyszło 162/min - więc wskazuje na dziewczynkę, hehe

Dobrego dnia!

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ja tak może z innej beczki czy Wy już kupujecie, zamawiacie ubrania ciążowe? bo mam problem ze zmieszczeniem się w spodnie a nie wiem czy jak zamówię to te spodnie z pasem nie będą za duże
Ja do pracy, gdzie ruszam się więcej, noszę właśnie ciążowe, są super wygodne i mam poczucie, że nigdzie nie cisną.. a kupiłam sobie z dopasowanymi nogawkami i w pupie- w h&m jest spory wybór i chyba w c&a
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:04   #1509
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
hej hej ;-)
Dziś ma mega powera wstałam, szybki prysznic, pyszne śniadanko, ogarnęłam po części mieszkanie i wybieram się do pracy!
Super dziewczyny, że wizyty udane, róbcie genetyczne USG, to dokładne badanie i warto je zrobić!
Ja niedługo będę się wybierała na połówkowe, ale ten czas leci, już 15tc, jeszcze chwila i będzie połowa
Brzuch rośnie, choć przytyłam dopiero 1kg, już noszę spodnie ciążowe, bo miałam wrażenie, że go uciskam

U mnie tętno wyszło 162/min - więc wskazuje na dziewczynkę, hehe

Dobrego dnia!

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Ja do pracy, gdzie ruszam się więcej, noszę właśnie ciążowe, są super wygodne i mam poczucie, że nigdzie nie cisną.. a kupiłam sobie z dopasowanymi nogawkami i w pupie- w h&m jest spory wybór i chyba w c&a

Czyli spodnie przymierzałaś, dzięki za informacje
Stary 2013-12-04, 10:05   #1510
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarno_biala1987 Pokaż wiadomość
Ja genetyczne mam 19.12, ginka mówiła że w zasadzie nie ma u mnie wskazań, ale nie zaszkodzi bo zaleca się robić. A na tym usg bejbik wierzgał nóżkami i pomachał nam rączką Normalnie piszczałam przy lekarce! Ma 4cm od główki do pupy, z nóżkami byłoby ok 5cm. To już kawał dzieciaczka
Pięknego masz dzieciaczka ))

Cytat:
Ja jeszcze nic ciaxowego nie kupiłam bo we wszystkie ciuchy sie mieszcze, ale myśle ze niedługo i to sie skończy
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:06   #1511
czarno_biala1987
Raczkowanie

Cytat:
Ja już powoli się rozglądam, a sama chodzę w legginsach, na szczęście mam ich mnóstwo, bo w spodniach pasek ciśnie mnie w brzuchola, a mam go już całkiem całkiem Ale jak to ja, kupię jedną parę używanych rurek ciążowych i będę śmigać do wiosny Nie planuję wymieniać całej garderoby, mam jedną luźną sukienkę, kilka tunik, parę szerokich koszul... brak mi tylko spodni.
A Ty już szukasz?
Zastanawia mnie czy te spodnie na szerokiej gumie nie zsuwają się :/
Stary 2013-12-04, 10:08   #1512
zophiee
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli spodnie przymierzałaś, dzięki za informacje
Spodnie mierzyłam w h&m jakiś miesiąc temu- miałam jeszcze w sumie płaski brzuch, badałam grunt i asortyment, hehe
a wczoraj zajechałam po 2 koszulki i postanowiłam je kupić, bo już brzuch robi się większy, a potem w tej gonitwie przedświątecznej stać w kolejkach nie uśmiecha mi się...
Myślę, że jak ciasno Ci w spodniach które nosisz, to koniecznie trzeba zaliczyć zakupy... malucha i brzucha nie powinno nic uciskać
Stary 2013-12-04, 10:10   #1513
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już powoli się rozglądam, a sama chodzę w legginsach, na szczęście mam ich mnóstwo, bo w spodniach pasek ciśnie mnie w brzuchola, a mam go już całkiem całkiem Ale jak to ja, kupię jedną parę używanych rurek ciążowych i będę śmigać do wiosny Nie planuję wymieniać całej garderoby, mam jedną luźną sukienkę, kilka tunik, parę szerokich koszul... brak mi tylko spodni.
A Ty już szukasz?

ja właśnie też mam kilka tunik, swetry szerokie i jakoś daje radę ale w spodnie niby się mieszczę ale mnie w brzuch cisną i nie chce tak ugniatać maluszka a że codziennie do pracy trzeba chodzić, to rozglądam się za spodniami ale raczej na allegro i też nie wiem czy mi to nie zjedzie z brzucha
Ja sobie jedne wybrałam już, ale nie wiem jak będę się w nich czuła i myślałam, że dziewczyny już mają jakieś sprawdzone
Stary 2013-12-04, 10:11   #1514
zophiee
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty już szukasz?
Ja też nie mam zamiaru wszystkiego zmieniać, co to to nie!
U mnie ten pas jest z takiej mięciutkiej bawełny troszkę grubszej i o dziwo się nie zsuwa, bo też się tym matrwiłam
Stary 2013-12-04, 10:12   #1515
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Spodnie mierzyłam w h&m jakiś miesiąc temu- miałam jeszcze w sumie płaski brzuch, badałam grunt i asortyment, hehe
a wczoraj zajechałam po 2 koszulki i postanowiłam je kupić, bo już brzuch robi się większy, a potem w tej gonitwie przedświątecznej stać w kolejkach nie uśmiecha mi się...
Myślę, że jak ciasno Ci w spodniach które nosisz, to koniecznie trzeba zaliczyć zakupy... malucha i brzucha nie powinno nic uciskać
No tak tym bardziej, że z tego co mówią mamuśki to brzuch może wyskoczyć z dnia na dzień i wtedy zostanę bez spodni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-04, 10:12   #1516
poziomkka
Zadomowienie

Aldrin póki co polecam legginsy, nie dość, że nie uciskają brzucha, że są wszędzie dostępne, niedrogie, to jeszcze można bez problemu chodzić w nich po porodzie. No i jest wielki wybór wzorów i kolorów, na zimę, na lato, także same superlatywy Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam przedwczesny zakup takich spodni i teraz leżą w szafie i czekają, aż przytyję
czarno_biała śliczności Ja się zastanawiam, czy gin mi dzisiaj zrobi usg, bo powinnam mieć niedługo genetyczne i tak się zastanawiam, czy się nie wstrzyma jeszcze ze 2 tyg. Bardzo bym chciała ujrzeć dzisiaj mojego Misiaaa

Jeśli chodzi o kalkulatory, to ten pierwszy wydaje mi się bardziej wiarygodny, może to przez tą "przedmowę"
Stary 2013-12-04, 10:15   #1517
zophiee
Zakorzenienie

http://www.hm.com/pl/product/08310?article=08310-A
ja kupiłam ten model, ale w ciemniejszym kolorze

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
No tak tym bardziej, że z tego co mówią mamuśki to brzuch może wyskoczyć z dnia na dzień i wtedy zostanę bez spodni
oj tak! u mnie do 12-13 tc było w sumie nic- płaski
a od 14 jest i nie znika, hehe
Stary 2013-12-04, 10:22   #1518
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość
Aldrin póki co polecam legginsy, nie dość, że nie uciskają brzucha, że są wszędzie dostępne, niedrogie, to jeszcze można bez problemu chodzić w nich po porodzie. No i jest wielki wybór wzorów i kolorów, na zimę, na lato, także same superlatywy Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam przedwczesny zakup takich spodni i teraz leżą w szafie i czekają, aż przytyję
czarno_biała śliczności Ja się zastanawiam, czy gin mi dzisiaj zrobi usg, bo powinnam mieć niedługo genetyczne i tak się zastanawiam, czy się nie wstrzyma jeszcze ze 2 tyg. Bardzo bym chciała ujrzeć dzisiaj mojego Misiaaa

Jeśli chodzi o kalkulatory, to ten pierwszy wydaje mi się bardziej wiarygodny, może to przez tą "przedmowę"
tak w leginsach chodzę ale już usłyszałam sugestie od szefowej, że w dzisiejszych czasach jest tyle ślicznych ubrań ciążowych, ze tylko kupować i nosić i nie trzeba ciągle w tym samym chodzić, więc czas moje leginsy zamienić na jakieś spodnie lub spódnice

Cytat:

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

oj tak! u mnie do 12-13 tc było w sumie nic- płaski
a od 14 jest i nie znika, hehe
super te spodnie

i do tego nie można go wciągnąć bo on ciągle jest
Stary 2013-12-04, 10:25   #1519
poziomkka
Zadomowienie

zophiee Ja już bym chciała, żeby brzuchol mi wyskoczył, ale póki co nic z tego...a te spodnie z h&m bardzo fajne, ale chyba nie w każdym h&m jest h&m mama... albo nigdy nie zwracałam na to uwagi, muszę się rozejrzeć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-04, 10:29   #1520
czarno_biala1987
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie takie chcę! Świetnie wyglądają. Ciekawe czy tyłek mi urośnie :/ Niektóre dziewczyny mają tylko takie słodkie piłeczki i zero tłuszczu
Stary 2013-12-04, 10:30   #1521
TroppoSensibile
Raczkowanie

Ale się u Was dzieje!
Gratuluje wszystkim kolejnych udanych wizyt, usg - niech dzieciaki dalej tak pięknie i szybko rosną! Nasze brzuszki też - a co!

Z tym tętnem to ja nie wiem od początku mam wysokie powyżej 160, a dalej czuję i nastawiam się na chłopaka Choć byłabym bardzo zadowolona gdyby dzidzia zrobiła nam psikusa i urodziła się jako Dziewczynka

Generalnie muszę Wam się wyżalić. Mam ciężkie momenty ostatnio... do nauki siły brak, a czas goni... przedwczoraj pożegnałam moją najukochańszą sunię... odeszła nagle i jeszcze to do mnie nie dociera, że jej nie ma i nie będzie przy dzidziusiu... Cały czas wszystko idzie nie po mojej myśli i jakiś kiepski humor się mnie trzyma. Mam nadzieję, że to szybko minie.

Ale są też u nas dobre momenty po ponad 6 letnim związku z moim TŻ planujemy w końcu cichy ślub cywilny jeszcze przed rozwiązaniem - chyba te hormony tak na mnie działają

Brzuch mi jeszcze nie rośnie, ale mieszczę się już tylko w dwie pary spodni. Będę musiała coś zakupić, ale czekam na brzuchol żeby kupić już coś na dłużej Przytyłam niby 1 kg, ale czuć po spodniach, że to konkretny kilogram
TroppoSensibile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:34   #1522
Aldrin
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam, że tak mało tyjecie

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez TroppoSensibile Pokaż wiadomość
Ale się u Was dzieje!
Gratuluje wszystkim kolejnych udanych wizyt, usg - niech dzieciaki dalej tak pięknie i szybko rosną! Nasze brzuszki też - a co!

Z tym tętnem to ja nie wiem od początku mam wysokie powyżej 160, a dalej czuję i nastawiam się na chłopaka Choć byłabym bardzo zadowolona gdyby dzidzia zrobiła nam psikusa i urodziła się jako Dziewczynka

Generalnie muszę Wam się wyżalić. Mam ciężkie momenty ostatnio... do nauki siły brak, a czas goni... przedwczoraj pożegnałam moją najukochańszą sunię... odeszła nagle i jeszcze to do mnie nie dociera, że jej nie ma i nie będzie przy dzidziusiu... Cały czas wszystko idzie nie po mojej myśli i jakiś kiepski humor się mnie trzyma. Mam nadzieję, że to szybko minie.

Ale są też u nas dobre momenty po ponad 6 letnim związku z moim TŻ planujemy w końcu cichy ślub cywilny jeszcze przed rozwiązaniem - chyba te hormony tak na mnie działają

Brzuch mi jeszcze nie rośnie, ale mieszczę się już tylko w dwie pary spodni. Będę musiała coś zakupić, ale czekam na brzuchol żeby kupić już coś na dłużej Przytyłam niby 1 kg, ale czuć po spodniach, że to konkretny kilogram

hormony nam buzują, wiele rzeczy nas denerwuje nie możemy się skupić ale to minie spokojnie

Przykro mi z powodu suni
Stary 2013-12-04, 10:39   #1523
poziomkka
Zadomowienie

Aldrin ja nawet nie będąc w ciąży uwielbiałam chodzić w legginsach i tregginsach, w f&f była taka fajna elegancka kolekcja tych legginsów i zakupiłam sobie 2 pary, na święta będą w sam raz. W spódnicach chodze tylko latem i ew. na uroczystości, także na pewno bliżej maja będę miała problem z kieckami, wtedy zakupię sobie coś fajnego ciążowego a zimę jakoś przechodzę...mam nadzieję, że moja kurtka mnie nie zawiedzie, bo nie chciałabym kupować kolejnej, tą mam z zeszlego sezonu..
czarno_biała też się zastanawiam co się stanie z moim ciałem w zaawansowanej ciąży. Moja mama w każdej z 3 ciąż bardzo dużo tyła i wyglądała jak foka, mam nadzieję, że ja nie będę miała takiego problemu
Troppo współczuję odejścia suni, na pewno byłaś bardzo przywiązana do niej... za to cieszę się, że postanowiliście wziąć ślub cywilny, na kiedy planujecie termin?
Stary 2013-12-04, 10:40   #1524
czarno_biala1987
Raczkowanie

Ja też bardzo współczuję Nie wyobrażam sobie jak moja kicia kiedyś odejdzie, chyba serce mi pęknie..
Stary 2013-12-04, 10:42   #1525
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin ja nawet nie będąc w ciąży uwielbiałam chodzić w legginsach i tregginsach, w f&f była taka fajna elegancka kolekcja tych legginsów i zakupiłam sobie 2 pary, na święta będą w sam raz. W spódnicach chodze tylko latem i ew. na uroczystości, także na pewno bliżej maja będę miała problem z kieckami, wtedy zakupię sobie coś fajnego ciążowego a zimę jakoś przechodzę...mam nadzieję, że moja kurtka mnie nie zawiedzie, bo nie chciałabym kupować kolejnej, tą mam z zeszlego sezonu..
czarno_biała też się zastanawiam co się stanie z moim ciałem w zaawansowanej ciąży. Moja mama w każdej z 3 ciąż bardzo dużo tyła i wyglądała jak foka, mam nadzieję, że ja nie będę miała takiego problemu
Troppo współczuję odejścia suni, na pewno byłaś bardzo przywiązana do niej... za to cieszę się, że postanowiliście wziąć ślub cywilny, na kiedy planujecie termin?

O kurtce nawet nie pomyślałam, mam nadzieje, że zima będzie krótka i brzuszki nam nie wyrosną za duże abyśmy się nie zmieściły w kurtki
Stary 2013-12-04, 10:44   #1526
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cześć dziewczynki

Ja już od dłuższego czasu chce kupić sobie ciążowe spodnie ale jakoś zabrać się nie mogę, ciągle jestem zmęczona i jakoś nie mam motywacji do niczego

TroppoSensibile Przykro mi z powodu suni. Ale gratuluje też decyzji o ślubie i witam w klubie My też planujemy cichy cywilny ślub w styczniu. A co do humorów nie przejmuj się, chyba wszystkie tak mamy. Ja też, ostatnio dowiedziałam się o pewnej przykrej sytuacji ale nie było to aż takie złe a ja prze-ryczałam cały wieczór i nie mogłam się uspokoić normalnie aż się zachodziłam od płaczu. Na następny dzień miałam wręcz odwrotnie jest to męczące ale co poradzimy ciąże rządzą się swoimi prawami
Stary 2013-12-04, 10:45   #1527
poziomkka
Zadomowienie

Aha, tak z innej beczki, to chciałam zauważyć, że nasze mamuśki jakoś mało szaleją na forum jak patrzyłam, to dziewczyny z lipca mają już więcej postów od nas nie wspomnę o mamach majowo-czerwcowych, tak jest w ogóle szał. Za to u nas jest czasami zdecydowanie za cicho Czasem wchodzę wieczorem z ciekawości, co ktoś naskrobał, a tu nic
Stary 2013-12-04, 10:49   #1528
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczności uwielbiam oglądać nasze zdjęcia z usg

Cytat:
Ja mam tylko spodnie bo na wakacjach się przytyło od paź zaczęły się robić ciasne a już o ciąży wiedziałam więc od razu kupiłam już typowo ciążowe mają regulowaną gumkę więc spokojnie mogę już w nich chodzić

Cytat:

To tak jak mi w pierwszym dziewczynka w drugim chłopiec ale temu drugiemu nie wierzę.

Ciekawa jestem czy to z tętnem dziecka nam się będzie zgadzać bo widzę, że każda ma powyżej 140

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:50   #1529
poziomkka
Zadomowienie

Monica80 a z Tobą co się dzieje?? Już dawno nic nie pisałaś

Ma ktoś jeszcze dzisiaj wizyty oprócz mnie??
Stary 2013-12-04, 10:50   #1530
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, tak z innej beczki, to chciałam zauważyć, że nasze mamuśki jakoś mało szaleją na forum jak patrzyłam, to dziewczyny z lipca mają już więcej postów od nas nie wspomnę o mamach majowo-czerwcowych, tak jest w ogóle szał. Za to u nas jest czasami zdecydowanie za cicho Czasem wchodzę wieczorem z ciekawości, co ktoś naskrobał, a tu nic

na lipcowe mamuśki nie patrzyłam ale fakt maj- czerwiec strasznie szaleje

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości