Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-07, 12:41   #1501
karoleena
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

hmmm kolorek YOUREBEL: jasniutki brazik , moze z lekka nutka marchewki..nalozony oszczednie wyglada bardzo naturalnie, absolutnie nie marchewkowo. Po prostu nie jestem przezroczysta jak normalnie, tylko mam brzoskwiniowa zdrowo wygladajaca cere
nie jest tlusty, mysle ze dla bladziocha nada sie jak najbardziej, bo sama jestem biala ostatnio(brak witamin?)
najlepiej popros o probke, tak samo jak ja
karoleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 13:38   #1502
AniaWila
BAN stały

karoleena Ty szczesciaro

Aaliyah opowiadaj co to za cud blyszczyki masz!!!!!!! jutro bede na bezclowym bo lece na weekend do PL wiec moze cos upoluje ciesze sie z tego okrutnie

slyszalam, ze edukujesz mi meza na skypie w kwestiach kosmetycznych???? prosze Cie zaprzestan , bo narazie jest niebiansko nieswiadomy i zyje w blogiej niewiedzy co, jak i za ile

Co do idealista....hmmm jakby to powiedziec moj sceptycyzm co do jego dzialania moze byl spowodowany tym, ze jego premiera zbiegla sie wraz z moimi ''trudnymi dniami'' ale jak juz burza hormonalna mnie opuscila to jakby jestem z niego bardziej zadowolona Ale werdykt wydam oczywiscie jak skoncze buteleczke
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 14:52   #1503
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoleena Pokaż wiadomość
hmmm kolorek YOUREBEL: jasniutki brazik , moze z lekka nutka marchewki..nalozony oszczednie wyglada bardzo naturalnie, absolutnie nie marchewkowo. Po prostu nie jestem przezroczysta jak normalnie, tylko mam brzoskwiniowa zdrowo wygladajaca cere
nie jest tlusty, mysle ze dla bladziocha nada sie jak najbardziej, bo sama jestem biala ostatnio(brak witamin?)
najlepiej popros o probke, tak samo jak ja
Dziekuje slicznie za odpowiedz Karoleena Nie omieszkam poprosic o ta probke

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
karoleena Ty szczesciaro

Aaliyah opowiadaj co to za cud blyszczyki masz!!!!!!! jutro bede na bezclowym bo lece na weekend do PL wiec moze cos upoluje ciesze sie z tego okrutnie
Her Glossiness, szesciopak w pudeleczku z korona. http://www.benefitcosmetics.co.uk/gp...1&bcBrand=core
Limitowanka! Slicznie pachnie brzoskwinkami, jesli chodzi o kolorki to sa transparentne, ale ladne i dlugo sie trzymaja na ustach.

A pojawilo sie cos nowego dzis: http://www.benefitcosmetics.co.uk/gp...e&bcBrand=core

Cytat:
slyszalam, ze edukujesz mi meza na skypie w kwestiach kosmetycznych???? prosze Cie zaprzestan , bo narazie jest niebiansko nieswiadomy i zyje w blogiej niewiedzy co, jak i za ile
Ta edukacja byla zupelnie przypadkowa. Bylam przekonana, ze to Ty, a przeciez kazdy wie, ze ciebie w kosmetykach edukowac nie trzeba ...ba - nie wypada Ty jestes moj Expert!

Cytat:
Co do idealista....hmmm jakby to powiedziec moj sceptycyzm co do jego dzialania moze byl spowodowany tym, ze jego premiera zbiegla sie wraz z moimi ''trudnymi dniami'' ale jak juz burza hormonalna mnie opuscila to jakby jestem z niego bardziej zadowolona Ale werdykt wydam oczywiscie jak skoncze buteleczke
W takim razie cierpliwie czekam na werdykt Aniu
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-07, 15:32   #1504
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość

Ta edukacja byla zupelnie przypadkowa. Bylam przekonana, ze to Ty, a przeciez kazdy wie, ze ciebie w kosmetykach edukowac nie trzeba ...ba - nie wypada Ty jestes moj Expert!

no prosze Cie!!!!!!!! kto expert to expert juz kiedys obiecalam sobie, ze jak cos polecisz to musze to kupic. Ale jak widzisz z dr.feelgood sie ociagalam i w ogole z BeneFitem. I kolejna nauczka - trzeba bylo posluchac odrazu. <ale to tak samo jak Ty z repairwearem >

Bo serio dr.f jest super. Zuzywam teraz o polowe mniej bibulek matujacych! buzia sie jakby wyrownuje i nie widac az tak moich wielkich porow klade go na Idealista, nic mnie nie zapycha - super !!!!!!

Co do tej nowosci z Benefita to widzialam, widzialam - wzielam sobie z Bootsa katalog i mam wszystko jak na dloni ale z drugiej strony to chyba nie jest taka super nowosc, skoro byla w katalogu holiday 2007 ?

szkoda,ze Benefit nie robi czegos na ksztalt podkladu mineralnego...a moze o czyms nie wiem ?

a blyszczyki fajne...chyba czytalam Twoja opinie na KWC i brzmi kuszaco
Stary 2007-11-07, 20:04   #1505
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
no prosze Cie!!!!!!!! kto expert to expert juz kiedys obiecalam sobie, ze jak cos polecisz to musze to kupic. Ale jak widzisz z dr.feelgood sie ociagalam i w ogole z BeneFitem. I kolejna nauczka - trzeba bylo posluchac odrazu. <ale to tak samo jak Ty z repairwearem >

Bo serio dr.f jest super. Zuzywam teraz o polowe mniej bibulek matujacych! buzia sie jakby wyrownuje i nie widac az tak moich wielkich porow klade go na Idealista, nic mnie nie zapycha - super !!!!!!

Co do tej nowosci z Benefita to widzialam, widzialam - wzielam sobie z Bootsa katalog i mam wszystko jak na dloni ale z drugiej strony to chyba nie jest taka super nowosc, skoro byla w katalogu holiday 2007 ?

szkoda,ze Benefit nie robi czegos na ksztalt podkladu mineralnego...a moze o czyms nie wiem ?

a blyszczyki fajne...chyba czytalam Twoja opinie na KWC i brzmi kuszaco

Aniu tak sie ciesze, ze Dr Feelgoogd Ci sie spodobal. Ten kremik pojawil sie na ich stronce dopiero dzis

Z tego co wiem to podkladu mineranego nie maja jeszcze w ofercie, ale polecam LilyLolo

Blyszczyki fajne i oplacaja sie - normalnie jeden kosztuje 13 funtow, a zestaw 6 - 19.50. Czysty interes!

No, jako nominowany oficjalnie expert kosmetyczny to poczuwam sie w obowiazku do dalszego testowania i rujnowania karty kredytowej
Stary 2007-11-08, 02:38   #1506
karoleena
Rozeznanie

w jakich sieciach mozna upolowac LilyLolo;>???
karoleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 05:56   #1507
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Ania,Aalijah przyznam Wam,ze dzieki Waszym recenzjom zaopatrzylam sie w pielegnacje ktora dotychczas omijalam wielkim lukiem (stosowalam glownie kosmetyki naturalne) i musze przyznac uczciwie,ze wszystkie sprawdzily sie na 5 z plusem
Przyszla pora na mineral foundation.Na makeuptalk i specktra natknelam sie na LilyLolo,ale z racji ze jest to produkt z GB nie moge przetestowac.Aalijah mozesz napisac cos wiecej o ich podkladzie?? A moze testowalyscie dziewczyny Laure Mercier??? U mnie w Sephorze niestety jej nie ma i jestem skazana na zakup w ciemno,ale moze macie jakies opinie na temat jej podkladu mineralnego????
Stary 2007-11-08, 09:01   #1508
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoleena Pokaż wiadomość
w jakich sieciach mozna upolowac LilyLolo;>???
Karoleena przyznam sie szczerze, ze kupilam przez ich strone internetowa. www.lilylolo.co.uk
Nie wiem czy/ gdzie mozna kupic ich kosmetyki w centrach handlowych. Ale poniewaz oferuja probki po przystepnych cenach to mozna najpierw przeprowadzic testy odnosnie koloru i w ogole czy sie sprawdzaja i dopiero potem kupic pelnowymiarowe opakowanie.

Cytat:
Napisane przez sunapee Pokaż wiadomość
Ania,Aalijah przyznam Wam,ze dzieki Waszym recenzjom zaopatrzylam sie w pielegnacje ktora dotychczas omijalam wielkim lukiem (stosowalam glownie kosmetyki naturalne) i musze przyznac uczciwie,ze wszystkie sprawdzily sie na 5 z plusem
Przyszla pora na mineral foundation.Na makeuptalk i specktra natknelam sie na LilyLolo,ale z racji ze jest to produkt z GB nie moge przetestowac.Aalijah mozesz napisac cos wiecej o ich podkladzie?? A moze testowalyscie dziewczyny Laure Mercier??? U mnie w Sephorze niestety jej nie ma i jestem skazana na zakup w ciemno,ale moze macie jakies opinie na temat jej podkladu mineralnego????
Sunapee bardzo mnie cieszy, ze przyczynilam sie do udanych nabytkow kosmetycznych My sie z Ania nawzajem nakrecamy na coraz to nowe zakupy i arsenal kosmetyczny nieublaganie sie zwieksza. Widze, ze ta "zaraza" sie rozprzestrzenia

Na pocztek przyznaje, ze to moj drugi dopiero podklad mineralny (po L'Orealu, ktory mnie nie zachwycil ). Podoba mi sie bardzo naturalny efekt jaki daje LilyLolo. W moich odczuciach jest sredniokryjacy, ale jesli ktos nie ma specjalnych problemow z cera to swietnie sobie poradzi. Na dosc dlugo matuje, ale ja i tak ostatnio uzywam go na Dr Feelgooda Nie zmienia koloru na twarzy. Nie zawiera zadnej chemii, ma naturalne filtry. Do tego zawiera tlenek cynku, ktory dodatkowo leczy cere i zapobiega niespodziankom. Ja jestem z niego bardzo zadowolona. A, zapomnialabym, na biochemii kosmetycznej prosilam o opinie o nim i podobno sklad jest bez zarzutu
Stary 2007-11-08, 09:15   #1509
AniaWila
BAN stały

Sunapee milo sie czyta, ze jestes zadowolona z ''naszych'' hitow Przyznam, ze ja i Aaliyah ''zawdzieczamy'' sobie odkrycie kilku KWC bez ktorych srednio moglybysmy sie teraz obyc Ja odkrylam przed nia meandry Clinique < o jej, ale zabrzmialo> , za to z kolei ja, nie wyobrazam sobie funkcjonowania bez naprawde duzej ilosci poleconych przez Magde kosmetykow. No i do listy dorzucam perfumy...przebranzowila moj nos o 180stopni

Laury Mercier niestety w swoich lapkach jeszcze nie mialam

a ja mam z kolei inne pytanie : mialyscie moze krem beneFitu dear John??? ciekawia mnie kosmetyki pielegnacyjne tej firmy...Aaliyah mialas cos oprocz pilingu?

edit: dzisiaj lece do PL, bede na bezclowym zyczcie mi powodzenia

Edytowane przez AniaWila
Czas edycji: 2007-11-08 o 09:23 Powód: wazny dopisek :D
Stary 2007-11-08, 10:44   #1510
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Sunapee milo sie czyta, ze jestes zadowolona z ''naszych'' hitow Przyznam, ze ja i Aaliyah ''zawdzieczamy'' sobie odkrycie kilku KWC bez ktorych srednio moglybysmy sie teraz obyc Ja odkrylam przed nia meandry Clinique < o jej, ale zabrzmialo> , za to z kolei ja, nie wyobrazam sobie funkcjonowania bez naprawde duzej ilosci poleconych przez Magde kosmetykow. No i do listy dorzucam perfumy...przebranzowila moj nos o 180stopni
Bez Clinique nie moglabym sie juz obyc, to na pewno A co ja Ci takiego polecilam? Pochwal sie, moze inne Wizazanki skorzystaja

Cytat:
Laury Mercier niestety w swoich lapkach jeszcze nie mialam

a ja mam z kolei inne pytanie : mialyscie moze krem beneFitu dear John??? ciekawia mnie kosmetyki pielegnacyjne tej firmy...Aaliyah mialas cos oprocz pilingu?

edit: dzisiaj lece do PL, bede na bezclowym zyczcie mi powodzenia
Procz pilingow (chyba wszystkich ) i balsamu oraz pilingu do ust to nie mam nic z pielegnacji BeneFitu. Jeszcze...

Powodzenia na bezclowce, niech twoja kredytowka to wytrzyma
Stary 2007-11-08, 12:12   #1511
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Bez Clinique nie moglabym sie juz obyc, to na pewno A co ja Ci takiego polecilam? Pochwal sie, moze inne Wizazanki skorzystaja

Procz pilingow (chyba wszystkich ) i balsamu oraz pilingu do ust to nie mam nic z pielegnacji BeneFitu. Jeszcze...

Powodzenia na bezclowce, niech twoja kredytowka to wytrzyma
co takiego? wszystkiego to sobie tak teraz nie przypomne, ale duzo tego...Tea Tree BS<tonik, pianka, maseczka na syfy> , Sanctuary<piling>, J.Malki<olejek do mycia buzi, piling>, sol do kapieli McPherson, tn ostatni piling kawowy - REWELACJA!, no i teraz dr.feelgood za ktorego jestem najbardziej wdzieczna zreszta duzo tego ale nie pamietam

no i moja Droga o pachnidlach nie wspomne Angela uwielbiam i to bardziej niz Innocenta. Przy Angelu wydaje mi sie taki mdly i nijaki. Taki troche popluczynowaty

co do kart kredytowych to spoko, spoko az takich zakupow nie planuje, bo chyba wszystko mam co musze miec. Licze tylko na jakies male spontany A jakby co to mam jeszcze karty Cezara

btw: od wczoraj sie zastanawiam cyz czasem nie zaserwowac sobie Idealista 50ml zawsze to okazja a jak skoncze 30ml, spodoba mi sie to co?
ale podobno pory zmiejszaja sie do 80% juz po czterech tygodniach stosowania HAHAHAHAHAHA
Stary 2007-11-08, 12:50   #1512
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
co takiego? wszystkiego to sobie tak teraz nie przypomne, ale duzo tego...Tea Tree BS<tonik, pianka, maseczka na syfy> , Sanctuary<piling>, J.Malki<olejek do mycia buzi, piling>, sol do kapieli McPherson, tn ostatni piling kawowy - REWELACJA!, no i teraz dr.feelgood za ktorego jestem najbardziej wdzieczna zreszta duzo tego ale nie pamietam
Wow! No duzo tego

Cytat:
no i moja Droga o pachnidlach nie wspomne Angela uwielbiam i to bardziej niz Innocenta. Przy Angelu wydaje mi sie taki mdly i nijaki. Taki troche popluczynowaty
Czulam, ze Ci sie spodoba!

Cytat:
co do kart kredytowych to spoko, spoko az takich zakupow nie planuje, bo chyba wszystko mam co musze miec. Licze tylko na jakies male spontany A jakby co to mam jeszcze karty Cezara

btw: od wczoraj sie zastanawiam cyz czasem nie zaserwowac sobie Idealista 50ml zawsze to okazja a jak skoncze 30ml, spodoba mi sie to co?
ale podobno pory zmiejszaja sie do 80% juz po czterech tygodniach stosowania HAHAHAHAHAHA
Zazdroszcze tej bezclowki! Mnie dopiero czeka w grudniu. Jest na co czekac Zawsze to pretekst na spontaniczna rozpuste
Czyli jest iskierka nadziei dla Idealista Zaintrygowalas mnie Aniu A mnie kusi zeby wrocic do Repairweara Moze w podwojnej dawce - na dzien i na noc...?
Stary 2007-11-08, 13:15   #1513
AniaWila
BAN stały

hmm Repairwear w podwojnej dawce to tez niezly pomysl.... ale szczerze mowiac ja tez myslalam o jakiejs bombie dla siebie. I przyszlo mi na mysl zestawienie Idealista i to serum tez z EL co kiedys mialam....
a idealist idzie chyba w coraz lepszym kierunku.....zreszta obiektywnie narazie ocenic nie moge, bo dopiero tydzien z kawalkiem jak go uzywam.

ahh i kusi mnie touch eclat YSL jezeli chodzi o bezclowke....
Stary 2007-11-08, 16:56   #1514
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
My sie z Ania nawzajem nakrecamy na coraz to nowe zakupy i arsenal kosmetyczny nieublaganie sie zwieksza. Widze, ze ta "zaraza" sie rozprzestrzenia
Ano rozprzestrzenia sie w tempie blyskawicznym.A takie nakrecanie nie jest zle,pod warunkiem ze wszystkim sluzy

Cytat:
dzisiaj lece do PL, bede na bezclowym zyczcie mi powodzenia
bezclowka

Cytat:
I przyszlo mi na mysl zestawienie Idealista i to serum tez z EL co kiedys mialam....
Na ktoryms z tutejszych for czytalam,ze taka wlasnie dziewczyny kuracje stosuja.Na noc serum,na dzien Idealist.Ja kilka dni temu dostalam jego probke,zobacyzmy jak sie sprawdzi,bo stara wersja byla rewelacyjna.

Dziewczyny a jeszcze tak szybko o Dr FeelgoodzieJaka toto ma konsystencje? Kremowa czy bardziej woskowa?? I jak na tym rozprowadza sie podklad mineralny??? Nie robia sie placki???

No to koniec,wciagnelyscie mnie na dobre
Stary 2007-11-08, 18:32   #1515
Nastusia85
Raczkowanie

hej dziewczynki
czytalam ten caly temat przez prawie tydzien.. i przyznam się, ze niezły mam teraz metlik w główce
szczerze mówiąc, to aktualnie nie jestem w UK ale siedzialam tam przez 3 miechy w te wakacje i dlatego postanowiłam pobuszować w tym wątku gdybym miala wtedy internet na bieżąco to pewnie juz dawno bym sie tu aktywnie udzielała, jednak nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem.. szkoda, ze tak nie było bo wtedy na bieżąco eksperymentowałabym z tamtejszymi kosmetykami.. co prawda używam teraz szamponu i odżywki w spray'u Tresemme do włosów farbowanych i musze powiedzieć, ze nie jestem zawiedziona.. ale kusi mnie, zeby wypróbowac kilkukrotnie tu wymieniane kosmetyki do włosów firmy Kerastase.. można je nabyc w Polsce, więc z tym nie będzie problemu.. dziękuje za inspiracje
oprócz tego jakos zdarzyło mi sie kupić olejek do kąpieli Botanics Luxurious Elixir (a ze tam mialam tylko prych to przetestowalam go dopiero w PL) i zapach mnie dalej zniewala a poza tym uważam, ze produkt ogolnie jest przyjemny
niestety, w najbliższym czasie nie wybieram sie do anglii (studia) ale mój kochany braciszek tam pomieszkuje, wiec postanowiłam go wykorzystac przyjeżdża teraz na swięta do PL na kilka dni, więc musze juz zacząć preparowac liste kosmetyków, które ma mi przywieźć
i w związku z tym mam do Was pytanko: jakie kosmetyki byscie mi poleciły.. wiem, ze bardzo zachwalacie sobie kosmetyki z The Body Shop, ale juz niedługo otwierają TBS w Łodzi, więc mysle, ze te mogłabym tez nabyć w PL (ciekawe czy ceny będa takie jak w UK i czy tez będą dawali jakies dodatkowe próbki i inne bajery przy wiekszych zakupkach.. w sumie w PL takie zabiegi sa jeszcze rzadkością.. albo ja tak trafiam)...
ogólnie interesuja mnie najbardziej kosmetyki pielęgnacyjne, gdyz kolorowych nie używam (zbawienie dla moich funduszy)
zaintrygował mnie balsam firmy Palmer's (same pozytywne opinie) i w związku z tym czy mogłybyscie mi napisac w jakich sklepach można je dostać? czy sa może w Boots albo Superdrug?
chciałabym również nabyc jakąś wspaniałą maseczke do twarzy.. mam cere mieszaną i czasem pojawiaja sie na niej jakies niespodzianki, więc pewnie wskazana byłaby jakas maseczka oczyszczająca.. ale i jakas super odżywcza by mi nie zaszkodziła.. a w tym temacie jestem zielona
poza tym moze jeszcze doradzicie mi cos, co opłacało by sie nabyc własnie w UK a nie tracic na to kase w PL..
z góry serdecznie dziękuje za pomoc!
nastepnym razem jak uda mi sie wybrac do England (mam nadzieje, ze juz w ferie.. jak zalicze sesje bez problemowo) to obiecuje ze bede śmigac po wszystkich drogeriach i badac co tylko wpadnie mi w łapki
Nastusia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-08, 19:20   #1516
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
hmm Repairwear w podwojnej dawce to tez niezly pomysl.... ale szczerze mowiac ja tez myslalam o jakiejs bombie dla siebie. I przyszlo mi na mysl zestawienie Idealista i to serum tez z EL co kiedys mialam....
a idealist idzie chyba w coraz lepszym kierunku.....zreszta obiektywnie narazie ocenic nie moge, bo dopiero tydzien z kawalkiem jak go uzywam.

ahh i kusi mnie touch eclat YSL jezeli chodzi o bezclowke....
No i chyba ten pomysl zrealizuje niedlugo Jak wykoncze co tam mam.

Jak napisalas o zestawieniu to nie wiem dlaczego od razu pomyslalam, ze jednoczesnie chcesz oba nalozyc na twarz

Touche Eclat, he?

Cytat:
Napisane przez sunapee Pokaż wiadomość
Ano rozprzestrzenia sie w tempie blyskawicznym.A takie nakrecanie nie jest zle,pod warunkiem ze wszystkim sluzy

Na ktoryms z tutejszych for czytalam,ze taka wlasnie dziewczyny kuracje stosuja.Na noc serum,na dzien Idealist.Ja kilka dni temu dostalam jego probke,zobacyzmy jak sie sprawdzi,bo stara wersja byla rewelacyjna.

Dziewczyny a jeszcze tak szybko o Dr FeelgoodzieJaka toto ma konsystencje? Kremowa czy bardziej woskowa?? I jak na tym rozprowadza sie podklad mineralny??? Nie robia sie placki???

No to koniec,wciagnelyscie mnie na dobre
Tak, to dla naszego dobra Rzecz jasna

Jesli chodzi o Dr Feelgooda to jest w konsystencji bardziej jak suchy wosk. Daje ladne matowe wykonczenie. Mi sie nie robia placki

Heh, Sunapee, wpadlas po uszy

Edit: Nastusiu, w temacie Palmersa - jest i w Bootsie i w Super Drugu. Maseczke polecam glinkowa Botanics do dostania w Bootsie jedynie - swietnie oczyszcza. Byla juz o niej mowa w tym watku.
Stary 2007-11-08, 21:36   #1517
Nastusia85
Raczkowanie

dziękuje bardzo za odpowiedź
przewertowanie całego tego tematu to było dla mnie nie lada wyzwanie! chciałam sie troche wyedukować, żeby jako prawie totalny "świeżak" nie wywołać efektu irytacji wśród Was
teraz bezwzględnie musze zaopatrzyć sie w jakis balsamik Palmer'sa bo moja skóra tutaj w PL (nie wiedziec czemu.. moze to za sprawą niższej wilgotności niż w UK) jest wiecznie przesuszona.. a wole działać czyms dobrym a nie jakims bedziewnym mazidłem do tej pory używałam emulsji Neutrogeny i w sumie jestem zadowolona, ale jak Palmer's ma okazac sie o niebo lepszy to nie ma sie co zastanawiac
a o tej glince tez myslałam bardzo intensywnie.. no to jak na razie mam 2 produkty must have..

a może któraś z Was używała kosmetyków Kerastase tzn. Kąpieli wzmacniajacej Bain de force oraz Cementu odbuwowującego w duecie? właśnie czaje sie na ta parke a ze próbek nie moge zdobyc, chciałabym zasięgnąć rady.. jesli to mozliwe..
Stary 2007-11-08, 21:39   #1518
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nastusia85 Pokaż wiadomość
a może któraś z Was używała kosmetyków Kerastase tzn. Kąpieli wzmacniajacej Bain de force oraz Cementu odbuwowującego w duecie? właśnie czaje sie na ta parke a ze próbek nie moge zdobyc, chciałabym zasięgnąć rady.. jesli to mozliwe..
AniaWila uzywala
Stary 2007-11-08, 21:52   #1519
Nastusia85
Raczkowanie

ooo... to bardzo obrze.. wobec tego Aniu.. prosze powiedz mi w jakiej kondycji były Twoje włoski przed stosowaniem tych "cudów"? farbujesz je? rozjasniasz czy przyciemniasz? bo ja mam farbowane na ciemny brąz i choc nie sa aż tak przesadnie zniszczone (rozjaśnianie chyba jest dużo bardziej dotkliwe dla włosów niż przyciemnianie) to jednak chciałabym zeby w końcu zaczęły wyglądac gorgeous a może to nie tędy droga..

kurcze.. zainteresowałyście mnie tez kosmetykami Lush.. same pozytywne oceny.. jednak w tym miasteczku, gdzie mój braciszek pomieszkuje (Burnley) nie maja sklepu.. sprawdzałam na ich stronie i najblizszy jest w Manchester albo Pendle.. moze jednak namówie brata.. skoro tak warto.. a że sa naturalne to juz w ogóle mruu.. (kocham wszystko co narturalne i mało przetworzone)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 18:01   #1520
agi143
Przyczajenie

hej
A powiedzcie mi dziewczyny jakie perfumy sa w Anglii tańsze niż w Polsce??te z tych trwalszych i lepszych... dziekuje
agi143 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 18:34   #1521
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agi143 Pokaż wiadomość
hej
A powiedzcie mi dziewczyny jakie perfumy sa w Anglii tańsze niż w Polsce??te z tych trwalszych i lepszych... dziekuje
Hmmm , wszystkie
Stary 2007-11-09, 19:38   #1522
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dziewczyny czy ktoras z Was uzywala Henny do malowania wlosow firmy LUSH?

Pytam sie bo moze bede miala okazje byc w sklepie lush( wybieram sie do miasta gdzie na lotnisku ma byc ten sklep-jak starczy czasu to napewno tam wejde)
Chce zaczac farbowac wlosy henna-ta z lusha czytalam ze jest b dobra jakosciowo-mozna ja mieszac z kawa np i uzyskac zimne brazy np.
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-09, 21:14   #1523
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

Natusia85 ja mam w domu zestawik Kerastase Aqua-Oleum (kąpiel, maseczkę i kapsułki). I efekty są-to prawda.Może nie jakieś spektakularne, ale są . Z tym, że teraz się męczę z łupieżem i strasznie mnie swędzi skóra głowy-dokładnie jak po Loreal Elseve wygladzajacym. Coz-produkt jednej firmy, pewnie uzywaja tego samego skladnika, ktory mnie podraznia
kuseczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 21:24   #1524
Nastusia85
Raczkowanie

ohh.. dziękuje za opinie kuseczko
prawdopodobnie i tak sie skusze na te kosmetyki musze sama sie przekonać na własnych włoskach
Stary 2007-11-09, 22:29   #1525
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Aaliyah, kupilam dzis HollywoodGlo Benefitu
Stary 2007-11-10, 10:38   #1526
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Aaliyah, kupilam dzis HollywoodGlo Benefitu

Nie zawiedziesz sie Bee A ja kupilam Firmology BeneFitu za punkty w Bootsie
Stary 2007-11-10, 13:17   #1527
Maria221
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Dziewczyny mam pytanie. Czy jak będziecie na zakupach, tj przy okazji mogłybyście zerknąć czy w UK jest rozświetlacz Bourjois, o ten

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13533

bo w Polsce tego nie ma, podobno kiedyś było, ale ja tego nigdy nie widziałam. Przy okazji mogłybyście sprawdzić też cenę i kolorek, jeśli to nie sprawi problemu. Z góry dzięki
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-11, 00:37   #1528
Nastusia85
Raczkowanie

a czy może któras z Was używa/ła produktów do pielęgnacji twarzy Neutrogeny..? ja aktualnie używam i jestem zadowolona.. ale w PL jeszcze ich nie widziałam.. co za zacofany kraj
Stary 2007-11-11, 04:47   #1529
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez Nastusia85 Pokaż wiadomość
a czy może któras z Was używa/ła produktów do pielęgnacji twarzy Neutrogeny..? ja aktualnie używam i jestem zadowolona.. ale w PL jeszcze ich nie widziałam.. co za zacofany kraj
Nie jestem fanka Neutrogeny,ale jeden ich produkt baaardzo mi sie spodobal.Pore Refining Toner z kwasami....rewelacja!!
Stary 2007-11-11, 06:29   #1530
sissy29
BAN stały

up
sissy29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości