![]() |
#1501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
hmmm kolorek YOUREBEL: jasniutki brazik , moze z lekka nutka marchewki
![]() nie jest tlusty, mysle ze dla bladziocha nada sie jak najbardziej, bo sama jestem biala ostatnio(brak witamin? ![]() najlepiej popros o probke, tak samo jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
BAN stały
|
karoleena Ty szczesciaro
![]() Aaliyah opowiadaj co to za cud blyszczyki masz!!!!!!! jutro bede na bezclowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slyszalam, ze edukujesz mi meza na skypie w kwestiach kosmetycznych???? ![]() ![]() ![]() Co do idealista....hmmm jakby to powiedziec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Limitowanka! Slicznie pachnie brzoskwinkami, jesli chodzi o kolorki to sa transparentne, ale ladne i dlugo sie trzymaja na ustach. A pojawilo sie cos nowego dzis: http://www.benefitcosmetics.co.uk/gp...e&bcBrand=core Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Bo serio dr.f jest super. Zuzywam teraz o polowe mniej bibulek matujacych! buzia sie jakby wyrownuje i nie widac az tak moich wielkich porow ![]() Co do tej nowosci z Benefita to widzialam, widzialam - wzielam sobie z Bootsa katalog i mam wszystko jak na dloni ![]() szkoda,ze Benefit nie robi czegos na ksztalt podkladu mineralnego...a moze o czyms nie wiem ![]() ![]() a blyszczyki fajne...chyba czytalam Twoja opinie na KWC i brzmi kuszaco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu ![]() ![]() Z tego co wiem to podkladu mineranego nie maja jeszcze w ofercie, ale polecam LilyLolo ![]() Blyszczyki fajne i oplacaja sie - normalnie jeden kosztuje 13 funtow, a zestaw 6 - 19.50. Czysty interes! ![]() No, jako nominowany oficjalnie expert kosmetyczny to poczuwam sie w obowiazku do dalszego testowania i rujnowania karty kredytowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Rozeznanie
|
w jakich sieciach mozna upolowac LilyLolo;>???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
Ania,Aalijah przyznam Wam,ze dzieki Waszym recenzjom zaopatrzylam sie w pielegnacje ktora dotychczas omijalam wielkim lukiem (stosowalam glownie kosmetyki naturalne) i musze przyznac uczciwie,ze wszystkie sprawdzily sie na 5 z plusem
![]() Przyszla pora na mineral foundation.Na makeuptalk i specktra natknelam sie na LilyLolo,ale z racji ze jest to produkt z GB nie moge przetestowac.Aalijah mozesz napisac cos wiecej o ich podkladzie?? A moze testowalyscie dziewczyny Laure Mercier??? U mnie w Sephorze niestety jej nie ma i jestem skazana na zakup w ciemno,ale moze macie jakies opinie na temat jej podkladu mineralnego????
![]() |
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Karoleena przyznam sie szczerze, ze kupilam przez ich strone internetowa. www.lilylolo.co.uk
Nie wiem czy/ gdzie mozna kupic ich kosmetyki w centrach handlowych. Ale poniewaz oferuja probki po przystepnych cenach to mozna najpierw przeprowadzic testy odnosnie koloru i w ogole czy sie sprawdzaja i dopiero potem kupic pelnowymiarowe opakowanie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na pocztek przyznaje, ze to moj drugi dopiero podklad mineralny (po L'Orealu, ktory mnie nie zachwycil ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
BAN stały
|
Sunapee milo sie czyta, ze jestes zadowolona z ''naszych'' hitow
![]() ![]() ![]() Laury Mercier niestety w swoich lapkach jeszcze nie mialam ![]() a ja mam z kolei inne pytanie : mialyscie moze krem beneFitu dear John??? ciekawia mnie kosmetyki pielegnacyjne tej firmy...Aaliyah mialas cos oprocz pilingu? edit: dzisiaj lece do PL, bede na bezclowym ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AniaWila Czas edycji: 2007-11-08 o 09:23 Powód: wazny dopisek :D |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia na bezclowce, niech twoja kredytowka to wytrzyma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i moja Droga o pachnidlach nie wspomne ![]() ![]() ![]() co do kart kredytowych to spoko, spoko az takich zakupow nie planuje, bo chyba wszystko mam co musze miec. Licze tylko na jakies male spontany ![]() ![]() ![]() ![]() btw: od wczoraj sie zastanawiam cyz czasem nie zaserwowac sobie Idealista 50ml ![]() ale podobno pory zmiejszaja sie do 80% juz po czterech tygodniach stosowania HAHAHAHAHAHA ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli jest iskierka nadziei dla Idealista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
BAN stały
|
hmm Repairwear w podwojnej dawce to tez niezly pomysl.... ale szczerze mowiac ja tez myslalam o jakiejs bombie dla siebie. I przyszlo mi na mysl zestawienie Idealista i to serum tez z EL co kiedys mialam....
a idealist idzie chyba w coraz lepszym kierunku.....zreszta obiektywnie narazie ocenic nie moge, bo dopiero tydzien z kawalkiem jak go uzywam. ahh i kusi mnie touch eclat YSL jezeli chodzi o bezclowke.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bezclowka ![]() Cytat:
Dziewczyny a jeszcze tak szybko o Dr Feelgoodzie ![]() ![]() No to koniec,wciagnelyscie mnie na dobre ![]()
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() czytalam ten caly temat przez prawie tydzien.. i przyznam się, ze niezły mam teraz metlik w główce ![]() szczerze mówiąc, to aktualnie nie jestem w UK ale siedzialam tam przez 3 miechy w te wakacje i dlatego postanowiłam pobuszować w tym wątku ![]() ![]() ![]() oprócz tego jakos zdarzyło mi sie kupić olejek do kąpieli Botanics Luxurious Elixir (a ze tam mialam tylko prych to przetestowalam go dopiero w PL) i zapach mnie dalej zniewala a poza tym uważam, ze produkt ogolnie jest przyjemny ![]() niestety, w najbliższym czasie nie wybieram sie do anglii (studia) ale mój kochany braciszek tam pomieszkuje, wiec postanowiłam go wykorzystac ![]() ![]() i w związku z tym mam do Was pytanko: jakie kosmetyki byscie mi poleciły.. wiem, ze bardzo zachwalacie sobie kosmetyki z The Body Shop, ale juz niedługo otwierają TBS w Łodzi, więc mysle, ze te mogłabym tez nabyć w PL (ciekawe czy ceny będa takie jak w UK i czy tez będą dawali jakies dodatkowe próbki i inne bajery przy wiekszych zakupkach.. w sumie w PL takie zabiegi sa jeszcze rzadkością.. albo ja tak trafiam ![]() ogólnie interesuja mnie najbardziej kosmetyki pielęgnacyjne, gdyz kolorowych nie używam (zbawienie dla moich funduszy ![]() zaintrygował mnie balsam firmy Palmer's (same pozytywne opinie ![]() chciałabym również nabyc jakąś wspaniałą maseczke do twarzy.. mam cere mieszaną i czasem pojawiaja sie na niej jakies niespodzianki, więc pewnie wskazana byłaby jakas maseczka oczyszczająca.. ale i jakas super odżywcza by mi nie zaszkodziła.. a w tym temacie jestem zielona ![]() poza tym moze jeszcze doradzicie mi cos, co opłacało by sie nabyc własnie w UK a nie tracic na to kase w PL.. z góry serdecznie dziękuje za pomoc! nastepnym razem jak uda mi sie wybrac do England (mam nadzieje, ze juz w ferie.. jak zalicze sesje bez problemowo) to obiecuje ze bede śmigac po wszystkich drogeriach i badac co tylko wpadnie mi w łapki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak napisalas o zestawieniu to nie wiem dlaczego od razu pomyslalam, ze jednoczesnie chcesz oba nalozyc na twarz ![]() Touche Eclat, he? ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o Dr Feelgooda to jest w konsystencji bardziej jak suchy wosk. Daje ladne matowe wykonczenie. Mi sie nie robia placki ![]() Heh, Sunapee, wpadlas po uszy ![]() ![]() Edit: Nastusiu, w temacie Palmersa - jest i w Bootsie i w Super Drugu. Maseczke polecam glinkowa Botanics do dostania w Bootsie jedynie - swietnie oczyszcza. Byla juz o niej mowa w tym watku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo za odpowiedź
![]() przewertowanie całego tego tematu to było dla mnie nie lada wyzwanie! chciałam sie troche wyedukować, żeby jako prawie totalny "świeżak" nie wywołać efektu irytacji wśród Was ![]() teraz bezwzględnie musze zaopatrzyć sie w jakis balsamik Palmer'sa bo moja skóra tutaj w PL (nie wiedziec czemu.. moze to za sprawą niższej wilgotności niż w UK) jest wiecznie przesuszona.. a wole działać czyms dobrym a nie jakims bedziewnym mazidłem ![]() ![]() a o tej glince tez myslałam bardzo intensywnie.. ![]() a może któraś z Was używała kosmetyków Kerastase tzn. Kąpieli wzmacniajacej Bain de force oraz Cementu odbuwowującego w duecie? właśnie czaje sie na ta parke a ze próbek nie moge zdobyc, chciałabym zasięgnąć rady.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
ooo... to bardzo obrze.. wobec tego Aniu.. prosze powiedz mi w jakiej kondycji były Twoje włoski przed stosowaniem tych "cudów"? farbujesz je? rozjasniasz czy przyciemniasz? bo ja mam farbowane na ciemny brąz i choc nie sa aż tak przesadnie zniszczone (rozjaśnianie chyba jest dużo bardziej dotkliwe dla włosów niż przyciemnianie) to jednak chciałabym zeby w końcu zaczęły wyglądac gorgeous
![]() ![]() kurcze.. zainteresowałyście mnie tez kosmetykami Lush.. same pozytywne oceny.. jednak w tym miasteczku, gdzie mój braciszek pomieszkuje (Burnley) nie maja sklepu.. sprawdzałam na ich stronie i najblizszy jest w Manchester albo Pendle.. moze jednak namówie brata.. skoro tak warto.. a że sa naturalne to juz w ogóle mruu.. (kocham wszystko co narturalne i mało przetworzone) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Przyczajenie
|
hej
![]() A powiedzcie mi dziewczyny jakie perfumy sa w Anglii tańsze niż w Polsce??te z tych trwalszych i lepszych... dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ktoras z Was uzywala Henny do malowania wlosow firmy LUSH?
Pytam sie bo moze bede miala okazje byc w sklepie lush( wybieram sie do miasta gdzie na lotnisku ma byc ten sklep-jak starczy czasu to napewno tam wejde) Chce zaczac farbowac wlosy henna-ta z lusha czytalam ze jest b dobra jakosciowo-mozna ja mieszac z kawa np i uzyskac zimne brazy np. |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
Natusia85 ja mam w domu zestawik Kerastase Aqua-Oleum (kąpiel, maseczkę i kapsułki). I efekty są-to prawda.Może nie jakieś spektakularne, ale są . Z tym, że teraz się męczę z łupieżem i strasznie mnie swędzi skóra głowy-dokładnie jak po Loreal Elseve wygladzajacym. Coz-produkt jednej firmy, pewnie uzywaja tego samego skladnika, ktory mnie podraznia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Raczkowanie
|
ohh.. dziękuje za opinie kuseczko
![]() prawdopodobnie i tak sie skusze na te kosmetyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Aaliyah, kupilam dzis HollywoodGlo Benefitu
![]()
#1526 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziewczyny mam pytanie. Czy jak będziecie na zakupach, tj przy okazji mogłybyście zerknąć czy w UK jest rozświetlacz Bourjois, o ten
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13533 bo w Polsce tego nie ma ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Raczkowanie
|
a czy może któras z Was używa/ła produktów do pielęgnacji twarzy Neutrogeny..? ja aktualnie używam i jestem zadowolona.. ale w PL jeszcze ich nie widziałam..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
Nie jestem fanka Neutrogeny,ale jeden ich produkt baaardzo mi sie spodobal.Pore Refining Toner z kwasami....rewelacja!!
#1530 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.