|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
to teraz się tego trzymać i cieszyć się pięknymi spadkami
|
|
#1502 |
|
Konto usunięte
|
No tylko dzisiaj cheat night
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
dziś się nie liczy
masz moje pozwolenie, dzisiejsze kalorie nad program lecą w kosmos
|
|
#1504 |
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziewczynki nadzieję, że macie rację z tymi kaloriami w kosmos ba ja właśnie zaczęłam świętowanie struclą i nick nacksami
ale to wszystko przez Was bo tak się naczytałam o tych waszych pozwoleniach, że stwierdziłam, że tez mogę i jem |
|
|
|
#1506 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mądra decyzja! Przecież jak dzisiaj będziesz mało jeść to cały następny rok taki będzie chudy. A na stabilizacji nie o to chodzi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam jeszcze cztery bałwanki z czekolady i musiałam wyciągnąć TŻ na basen ze strachu, że zjem wszystko co mi wpadnie w ręce, podjeżdżamy pod basen a tu zamknięte
![]() grzeszycie już? jak tam przygotowania na wieczór? pazury pomalowane?
|
|
|
|
#1509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczyłam 70 min ćwiczeń
![]() a teraz zakupy i później relaksik ![]() Szampańskiej zabawy i do siego roku dziewuszki!!
![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2014-01-01 o 11:37 |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
nawzajem
![]() żeby nam się spełniły wszystkie plany noworoczne-miłosne, zawodowe, rodzinne i dietowe ![]()
Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-12-31 o 16:18 |
|
|
|
#1512 |
|
Konto usunięte
|
I ode mnie też
![]() a no i smacznego wszystkiego dzisiaj! Poszalejcie!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie wszamalam pyszny obiad
salatke grecka z kurczakiem ![]() Dziekuje Wam za zyczenia i tez zycze SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY przy wyśmienitym jedzonku !! ![]() Niech Wam pojdzie w cycki !
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
i ja i ja!
upijmy się wszystkie
|
#1515 |
|
Konto usunięte
|
Jestem w domu już po imprezie! Ciężko mi pisać, bo jestem pijana jak bąk :P jedzonko było pyszne
ale chyba wszystko spaliłam w tańcu! Jak już wstanę to dam znać! Kocham Was Dziewczynki ![]() ![]() ![]() i od razu dzień dobry w Nowym Roku!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, hej pijana jak bąk
![]() ja też chciałam coś napisać po powrocie ale nie byłam w stanie włączyć kompa, za to wstałam pierwsza ja też sobie nie żałowałam ale niestety tańców za dużo nie było, za to chyba spaliłam chociaż cześć śmiechem bo były momenty, że myślałam, że padnę nie piszę co jadłam bo tak jak mówiłyście poszło w eter i znikneło zaczynamy dziś Nowy Rok naszymi wspaniałymi przyzwyczajeniami i będziemy gibkie i chudziutkie na wiosnę
|
|
|
|
#1517 |
|
Konto usunięte
|
A ja też się już obudziłam
i źle mi nie zrobiłam wczoraj mlecznej kanapki na dziś (nie było czasu) i muszę zmienić plan... Kanapkę chyba zjem jutro... Albo w sobotę... Kurczę powiem Wam, że stanęłam na wadze... I jest 1 kg więcej niż wczoraj... ![]() ![]() ![]() ![]() niezbyt ciekawie się zaczyna ten rok...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Idę spać jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda co to za nieładne nastawienie
![]() łyknij siemię to się pozbędziesz tego kilograma, a zresztą od dziś walczymy więc nie ma się co przejmować |
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44370079]Jestem w domu już po imprezie! Ciężko mi pisać, bo jestem pijana jak bąk :P jedzonko było pyszne
ale chyba wszystko spaliłam w tańcu! Jak już wstanę to dam znać! Kocham Was Dziewczynki ![]() ![]() ![]() i od razu dzień dobry w Nowym Roku!!![/QUOTE]ja aż tak pijana nie byłam ale też spoooro popiłam my z TŻ wypiliśmy we 2 0,5l bimbru 55% Cytat:
ja myślałam, że zjem duuużo więcej, tzn niczego sobie nie żałowałam jadłam wszystko na co miałam ochotę ale połowy 'dań' z zaplanowanych nawet nie zrobiliśmy, wszyscy tak najedli się tą pizzą naszą zjadłam chyba ze 4 kawałki, ale domowa to przynajmniej bez chemii, a i dodatki mało kaloryczne za to cole jako zapojkę to litrami ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44370483]A ja też się już obudziłam i źle mi nie zrobiłam wczoraj mlecznej kanapki na dziś (nie było czasu) i muszę zmienić plan... Kanapkę chyba zjem jutro... Albo w sobotę... Kurczę powiem Wam, że stanęłam na wadze... I jest 1 kg więcej niż wczoraj... ![]() ![]() ![]() ![]() niezbyt ciekawie się zaczyna ten rok...[/QUOTE] nie przejmuj się! połowa jedzenia została Ci jeszcze w jelitach pij dużo wody, to Ci się w 2 dni unormuje a że dużo tańczyłaś to może nawet będzie mniej głowa do góry
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2014-01-01 o 11:06 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44370483]A ja też się już obudziłam
i źle mi nie zrobiłam wczoraj mlecznej kanapki na dziś (nie było czasu) i muszę zmienić plan... Kanapkę chyba zjem jutro... Albo w sobotę... Kurczę powiem Wam, że stanęłam na wadze... I jest 1 kg więcej niż wczoraj... ![]() ![]() ![]() ![]() niezbyt ciekawie się zaczyna ten rok...[/QUOTE]po co wlazłas na tą wagę, ja się pytam?? po imprezie się tego nie robi w żadnym wypadku ![]() fajnie że imprezy udane teraz trzeba się ogarnąć i wrócić na dobre, zdrowe tory ![]() no to dziś ostatni dzień lenistwa a jutro już do pracy
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
a ja melduję sok grejpfrutowy na śniadanie, zaraz idę na sałatkę co została od wczoraj (dietetyczna
) i melduję, że mel b abs i buns i 15 min z hula-hopem zaliczone
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
! Az zaluje ze nie zrobilysmy sobie imprezy wspolnie Pewnie byloby samo dietetyczne jedzenie i jeszcze w programie jakas aktywność ![]() Ja nagrzeszylam orzeszkami nerkowca i zelkami z haribo :p no i oczywoscie szampan. Stanelam dzis na nowa wage, ktora bede miala w DE i od tej dzisiejszej wagi do 11, chcialabym zeny bylo 2 mniej ![]() Co u Was na sniadanie ? U mnie takie mini omlety z platkami z 5 zboz plus troszke dzemu ![]() Karolinek brawa za cwiczenia :brawa: U mnie tez napewno dzisiaj beda.
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
tylko orzechy i żelki?
![]() dobra jesteś![]() ja teraz zjadłam sałatkę z sałaty, pomarańczy, granatu i grillowanego kurczaka-pycha |
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tych orzechow bylo duzo chyba 150 g. To moja milosc jesli chodzi o jedzenie, zjem ile tylko jest. Dlatego ich nie kupuje I tak wyszlo ze sie tymi orzechami zapchalam... i jeszcze 2 krowki oprocz tych zelkow. Za to sie nie ruszalam zbyt duzo. Troszke pocwiczylam za dnia i to wszystko.W planach na dzis u mnie jeszcze zupa krem z wloszczyzny z gotowanym indykiem, kawa zbozowai grapefruit.k
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-01-01 o 13:07 |
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te orzechy sa bardzo zdrowe więc jest dobrze malutko zaplanowałaś na dziś zainspirowałaś mnie zupą krem i chyba jutro sobie zrobię krem z pomidorów i papryki |
|
|
|
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
Ja to muszę cały plan zmienić dzisiaj... Dzień dobry po raz drugi
wczoraj najadłam się ile wlazło i tak: na obiad rosołek łyżka ziemniaków z sosem, pałka z kurczaka smażona i smażone udko w panierce, do tego jakaś sałatka, później sałatka gyros (majonez jest pyyycha ), później sałatka jarzynowa, kilka kawałków śledzia, jakiś niedobry naleśnik z serkiem chrzanowym i wędzonym łososiem, krokiet + szklanka barszczu, schabowy i kawałek ciasta. Do tego dużo coli i wódki i szampana ![]() jak wróciłam to byłam taka pijana, że nie mogłam zasnąć, bo było mi niedobrze jak się kładłam pomógł dopiero awiomarin ![]() Orkiestra nie powaliła - do 12 grali może przez 1,5 godziny - na szczęście jak sobie życzyliśmy, żeby po 12 było więcej grania to później było już trochę lepiej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44372217]Ja to muszę cały plan zmienić dzisiaj... Dzień dobry po raz drugi
wczoraj najadłam się ile wlazło i tak: na obiad rosołek łyżka ziemniaków z sosem, pałka z kurczaka smażona i smażone udko w panierce, do tego jakaś sałatka, później sałatka gyros (majonez jest pyyycha ), później sałatka jarzynowa, kilka kawałków śledzia, jakiś niedobry naleśnik z serkiem chrzanowym i wędzonym łososiem, krokiet + szklanka barszczu, schabowy i kawałek ciasta. Do tego dużo coli i wódki i szampana ![]() jak wróciłam to byłam taka pijana, że nie mogłam zasnąć, bo było mi niedobrze jak się kładłam pomógł dopiero awiomarin ![]() Orkiestra nie powaliła - do 12 grali może przez 1,5 godziny - na szczęście jak sobie życzyliśmy, żeby po 12 było więcej grania to później było już trochę lepiej[/QUOTE] fajnie że się najadłaś i wybawiłaś ![]() bo od dziś ciężka praca o nowe ciałko ![]() ale mam dziś lenia ja nie wiem jak ja jutro wstanę rano do pracy
|
|
#1529 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44372301]Też nie wiem jak to jutro zrobię... Dzisiaj poćwiczę chyba tylko trochę... Albo nawet wcale...? Kurczę jestem wymięta dzisiaj jak nie wiem co
ja się obudziłam rześka i wypoczęta ale ta pogoda mnie przymuliła ![]() gdyby nie to że koleżanka na urlopie to bym zadzwoniła do szefowej że chce jeszcze urlop na trzy dni a tak nie ma że boli trzeba ![]() też by się przydało poćwiczyć bo jutro i piątek cały w pracy więc pewnie będą mi nogi w tyłek włazić
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

masz moje pozwolenie, dzisiejsze kalorie nad program lecą w kosmos

mądra decyzja! Przecież jak dzisiaj będziesz mało jeść to cały następny rok taki będzie chudy. A na stabilizacji nie o to chodzi 

nie zrobiłam wczoraj mlecznej kanapki na dziś (nie było czasu) i muszę zmienić plan... Kanapkę chyba zjem jutro... Albo w sobotę... Kurczę powiem Wam, że stanęłam na wadze... I jest 1 kg więcej niż wczoraj...
niezbyt ciekawie się zaczyna ten rok...
ja nie wiem jak ja jutro wstanę rano do pracy