|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Hej.
U nas nocka...hmm dziwna... Daria się obudziła o 23 i buszowała do 2.00 Potem się obudziła o 5 i buszowała do 6.30 a potem spała do 9.... Nie wiem co tu się dzieje ale coś mi mignęło że martwicie się o hje. I że jakieś posty usunęła....nie wiem o co chodzi i jakie posty. Idę zrobić śniadanie sobie i Darii a potem jak znajdę czas to nadrobię.
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cała buziak dla Ciebie i dla Julaska meneq śniłaś mi się byłam u Ciebie z Kubusiem i uczyłam polskiego Twoją teściową ![]() nie wiem, co dziś na obiad, mam ugotowany makaron
|
||
|
|
|
#1503 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień pt. pakowanie, prasowanie, sprzątanie, pranie jedziemy dzisiaj na weekend do Rodziców a z lenistwa wczoraj nic nie zrobiłam i dzisiaj nieogar totalny:/ a jeszcze Hania podwieszona przy nodze![]() Cytat:
a co do Tż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a eeg też miałam i zgadzam się Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale mam takie założenie, że od poniedziałku się z Mężem za siebie bierzemy![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane!
Blanka właśnie zasnęła, więc udało mi się na chwilkę usiąść. Poczytałam Was, ale mam tak wielką głowę, że właściwie nic nie pamiętam. Mika chciałam Ci tylko powiedzieć, że Blanka WCALE nie sylabizuje. Nic. ![]() Mała tak pięknie zasnęła, że muszę się pochwalić filmem. http://www.youtube.com/watch?v=Kw4FTPeRXnM |
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za mile slowa Dzis Kubus super spal - co prawda zasnal po 22 (z mojej winy, bo musialam cos pilnego na kompie zrobic), ale jedyna pobudka byla o 4:30 (TZ sie wiercil), Kuba zasnal doslownie po chwili i kimonko do 8 ![]() Gorzej ze mna. Spalam strasznie czujnie (nie chcialam sie do niego przytulac, zeby go nie zarazic), a na dodatek od 4 do 6 w ogole snu niet, bo mnie ucho tak nawalalo, ze hohoho. Naleze do osob, ktore jak maja katar sa wsciekle na caly swiat takze obecnie snuje sie jak cien. Nadrobilam, ale nic nie pamietam
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa dla Blaneczki, śliczności maleńkie ![]() widziałyście? Aż mnie zmroziło..... http://www.pudelek.tv/video/Palac-w-...-dziecko-3902/ ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- poza tym...tyle złych wiadomości w ostatnim czasie.....martwię się o naszą hje
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ja tez nie sądziłam, że można. Nadal jestem w szoku!
co z ta naszą Hje?? Może ktoś Ją tu wyczaił, jakaś zła dusza
|
|
|
|
#1508 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
bedzie Tamarka?
![]() ![]() Cytat:
widziałam mika kciuki za Was Cytat:
bez tugezy Cytat:
i przy kanapie sie porusza, ale zeby sama to widac,ze jest bardzo ostrozna, bo od razu kuca i czworakuje ![]() Cytat:
ja smarowalam policzki i nic sie nie działo ![]() Cytat:
Cytat:
pomidorówke ![]() ![]() pisalam jedna reka wiec sorry za brakii
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia w szoku jestem przez ten filmik
Nigdy się nie zdarzyło, żeby Domcia tak zasnęła Brawa dla Blanki
|
|
|
|
#1511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mika mój Iguś nic nie mówi, u Ciebie chociaż baba, dzidzia u mnie nic...po swojemu coś tam i raz (tak jeden jedyny RAZ) w akcie desperacji powiedział mama jak już był bardzo padnięty i chciał cyca i spać. Nie powtórzył tego jak na razie a to już było z miesiąc temu. Teraz w takich sytuacjach robi "mmmmm mmmmy". Czekam...może się rozgada jeszcze ale zaczyna mnie to martwić.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dawałam tylko sprobować i nic się nie działo ale kure do takiego kartonowego to nie mam zaufania jakaś krowa by się przydała ![]() no chyba,że z automatu, u nas są takie [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43935362] A co wy chcecie pod chochinkę? :d[/QUOTE] książki kucharskie ![]() marzy mi się też bielizna od TZ bo po zakończeniu karmienia z miseczki F nie wiem czy jeszcze A będzie ![]() Ellmi- o kurde ale zdolniacha moj to średnio pokazuje buuu aż Ci zazdroszcze Fewcia- o kurde, brawa, też bym tak chciała żeby Leo usypiał, hehe o kurcze macie jakieś wieści od Hje? |
|
|
|
|
#1513 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i: Ja właściwie też Julki nie lulam itp. Przychodzi, przytula się i zasypia Cytat:
to prawda, jakaś zła passa wisi nad nami ostatnio
|
|
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też się matwię że Iguś nie sylabizuje a jest sporo starszy od Blanki
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co Majusia zrobiła.... Myłam lustra przy szafie i ona urządziła histerię bo nie chciałam jej dać ręcznika papierowego. W końcu urwałam kawałek i jej dałam, a ona zamiast kłaść do buzi (jak to się zawsze kończyło) podeszła do lustra i zaczęła maziać obiema rączkami (w jednej miała ten kawałek ręcznika) po lustrze
I jeszcze się odwróciła i taki uśmiech od ucha do ucha |
|
|
|
#1516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Julka też nie sylabizuje jakoś wybitnie pięknie i często. Umie jedynie ba ba ba i teraz mama lub mem. Jak ją najdzie to chwilę zagada, a tak milczy albo coś po swojemu. Nie martwcie się. Wszystko w swoim czasie. Julaska znów coś uczuliło i mamy plamki na polikach, na szczęście nie bardzo mocno czerwone, bo od razu smarowałam cetaphilem. A co do smsów do radia, to ja wysłałam parę razy i teraz ciągle mnie męczą o następne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja napisałam do Hje... ale bez odpowiedzi
jak nie odpisze to popołudniu zadzwonię
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś ma info od:
- Eff - Ani - Hope meduza pisała w klubie dziewczyny, gdzie Wy? |
|
|
|
#1519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurczę..
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1522 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego w ogóle poszliście na to badanie??? ![]() też miałam eeg wiele razy i ten czepek nie boli ani nic Trzymam kciuki za dobre wyniki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lord ![]() Cytat:
brałaś kiedyś to z automatu? ono serio takie krowie?? nie psuje się w tym automacie..? Jeszcze się pochwalę, a raczej Haniulkę ! pięknie już spała dziś ! i rano już zapomniała o przytulniu do mamy ![]() JEŚLI KTOŚ PODGLĄDA NASZĄ HJE TO NIECH LEPIEJ ZNAJDZIE SOBIE LEPSZE ZAJĘCIE I ZAJMIE SIE SOBĄ !
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-11-29 o 11:12 |
||||||
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenova,
za wyniki Blanki!! Kiedy będziecie coś wiedzieć?
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze zaczęła się przedwczoraj po głowie drapać aż czerwone placki z tego ma
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Coś mi migneło że Meduzza pisała w klubie (nie wiem czy dziś czy kiedy indziej) ale dziś pisałam do niej i obiecała się odezwać do nas. Wszystko u nich ok.
Dziewczyny kolejna zła wiadomość Mojego męża babcia miała udar,karetka zabrała ją do szpitala ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie. Dzwoniła do mnie siostra męża z tą wiadomością a ja muszę ją jakoś przekazać mężowi Nie wiem jak Nie chce myśleć co będzie jak ona nie da rady ![]() ![]() Jestem w totalnej rozsypce przez to wszystko ![]() Ciekawe co z Hje
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie boj się nie popsuje się bo jest przechowywane w specjalnych warunkach ech, chyba się dzisiaj skuszę ![]() Lady- a Ty czekasz na @? mi po odstawieniu uu cykl się rozjechał, @ spóźniała się jakieś 2 tygodnie, ale myślę,że też stres po śmierci taty zrobił swoje ![]() Mała- strasznie współczuje, oby babcia Tz wyszła z tego ![]() ech dziewczyny, chyba trzeba obrócić tę złą passę |
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dzisiejsza noc już lepsza Do Blanki właśnie przyszła paczka imieninowo-mikołajkowa od teściowej i chrzestnej-szok! Dostała ubranka, hipcia pluszowego,książeczki i taki laptop dziecięcy. A ja mam dzień niechcieja ![]() Dziękuje Wam za wszystkie kciuki za wyniki! Bokeh mamy podejrzenie epilepsji dlatego te badanie... ![]() Cała Będziemy coś wiedzieć za tydzień. A co do tego czepka to wiem, że nic nie boli bo ja też kiedyś miałam. Tylko chodzi o to że ona ma dużo włosów na głowie i jednak jak się gumą szoruje po kłaczkach to trochę nieprzyjemne ![]() Mika Moja Blanka też nie mówi "mama" Kiedyś jej się wyrwało meme a tak to jest ciągle baba, tata, muuu, af af, i ał(kotek) ![]() Evel Brawa dla Majeczki Rośnie Ci pomocnica ![]() Fewciu brawa ogromne dla Blaneczki! Ale Ona słodka Nawijko współczuje nocki, i zdrówka życzę ! też martwie się o HJE...
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
http://sarenka.eu/ zobaczcie jakie cudne rzeczyyy sa na tej stronie
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała będzie dobrze
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- dzwoniłam.... nie odebrała ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Hje juz nam wszystko pisze
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

Potem się obudziła o 5 i buszowała do 6.30 a potem spała do 9.... 

jedziemy dzisiaj na weekend do Rodziców a z lenistwa wczoraj nic nie zrobiłam i dzisiaj nieogar totalny:/ a jeszcze Hania podwieszona przy nodze

Może nie chce, żeby ktoś ją czytał?
klask i:
wiecie z jakich powodów. Po nowym roku chrzcimy bez nich..

A ja pięciu kg nie mogę zrzucić
bez tugezy 

I jeszcze się odwróciła i taki uśmiech od ucha do ucha 

Kobieta najpierw musiała jej założyć ten czepek z elektrodami-masakra! Zacisnęła jej na głowie taką gumę przez którą przechodziły takie gumowe paski z elektrodami i każdą oddzielnie musiała jej na główce przyczepić ... Musiałam ją trzymać za ręce, a ona tak płakała 
22.05.2008