|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy przegrałaś życie? | |||
| Przegrałam |
|
85 | 72,03% |
| Tak |
|
33 | 27,97% |
| Głosujący: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem stara i przegrałam życie
ja niestety w ten weekend musiałam wyjść bo miałam egzaminy w szkole
kurde, strasznie duze zdjecie
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac |
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#1503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I żeby nie było to ja już jestem magistrem psychologii ![]() Unperfect, pracę mam. W kancelarii. 4 dni w tygodniu i zarabiam poniżej najniższej krajowej, bo mam niską stawkę godzinową plus tną nam godziny dość mocno. Generalnie atmosferę mam bardzo ok, szefów fajnych, ale ja po prostu nie chcę być prawnikiem, sekretarką, astystentką. Nie chcę mieć żadnej pracy biurowej i siedzieć w papierach, bo to mnie dobija. Chcę coś robić, umieć, pomagać, wytwarzać. A nic innego znaleźć nie mogę. Znaczy znaleźć to mogę, ale mnie nie chcą.
|
|
|
#1504 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dłużej jak do 10 to nie wyleżę w łóżku.... za to potrafię się już o 18 wbić w piżamkę i pod kocyk do łóżeczka
|
|
#1505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, nie doceniasz mnie ja wstaję o 12 a o 18 to już musowo w łóżeczku jestem. 6 godzin w weekend poza łóżkiem to i tak o 6 za dużo.A ta czekolada to dobra? Bo czekolada z słonymi chrupkami to się chyba gryzie trochę, co?
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie słony karmel jest ok, to może i chrupki też będą dobre. ja właśnie piekę sernik. Ale nie miałam maszynki, więc ser rozdrabniałam tłuczkiem do mięsa i mikserem. mam nadzieję, że wyjdzie dobry. W ogóle może wiecie, gdzie kupić maszynkę do mielenia, ale taką małą, żeliwną na korbkę? Elektryczne są za min. 200 zł i są wielkie, a ja mam kuchnie maleńką i po prostu nie miałabym gdzie takiego robota trzymać.
|
|
|
#1509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej, nie bądź takim nołlajfem! ![]() Cytat:
![]() A maszynkę... może na allegro? tam prawie wszystko jest
Lubię czytać Edytowane przez Farisss Czas edycji: 2014-01-12 o 20:56 |
||
|
|
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem mega nołlajfem. Prawdziwe życie zastępują mi seriale. jedyna impreza w życiu na jakiej byłam była na pierwszym roku studiów. czyli 6 lat temu Ale czasem na piwo albo kawę z kimś pójdę. tak raz na kwartał mniej więcej.A, nawet na studniówce nie byłam (bo się uczyłam), więc nołlajf to moje drugie imię
!Me encanta espanol! Edytowane przez ama Czas edycji: 2014-01-12 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wolę na allegro kupić niż iść do sklepu, mniej stresu, że ktoś będzie stał nade mną i doradzał
![]() Spoko, spoko, ja nie mam faceta, bliskiej przyjaciółki, sylwestra spędziłam na wizażu
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak od kogoś dostanę czekoladę to zjem, pewnie. Ale żeby iść do sklepu, kupić sobie i ją zjeść to nigdy w życiu, jeszcze mi się to nie zdarzyło.
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
ta czekolada to genialny pomysł
![]() ja jestem nołlajfem nr 1 w mazowieckim, ale pracuje by być wyżej w skali kraju
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac |
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) w ogóle się nie liczą, a konkretna praca za pieniądze. Dziewczyny, macie tatuaże? Co o nich myślicie? Bo ja się strasznie napaliłam żeby sobie zrobić.
|
|
|
#1516 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Ja mam 3
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakie? I gdzie?
Kolorowe, czy czarne? Bardzo to boli? Nie żałujesz, że zrobiłaś?
|
|
#1518 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Nie żałuję i planuję więcej
|
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała pod lewą piersią (nie na, bo cyce stracą jędrność - wszak stara jestem) węża eskulapa. I zakochałam się w tatuażach robionych białym atramentem, więc chyba taki na początek sobie zrobię. O ile zrobię
na pomysł wpadałam jakiś tydzień temu i trochę się boje, że w przypływie entuzjazmu zrobię, a potem będę żałować. Ty robiłaś od razu, czy dałaś sobie jakiś czas na namysł? Zdradzisz co planujesz?
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też planuję sobie zrobić.
Tatuaże robione białym atramentem są rzeczywiście śliczne, ale żeby naprawdę dobrze wyglądały, trzeba nie mieć bardzo bladej skóry. Ja jestem blada jak mleko i nie wiem, czy na mnie byłoby cokolwiek widać taki tatuaż. |
|
|
|
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale jednak nie jest ona biała. Wydaje mi się, że na każdej skórze biały będzie ok, bo można też chyba stopniować białość tego tatuażu (w necie w każdym razie część wygląda na bielsze i intensywniejsze od innych). Chociaż to może być kwestia czasu, bo tatuaż chyba blednie.
|
|
|
#1522 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam jeden- cytat pod piersią ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wyglądają takie tatuaże z białym tuszem? Grafka google pokazała mi coś takiego: http://www.whiteinktattooscenter.com...sxmjo1_500.jpg - jeśli tak, to mi się to kojarzy z wygojoną skaryfikacją albo po prostu blizną
. Od czasu do czasu myślę o jakimś wzorze, ale jednak przeraża mnie ich trwałość . To musiałaby być mocno przemyślana decyzja, jeśli miałabym mieć dany obrazek do końca życia. Obawiam się też, że niestety moja skóra mogłaby to źle znieść - mam ogromną skłonność do blizn i przebarwień . Ogólnie jednak niektóre motywy bardzo mi się podobają, więc gdybym zdecydowała się na wydziaranie, to nie żałowałabym kasy, wzór ma być ekstra i świetny jakościowo .
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bolało cię robienie? To w sumie dość delikatne miejsce, ale moim zdaniem idealne na tatuaż. Wiem, zastanowię się. Minimum trzy miesiące, bo muszę też trochę poczytać co i jak. Jak nie biały to granatowy zrobię, bo to mój ulubiony kolor. Ale mi się własnie efekt takiej blizny bardzo podoba. A co do wzoru to ja go nie robię żeby był cute. Dla mnie tatuaż ma mieć znaczenie i dlatego chce mieć pod piersią (lewą, a więc pod sercem) symbol mojego największego zyciowego marzenia, czyli symbol lekarza. Jestem żałosna?
!Me encanta espanol! Edytowane przez ama Czas edycji: 2014-01-13 o 21:33 |
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To było takie dziwne uczucie, bardziej denerwujące niż ból
|
|
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Bałabym się, że zżółknie. Planuje udo, ale nie zdradzę co ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też się marzy nawet kilka tatuaży... ale na razie ogranicza mnie kasa, ale myślę że na 25 urodziny sobie zrobię. Mam kilka pomysłów, miejsca też upatrzone na ciele
chodzi za mną pomysł od roku już, ale muszę się tak bardziej nastawić jeszcze...
|
|
#1528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro się znasz to jeszcze zapytam: czy ja muszę mieć gotowy wzór, czy jest szansa, że ten kto będzie robił najpierw na kartce mi narysuje i to nawet kilka wersji? mam konkretne wyobrażenie tego węża i boje się, że nie bedzie dokładnie takiego wzoru jak ja chcę.
|
|
|
#1529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja chcę bransoletkę. Jeszcze mam dylemat czy na ręce czy na kostce, ale wiem mniej więcej jaką. Tylko w necie znalazłam jedną słabą podobiznę tego co chcę, a sama artystką nie jestem żeby to narysować...
|
|
|
#1530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://s3.amazonaws.com/ink_prod/pho..._500_large.jpg http://cdn.nadyana.com/wp-content/up...ls-2013-12.jpg Edytowane przez _Juliette_ Czas edycji: 2014-01-13 o 23:40 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

?
I żeby nie było to ja już jestem magistrem psychologii 

Ale czasem na piwo albo kawę z kimś pójdę. tak raz na kwartał mniej więcej.

) w ogóle się nie liczą, a konkretna praca za pieniądze. 

. Ogólnie jednak niektóre motywy bardzo mi się podobają, więc gdybym zdecydowała się na wydziaranie, to nie żałowałabym kasy, wzór ma być ekstra i świetny jakościowo