![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Ja 10 kg schudłam w zeszłym roku, jak pracę zmieniłam na kelnerkę wtedy
![]() ![]()
#1502 |
Zakorzenienie
|
Powinnam dostać oficjalny zakaz chodzenia do galerii
![]() Znowu dzisiaj się wybrałam i wróciłam ze spodniami. Jak na mnie patrzyły to wołały "weź mnie do domu", więc same rozumiecie ![]() Groza następuję jak zaglądam po wszystkim do portfela,a tam piniondzem nie śmierdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
raita nooo znam to do mnie też ciuchy w galerii mówią...
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- najgorsze ze maja taki dar przekonywania ze nie da sie im odmówić ;]
#1504 | |
Zakorzenienie
|
raita, karola991 powinnyście jak zobaczycie coś co do was przemówi najpierw zaglądnąć do portfela, bo może pieniążki też do was przemówią "weź nas do domu"
![]() Cytat:
Ja czekam na TŻta i oglądam meczyk -niestety nie idzie po mojej myśli ![]()
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat kibicuję Holandii
![]()
#1506 |
Zakorzenienie
|
aaa piątek 13 po raz pierwszy był dla mnie tak MEGA udany!
![]() ![]() jak Wam mija weekend? my mieliśmy jechać z TŻ-em do jego rodzinnego miasta i zrobić sobie grilla z kumplami, w tym celu rozmroziłam wczoraj chyba 2 kg mięsa żeby je zamarynować, ale pogoda dziś jest tak ni w dupę, ni w oko, że masakra ![]() ![]() w ogóle siedzimy dzisiaj z TŻ u niego na balkonie, palimy fajki i nagle jakaś wielka mucha wleciała do mieszkania. TŻ tak patrzy, wzdycha i mówi: "Wiedziałem że tak będzie, coś nam właśnie wleciało do naszej chałupy" ![]() ![]() a z tą nową pracą też dobra akcja, jakbym się nie wyprowadzała, to miałabym do niej 15 minut minut piechotą, a że tydzień później będę już u TŻ-a, to te 15 minut z buta zamieni się w jakieś 20-30 minut tramwajem, w zależności od pory dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Mnie w piątek 13 spotkała niezbyt miła sytuacja. Wieczorem jak wracałam z uczelni zepsuł się autobus. 15 minut czekania w deszczu na nie zadaszonym przystanku. Dzisiaj na uczelnie założyłam spódnice i sandałki. Oczywiście musiało się rozpadać, a ja parasol zostawiłam w mieszkaniu. Blisko miałam rosmana to kupiłam parasol
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
Aaa pieniądze mniej wołają żeby je do domu brać, hah
![]() ![]() Ja dzisiaj wolne i napawam się leniuchowaniem :P TŻ w pracy do jutra, więc lipa. Dzwonił o 7 rano, myślałam, że go zabiję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Melduję się po week z TŻtem. Ja mam sentyment do Hiszpanii i serce jest za nimi, ale zakład bym na Holandię zrobiła. Cytat:
![]() Ayrine prawda, że takie słowa wspaniale brzmią ![]()
![]() |
#1510 |
Rozeznanie
|
ooooo ktoś tu jeszcze pamięta o mnie ![]() U nas się trochę uspokoiło, poprawiło, wątpliwości zostały, ale ostatnio spędziliśmy trochę czasu razem... Czwartkowe popołudnie, piątkowe - byliśmy na meczu siatkówki w Spodku ![]() Było naprawdę dobrze i miło i tęsknię teraz za nim straaaaaaaaaasznie. Ale ciągle nie usłyszałam TYCH NAJWAŻNIEJSZYCH słów ![]() Może po prostu mnie się nie da pokochać? ![]() Witam nową koleżankę na wątku ![]() Proszę was o porady kuchenne ![]() ![]()
#1511 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak by było
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do jedzenia to może gołąbki, klopsiki, bigos czy coś :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie opowiadaj głupot, jesteś do kochania i jesteś kochana. Może po prostu nie jest typem osoby, której łatwo przychodzi wyznawanie uczuć. Ja tak mam, że ciężko mi mówić o uczuciach i okazywać uczucia. Od TŻ prosto w oczy dopiero tydzień temu usłyszałam te magiczne słowa, zresztą pn od ode mnie też ![]() Przepisy jakieś konkretne to Ci jutro napiszę. Fajne i proste można czasami znaleźć na necie. Ja czasami po prostu wrzucam do garnka co mam w lodówce i coś tam wychodzi ![]() Na kilka dni to jakiś gulasz z łopatki wieprzowej, albo z fileta z kurczaka /chociaż łopatka u nas tańsza/. Albo bigos. Ja nie mroziłam ale znajome te rzeczy mrożą. Można zrobić jakieś udka z kurczaka - wkładasz do garnka albo na patelnię zalewasz wodą, dojesz jakieś warzywa /marchewka, cebulka, pietruszka lub seler może być nać lub korzeń/ i gotujesz do miękkości. W lodówce na następny dzień albo nawet dwa będą a i przypuszczam, że włożyć do jakiegoś pojemnika i zamrozić też się da. Albo makaron np.z mięsem mielonym i jakimś sosem. Albo ryż. Można np zamiast mięsa parówki dać ![]() Można rosołu na udkach ugotować. I też i mięso i zupa będzie ![]() Albo pokrój fileta pokrój w kostkę lub paski, do tego jakie tam warzywa lubisz np. pieczarki, cebulę, papryka. Wszystko podpiec na oleju. Można trochę wody dodać i przecieru pomidorowego i do ryżu w sam raz ![]()
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() powracam po weekendzie, który miałam dość intensywny... ![]() ja nie wiem ostatnio mam takiego nerwa na wszystko i ciagle się złoszczę, az mi źle z tym, ale kurka nie mogę inaczej ![]() ![]()
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
Hej, hej! Będzie mi miło do Wad dołączyć
![]() 1. Jak się poznaliście? 2. Jak macie na imię? 3. Ile macie lat? 4. Co robicie na co dzień? 1. Na imprezie, przez wspólnego znajomego 2. owinę to zasłoną tajemnicy 3. Ja 23, on 26 4. W tygodniu okupujemy Skajpa, weekendy spędzam u niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Witamy świeżynke na wątku
![]() A ja siedzę juz druga godzine u lekarza w kolejce ![]() Napisane z telefoniaka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie coś ucho boli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Witam nową osobę
![]() ja po intensywnym weekendzie w pracy. 2 dni po 11 godz ![]() ![]() ale od czwartku weekend z Tż był, więc pozwoliło mi to jakoś przeżyć ![]()
#1521 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() raita coś ze zdrowiem nie tak? mia00 musiało Cię gdzieś zawiać. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- A wogóle to w środę jadę do TŻta ![]()
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
U ginekologa bylam i mnie naprawde porzadnie zbadal. Az jestem zdziwiona, bo bylam na NFZ :p ogolem raczej wszystko spoko tylko mam tylozgiecie macicy :/ i dlatego tak bolesne miesiaczki.
A teraz siedze w drugiej kolejce do medycyny pracy i przede mna jakies 20 osob o.O oszaleje. A potem do pracy... cudowny dzien, haha ![]() Napisane z telefoniaka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Ja też do gina chodze na nfz, nie narzekam, bo fajna babka, ale ostatnio byłam po recepte na tabsy i coś o cytologii było, a ona ze pobierze mi następnym razem, bo dziś juuuz tyle pobrała...
![]() Zaliczyłam sesje, teraz obrona 3 lipca ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Lusia zazdraszczam ... my z tżtem, niby co weekend się widujemy, ale mało czasu spędzamy sam na sam... i mi go brakuje ;/
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
No co Ty mowisz o.O czasami polska sluzba zdrowia mnie przeraza, hah
![]() Gratuluje zdanej sesji ![]() Napisane z telefoniaka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że machnięcie długopisem na recepcie nie jest dla niej problemem
![]()
![]() |
#1526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zrobiła Ci bo limit wyczerpała. Mają coś tam narzucona i jak tyle zrobią to nie przekraczają. Jak pójdziesz następnym razem to pchaj się na początek, żebyś znów tego samego nie usłyszała. Sama sobie zazdroszczę. My raczej staramy się spędzać czas we dwoje. A od jakiegoś czasu przyjeżdża w piątek po pracy i dopiero w niedziele jedzie ode mnie do pracy, co nie zmiania faktu, że dalej tyra popołudniami i to w niedziele. Ale źle na tym wychodzi więc, już mu mówię, żeby nie odpuszczał tylko wprost mówił chcę wtedy i wtedy mieć wolne i już. Skoro inni mają to czemu on nie może ![]() Jak to się mówi polska sprawiedliwość ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- mia gratuluję zdania sesji ![]() ![]()
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Co tam leniwce porabiacie?
![]() Mój kupon wygrał, ale że to dla zabawy to mała kwota. Nie wiem ile bo TŻ puszczał, ale mam nadzieję, że mu się chociaż zwróci ![]()
#1528 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bolało. No właśnie mięcho to nie problem, rodzice mi przywożą swojskie i to rach ciach mięcho pokroić w kostkę, plasterki z sosem czy z warzywami. Chciałabym więcej i bardziej różnorodnie ![]() ![]() ![]() Ale dziękuję za to co napisałaś mi już ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ja dziś mam wolne. Od rana pojechałam na uczelnię na poprawę egzaminu. Babka męczyła mnie 40 min, większość czasu narzekając na studentów zaocznych, że materiał przerabiają po łebkach. Nie chciałam się z nią kłócić, ale pracując 9-11 godz dziennie ciężko jest jeszcze dokładnie wykuć materiał na pamięć. Na szczęście zdałam ![]() ![]() Dziś jedziemy z Tż na rowery popołudniu ![]() A od września rozglądamy się za wspólnym mieszkankiem ![]() ![]()
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.