Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-11, 19:55   #1501
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Dobry wieczór pieknotki

Tysiaczku zdrówka dla synka , Olivko i dla ciebie tez
Ja dziś rano myślałam ze córcia tez mi sie rozchoruje bo dwa razy wymiotowała Na szczęście przeszło , byliśmy całą rodzinką na urodzinach w sali zabaw , córcia latała po labiryntach a chłopy grali w kręgle A mamusia objadła sie ciasta i poplotkowała
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 19:58   #1502
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dobry wieczór pieknotki

Ja dziś rano myślałam ze córcia tez mi sie rozchoruje bo dwa razy wymiotowała Na szczęście przeszło , byliśmy całą rodzinką na urodzinach w sali zabaw , córcia latała po labiryntach a chłopy grali w kręgle A mamusia objadła sie ciasta i poplotkowała
Dziękuję Kochana
Mamusiom też się coś należy
A gdzie obiecane foteczki?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 19:59   #1503
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dobry wieczór pieknotki

hej kochana
dziękuje mam nadzieje ze jutro będzie lepiej wymiotowac mi sie chce

uciekam kobietki na tv zaraz pewnie tez i zasne dobrej nocy wszystkim

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 20:05   #1504
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana
Mamusiom też się coś należy
A gdzie obiecane foteczki?
Kochana dodam ale nie czasowa jestem , we wtorek nie idę do pracy bo fryzjera chce zaliczyć , wiec fotek trochę porobię

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej kochana
dziękuje mam nadzieje ze jutro będzie lepiej wymiotowac mi sie chce

uciekam kobietki na tv zaraz pewnie tez i zasne dobrej nocy wszystkim
Śpij dobrze Olivko
Stary 2014-05-11, 20:19   #1505
kasika84
Rozeznanie

Dobry wieczór W końcu Was nadrobiła, ufff dużo tego było.
Zostały dwa dni do mojego wielkiego dnia! Myślałam, że stres jakiś będzie, ale nic... Podświadomie chyba też się nie denerwuję, bo śpię jak zabita
Byłam dzisiaj na zakupach i oglądałam piękny strój w intimissimi. Z wielkim bólem odwiesiłam na wieszak, bo już miałam na niego chrapkę, ale rozmiaru zgadywać nie będę...
Miałam w zeszłym tygodniu zadzwonić do kliniki, żeby mieli dla mnie dwa pancerniki (chcę mieć jeden na zmianę), ale zapomniałam. Mam nadzieję, że mają ich trochę i nie będzie z tym problemu.
Zastanawiam się czy mam brać ze sobą cokolwiek, bo w klinice mam być na 8:15, a wyjdę około 16. Chyba tylko telefon wezmę, żeby mieć kontakt ze światem. Co radzicie?
Stary 2014-05-11, 20:21   #1506
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VS1991 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny koteczka18 , DariaM1981, majka.bzzz , Misiaczek80, maljozmaz , dziękuje za zrozumienie i ciepłe przyjęcie!

BeataPiekar - Właśnie ze względu na tą 'bazgraninę' wybrałam to forum, bo jest to temat o tyle cieżki, ze naprawdę uspokaja i relaksuje czytanie o zwykłych codziennych sprawach, zamiast samych szczegółów technicznych Do tego jest to jedno z niewielu forów gdzie są prawdziwe osoby, niesponsorowane wypowiedzi itp a na takiej rzetelnej opinii mi baaardzo zależało.

przedpo - A powiedz co byś zmieniła gdybyś od nowa miała przejść operację? Jakieś porady dla początkującej w pigułce? ;D

muminek93 - dzięki za zainteresowanie Dziś wieczorem napewno odwiedze beautywpolsce i kolejna nocka bedzie z głowy na ogladaniu cycków ;D A.B. ma wolne terminy konsultacji w przyszłym tygodniu, więc myślę że się do niego przejdę, zobaczę jakie zrobi na mnie wrażenie. Co do opinii w internecie, boje się, że są to opinie konkurencji, dlatego nie wiem na ile poważnie można do nich podchodzić.Jeśli chodzi o wielkość implantów, chce dość spore, więc nie jest to dla mnie problem, a nie ukrywam , ze zależy mi na tym żeby przpeorwadzić operację w Warszawie. Jak zdecydujesz się na któregoś z Panów to daj znać i powiedz koniecznie jaki model wybrałaś

Może któraś z dziewczyn tutaj mogłaby polecić jakiegoś warszawskiego chirurga? Jakieś opinie na temat P.O. ? U niego byłam na konsultacji w spawie nosa, jednak mimo tego, że na spotkaniu był miły i rzeczowy, to stracił moją sympatię, bo nie odpisał na żadnego z moich maili, a sam zachęcał zeby pisac i zadawać pytania...;/

call me baby - Ciesze się, że jest tu ktoś taki Jesli możesz, powiedz dlaczego zdecydowałaś się akurat na tego lekarza, no i najwazniejsze czy jesteś zadowolona z efektów??? Nie mogę też znaleźc na ich stronie cennika, mogłabyś mniej więcej powiedzieć jak to wygląda?

Buziaki!
Hmmm z jednej strony gdybym na takie forum trafiła kilka lat temu, to nie zwlekałabym z op prawie do 30ki. Z drugiej trochę więcej czasu bym poświęciła na podejmowanie decyzji, ale już będąc tu na forum, co np pozwoliłoby mi na żywo się spotkać z niektórymi dziewczynami, żeby zobaczyć cycory różnych rozmiarów i też na różnych etapach ich przemian po operacji, co w efekcie mogłoby mi pomóc naciskać na d-ra, na większe implanty (ale nie dużo większe, bo dużych niegdy nie chciałam).
Ja bym na Twoim miejscu działała wielostronnie - konsulatacje z lekarzem/ami, nasze forum, Twoje rozważania własne plus, jeżeli będzie taka możliwość - na żywo obczajenie żelków. Odradzałabym za to słuchanie "złotych rad" osób, które temat operacji znają tylko z tv, bo to Cię może tylko skołować (oczywiście nie liczę partnera, bo jego zdanie jest ważne, chociaż oni na ogół najbardziej stereotypowe myślenie w tym temacie na początku mają).
To ogólnie chyba tyle ode mnie Ale temat jest jak rzeeekaa

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 20:28   #1507
EmilyO
Zadomowienie

Wyliczanka na dziś:

Kasika84 13.05. - 2
Sameriza - 19.05 - 8
luna160 20.05 - 9
EmilyO 21.05 - 10
Gagak 17.06. - 37
Madlen666 26.06 - 46
Czekoladovaa 31.07 - 81
BeataPiekar 29.08. - 110
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-11, 20:38   #1508
Shazney
Zakorzenienie

Nikt się dawno nie dopisał do wyliczanki

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 20:40   #1509
mimoza102
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Nikt się dawno nie dopisał do wyliczanki
czekamy na Ciebie
mimoza102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 20:43   #1510
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimoza102 Pokaż wiadomość
czekamy na Ciebie
Hihi, zacieram już łapki. Jeszcze 3 tyg. i będę mieć swój termin

and random compliments.
Stary 2014-05-11, 20:56   #1511
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór W końcu Was nadrobiła, ufff dużo tego było.
Zostały dwa dni do mojego wielkiego dnia! Myślałam, że stres jakiś będzie, ale nic... Podświadomie chyba też się nie denerwuję, bo śpię jak zabita
Byłam dzisiaj na zakupach i oglądałam piękny strój w intimissimi. Z wielkim bólem odwiesiłam na wieszak, bo już miałam na niego chrapkę, ale rozmiaru zgadywać nie będę...
Miałam w zeszłym tygodniu zadzwonić do kliniki, żeby mieli dla mnie dwa pancerniki (chcę mieć jeden na zmianę), ale zapomniałam. Mam nadzieję, że mają ich trochę i nie będzie z tym problemu.
Zastanawiam się czy mam brać ze sobą cokolwiek, bo w klinice mam być na 8:15, a wyjdę około 16. Chyba tylko telefon wezmę, żeby mieć kontakt ze światem. Co radzicie?
Niedawno było o tym

-dresik z rozpinaną bluzą lub rozpinana bluzka i wygodne dresowe spodnie
-woda z dzióbkiem, żeby poręcznie było pić
-ciapki lub klapki
-skarpetki
-chusteczki nawilżone
-szczotka do włosów
-ładowarka do telefonu
-podusia, jasiek (przyda się pod głowę a potem w samochodzie na powrocie)

to tak na szybko, dziewczyny dopiszcie jeżeli o czymś zapomniałam

i tak jeszcze ode mnie
-350zł na stanik ha ha

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Pamiętaj, że musisz być całkowicie saute. Zero tapety i lakieru na paznokciach.
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 20:58   #1512
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Miłej nocki Kochane...
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:09   #1513
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Miłej nocki Kochane...
Stary 2014-05-11, 21:13   #1514
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Miłej nocki Kochane...
Pa Tysiaczku, daj znać rano jak czuje się synio.
Stary 2014-05-11, 21:17   #1515
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Niedawno było o tym

-dresik z rozpinaną bluzą lub rozpinana bluzka i wygodne dresowe spodnie
-woda z dzióbkiem, żeby poręcznie było pić
-ciapki lub klapki
-skarpetki
-chusteczki nawilżone
-szczotka do włosów
-ładowarka do telefonu
-podusia, jasiek (przyda się pod głowę a potem w samochodzie na powrocie)

to tak na szybko, dziewczyny dopiszcie jeżeli o czymś zapomniałam

i tak jeszcze ode mnie
-350zł na stanik ha ha

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Pamiętaj, że musisz być całkowicie saute. Zero tapety i lakieru na paznokciach.
Dzięki za odpowiedź, ale większości z tych rzeczy nie będą mi potrzebne Wychodzę z kliniki tego samego dnia, po kilku godzinach. Zawiezie mnie TŻet, więc pojadę ubrana już 'na gotowo', poduszkę zawsze wozimy w aucie, szczotek do włosów itp nie potrzebuję, bo i tak nie będzie mnie po op. interesowało jak wyglądam . Ale wodę wezmę!
Co do paznokci, to wiem, że u nóg mogą być pomalowane, więc zostawiam lakier, a u rąk już nie mam.
Stary 2014-05-11, 21:22   #1516
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź, ale większości z tych rzeczy nie będą mi potrzebne Wychodzę z kliniki tego samego dnia, po kilku godzinach. Zawiezie mnie TŻet, więc pojadę ubrana już 'na gotowo', poduszkę zawsze wozimy w aucie, szczotek do włosów itp nie potrzebuję, bo i tak nie będzie mnie po op. interesowało jak wyglądam . Ale wodę wezmę!
Co do paznokci, to wiem, że u nóg mogą być pomalowane, więc zostawiam lakier, a u rąk już nie mam.

Wodę weź, ale taka z dziubkiem. Bo rak do góry podnosić nie wolno, zreszta cieżko nawet je podnieść.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Aaa doczytalam dopiero ze juz napisano o wodzie w dziubkiem Badz ze słomką

aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:25   #1517
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziewczyny koteczka18 , DariaM1981, majka.bzzz , Misiaczek80, maljozmaz , dziękuje za zrozumienie i ciepłe przyjęcie!

BeataPiekar - Właśnie ze względu na tą 'bazgraninę' wybrałam to forum, bo jest to temat o tyle cieżki, ze naprawdę uspokaja i relaksuje czytanie o zwykłych codziennych sprawach, zamiast samych szczegółów technicznych Do tego jest to jedno z niewielu forów gdzie są prawdziwe osoby, niesponsorowane wypowiedzi itp a na takiej rzetelnej opinii mi baaardzo zależało.

przedpo - A powiedz co byś zmieniła gdybyś od nowa miała przejść operację? Jakieś porady dla początkującej w pigułce? ;D

muminek93 - dzięki za zainteresowanie Dziś wieczorem napewno odwiedze beautywpolsce i kolejna nocka bedzie z głowy na ogladaniu cycków ;D A.B. ma wolne terminy konsultacji w przyszłym tygodniu, więc myślę że się do niego przejdę, zobaczę jakie zrobi na mnie wrażenie. Co do opinii w internecie, boje się, że są to opinie konkurencji, dlatego nie wiem na ile poważnie można do nich podchodzić.Jeśli chodzi o wielkość implantów, chce dość spore, więc nie jest to dla mnie problem, a nie ukrywam , ze zależy mi na tym żeby przpeorwadzić operację w Warszawie. Jak zdecydujesz się na któregoś z Panów to daj znać i powiedz koniecznie jaki model wybrałaś

Może któraś z dziewczyn tutaj mogłaby polecić jakiegoś warszawskiego chirurga? Jakieś opinie na temat P.O. ? U niego byłam na konsultacji w spawie nosa, jednak mimo tego, że na spotkaniu był miły i rzeczowy, to stracił moją sympatię, bo nie odpisał na żadnego z moich maili, a sam zachęcał zeby pisac i zadawać pytania...;/

call me baby - Ciesze się, że jest tu ktoś taki Jesli możesz, powiedz dlaczego zdecydowałaś się akurat na tego lekarza, no i najwazniejsze czy jesteś zadowolona z efektów??? Nie mogę też znaleźc na ich stronie cennika, mogłabyś mniej więcej powiedzieć jak to wygląda?

Buziaki!
Doktora polecil mi inny zaufany lekarz od medycyny estetycznej, wiec nie bralam nikogo innego pod uwage. Z efektu jestem bardzo zadowolona- w sumie lepszych cyckow nie moglam sobie wymarzyc. Faktycznie doktor ma ciagaty do duzych implantow ale ja jestem z tego zadowolona. Za operacje z anatomkami placilam 16500👍😘
Tu na forum jest jeszcze Olivka od A.B😘

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
Doktora polecil mi inny zaufany lekarz od medycyny estetycznej, wiec nie bralam nikogo innego pod uwage. Z efektu jestem bardzo zadowolona- w sumie lepszych cyckow nie moglam sobie wymarzyc. Faktycznie doktor ma ciagaty do duzych implantow ale ja jestem z tego zadowolona. Za operacje z anatomkami placilam 16500👍😘

Ach i Asiek8705 tez od doktora😘

16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:31   #1518
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
podziwiam,że wychodzisz w ten sam dzień, wiem ,że tu już kilka dziewczyn tak wychodziło ale ja bym się bała,bezpiecznie się czułam w klinice. Poza tym po narkozie trochę mną bujało i raczej nie dałabym rady wyjść.
Stary 2014-05-11, 21:35   #1519
VS1991
Raczkowanie

Cytat:
Ja również nie narzekałabym na duże implanty To jest mój wymarzony efekt <3 http://media.santabanta.com/newsite/...tyra-banks.jpg myślicie, ze można coś takiego w ogóle osiągnąć? Chciałabym piersi duże, ale wygladajace bardzo naturalnie, boje się ze będą sterczały jak piłki i będą wyglądały na twarde...

call me baby czy mogłabym liczyć na podesłanie zdjęć efektów pracy doktora na skrzynke? Nie wiem czy to pytanie jest na miejscu,jeśli nie to przepraszam, ale chciałabym jak najszybciej zadzwonić sie zarejestrowac i jestem o krok od tej decyzji, potrzebuje jakiegoś pozytywnego kopniaka ;D

Olivka jest z operacji i A.B. zadowolona?
VS1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:41   #1520
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
podziwiam,że wychodzisz w ten sam dzień, wiem ,że tu już kilka dziewczyn tak wychodziło ale ja bym się bała,bezpiecznie się czułam w klinice. Poza tym po narkozie trochę mną bujało i raczej nie dałabym rady wyjść.
Ja mam o 11:00 i dopiero następnego dnia mogę wyjść z kliniki, mąż mi też powtarza, że lepiej, że tyle czasu będę pod opieką pielęgniarki, a ja z kolei wolałabym już na noc do domku
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:44   #1521
VS1991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Hmmm z jednej strony gdybym na takie forum trafiła kilka lat temu, to nie zwlekałabym z op prawie do 30ki. Z drugiej trochę więcej czasu bym poświęciła na podejmowanie decyzji, ale już będąc tu na forum, co np pozwoliłoby mi na żywo się spotkać z niektórymi dziewczynami, żeby zobaczyć cycory różnych rozmiarów i też na różnych etapach ich przemian po operacji, co w efekcie mogłoby mi pomóc naciskać na d-ra, na większe implanty (ale nie dużo większe, bo dużych niegdy nie chciałam).
Ja bym na Twoim miejscu działała wielostronnie - konsulatacje z lekarzem/ami, nasze forum, Twoje rozważania własne plus, jeżeli będzie taka możliwość - na żywo obczajenie żelków. Odradzałabym za to słuchanie "złotych rad" osób, które temat operacji znają tylko z tv, bo to Cię może tylko skołować (oczywiście nie liczę partnera, bo jego zdanie jest ważne, chociaż oni na ogół najbardziej stereotypowe myślenie w tym temacie na początku mają).
To ogólnie chyba tyle ode mnie Ale temat jest jak rzeeekaa
Kuurcze nie mam możliwości ocenienia efektów operacji na żywo, bo żadna ze znajomych po niej nie jest;/ a na forum udzielam się od wczoraj, więc na pewno stanowczo za wcześnie i nikt sie przede mną nie będzie obnażał ;D
Skłaniam się coraz bardziej ku A.B (Warszawa), jeszcze poczytam trochę przez następne pare dni, poszukam zdjęc i dzwonię umówić się na konsultację Już nie mogę sie doczekać! Wtedy będę mogła skonfrontowac i przedyskutowac z Wami to co powie mi lekarz i poradzić się w sprawie doboru implantów.
Co do chłopaka, ma mieszane uczucia... Czasami mówi, oook jak tak bardzo chcesz to zrób sobie cycuszki, bedziesz szczęśliwsza A innym razem, powtarza że mi to niepotrzebne, że podoba mu się tak jak jest i nic nie powinnam zmieniać. Wiem, ze mówi to bo mnie kocha i akceptuje taką jaka jestem, ale ja jestem prawie kompletnie płaska!;] I nie wiem co może być w tym pociagajacego...myśle, ze jeśli konsultacja i potem operacja poszłyy po mojej myśli to raczej by nie narzekał ;P
VS1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 21:45   #1522
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Star, też sobie tego nie wyobrażam. Ja byłam w klinice od 12 do 10 następnego dnia, czyli 22 godziny. Zawsze boję się, że w nocy coś może się wydarzyć. Lepiej chyba jak wykwalifikowany personel jest na miejscu.
Stary 2014-05-11, 22:03   #1523
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również nie narzekałabym na duże implanty To jest mój wymarzony efekt <3 http://media.santabanta.com/newsite/...tyra-banks.jpg myślicie, ze można coś takiego w ogóle osiągnąć? Chciałabym piersi duże, ale wygladajace bardzo naturalnie, boje się ze będą sterczały jak piłki i będą wyglądały na twarde...
A czy takie rzeczy są możliwe? Obawiam się, że nie

and random compliments.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-11, 22:05   #1524
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy takie rzeczy są możliwe? Obawiam się, że nie
Sa moje wygladaja mega naturalnie i tysiaka tez a to implanty okolo 500cc a i call me baby

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-11, 22:11   #1525
fankam
Rozeznanie

Ja tez bym chyba nie dala rady wyjsc tego samego dnia. Ledwo dychalam otumaniona morfiną po operacji, ale akurat piłam z butelki z gwinta, sama ją sobie podnosilam i odstawialam na szafke bez problemu.

Ja chyba do A.B. pojde na kolejna op bo czytalam, ze daje rade z duzymi implantami
Stary 2014-05-11, 22:12   #1526
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Sa moje wygladaja mega naturalnie i tysiaka tez a to implanty okolo 500cc a i call me baby

Wyglądają naturalnie jak na sztuczne, ale chyba nie jak prawdziwe naturalne (?). No nie wiem, nigdy nie widziałam na żywo zrobionych piersi

and random compliments.
Stary 2014-05-11, 22:13   #1527
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyglądają naturalnie jak na sztuczne, ale chyba nie jak prawdziwe naturalne (?). No nie wiem, nigdy nie widziałam na żywo zrobionych piersi
Wyglądają jak duze naturalne

Stary 2014-05-11, 22:14   #1528
aszkim
Rozeznanie

Ja nie miałam takiego komfortu i musiałam wyjść odrazu po operacji. Poprostu nie było tam takiej możliwości.

aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 22:20   #1529
call me baby
Rozeznanie

Cytat:

call me baby czy mogłabym liczyć na podesłanie zdjęć efektów pracy doktora na skrzynke? Nie wiem czy to pytanie jest na miejscu,jeśli nie to przepraszam, ale chciałabym jak najszybciej zadzwonić sie zarejestrowac i jestem o krok od tej decyzji, potrzebuje jakiegoś pozytywnego kopniaka ;D

Olivka jest z operacji i A.B. zadowolona?
Kochana jak maja byc naturalne to anatomki bo sa bardziej plaskie u gory jak naturalna piers. Jak chcesz ogladac fotki to zaloz album ze swoja wyjsciowka (prywatny) i mozesz wysylac zaproszenia to nas wtedy bedziesz mogla ogladac albumy z naszymi piersiami 😘 tzn doslownie mowiac jak pokazesz swoje boobsy to bedziesz mogla ogladac moje - takie tu mamy zasady👍😘

16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-11, 22:21   #1530
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana jak maja byc naturalne to anatomki bo sa bardziej plaskie u gory jak naturalna piers. Jak chcesz ogladac fotki to zaloz album ze swoja wyjsciowka (prywatny) i mozesz wysylac zaproszenia to nas wtedy bedziesz mogla ogladac albumy z naszymi piersiami 😘 tzn doslownie mowiac jak pokazesz swoje boobsy to bedziesz mogla ogladac moje - takie tu mamy zasady👍😘

Zaraz wyślę ci priva

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości