Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB] - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-03, 20:55   #1501
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB]

Cytat:
Napisane przez malamyszka20 Pokaż wiadomość
Hej czy 50 twarzy Greya jest dostępne online? Moze ktoś wysłać mi link?
Poszukaj na gryzoniu

_________________________ __________________

Dobra takie pytanie, wie któraś z was może kiedy będzie 4 tom Crossa ?
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:00   #1502
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martello90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
W końcu mogę do Was zawitać ! aż skaczę z radości zaraz podczytam co tam pisałyście przez te ostatnie dni

Musiałam rozstać się z czytnikiem siostry i ostatnio mniej czytam i jestem tym wszystkim zawiedziona i muszę kupić w końcu własny ! i stąd do Was pytanie. Lepiej kupić kindle z podświetlaniem czy bez podświetlania a do niego to etui z lampką ? Czy ta lampka wbudowana w etui się sprawdza ? Użytkowałam siostry bez podświetlania i musiałam czytać przy normalnym świetle i był to dla mnie trochę problem.
Witaj, jak dobrze że jesteś . Ja polecam z podświetleniem, jestem mega zadowolona. Ja sporo czytam wieczorami i wtedy sprawdza się znakomicie.
Cytat:
Napisane przez maniakch Pokaż wiadomość
bardzo szkoda

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Pozwole sobie odpowiedziec za czytające Tess czytają w oryginale a pozostałe z forum tylko z zazdrością na to patrzą i już nie mogą się doczekać kiedy same będą mogły czytać i tak przeżywać
Maniakch Słoneczko zaraz skończymy . Jak zaczniecie Wy to z przyjemnością poczytam Wasze komentarze.

Edytowane przez rinos
Czas edycji: 2014-06-03 o 21:20
rinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:03   #1503
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Też Ci Słonko gratuluje
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Chciała bym skończyć Bully, żeby zacząć Tess cz. 3, ale niestety nanoszę uwagi techniczne mojego promotora Robię kompletnie na odwrót niż miałam na licencjacie. Co promotor to opinia.
Znam ten ból.. Moją Panią promotor z licencjatu wspominam koszmarnie.. Wiecznie coś było źle.. Za to profesor z mgr boski.. Tak przyjemnie mi pisanie pracy szło, że to aż niemożliwe
Trzymam kciuki żeby udało Ci się szybko uporać z tą pracą

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:14   #1504
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Britta2 Pokaż wiadomość
Obecnie zasiadam do Twisted jestem dopiero na 60 stronie w Kindelku.
Ja nie wiem kiedy zacznę, bo jeszcze tyle do zrobienia mam

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z treningu (1h pump + 1 h step). Jestem w mega dobrym humorze, bo trener (taki faaajny chłopak ) podszedł do mnie po treningu, uścisnął dłoń i pogratulował tricepsów
Ależ mi się miło zrobiło

Śmigam zaraz do wanny i do późnego wieczora planuję czytać.. Wreszcie zacznę Twisted

BTW. Wiecie, że wyszła też trzecia część Reaper's MC?
Mnie blondwiol uświadomiła.. Jak tylko skończę Twisted to się za nią zabieram, bo bardzo lubię tę serię
Gratuluję. Cieszę się.
Ja niedawno wróciłam do domu. Miałam poćwiczyć hulahop i boczki. A ti tyle jeszcze roboty przede mną. Nawet nie wiem czy poczytam .
Stary 2014-06-03, 21:18   #1505
martello90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rinos Pokaż wiadomość
Witaj, jak dobrze że jesteś . Ja polecam z podświetleniem, jestem mega zadowolona. Ja sporo czytam wieczorami i wtedy sprawdza się znakomicie.
Lejesz miód na moje serce !
Ja także większości czytam wieczorami i nocami w domu lub podróży. Siostry czytnik był bez podświetlania i jak powiedziałam mężowi, że ciężko użytkowało mi się go wieczorami, bo przy jakiejś lampce musiałam czytać to od razu rzucił mi kazanie, że jak już coś kupować to porządnego i dziękuję, że też mnie w tym utwierdzasz co Wasze głowy, to nie moja jedna
martello90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:21   #1506
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem kiedy zacznę, bo jeszcze tyle do zrobienia mam

Gratuluję. Cieszę się.
Ja niedawno wróciłam do domu. Miałam poćwiczyć hulahop i boczki. A ti tyle jeszcze roboty przede mną. Nawet nie wiem czy poczytam .
Ja pożyczyłam wczoraj od koleżanki takie śmieszne hula hop z wypustkami i powiem Wam, że masakra.. Nie dość, że chyba brak mi talentu, bo kręcenie mi nie idzie, to boli to jak diabli.. Nie wiem czy nie zdecyduję się na takie zwykłe o prostu.. Lepiej poćwiczyć dłużej ze zwykłym niż chwilę z takim dziwolągiem chyba, no nie?

Stary 2014-06-03, 21:22   #1507
asia20100
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
W końcu mogę do Was zawitać ! aż skaczę z radości zaraz podczytam co tam pisałyście przez te ostatnie dni

Musiałam rozstać się z czytnikiem siostry i ostatnio mniej czytam i jestem tym wszystkim zawiedziona i muszę kupić w końcu własny ! i stąd do Was pytanie. Lepiej kupić kindle z podświetlaniem czy bez podświetlania a do niego to etui z lampką ? Czy ta lampka wbudowana w etui się sprawdza ? Użytkowałam siostry bez podświetlania i musiałam czytać przy normalnym świetle i był to dla mnie trochę problem.
weź z podświetleniem bo z lampka na co dzień będziesz męczyć wzrok

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
asia20100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:24   #1508
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Lejesz miód na moje serce !
Ja także większości czytam wieczorami i nocami w domu lub podróży. Siostry czytnik był bez podświetlania i jak powiedziałam mężowi, że ciężko użytkowało mi się go wieczorami, bo przy jakiejś lampce musiałam czytać to od razu rzucił mi kazanie, że jak już coś kupować to porządnego i dziękuję, że też mnie w tym utwierdzasz co Wasze głowy, to nie moja jedna
Mogę się odwdzięczyć za doradztwo w sprawie lapka ( jeszcze nie kupiłam). Wejdź na swiatczytnikow.pl To extra strona. Ja wybierając kindla bazowałam na niej.
Stary 2014-06-03, 21:28   #1509
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia20100 Pokaż wiadomość

Czy ja wiem. Teraz patrzę i normalnie wszystko widzę bez podświetlenia. Także chyba kwestia kto przy jakim świetle czyta. Ja mam dużą stojącą lampę koło łóżka.
Do tego różnica w cenie 250 zł.

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2014-06-03 o 21:29
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:28   #1510
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pożyczyłam wczoraj od koleżanki takie śmieszne hula hop z wypustkami i powiem Wam, że masakra.. Nie dość, że chyba brak mi talentu, bo kręcenie mi nie idzie, to boli to jak diabli.. Nie wiem czy nie zdecyduję się na takie zwykłe o prostu.. Lepiej poćwiczyć dłużej ze zwykłym niż chwilę z takim dziwolągiem chyba, no nie?
Kochana ja mam zwykłe wypełnione ryżem. Ważna jest jego wielkość. Powinno być do wysokości pępka. Ja mam 90 cm ( prawie do pępka), bo większe na allegro na zamówienie można zrobić i juz ciężkie ok 1-2 kg. Ale na początek wystarczy zwykle, bo też efekty są.
Stary 2014-06-03, 21:34   #1511
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ja mam zwykłe wypełnione ryżem. Ważna jest jego wielkość. Powinno być do wysokości pępka. Ja mam 90 cm ( prawie do pępka), bo większe na allegro na zamówienie można zrobić i juz ciężkie ok 1-2 kg. Ale na początek wystarczy zwykle, bo też efekty są.
A to widzisz.. O tej wysokości nie wiedziałam.. To pożyczone jest olbrzymie.. Może dlatego tak kiepsko mi idzie kręcenie nim?

Stary 2014-06-03, 21:50   #1512
martello90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia20100 Pokaż wiadomość
Cytat:
Mogę się odwdzięczyć za doradztwo w sprawie lapka ( jeszcze nie kupiłam). Wejdź na swiatczytnikow.pl To extra strona. Ja wybierając kindla bazowałam na niej.
Dziękuję Wam za doradzenie
Przeglądałam właśnie dzisiaj tą stronkę przydatna, szczególnie porównanie wersji kindelków w tabelce.

Teraz pozostaje mi popędzić męża , by kupił

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Czy ja wiem. Teraz patrzę i normalnie wszystko widzę bez podświetlenia. Także chyba kwestia kto przy jakim świetle czyta. Ja mam dużą stojącą lampę koło łóżka.
Do tego różnica w cenie 250 zł.
To też ważna informacja. W domu też nie miałam większych problemów, lampę przestawiałam koło łóżka i czytałam. A jak jest nocą ? Dużo podróżuję nocami więc jakoś światła jest dla mnie ważna. Jak przetestujesz to etui z lampką jakiś czas to daj znać, jak się sprawuje.
martello90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 21:52   #1513
villa_rosa
Raczkowanie

Cytat:
bardzo szkoda

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Pozwole sobie odpowiedziec za czytające Tess czytają w oryginale a pozostałe z forum tylko z zazdrością na to patrzą i już nie mogą się doczekać kiedy same będą mogły czytać i tak przeżywać
dołączam do patrzących z zazdrością. I zabieram się za ostatnią spowiedź.

Edytowane przez villa_rosa
Czas edycji: 2014-06-03 o 21:55
villa_rosa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 22:03   #1514
rinos
Zakorzenienie

Cytat:
A to widzisz.. O tej wysokości nie wiedziałam.. To pożyczone jest olbrzymie.. Może dlatego tak kiepsko mi idzie kręcenie nim?
Kochana to naprawdę kwestia wprawy, im mniejsze tym gorzej bo szybciej trzeba kręcić. Te z wypustkami robią na początku mega siniaki. Acha i najważniejsza sprawa : trzeba kręcić w obie strony, bo potem są różnice w talii. Ja na poczatku tylko w jedną stronę umiałam (zresztą od bodajże podstawówki ) w drugą było trudniej, po na początku ciągle mi spadało, ale poszło. Teraz śmigam w lewo, w prawo , na talii, na biodrach. Tylko kuźwa zapału brakuje. A tu program " plaża" trzeba wdrożyć
Stary 2014-06-03, 22:50   #1515
Britta2
Zadomowienie

Dziewczynki musze skonczyc na dzisiaj Twisted jestem psychicznie wykonczona. Juz nie dam rady wiecej. Emocje ogromne ale wydarzenia inne zupelnie. Obecnie czuje totalna niemoc dokladnie tak jak Tess I Q. Podejrzewam ze jednak nastapi to czego spodziewalam sie od dawna. A dzisiaj nie moge sie o tym przekonac Bo nie usne. Chociaz I tak mam juz glowe pelna mysli.
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 23:05   #1516
gosia1305
Wtajemniczenie

hej moje drogie

kurczaki ostatnio jestem tak zajęta że nawet nie mam zbytnio czasu żeby tu się częsciej udzielać ale i tak widzę że głównie ostatnio toczą się rozmowy dot. książek anglojęzycznych
w każdym razie ja dzisiaj dokończyłam Worth the fight i przeczytałam Lane.... szczerze to ostatnio mam chyba doła czytelniczego

Maggnolia drugiej cżęści serii Trzech jeszcze nie zaczęłam... i chyba z nią zaczekam aż będę po egzaminach żeby nie mieć wyrzutów sumienia że od ksiązki nie mogę się oderwać zamiast się uczyć

co do Kindelka to ja mam Paperwhite II i szukałam czytnika tylko i wyłącznie z wbudowanym podświetleniem z tego względu że głównie czytam wieczorami a zapalona lampka nocna przeszkadzała mojemu mężowi... zresztą młody śpi w jednym pokoju z nami to nie wyobrażam sobie mieć zapalone światło do nocy jak dla mnie to najlepiej wydane kilka dobrych stówek
gosia1305 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 23:07   #1517
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki musze skonczyc na dzisiaj Twisted jestem psychicznie wykonczona. Juz nie dam rady wiecej. Emocje ogromne ale wydarzenia inne zupelnie. Obecnie czuje totalna niemoc dokladnie tak jak Tess I Q. Podejrzewam ze jednak nastapi to czego spodziewalam sie od dawna. A dzisiaj nie moge sie o tym przekonac Bo nie usne. Chociaz I tak mam juz glowe pelna mysli.
ja koncze 2 zostało mi 50 stron i blagam niemow mi ze w 3 tez jest tak smutno i zle ..nie no mam nadzieje ze nie mowisz o tym o czym mysle...
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 23:19   #1518
blondwiol
Raczkowanie

Cześć
Właśnie skończyłam 2 cz. Monsters i jestem rozbita emocjonalnie...
Co za harcore, masakra, to jest dopiero dark...
Na początku Q mnie przerażał swoimi potrzebami...
Dziewczyny miałyście rację, że ta część jest mocniejsza od jedynki
Bardzo mi się podoba ta seria, ale z całą pewnością nie są to książki dla każdego.
Jutro zaczynam Twisted. Jestem bardzo ciekawa jak się dalej potoczą losy Q i Tess...

Spokojnej nocy
blondwiol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 23:34   #1519
elatygrys
Zadomowienie

Nie będę ukrywać że przy wyborze czytnika liczyła sie najbardziej cena ale że ja głównie czytam w dużym pokoju wiec mam lampkę włączona i tyle

Miałam iść spać a tu tłumaczka wrzuciła ąż 12 r Dragons Lair i musiałam to pochłonąć
ale teraz już zmykam

Dobrej nocy !!
elatygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 23:35   #1520
Britta2
Zadomowienie

Twisted ma prawie 500 stron ja jestem na 150 I jest ...... Na 100 % bedzie sie dzialo caly czas. Tylko czy ja znowu przez to przebrne??? Normalnie plakac mi sie chce. Dobranoc.
Stary 2014-06-03, 23:37   #1521
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
Twisted ma prawie 500 stron ja jestem na 150 I jest ...... Na 100 % bedzie sie dzialo caly czas. Tylko czy ja znowu przez to przebrne??? Normalnie plakac mi sie chce. Dobranoc.
skonczylam 2 i niemoge sobie wyobrazic co w 3 moze byc takiego.. hmm no nic dobranoc jutro moze uda mi sie zaczac..spijcie dobrze!!
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-04, 05:57   #1522
Britta2
Zadomowienie

Dzien dobry. Jak tam wasze czytanie. Ja juz podczytuje Twisted.
Stary 2014-06-04, 06:02   #1523
goskie89
Rozeznanie

Cytat:
Ćwiczyłam na takim. Miałam siniaki na brzuchu i biodrach. Na początku nie do wytrzymania. Ale warto się przemęczyć, później jest tylko lepiej

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ----------

I tak wogóle Dzień dobry. Zapomniałam się przywitać

goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-04, 06:41   #1524
aguha89
Rozeznanie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB)

Dzien doby!
Ja wczoraj skonczylam "Zanim sie pojawiles". Oj tez sie naplakalam;( rozwalila mnie ta ksiazka.
Dzisiaj szczepienie z maluchem.
Milego dnia wszystkim

aguha89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-04, 07:21   #1525
rinos
Zakorzenienie

Dzień dobry. U mnie dziś słonecznie i ciepło .

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia1305 Pokaż wiadomość
co do Kindelka ... jak dla mnie to najlepiej wydane kilka dobrych stówek
Amen

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Cytat:
Dzien dobry. Jak tam wasze czytanie. Ja juz podczytuje Twisted.
Ja wczoraj przeczytałam ok. 60 stron. Dziś c.d. Zastanawiam się kiedy będzie przełom i w którą stronę .
Stary 2014-06-04, 07:27   #1526
Yasinisi
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Kochana to naprawdę kwestia wprawy, im mniejsze tym gorzej bo szybciej trzeba kręcić. Te z wypustkami robią na początku mega siniaki. Acha i najważniejsza sprawa : trzeba kręcić w obie strony, bo potem są różnice w talii. Ja na poczatku tylko w jedną stronę umiałam (zresztą od bodajże podstawówki ) w drugą było trudniej, po na początku ciągle mi spadało, ale poszło. Teraz śmigam w lewo, w prawo , na talii, na biodrach. Tylko kuźwa zapału brakuje. A tu program " plaża" trzeba wdrożyć
Ja w lewo raptem kilka sekund umiem je utrzymać, a w prawo to sobie nawet nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez blondwiol Pokaż wiadomość
Cześć
Właśnie skończyłam 2 cz. Monsters i jestem rozbita emocjonalnie...
Co za harcore, masakra, to jest dopiero dark...
Na początku Q mnie przerażał swoimi potrzebami...
Dziewczyny miałyście rację, że ta część jest mocniejsza od jedynki
Bardzo mi się podoba ta seria, ale z całą pewnością nie są to książki dla każdego.
Jutro zaczynam Twisted. Jestem bardzo ciekawa jak się dalej potoczą losy Q i Tess...

Spokojnej nocy
Za mną dopiero 1 rozdział
Wczoraj padłam o 22 co dla mnie zdecydowanie nie jest rzeczą normalną..

Cytat:
Mój Kindle pokazuje ponad 14 h czytania
Dziś mam trening dopiero późnym wieczorem, więc po pracy może wreszcie troszkę nadrobię..

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam na takim. Miałam siniaki na brzuchu i biodrach. Na początku nie do wytrzymania. Ale warto się przemęczyć, później jest tylko lepiej
Słyszałam o tych sińcach.. Masakra..

Stary 2014-06-04, 07:37   #1527
emi_g
Zakorzenienie

Cytat:

[COLOR="Silver"]
Dzień dobry
U mnie też pięknie

Jezu a Pan cudny

Wysłane z mojego ST26i
emi_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-04, 08:02   #1528
mauskacom
Wtajemniczenie

Elatygrys ,kochana czy to ta ksiazke czytalas ''zanim sie pojawiles'' ? http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19132...-sie-pojawiles

ja dzisiaj nie wiem za co sie zabrac. wczoraj caly dzien czytalam Konsekwencje od Dominiki, kuzwa nie moglam sie oderwac, jak dla mnie swietna..
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-04, 08:04   #1529
bambucza86
Raczkowanie

Witam Was Kochane po dłuższej przerwie, skończyłam "na krawędzi nigdy" i całkiem przyjemne - tylko cały czas jadą i jadą ;p a teraz zaczęłam Sen... i zobaczymy
Życzę Wam miłego dnia Pozdrawiam ciepło
bambucza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-04, 08:07   #1530
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:

Wow

Dzień dobry
A ja dalej męczę Dominica ...

Wysłane z mojego I9505
joanna12afi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości