|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB]
|
|
|
|
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja polecam z podświetleniem, jestem mega zadowolona. Ja sporo czytam wieczorami i wtedy sprawdza się znakomicie. Cytat:
Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-06-03 o 21:20 |
||
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby udało Ci się szybko uporać z tą pracą
|
|
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem kiedy zacznę, bo jeszcze tyle do zrobienia mam
Cytat:
Ja niedawno wróciłam do domu. Miałam poćwiczyć hulahop i boczki. A ti tyle jeszcze roboty przede mną. Nawet nie wiem czy poczytam |
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja także większości czytam wieczorami i nocami w domu lub podróży. Siostry czytnik był bez podświetlania i jak powiedziałam mężowi, że ciężko użytkowało mi się go wieczorami, bo przy jakiejś lampce musiałam czytać to od razu rzucił mi kazanie, że jak już coś kupować to porządnego i dziękuję, że też mnie w tym utwierdzasz co Wasze głowy, to nie moja jedna
|
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pożyczyłam wczoraj od koleżanki takie śmieszne hula hop z wypustkami i powiem Wam, że masakra.. Nie dość, że chyba brak mi talentu, bo kręcenie mi nie idzie, to boli to jak diabli.. Nie wiem czy nie zdecyduję się na takie zwykłe o prostu.. Lepiej poćwiczyć dłużej ze zwykłym niż chwilę z takim dziwolągiem chyba, no nie?
|
|
|
|
|
#1507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz patrzę i normalnie wszystko widzę bez podświetlenia. Także chyba kwestia kto przy jakim świetle czyta. Ja mam dużą stojącą lampę koło łóżka.Do tego różnica w cenie 250 zł. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2014-06-03 o 21:29 |
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
A to widzisz.. O tej wysokości nie wiedziałam.. To pożyczone jest olbrzymie.. Może dlatego tak kiepsko mi idzie kręcenie nim?
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przeglądałam właśnie dzisiaj tą stronkę przydatna, szczególnie porównanie wersji kindelków w tabelce. Teraz pozostaje mi popędzić męża , by kupił ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- To też ważna informacja. W domu też nie miałam większych problemów, lampę przestawiałam koło łóżka i czytałam. A jak jest nocą ? Dużo podróżuję nocami więc jakoś światła jest dla mnie ważna. Jak przetestujesz to etui z lampką jakiś czas to daj znać, jak się sprawuje. |
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez villa_rosa Czas edycji: 2014-06-03 o 21:55 |
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w drugą było trudniej, po na początku ciągle mi spadało, ale poszło. Teraz śmigam w lewo, w prawo , na talii, na biodrach. Tylko kuźwa zapału brakuje. A tu program " plaża" trzeba wdrożyć |
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki musze skonczyc na dzisiaj Twisted jestem psychicznie wykonczona. Juz nie dam rady wiecej. Emocje ogromne ale wydarzenia inne zupelnie. Obecnie czuje totalna niemoc dokladnie tak jak Tess I Q. Podejrzewam ze jednak nastapi to czego spodziewalam sie od dawna. A dzisiaj nie moge sie o tym przekonac Bo nie usne. Chociaz I tak mam juz glowe pelna mysli.
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Wtajemniczenie
|
hej moje drogie
kurczaki ostatnio jestem tak zajęta że nawet nie mam zbytnio czasu żeby tu się częsciej udzielać ale i tak widzę że głównie ostatnio toczą się rozmowy dot. książek anglojęzycznych w każdym razie ja dzisiaj dokończyłam Worth the fight i przeczytałam Lane.... szczerze to ostatnio mam chyba doła czytelniczego Maggnolia drugiej cżęści serii Trzech jeszcze nie zaczęłam... i chyba z nią zaczekam aż będę po egzaminach żeby nie mieć wyrzutów sumienia że od ksiązki nie mogę się oderwać zamiast się uczyć co do Kindelka to ja mam Paperwhite II i szukałam czytnika tylko i wyłącznie z wbudowanym podświetleniem z tego względu że głównie czytam wieczorami a zapalona lampka nocna przeszkadzała mojemu mężowi... zresztą młody śpi w jednym pokoju z nami to nie wyobrażam sobie mieć zapalone światło do nocy jak dla mnie to najlepiej wydane kilka dobrych stówek
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Właśnie skończyłam 2 cz. Monsters i jestem rozbita emocjonalnie... Co za harcore, masakra, to jest dopiero dark... Na początku Q mnie przerażał swoimi potrzebami... Dziewczyny miałyście rację, że ta część jest mocniejsza od jedynki ![]() Bardzo mi się podoba ta seria, ale z całą pewnością nie są to książki dla każdego. Jutro zaczynam Twisted. Jestem bardzo ciekawa jak się dalej potoczą losy Q i Tess... Spokojnej nocy
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Nie będę ukrywać że przy wyborze czytnika liczyła sie najbardziej cena ale że ja głównie czytam w dużym pokoju wiec mam lampkę włączona i tyle
![]() Miałam iść spać a tu tłumaczka wrzuciła ąż 12 r Dragons Lair i musiałam to pochłonąć ale teraz już zmykam Dobrej nocy !! |
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Twisted ma prawie 500 stron ja jestem na 150 I jest ...... Na 100 % bedzie sie dzialo caly czas. Tylko czy ja znowu przez to przebrne??? Normalnie plakac mi sie chce. Dobranoc.
|
|
|
|
|
#1521 |
|
Rozeznanie
|
skonczylam 2 i niemoge sobie wyobrazic co w 3 moze byc takiego.. hmm no nic dobranoc jutro moze uda mi sie zaczac..spijcie dobrze!!
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry. Jak tam wasze czytanie. Ja juz podczytuje Twisted.
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ---------- I tak wogóle Dzień dobry. Zapomniałam się przywitać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB)
Dzien doby!
![]() Ja wczoraj skonczylam "Zanim sie pojawiles". Oj tez sie naplakalam;( rozwalila mnie ta ksiazka. Dzisiaj szczepienie z maluchem. Milego dnia wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie dziś słonecznie i ciepło
![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Ja wczoraj przeczytałam ok. 60 stron. Dziś c.d. Zastanawiam się kiedy będzie przełom i w którą stronę |
|
|
|
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj padłam o 22 co dla mnie zdecydowanie nie jest rzeczą normalną.. Cytat:
![]() Dziś mam trening dopiero późnym wieczorem, więc po pracy może wreszcie troszkę nadrobię.. Słyszałam o tych sińcach.. Masakra.. |
|||
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
Elatygrys ,kochana czy to ta ksiazke czytalas ''zanim sie pojawiles'' ? http://lubimyczytac.pl/ksiazka/19132...-sie-pojawiles
ja dzisiaj nie wiem za co sie zabrac. wczoraj caly dzien czytalam Konsekwencje od Dominiki, kuzwa nie moglam sie oderwac, jak dla mnie swietna.. |
|
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane po dłuższej przerwie, skończyłam "na krawędzi nigdy" i całkiem przyjemne - tylko cały czas jadą i jadą ;p a teraz zaczęłam Sen... i zobaczymy
![]() Życzę Wam miłego dnia Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

i muszę kupić w końcu własny ! i stąd do Was pytanie. Lepiej kupić kindle z podświetlaniem czy bez podświetlania a do niego to etui z lampką ? Czy ta lampka wbudowana w etui się sprawdza ? Użytkowałam siostry bez podświetlania i musiałam czytać przy normalnym świetle i był to dla mnie trochę problem.

Teraz patrzę i normalnie wszystko widzę bez podświetlenia. Także chyba kwestia kto przy jakim świetle czyta. Ja mam dużą stojącą lampę koło łóżka.