O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-13, 18:26   #1501
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jak smakowała?

Obniżyliśmy dziś Domisiowi łóżeczko bo rano wspinał się rączkami po szczebelkach.
pierwsze dwie łyżeczki pochłonęła ładnie, potem wypluwała. bawilysmy się w samolocik, na filmie fajnie wyszło

Mama w domu? wyżej pisałam, bidulka, zdrówka długo gips?

dobrze z tym łóżeczkiem, lepiej szybko na wszelki wypadek. nie wiadomo kiedy się Domisiowi uda. u nas tylko lipa bo po obniżeniu łóżeczko przestało być atrakcyjne bo już nie da się złapać rybek z karuzeli...

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Nie takie wkładki higieniczne do butów, na pewno widziałaś np. http://szewc24.pl/strona/wkladki-spo...74/2012/06/26/
hahaha to tego typu co z kiwi właśnie kupuję
Tobie lepiej bez upałów co? kurcze ale masz fajnie, ciąża jest piękna ciekawe czy będzie mi jeszcze kiedyś dane..
Cytat:
Mam dość mojego tż.Mówie mu że wkurza mnie ze musze kombinować jak karmić małego słoiczkiem(zle mi się to robi samej-mały się wierci).Dziś karmiłam go w foteliku samochodowym,cały fotelik był ze szpinaku.Mówie tżtowi że mnie to wkurza,a on do mnie"To idz do pracy"

co ma piernik do wiatraka?!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Nie dali mamie gipsu ma poczekać 2-3 dni bo kość może się przemieśćićA wtedy to operacjaMama jest podłamana.
a ma jedną kość złamaną czy obie? te operacje modne teraz, koleżanka miała prawie 2tyg temu. ale ona miała obie złamane i to przy nadgarstku, była mała szansa, że się nie przemieści. a głowa ok?

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-13 o 18:21
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 18:55   #1502
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cześć dziewczyny

O kurde Iza rzeczywiście masz piątek 13, oby z mamy głową było wszystko w porządku

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 18:59   #1503
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
pierwsze dwie łyżeczki pochłonęła ładnie, potem wypluwała. bawilysmy się w samolocik, na filmie fajnie wyszło

Mama w domu? wyżej pisałam, bidulka, zdrówka długo gips?

dobrze z tym łóżeczkiem, lepiej szybko na wszelki wypadek. nie wiadomo kiedy się Domisiowi uda. u nas tylko lipa bo po obniżeniu łóżeczko przestało być atrakcyjne bo już nie da się złapać rybek z karuzeli...

a ma jedną kość złamaną czy obie? te operacje modne teraz, koleżanka miała prawie 2tyg temu. ale ona miała obie złamane i to przy nadgarstku, była mała szansa, że się nie przemieści. a głowa ok?
Kiedy fimik zobaczymy?

Tak,mama już w domu.Jeżeli nie będzie potrzebna operacja to na 6 tygodni.
Chyba jedną,nic nie mówiła o dwóch.W poniedziałek idzie do chirurga to się dowie jak to wygląda.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 19:11   #1504
Lila_27
Zakorzenienie

Iza ojej biedna mamusia to na prawdę pechowy piątek 13 - go Mam nadzieję, że Ty czujesz się lepiej

Kluseczko pierwsza marcheweczka za Hanią

Aga jak Ty coś napiszesz to padam

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Wrócił mój marudny Natek Cały dzień tak marudzi, że jestem wykończona Zaraz kąpiel i mam nadzieję, że szybko zaśnie i odpocznę trochę
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:30   #1505
agabiwro
Wtajemniczenie

hrj wieczornie,

Moja się "pieluchuje", tzn. zakłada pieluchę na twarz do spania. Już Iza widziała jej popisowe numery, chyba Wam tu wstawie, bo córka moja jest pod tym względem niemozliwa.

Lila, cieszę się że mogę Cię jakoś rozluźnić.

wiem, co miałam wcześniej napisać. Gianka, Rossa fizjoterapeutka mówiła że dzieciaki przewracają się z plecków na brzuchek koło 5-6 miesiaca, także gratulacje dla Waszych Lasek. Fiu, fiu gwizdnijcie sołtysie.

wiecie, mój stary wrócił do domu i jakby humor mi odszedł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140610_164501.jpg (47,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140608_145413.jpg (45,6 KB, 15 załadowań)

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 21:13   #1506
Ziajka
Wtajemniczenie

Agabi jak ja uwiwlbiam twoje teksty pieluchowanie Małej akrobatki rehabilitujcie się dziewczyny , na pewnie wszystko zapamiętałaś. spisz sobie ewentualnie na później
Uspokoiłaś mnie z tymi obrotami bo Kubula do siadu startuje, mostek non stop, ale z plecków na brzuszek nie chce. Z boczku na brzuch tak, a z plecków to czasem na bok no i od razu mostek.
Lody codziennie pochłaniam, dziś w planie z truskawkami
A co do zawodu to jestem nauczycielką angielskiego

Kluska lody to same witaminy a jak na mleko to źródło wapnia, bardzo ważne przy kp, wiec dużo ilości rekomenduje dr Ziajka
Marcheweczka smakowała ja czaje się z tym zapasem i już chyba poczekam do 17tego na 5 miesiąc.

Iza co za okropny dzień. Zdrowia dla mamy . A Tż za głupie komentarze

Lila Kubuś dziś zaliczył dzień marudy, więc wiem co czujesz. Wystarczyło tylko , że wzrok od niegi odwróciłam to był wrzask, a jak zabawiałam to śmiał się cwaniak mały. Wcześniej tak nie miał, mam nadzieję, że to chwilowe.

Musiałam odreagować marudę i zrobiłam sobie spa dla stóp

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 21:23   #1507
Kamildiana
Zadomowienie

Jej
Iza tak przykro z powodu mamy mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. A ty jak sie czujesz?

Aga moja podobnie zasypia tylko ona sama twarz przykrywa a oczy to juz koniecznie jak nie ma pieluchy to reka zaslania .

Kluska moja dzisiaj jadla marchewkę z ryzem.

Moja dzisiaj pol dnia przespala u tatusia w studio a ja mialam chwile dla siebie teraz idę sie umyć bo czeka na mnie kolscyjka i winko mmmm zyc nie umierac.
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 21:50   #1508
_Kluska_
Zakorzenienie

Iza, mam nadzieję, że wszystko się ładnie zrośnie
Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Kluska lody to same witaminy a jak na mleko to źródło wapnia, bardzo ważne przy kp, wiec dużo ilości rekomenduje dr Ziajka
Marcheweczka smakowała ja czaje się z tym zapasem i już chyba poczekam do 17tego na 5 miesiąc.

Lila Kubuś dziś zaliczył dzień marudy, więc wiem co czujesz. Wystarczyło tylko , że wzrok od niegi odwróciłam to był wrzask, a jak zabawiałam to śmiał się cwaniak mały. Wcześniej tak nie miał, mam nadzieję, że to chwilowe.

Musiałam odreagować marudę i zrobiłam sobie spa dla stóp
ta,też pomyślałam, że lody to nie takie niezdrowe więc co? poprawiłam batonikiem
u nas też był dzień marudy.
z tym przewracaniem na brzuch Ty nic nie dygaj, każdy w swoim czasie

filmik z marcheweczki jest na moim profilu

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Kami fajnie że miałaś wolniejszy dzień a w studio małej nie za głośno? twarda sztuka

Lila kurcze, jak w domu znów marudka to może uczula Twój proszek do prania? bo np pościel pewnie w swoim prałaś a nie tym dziecięcym.

Mysia w drodze?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-13, 21:55   #1509
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:

ta,też pomyślałam, że lody to nie takie niezdrowe więc co? poprawiłam batonikiem
u nas też był dzień marudy.
z tym przewracaniem na brzuch Ty nic nie dygaj, każdy w swoim czasie
Z obrotami też tak sądze. A jeden batonik przy spacerze jest wskazany, bo doda energii. Potem arbuz na kolację, talerz owoców, wiec jest zapas na lody jeszcze .Moja filozofia diety

Lecę obczaić Hanulkę i marchewkę.

Kami super, że tż przejął Natkę, odsapnęłaś trochę.

A Ewci nie ma, szaleją z Tżtem

Stary 2014-06-13, 22:24   #1510
Kamildiana
Zadomowienie

Kluska jak tz jest z mala to pracuje na sluchawkach. Marchewkowe wyczyny pooglądam jutro bo na tel mi to nie chce odtwarzac.
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 22:37   #1511
RudaEwcia25
Zakorzenienie

jestem jestem wpadam na chwilę bo chcemy z TŻem się sobą nacieszyć wczoraj to się tak sobą "cieszyliśmy" że ledwo wstałam z wyra,Kostek już ma zdrowe gardło ale mamy dobrać antybiotyk do końca coby się nic nie wróciło.Jest zachwycony że tata znowu w domku a ja dzisiaj patrzyłam jak się bawią i ukradkiem sobie popłakałam Mój Synio kończy dzisiaj 15mcy

Izka jeju,oby wszystko z mamą było dobrze,mam nadzieję że już się dobrze czujesza nie myślałaś o krzesełku do karmienia?ja mam takie z funkcją półleżącą i super się sprawdziło

Klusia jeju ręce na TŻta opadają olej jego wazelinę i tyleMoże coś innego Hanie podpasi?

Mysiu bardzo się cieszę że wieczór udany

Aga czyli dzisiaj odetchnęłaś...a Dżas z tą pieluszką i kocykiem słodzinka jakich małoSynowa

Ziajka ja tak miałam jak na pierwszy spacer się wybierałam,Kosta już ubrany w kombinezonik i co?haft kujawski na siebie i na mnie Kubulek może przez pogodę marudny?

Kami Natka będzie muzykalna po tatusiuMam nadzieję że już u Was dobrze?

Lila no tak mi żal Natanka że nawet nie wiem co napisać,nie znam Was ale aż mnie serce boli jak pomyślę że Biedactwo się tak męczy Odpocznij Kochana

Kurde TŻ wrócił z łazienki-wybaczcie mi ale spadam do Prawie-MężaWybaczcie że tylko tyleSpokojnej nocki
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 23:10   #1512
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Z obrotami też tak sądze. A jeden batonik przy spacerze jest wskazany, bo doda energii. Potem arbuz na kolację, talerz owoców, wiec jest zapas na lody jeszcze .Moja filozofia diety
hahaha
kurde, angielskiego? podziwiam, zazdroszczę. ..jako dziecko chodziłam na ang do Andy'ego i chciałam siusiu i tłumaczyła m jak umiałam (jedne z pierwszych zajęć) a on mnie nie rozumiał i w końcu trzymałam i ledwo dotrzymałam. od tego czasu nie lubiłam tego języka i powiedziałam, że tak pokieruję życiem żeby ang mi nie był potrzebny. byłam dobra z niemieckiego, ten język lubiłam. ale jednak to ang jest potrzebny w pracy teraz kuźwa mam problemy bo nie nadaję się na spotkania prezentowanie po ang. strasznie mi wstyd. a wszystko orzez andyego
cienias jestem. teraz będę chodziła na lekcje, może tym razem pójdzie coś do przodu
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Kluska jak tz jest z mala to pracuje na sluchawkach. Marchewkowe wyczyny pooglądam jutro bo na tel mi to nie chce odtwarzac.
ale Ty masz fajnie, że tż może Ci pomagać

Ewciu kowboju Ty nasz jak Ty będziesz biegać po tym weekendzie?

zdaje się, że przed nami ciężka noc. Hania się wybudza z potworną syreną tż chciał uspokajać, nic z tego... "mamamamama". po posmarowaniu dziąseł zasypia na 45min.
czy paracetamol jakbym jej dała to pomoże czy to tylko na gorączkę pomaga?????

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-13, 23:37   #1513
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska ale masz traume , patrz jak nieodpowiedni człowiek dziecku może psyche zwichrować. Ja za niemieckim nie przepadałam i trochę olewałam, a teraz żałuje bo nic nie pamiętam. A przydałby się dodatkowy język, no i rosyjski uwielbiam, tylko rok miałam ale tak szybko wchodzi, może kiedyś nadrobię. A na naukę ang polecam oglądanie ulubionego serialu z napisami po ang. Sama tak podszkoliłam się na studiach i swoim uczniom często na zajęciach taką nagrodę robiłam.
Biedna Hanulka. Może paracetamol pomoże, nie znam się, ale to przeciwgorączkowo i przeciwbólowo.

Schizę mam po tch truskawkach, że teraz nakarmię Małego i zacznie go dusić, oby nie do tej pory nic nie działo się , a pan obiecał, że sprzedaje niepryskane.

Zmykam spać, spokojnej nocy.

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-06-13 o 23:40
Stary 2014-06-13, 23:56   #1514
_Kluska_
Zakorzenienie

Ziajka, jak jeszcze mieszkałam sama tłukłam komedie romantyczne z hugh grantem bez napisów

dzięki, też mi się wydaje, że paracetamol powinien pomóc. jak coś się dalej będzie działo to dam.

dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-14, 00:19   #1515
agabiwro
Wtajemniczenie

Ziajka, my hero. Facun za anglika.

Kluska, paracetamol powinien pomóc. Tylko dawkę wylicz, moja jak ważył 4 coś to miała brać 60mg co 4 godziny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-14, 01:17   #1516
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Podczytuje was cały czas, ale nie mam jak siąść do kompa i odpisać. Jutro jedziemy do tesciów to może nadrobie.
Dziś pierwsza dawka menopuru za mną.
Iza, zdrowia dla mamy.

yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 08:56   #1517
arletka1313
Zakorzenienie

dzień dobry.
lenka dalej ma katarek,ale podaje leki,musi szybko pomóc. była wczoraj ta kolezanka-kurcze jak sie fajnie gadało,a dziecko mi cały czas spało przez ten czas,chyba dlatego ze dałam jej fenistil.mój pecgerz tez juz lepiej ale czuje ze i mnie katar bierze i zatoki bola...super!

iza zdrówka dla mamy, a ty jak sie czujesz?przszła goraczka?

klusiu zaraz tez zobacze marcheweczke w akcji

aga ona sobie sama pieluszki zakłada na buziaka???super! ja mojej tylko blisko buzi kłade.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

klusiu jaka Hanula duza,sliczna,jak sie cieszyła jak samolocik lecił
a jaki ty masz cudowny głos
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 09:09   #1518
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
jestem jestem wpadam na chwilę bo chcemy z TŻem się sobą nacieszyć wczoraj to się tak sobą "cieszyliśmy" że ledwo wstałam z wyra,Kostek już ma zdrowe gardło ale mamy dobrać antybiotyk do końca coby się nic nie wróciło.Jest zachwycony że tata znowu w domku a ja dzisiaj patrzyłam jak się bawią i ukradkiem sobie popłakałam Mój Synio kończy dzisiaj 15mcy

Izka jeju,oby wszystko z mamą było dobrze,mam nadzieję że już się dobrze czujesza nie myślałaś o krzesełku do karmienia?ja mam takie z funkcją półleżącą i super się sprawdziło
Za 15 miesięcy

Myślałam ale na razie nie ma kasy.Tż w lipcu dostanie dodatkowa kase to trzeba będzie kupić.

Za mną noc koszmar.Znów 39 stopni których nie mogłam zbić i biegunka.Domiś nie mógł spać tż z nim siedział.Czuje się strasznie.

Stary 2014-06-14, 09:26   #1519
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dzień dobry matko, leje jak z cebra.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Mysia tak, usunęłam fb zaczął mnie drażnić, a w szczególności niektóre osoby i już mi się po prostu znudził, nie mam tam co robić

Klusiu wiedziałam, że wiesz o co chodzi bez upałów jest bosko, ale krążenie jest kiepskie kiedy z 30 stopni robi się nagle 15 ciąża dla mnie jest faktycznie bardzo dobrym stanem, pomimo tego, że miałam wyobrażenia chociażby takie, że np. teraz w 8 miesiącu będę się kulać, ledwo chodzić i wszystko będzie mnie boleć, a tak nie jest, mam ochotę na różne rzeczy tylko w spowolnieniu, heh. Wczoraj się trochę przestraszyłam, bo mała tak mi zaczęła uciskać na pęcherz, że nie dało się stać i już myślałam, że chce wyjść... ja sobie tak myślę, że jeszcze się nam pochwalisz drugą ciążą, ja sama bym też kiedyś chciała, tylko wszystko jest kwestią pieniędzy i teraz bym to tak nazwała, że również "rozumem tż'ta" ale się rozpisałam

Iza jak tam mama się czuje? lepiej troszkę? może złapałaś jakiegos wirusa albo małe zatrucie pokarmowe?

Arletka dobrze, że z pęcherzem juz lepiej, z nim to nie ma żartów.

Ziajka po jakim Ty kierunku jesteś, że miałaś swoich uczniów, ja nic nie wiem? niemieckiego nie cierpię, rosyjski miałam 3 semestru i nie pamiętam, ale polecam się na przyszłość we włoskim i chorwackim, może się komuś przydam, bo w końcu chciałabym coś robić po kierunku

Ewciu brawa dla Kostusia, ja też będę ryczeć jak zobaczę tż'ta z malutką, to jest na bank pewne, jestem okropnym wrażliwcem

Agabi Jaśminka to niezły śpioch
Stary 2014-06-14, 09:33   #1520
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Dzień dobry matko, leje jak z cebra.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Mysia tak, usunęłam fb zaczął mnie drażnić, a w szczególności niektóre osoby i już mi się po prostu znudził, nie mam tam co robić

Klusiu wiedziałam, że wiesz o co chodzi bez upałów jest bosko, ale krążenie jest kiepskie kiedy z 30 stopni robi się nagle 15 ciąża dla mnie jest faktycznie bardzo dobrym stanem, pomimo tego, że miałam wyobrażenia chociażby takie, że np. teraz w 8 miesiącu będę się kulać, ledwo chodzić i wszystko będzie mnie boleć, a tak nie jest, mam ochotę na różne rzeczy tylko w spowolnieniu, heh. Wczoraj się trochę przestraszyłam, bo mała tak mi zaczęła uciskać na pęcherz, że nie dało się stać i już myślałam, że chce wyjść... ja sobie tak myślę, że jeszcze się nam pochwalisz drugą ciążą, ja sama bym też kiedyś chciała, tylko wszystko jest kwestią pieniędzy i teraz bym to tak nazwała, że również "rozumem tż'ta" ale się rozpisałam

Iza jak tam mama się czuje? lepiej troszkę? może złapałaś jakiegos wirusa albo małe zatrucie pokarmowe?

Arletka dobrze, że z pęcherzem juz lepiej, z nim to nie ma żartów.

Ziajka po jakim Ty kierunku jesteś, że miałaś swoich uczniów, ja nic nie wiem? niemieckiego nie cierpię, rosyjski miałam 3 semestru i nie pamiętam, ale polecam się na przyszłość we włoskim i chorwackim, może się komuś przydam, bo w końcu chciałabym coś robić po kierunku

Ewciu brawa dla Kostusia, ja też będę ryczeć jak zobaczę tż'ta z malutką, to jest na bank pewne, jestem okropnym wrażliwcem

Agabi Jaśminka to niezły śpioch
Mama kiepsko jest na lekach przeciwbólowych.

U mnie to chyba grypa żołądkowa.Czuje sie strasznie.

Stary 2014-06-14, 09:35   #1521
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej!
Kubula szalał od 4:30, drzemki to minutowe po wielkim wysiłku, a teraz padł. Ja już musiałam ratować się kawą

Coffee piękne chwile, aż się wzruszyłam jak opisujesz, naszlo mnie na wspomnienia Madzik kopie, brzuszek rośnie i ten czas oczekiwania , ah. Pogłaszcz brzuszek ode mnie a co do kierunku to uś anglistyka, więc mamy coś wspólnego językowcu wtedy to byłam na bierząco a teraz siedząc w domu cofam się

Iza ojej , ale Cię wzięło. Kochana złapałaś chyba jakiegoś wirusa. zdrowiej

Ewcia za 15miesięcy dla Kostusia

Arletko nie choruj, Lencia niech zdrowieje. Fajne takie pogaduchy z koleżanką, Lenka dała wolne mamie

Stary 2014-06-14, 09:37   #1522
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z Wami
Tęskniłam
Cytat:
hahaha
kurde, angielskiego? podziwiam, zazdroszczę. ..jako dziecko chodziłam na ang do Andy'ego i chciałam siusiu i tłumaczyła m jak umiałam (jedne z pierwszych zajęć) a on mnie nie rozumiał i w końcu trzymałam i ledwo dotrzymałam. od tego czasu nie lubiłam tego języka i powiedziałam, że tak pokieruję życiem żeby ang mi nie był potrzebny. byłam dobra z niemieckiego, ten język lubiłam. ale jednak to ang jest potrzebny w pracy teraz kuźwa mam problemy bo nie nadaję się na spotkania prezentowanie po ang. strasznie mi wstyd. a wszystko orzez andyego
cienias jestem. teraz będę chodziła na lekcje, może tym razem pójdzie coś do przodu

ale Ty masz fajnie, że tż może Ci pomagać

Ewciu kowboju Ty nasz jak Ty będziesz biegać po tym weekendzie?
dla Kostusia

zdaje się, że przed nami ciężka noc. Hania się wybudza z potworną syreną tż chciał uspokajać, nic z tego... "mamamamama". po posmarowaniu dziąseł zasypia na 45min.
czy paracetamol jakbym jej dała to pomoże czy to tylko na gorączkę pomaga?????

klusiu paracetamol pomaga na dziaselka
za marcheweczke

Izus przykro mi z powodu mamy . Mam nadzieje ze bez operacji sie obedzie a Tz to juz szkoda slów

Ruda no to sobie szalejecie

Kami za marcheweczke i ryz

yss

Aga no Twoja tez aparatka
ide nadabiac ( jak Vanessa mi da )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-06-14 o 09:41
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 09:42   #1523
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:

Coffee piękne chwile, aż się wzruszyłam jak opisujesz, naszlo mnie na wspomnienia Madzik kopie, brzuszek rośnie i ten czas oczekiwania , ah. Pogłaszcz brzuszek ode mnie a co do kierunku to uś anglistyka, więc mamy coś wspólnego językowcu wtedy to byłam na bierząco a teraz siedząc w domu cofam się
No to pięknie no z językiem to tak jest, że jak sobie czegoś nie przyswoimy nawet w domu, to jest kiepsko, dlatego muzyka, filmy i nawet ustawienia w laptopie w innym języku pomagają, pogłaszczę na pewno
Stary 2014-06-14, 09:44   #1524
agabiwro
Wtajemniczenie

Iza, to chyba jakiś rotawirus, no albo biegunka z gorączki. Uważaj na Dominika. Tż ma dzisiaj wolne? jak mama?
Na grupie facebookowej zaczął się temat duchów. Izka no szok w gaciach co ludzie opowiadają! Znalazła się dziewczyna po 2 śmierciach klinicznych, i jedna ktora z mężem hobbystycznie zajmuje się duchami. No mówię Ci kino, już ponad 600 postów w temacie.

Kluska, masz cudowny głos, a Hania jest mega. Jak ona rączki wyciąga...ech czekam aż moja do mnie będzie wyciągać

Coffee, taka pogoda lepsza dla ciężarówki niż upał. Relaksuj się. Chciałam Ci polecić body kopertowe. Rewelacja na początek, kiedy nie wiesz jak złapać żeby nie złamać

Yss, jak się czujesz? ale mam emocje. Trzymaj się

Ruda, Wy to macie dwa weekendy do nadrobienia. Zeszły kiepski, więc teraz pełną parą. Kostunio 15 miesięcy...jak te nasze dzieciaki rosną...cudownie że wreszcie zdrowy...tylko lodów mu nie dawaj
Ziajka, ty pierwszy kleik dawałaś z miseczki? Z tą wagą to idzie zwariować. Zrobiłam krew Jaśminie, hemoglobina spoko i płytki też. Za to leukocyty podwyższone i granulocyty obniżone. Jakas infekcja, oby ją nie rozbierało. We wtorek szczepienie.

Arletko, polecam Ci inhalacje solą fizjologiczną. Moja też jakby cały czas z katarem chodzi, już się zastanawiam czy to nie jakiś sienny.

no to mnie uprzedziłyście, więc moje pytania są już nieaktualne.

Basiu, no jesteś. Jak u Ciebie akcja alergia?

Lila, melduj się po nocy.

moja usypia i zasnąć nie może. No dawaj Mała...prasowanie czeka. Wczoraj i przedwczoraj płakała jak jej masowałam (właściwe dotykałam) ramionko. Może to zbieg okoliczności, bo zaraz szła kimać. Dzisiaj jej "dotykałam"z podpierduchy i spoko.

Macie coś dla dzieci z minky? nie wiem, czy nie kupię Jaśminie bambusowego kocyka na upały...150pln piechotą nie chodzi

upolowałam na allegro

http://allegro.pl/slonik-piesek-lama...298637490.html

stwierdzam, że moja mata jest do dupy i muszę ją dodatkowo wzbogacić.

Ziajka, też mam bright starts ale ptaszka...już powoli siadają baterie, i co to za gówno jest że baterii nie można wymienić. Jak padnie totalnie, to rozpruję i zobaczę co jest w środku...może gdzieś baterie można dokupić. żałuję że ją kupiłam...pośpiech cholera...

Edytowane przez agabiwro
Czas edycji: 2014-06-14 o 09:53
Stary 2014-06-14, 09:48   #1525
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość

Coffee, taka pogoda lepsza dla ciężarówki niż upał. Relaksuj się. Chciałam Ci polecić body kopertowe. Rewelacja na początek, kiedy nie wiesz jak złapać żeby nie złamać
Nawet chyba coś takiego mam, ale dziękuję
Stary 2014-06-14, 10:03   #1526
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska specjalnie dla Hani lapka reaktywowałam Boska jest jak się cieszy słodko a Twój hangar najlepszy

Agabi tak, kleik daję z miseczki. Tylko przed karmieniem 3 łyżeczki, no i nie zawsze , tak w dzień prawie do każdego, chyba, że jesteśmy poza domem. A co do bright starts też mnie to wkurza. A jak objawia się to u Ciebie? u mnie melodyjka wyłącza się po chwili i jak znowu pociągniesz to gra krócej, tak myślę, że to baterie, no chyba , że jeszcze coś tam się zepsuło Tż ma rozpruć, zrobimy operację biedronka bo Kubulek bardzo ją lubi, a jak już odkrył , że sam melodyjki może włączyć to radocha podwójna. Super zestaw upolowałaś uwielbiam lamaze, a za tą cenę
Stary 2014-06-14, 10:08   #1527
arletka1313
Zakorzenienie

aga a jak zrobic ta inhalacje? bo nosek jej płucze sola.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

a my z Lenka robimy Izaure jutro zawioze troche tz siostrze.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-14, 10:10   #1528
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny jade za chwile na pogotowie bo nie moge zbic tych 39 stopni.

Stary 2014-06-14, 10:12   #1529
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jade za chwile na pogotowie bo nie moge zbic tych 39 stopni.
Iza ale Cię wzięło
Stary 2014-06-14, 10:24   #1530
Lila_27
Zakorzenienie

Aga melduję się po ciężkiej nocy
Natek spał zaledwie od 21 do 24 normalnie, potem jak zwykle rzucał się po łóżku i płakał ... chyba coś u nas w domu mu szkodzi?
Teraz udało mi się Go ululać na chwilę, ale nie wiem jak długą, pewnie kilka minut i wrzask, a też prasowanie czeka
Jaśka jest agentka z tą pieluchą

Dziewczyny jak ja zazdroszczę Wam lodów jeszcze z truskawkami Czuję się niedożywiona przez tą dietę i od 2 dni leci mi krew z nosa, pewnie anemia, bo ileż można wytrzymać na ryżu marchewce i indyczku
Mam ochotę nażreć się za wszystkie czasy i przepić to piwem albo winem

Rudziaku Wy to szaleńcy jesteście sexualni U nas posucha, próbowaliśmy już kilka razy i moja blokada psychiczna nie pozwoliła na więcej Nie wiem o co kaman? z demona sexu przerodziłam się w jakąś ku.źwa dziewicę ? Chyba jakiś psychosexuolog mnie czeka

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Iza biedactwo mam nadzieję, że nie będziesz musiała zostać w szpitalu Dawaj znać

Arletko to Twoja mała też na fenistilu? Natek tylko 1 dzień ładnie spał po nim, a potem działało na niego pobudzająco chyba Dobrze, że małej już lepiej, Ty też się kuruj kochana

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Kluseczko Twoja marcheweczka do schrupania

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

To by było na tyle, szef już wstał
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości