|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci |
7 | 21,21% |
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci |
0 | 0% |
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące |
0 | 0% |
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie |
0 | 0% |
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki |
1 | 3,03% |
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy |
2 | 6,06% |
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci |
1 | 3,03% |
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę |
14 | 42,42% |
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje |
0 | 0% |
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek |
0 | 0% |
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało |
8 | 24,24% |
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Albo jakbym kupiła tą to możnaby zamontować te blokady żeby nie otwierał sam szuflad.
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Ta suknia jest piękna ![]() ![]()
![]() |
#1502 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Cytat:
![]()
![]() |
#1503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no jeszcze kilka miesiecy temu jakos myslalam, ze jak jest juz dziecko to jakos tak inaczej z tym slubem koscielnym i pesymistycznie bylam nastawiona ale jak zaczelismy przygotowania, to mi sie odmienilo i juz mi sie chce!!! ![]() ahh i dzisiaj zaliczylismy wizyte na piaskownicy, ale niestety bardzo krótka bo jedyne co interesowalo Maksa to wyjadanie piachu ![]() ![]() dodinha oby Helci szybciutko przeszlo ![]()
![]() |
#1504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Ja miałam taką, tylko ecru. Nieskromnie napiszę, że wyglądałam o niebo lepiej niż modelka na zdjęciu, może dlatego, że jestem drobniejsza http://www.suknie.kalisz.pl/img/kole.../images/50.jpg To był chyba najmniej skromny element naszego przyjęcia weselnego i zarazem prezent od rodziców.
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam serdecznie za życzenia ![]() Dziś moja chrześnica powiedziała mi wierszyk: Ja mała różyczka, wypadłam z koszyczka. Nie umiem wińszować, tylko ciocię pocałować! I dała mi różę ![]() ![]()
Emilka 3.10.2013 ![]() Kamil 9.03.2000 ![]() Edytowane przez ja-ika Czas edycji: 2014-06-29 o 06:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Little Spark piękna suknia
![]()
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta kobieta jest chyba trochę za niska do tej sukienki. Coś nie pasuje z proporcjami ![]() Masz suknię z kalisza? teraz myślę czy jakiegoś pudła nie wsunąć pod ławę i tam wsadzić pieluchy, podkład, chusteczki i worki ![]()
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
mialam nadrobic wczoraj ale mi sie nie udalo....jestem 13 stron do tyłu
![]()
#1512 |
Zakorzenienie
|
Jaika serdeczne zyczenia
![]() Mamy jeszcze z 60km. Super bylo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
ufff miałyśmy fajny dzionek w górach i lasach
![]() tylko przez te wrażenia Tuśka mi walczzyła 1,5 godziny ze spaniem. a teraz oglądam karniaki brazylia-chile z małżem i sąsiadem ![]()
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1515 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z reguły 2 razy, czasem raz, a czasem 3 ![]() super ![]() szkoda, że nam się dziś nie chciał pochwalić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Ja-ika, wszystkiego najlepszego
![]() Larysko, przykro mi że Ola odmówiła obiadków... a jeszcze jakiś czas temu miałam Ci pisać że fajnie masz, bo Ola wszystko je... widać to taki etap u naszych dzieci, bo coraz więcej maluchów grymasi przy jedzeniu ![]() a właśnie.... jak mnie tak zmogło, to co prawda pisać nie pisałam ale okoliczności do podczytywania miałam całkiem sporo ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze, z tego podczytywania wyszło mi że chwalicie wózek m&p tour i któraś nawet go ma... chciałam zapytać: czy rozkłada się na płasko? i jak koła daja radę zimą? bo właśnie ja dużą uwagę zwracam na koła, żeby miały dużą średnicę, bo boję się że zimą spod bloku nie ruszę ![]() i dziś go oglądałam, naprawdę fajny jest ![]() i jeszcze ten mi wpadł w oko: http://easygo.euro-cart.eu/nasze_pro...cerowa&color=1 też właśnie ze względu na koła i stosunkowo niską wagę ![]() doughnut_agg, a jesteś pewna że to trójki? bo one późno z reguły wychodzą, po czwórkach dopiero... może to dwójki? ząbki u dzieci są dość szeroko rozstawione, łatwo się pomylić ![]() Edytowane przez Natala84 Czas edycji: 2014-06-28 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ehh młody dopiero padł, mieliśmy dziś mała wycieczkę do kuzynek i to mu poprzestawiało drzemki ![]()
![]() |
#1518 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak wyszło, że aż na 5 tygodni ![]() Cytat:
![]() zdrówka dla Oli, może to trzydniówka? Cytat:
![]() jak zaczęłyśmy się rozchodzić to porządnie lunęło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, które znają się na temacie ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2014-06-28 o 20:57 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Papalinko, zdrówka dla Oli i oby chrzciny się udały ![]() Rusałko, strasznie mi było przykro jak czytałam o Twoim antybiotyku i że nie możesz za bardzo Jasia karmić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Jadłam dziś jeszcze cheesburgera z maca i dwa tosty rano
![]() Coś tam trochę chodził ![]() ![]() ![]() Zamiast spać to ja siedzę ![]() Dobranoc ![]() Ps. Chyba, że jeszcze zajrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
hej mamusie!
![]() u nas po staremu, Alicja nadal zakatarzona i kaszle ![]() ![]() po wczorajszej wizycie u okulisty wszystko ok, młoda zdrowa, żadnej wady wzroku nie ma ![]() ale muszę Wam opowiedzieć co tam widziałam! nawet mój mąż patrzył z niedowierzaniem ![]() Otóż była tam z nami w poczekalni taka młoda matka, chyba ze swoimi rodzicami i z wcześniaczkiem, bodaj 3 miesięcznym....i wszystko ładnie pięknie dopóki ten mały leżał w foteliku, bo jak wzięli go na ręce to mi się płakać chciało! ![]() ![]() ![]() ![]() jezu mam wrażenie, że się powinno szkolenie robić rodzicom jak się ich wypuszcza ze szpitala z dzieckiem nena_milka Alicja niedawno skumała, że można sobie wstać w łóżeczku i zasypianie ostatnio to masakra, bo dziecko chce stać ![]() ![]() agusiowata być może ja będę na zlocie w Krk, ale to jeszcze czas pokaże, a czemu pytasz? gorgulku no to ![]() ![]() motyl ale jak mogłam nie wspomnieć o Twojej lodówce śpiewającej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak jechałaś do Wro to Tusia marudziła przed Gliwicami bo chciala do cioci kropli przyjechać i odwiedzić Alicję ![]() badzia pozabezpieczaj kontakty, bo szybko jej się nie znudzą na pewno ![]() doughnut_agg skąd masz czapkę z daszkiem dla Julki??? bo też szukam dla Alicji, ale nie ma za bardzo nigdzie niczego co by mi się widziało :noniewem: angelikada ![]() larysa i policzanka u nas młoda też przez jakiś czas nie chciała nic jeść praktycznie, ale przeszło jej samo ![]() Aaamelkaaa ![]() motyl Energylandia - zapowiada sie super! i blisko ![]() kama Zauważyłam dzisiaj że ona przy obcych zgrywa taką "jaka to ja jestem spokojna i grzeczna" Byłam u mojej Mamy w pracy dzisiaj i przy jej koleżance była grzeczna, uśmiechała się i gadała a jak tamta wyszła to jej się motorek w d.upce włączył ![]() ![]() dodinha zaznacz wszystkie wiadomości i oznacz jako przeczytane papalinka zdrówka dla Was i kciuki na jutro ![]() Little_spark śliczna suknia, a do ślubu już wszystko gotowe? monia jako obiad można zaliczyć, moja też ostatnio piach jadła ![]() poziomkowa od zawsze mam pieluchy i chusteczki na komodzie po kilka sztuk , a większą ilość pod łóżeczkiem trzymam Ja-ika 100 alt ![]() a my dzisiaj cały dzień u moich rodziców spędzamy, przyznam szczerze że mama mnie trochę odciążyła ![]() ![]() ![]() a i małżon mój ma 3 tygodnie urlopu ![]() ![]() ![]() jedziemy do mnie na wioskę na tydzień, ale jeszcze dokładnie nie wiem kiedy, i będziemy malować salon niach niach niach dobra idę spać!
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
angelikada, Larysa, Lolaa, kasiunia
ciesze sie ze Wam sie podoba, bede sie czula w niej pewniej wiedzac ze zyskala Wasza aprobate ![]() Lolaa Ciebie pewnie tez to czeka ![]() ![]() jesli nie chcesz to oczywiscie nie odpowiadaj ![]() SnowWhitepiekna, chociaz rzeczywiscie na tej modelce nie do konca dobrze lezy, strasznie podobaly mi sie takie z koronkowymi wstawkami czy jakimis ozdobami, no ale wyszlo inaczej ![]()
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj, to ja lepiej nie napiszę, co dziś jadłam i piłam ![]() ![]()
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze kiedys sie zmobilizujemy, ciagle przeszkoda sa finanse, ale jestem dobre mysli ;p
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
A jeszcze chciałam powiedzieć, że gdyby nie to, że wszyscy jesteśmy przeziębieni to może.byłabym z Alicją na zlocie....bo kasa już przyszła (choć myślałam, że trzeba będzie do wypłaty czekać). No ale trudno. Może innym razem Was poznam
![]() Ah i z dobrych wiadomości to kupiliśmy wczoraj fotelik samochodowy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Kropla masz rację często można spotkać takie osoby. U mnie na wsi nagminnie sie zdarza ze kobiety do ośrodka przywożą niemowlęta nie w foteliku lecz na rękach! Ale co do za ciepłego ubierania to zmieniłam troche zdanie bo np leos ciągle jest spocony wiec chodzi lekko ubrany. I nieraz on na dworze w bluzeczce a jego rok starsza kuzynka w polarze i bezrękawniku. I każdemu z nich jest optymalnie, wiec juz tak nie oceniam ilości ciuchów.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1529 |
Wtajemniczenie
|
Nasze nosidlo jest do 9 kg,dodatkowo napisali by nie wozić dziecka starszego jak 9 miesięcy..tak więc musimy się rozgladac za jakimś bo mimo że nie mamy samochodu to jakis fotelik w razie wu musi być..bratowa chce nam dać swój ale on jest do 36 KG osobiście wolałabym do 18.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale juz cos czuje ze wroce do domu z niczym i tylko podkur....ze nic ne mnie nie pasuje ![]() Cytat:
![]() super ze u okulisty wszystko ok ![]() Cytat:
![]() tzn bulke i chleb nie raz dawalam i nic jej nie bylo i tak samo nie raz jadla obiadek z kasza manna i tez bylo ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.