|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie Żonki - plotek ciąg dalszy :)
Roxi- pytałaś o mieszkano. Proszę bardzo:
http://otodom.pl/mieszkanie-wroclaw-...d39369522.html Talk -ile lat ma wasze autko? ja o ile rysy nie są głębokie to nigdy się nimi nie przejmuję, tylko że nasze to przeważnie mają około 10 lat, więc cudów się nie spodziewam Blue - jak tam? zeszła temperatura Kacprowi? mój się coś rozkaszlał...ehhh |
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia - 6 lat. To nie są rysy. Rysy chyba ani jednek nie ma
To bardzije jakieś odpryski. Te dwa odpryski koło kół są głębsze, ale te na masce małe i minimalne. Dosłownie z milimetr na milimetr i jest ich kilka. Jako, że oglądaliśmy auto po deszczu to pewnie z powodu kropelek na masce nawet na nie nie zwróciliśmy uwagi. Ale to nic Dzisiaj mam plan posprzątać w końcu porządnie dom. TŻ w pracy, a ja jakoś nie mam weny. W ostatni weekend tylko tak ogólnie ogarnęłam, bo całe dwa dni jeździliśmy za autem. W zeszłym tygodniu miałam tę głupią zmianę (10-18:30), więc też niespecjalnie było jak. A widzę, że na półce pod telewizorem jest masakra. Xbox i modem mają już chyba z 2 cm kurzu ![]() A jest taaaaak gorąco, że nic się nie chce.... Nie wiem jak się zmotywuje. Na razie tylko pozmywałam i blaty w kuchni umyłam. Idę zaraz dalej działać.
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2015-07-04 o 11:25 |
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia to jest coś takiego , jak w załączniku. Tylko tak jakby w załączniku było powiększone. Bo te u nas są malusieńkie.
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, zeszła. Po dwóch dniach. Nie mam pojęcia, co to było... teraz ma drzemkę, to ja mam chwilke dla siebie
![]() U nas też upał, TŻ w pracy na popołudniu, także zostaje nam plątać się pod domem, albo jakiś spacerek może w końcu jutro się gdzieś ruszymy z domu ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Blue - a wysoka mial? Moze rzeczywiscie zeby albo wirusowka. Nie wyszla mu jakas lekka wysypka?
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ok 38. Żadnej wysypki nie było, więc to nie trzydniowka.. podejrzewam zęby lub odczyn poszczepienny. Ważne, że przeszło
a u Twojego tylko kaszel?Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Blue - tak na razie tylko kaszel i oby tak zostalo. Poza tym bawi sie, szaleje, je normalnie wiec mam nadzieje ze szybko przejdzie.
Aaa to szczepienie mieliscie... no tak to tez moze byc to. A co to za szczepienie? |
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Talk -już wiem o co ci chodzi...mimo wszystko przecież i tak byście kupili to autko
zaraz przestaniecie zwracać uwagę na nie i o nich zapomnicie ![]() a gdzie obiecane zdjęcia waszego autka wraz z właścicielami? |
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Paula dzięki. Spróbuję! Miałam wam pokazać moje lądowanie
W piątek zaczynam urlop! Od wczoraj się pakuje i mam zdecydowanie zbyt wiele rzeczy. |
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, MMR. To oby szybko mu przeszedł kaszel
![]() Kate, a dokąd jedziecie? ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Kate - no właśnie gdzie tym razem?
Blue - aa no to rzeczywiście mogło być przyczyną. U nas zupełnie bezobjawowo przeszedł to szczepienie, nawet nie był marudny. |
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, tylko dziwne, bo szczepienie było w czwartek, a gorączka wyszła we wtorek... ale czytałam, że to mogło być właśnie od 6 - 12 dni po szczepionce. Albo jakiś wirus.
Boże, jaki upał.. nawet młodego na zewnątrz nie biorę, bo można się roztopić. Dopiero pod wieczór wezmę go na spacer ![]() Dzis w końcu złożyliśmy szafe do jego pokoju, bo wcześniej nie było kiedy. Teraz poluje na jakieś fajne dodatki ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Blue - miałam właśnie pisać że w przypadku tej szczepionki objawy typu gorączka czy wysypka mogą wstąpić nawet tydzień później.
Podrzuć tochę upałów do mnie! Chętnie przyjmę każdą ilość bo u nas pogoda kiepska... Fala upałów ominęła oczywiście tylko IE. Zazdroszczę też Kacperkowi własnego kącika ![]() Moje dziecko padło dziś dopiero o 23:25 masakra jakaś... I wcale jakoś nie był zadowolony że każe mu zostać w łóżku bo chciał uciekać Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2015-07-07 o 01:00 |
|
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski
U mnie też upał niesamowity, siedzę w biurze bez klimy i ratujemy się wiatraczkiem. Dzisiaj po pracy chcę mojego tż wyciągnąć na basen złapać troszkę słońca, w następną sobotę idziemy na wesele a moja opalenizna jest bardzo mało reprezentatywna Wczoraj po kilkunastu wycieczkach do galerii kupiłam w końcu kiecke
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
Nunny: pokaż kiecę
też się wybieram z chrześniakiem i siostrą na basen ale nie dziś tylko jak mu kaszel przejdzie![]() miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Też chcę na basen! Tyle, że u nas jedyny możliwy basen to kryty, bo M się nie lubi smażyć na słońcu i leżenie na kocyku odpada.
Ja też w pracy, na szczęście w pokoju mam klimę, ale na korytarzu i w pracowniach już nie i tak mi się nie chce pracować...
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! W nocy wróciliśmy z Mazur. Było cudownie!!
Pierwszy raz wiosłowałam, więc dzisiaj nie czuję pleców i rąk A teraz czas wrócić do szarej codzienności i skończyć pisać magisterkę ![]() Małgoś Bardzo ładne mieszkanko My chcielibyśmy kiedyś kupić takie ok 60 m2, w nowszym budownictwie i w całkiem innej lokalizacji ![]() nunny Też chcę zobaczyć kieckę
|
|
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia mialam pisac ze mieszkanie tesciowie super maja, ale dla mnie cena jak z kosmosu... Na naszym osiedlu jest do sprzedania apartament, full wypas, za 700 tysięcy...
Potem wam pokaze ;p Edytowane przez nunny Czas edycji: 2015-07-07 o 12:24 |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Nunny We Wrocławiu takie ceny są normą
ciężko coś tańszego znaleźć...
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miałam ostatnio cyknąć fotkę , jak się zaparkowaliśmy pod blokiem, ale nie było jak
Auto jest tak wielkie, że większa cześć jego 'dupki' wystaje za miejsce parkingowe i z jednej strony zasłania je drugie auto, a z drugiej słup, bo mu tyłek za niego wychodzi :P Ale spoko - zrobię jeszcze ![]() Cytat:
gdzie jedziesz? ![]() Jeśli mi się uda coś fajnego wyhaczyć to może wyskoczymy tu lokalnie na 2-3 dni z okazji naszej rocznicy ![]() Cytat:
nie pisałam chwilkę, bo jakoś ten Wizaż na tel teraz dziwnie chodzi i w pracy tylko czytam, ale nie piszę, a mój lapek złapał wirusa i muszę mu system zrobić. Ja w tym tygodniu zastępuję babkę z administracji i straaaaasznie mi sie podoba. Najlepsza praca jaką tutaj do tej pory robiłam. Ostatnio szukali dla niej pomocy i było ogłoszenie i teraz tak trochę żałuję że nie aplikowałam. Wszyscy mi jednak odradzali, bo ta babka to przecholera i najdłużej tam ktoś wytrzymał u niej chyba miesiąc :P Ale wczoraj porównując to jak ja sobie radziłam (będąc tam 1 dzień), a jak radziła sobie ta druga babka (z niby super doświadczeniem w administracji, która jest już tutaj od 3 tygodni), to masakra... Kurde naprawdę - jeśli ogarnę na sto% angielski, to tutaj można działać cuda! Połowa tych ludzi tutaj to trochę głupki takie są... A najgorsze, że odchodzi mój ukochany supervisor! Był cudowny! Obiektywny, praktyczny, a dodatkowy świetny facet! On już trochę starszy , ale mieliśmy świetny kontakt. On dużo podróżuje i rozmawialiśmy o podróżach itd... Dodatkowo nie dość, ze jako supervisor mógł tylko stać i 'wajzorować' to zawsze pracował, podwijał rękawy i dawał nawet z najcięższą pracą! Bardzo go podziwiałam i lubiłam! A teraz została taka jedna babka, która nie dość, że nic nie robi tylko plotkuje, to jeszcze nic kompletnie nie wie... Buuu ...
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Lecimy na Sri Lanke
chyba wam wspominałam, ale bilety kupiliśmy w lutym więc było to dawno temu nadal się nie spakowalam a plecak i buty jeszcze nie przyszły.Paula normalnie nie nawidzę poniedziałków, ale ostatnio myśl o pracy wydała mi się niezwykle atrakcyjna bo tam jest klima ![]() Roxi fajnie ze wypad się udał U nas w nocy była straszna burza a teraz zaczyna się skwar.
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
u nas burza była ok. 6. Najpierw był okropny wiatr i zaczęło podrywać piasek z terenu budowy drugiego bloku, więc mieliśmy burzę piaskową. Na szczęście akurat zdążyłam ściągnąć pranie do domu. Tak dostałam piachem w twarz, że ledwo zdążyłam pochować kwiatki (bo się bałam, żeby mi ich nie połamało). A potem jak lunęło - świata nie było widać...
Na szczęście już jest ok i tylko jak jechałam do pracy to wszędzie masa liści i gałęzi leżała. Najgorzej chyba jest na moim starym akademiku - zdarło z niego pół ściany i ocieplenia... Talk - fajnie, że podłapałaś jakieś nowe doświadczenia w pracy. Powoli i wkrótce zostaniesz tam bossem ![]() Kate - zazdroszczę! I od razu się upominam o zdjęcia
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Kate - ale super
ja żałuję że nie pojechaliśmy tam w podróż poślubna bo byly ekstra oferty.Paula - u mnie tylko wiatr był i latalam po calym domu o 6 zamykać okna. Niestety burzy nie było
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
My płacimy 6,4 za metr :/ jedna z lepszych ofert w waw, ale i tak musimy wziąć gigantyczny kredyt (już mam koszmary) . Niestety nie mamy mieszkania po rodzicach czy dziadkach. Z drugiej strony takie mieszkanie w dobrym punkcie to dobra inwestycja.
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
W Krk 6 tys/m to też taka przeciętna cena. Nam się udało, ale też dlatego, że blok jest na strasznych peryferiach (chociaż dla nas to plus). Widzę, że zaczynają drugi etap sprzedawać po 3999/m. Pewnie pójdą mieszkania jak ciepłe bułeczki, bo taka cena w tej lokalizacji Krk to mimo wszystko unikat
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Paula to u nas jak jest poniżej 6 to jest super oferta, ale takie mieszkania są np na Białołęce, a stamtąd oboje mielibyśmy ok 1,5h do pracy. Za 3-4 tys za metr można kupić mieszkanie gdzieś za Warszawą niestety :/
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Paula 4 tys/m to na prawdę niewielka kwota jak na Kraków
My oglądaliśmy na peryferiach Wrocławia, to chodziły po ok. 5 tys
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
My 3800 zł./m2 płaciliśmy, widzę że to bardzo tanio :P No ale wiadomo jakie miasto ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

To bardzije jakieś odpryski. Te dwa odpryski koło kół są głębsze, ale te na masce małe i minimalne. Dosłownie z milimetr na milimetr i jest ich kilka. Jako, że oglądaliśmy auto po deszczu to pewnie z powodu kropelek na masce nawet na nie nie zwróciliśmy uwagi. Ale to nic 

i tak mi się nie chce pracować...

a teraz zaczyna się skwar.