|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
![]()
Passion o mamooo mój żołądek by chyba przy tym wysiadł a co dopiero małej
![]() Ja idę jutro do dentysty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cytat:
![]() hehe oczywiscie nie strasze teraz po porodzie nie wspominam zle ![]() kuleczka eh latwo mowic ![]()
![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie ide. Musialabym sama jechac do Rz. A nie wiem czy ogarne... Jakos boje sie ze w kazdej chwili moge sie zle poczuc i sie cos stanie. Pojde po porodzie i tyle. Bo zdjecia nie ma szans zeby mi zrobili juz pytalam. A bez zdjecia sie nie obejdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Asia a boli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Passion boli tylko jak mnie glowa boli. Tak to nie. Ale czuje ze cos z nim nie tak. Leczylam go 3 lata temu pod mikroskopem. Myslalam ze za taka kase bede miec spokoj...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Wracam do żywych. Dziś wróciliśmy na półwysep. Pojutrze znów podróż. Średnio che mi się jechać, pobyłabym sobie trochę u siebie, pogospodarzyła po swojemu
![]() W PL ok, dziadkowie we wnuczku ZA-KO-CHA-NI, prababcia zresztą też. On był pogodny, do każdego się uśmiechał. U dziadkow wyszły mu dwa pierwsze ząbki. Powiem Wam, że tragedii (odpukać na przyszłość) nie było. Bez gorączki, kataru, może trochę maruda się włączyła i nocki gorsze, ale bez przesady. Ogólnie w PL gorzej spał, trzeba było do niego wstawać pokilka razy w nocy.... może dlatego, że u moich rodziców jest bardzo gorąco, nie wiem. Mam nadzieję, że dziś będzie ok. Święta minęły miło, ale jakoś tak mało świątecznie. Myślałam, że z P, prezentami dla niego, to będzie jakoś tak magicznie, ale jednak ta atmosfera gdzieś uciekła... nie wiem czemu. Miło czytać, że u Was tak magicznie było ![]() ![]()
![]() |
#1508 |
Zakorzenienie
|
cześć,
Passion, ![]() mój kiedyś chciał titkę... za cholerę nie wiedziałam o co chodzi. Chodziłam z nim po całym domu aby pokazał. Ale nigdzie titki nie było. W końcu się okazało, że titka to jajecznica ![]() Joasiunia, zdrówka życze i zero bolów! ![]() Monitka, my gościliśmy się przez 3 dni i też już miałam lekko dosyć, i miałam ochotę się pobyczyć z moimi men'ami w domku. Ale stwierdziłam, że zawsze to co coś innego niż codzienność, która nieraz daje się we znaki ![]() ![]() fajnie czytać, że dziadki zakochani w Małym ![]() u nas wczoraj popruszyło, jest tak biało i fajosko! choć z rana jak szłam do pracy to było -12C. Ale w końcu jest prawdziwa zima!!! mój Mały z TŻ wczoraj lepili bałwanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja jeszcze w domu
![]() Dell kiedy idziesz sie byczyc ? Jakie te dzieciaczki sa słodkie, musiałaś się nieźle naszukac w domu tej titki ![]() Dzis juz na szczescie nie sypie sniegiem na razie. Joasia możesz miec te bole od zeba bo to przeważnie idzie w parze, ja zauważyłam ze mnie boli ucho i później polowa glowy po nocy jak mam za bardzo zwiazane wlosy do spania
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Już w pracy, jeszcze jutro i znowu laba jednodniowa
![]() Dell to na co czekasz szybciutko do lekarza niech da odpocząć ![]() Tak wogóle to na kiedy masz termin bom zapomniała
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() U nas święta minęły jakoś tak bez śladu. Passion a kiedy tegosmsa wysłalaś? Kurcze może numer masz zły ![]() ![]() A jakie leginsy w groszki bo nie wiem o które Ci biega ![]() ![]() ![]() U nas KaKa to kaczuszka ![]() ![]() A od serków Danona nic jej nie jest? M może jeść tylko serki Rolmeczu (jak go widzi to od razu krzyczy Mu Mu Mama amam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- hmm jakoś nie widać zacytowanego tekstu.. dziwne. Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-12-30 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Ewka, pij dużo przede wszystkim ![]() ![]() Monitka, bo nie ma jak w domku ![]() Asia, współczuje dentysty... brrr ja się muszę wybrać ale strasznie długo mi się schodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Ewciu pij dużo wody i koniecznie śmigaj z laktatorem. Nawet jeśli nic nie leci to co 3 godziny 'męcz' cycki. To wszystko działa na zasadzie popytu-podaży
![]() ![]() Jeśli ściągasz mleko to możesz ze sobą łączyć tylko takie które zostało ściągnięte przez 3 godz. Mleko kobiece może stać w temperaturze do 20st max 6godzin, jeśli wstawisz do lodówki nie możesz dolewać tego co ściągnęłaś. Jak będziesz miała jakeś mlekowe pytania to wal co nieco jeszcze pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Takaya takie różowe w czarne groszki i koronką
![]() Ja danio nie kupuje, nie jem tym bardziej dziecku nie daje. Kaczki tez lubi ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cześć Monita. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej! I tak, święta mało magiczne ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Mi pozwoli mieszać mleko z max dwóch ściągnięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
A kiedy wysyłałaś tego smsa? Może akurat padł mi telefon i jakoś się przeterminował. Kurde nie mam pojęcia dlaczego nie dochodzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
W niedzielę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
a no to nie padła mi wczoraj wieczorem. Muszę przeszukać może jest a nie zauważyłam,że przyszedł. Totalna lipa jakoś mój nowy telefon nie lubi wiadomości od ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
własnie Ewcia..tak jak pisza dziewczyny...trzeba dużo pić wody. Ponad 3 litry na dobę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() play, z innymi nie mam problemu, albo udajesz, że nie dostajesz ![]() ![]() jakiś czas temu pisałam, że przelew zrobiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Passion he he no to mnie masz! Nie chce mi się smsować
![]() Fuck ja też Play ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Dostałaś teraz sms'a ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Dostałam. Odpisalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
a ja cholera nie dostałam ;/
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- A jak się zalogujesz do Play 24 to na liście połączeń masz wysłane smsy do mnie? Czytałam,że to moze być wina karty sim i obje musimy zgłosić to do Play 24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cześć Dziewuszki
![]() U Was też taki ziąb? Mój P mówił, że -16 było jak jechał do pracy brrr! A my mamy jechać do znajomych posiedzieć na sylwka. Może się rozruszam bo póki co jakaś śnięta jestem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczynki wystrzałowego sylwestra, szampańskiej zabawy i oby ten rok był jeszcze lepszy od starego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- U nas też zimno jak idę z Tośką do domu czy do pracy to muszę nieść kawałek bo jej marzną łapy i nie pójdzie dalej. Joasia to fajnie nie będziecie siedzieć w domu
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko nooo tylko dlatego idziemy
![]() ![]() A dla Tosi musisz butki kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie sukienkę na dzisiaj tylko muszę ją szybko przeprać co by wyschła do wieczora
![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
cześć,
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!! ![]() ![]() tym co się gdzieś wybierają-szapańskiej zabawy do samego rana!! ![]() ![]() Kuleczka, a co to za kiecka? pokaz!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko ale Ci zazdroszcze
![]() ![]() ![]() I ja zycze wszystkiego NAJ NAJ aby Nowy Rok byl jeszcze lepsiejszy niz ten co mija ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.