![]() |
#1501 |
Rozeznanie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
...i co Magda nie podobał Ci się Pan
![]() faktycznie wyszukane techniki podrywu...lubię facetów, krórzy próbują zaimponować, kluczykami od samochodu, super stanowiskiem albo znajomością języka obcego ![]() ![]() Miszu, nie do końca odpoczywam, nadal pracuję, tylko w domu ![]() co do nowości pauli, to olejek średnio mi się widzi, znowu wierzę, że nawilży ![]() ![]() ![]() ![]() co więcej ostatnio kosmetyczka powiedziała mi, że nie należy przesadzać z eksoliatami bo rozleniwiamy skórę ![]() oglądałam też niedawno progam o negatywnym wpływie kosmetyków - substancji w nich zawartch na hormony...i oto jest pytanie, stosować te mazidła czy nie stosować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
Ilana- ja jednak wolę stosować mazidła
![]() ![]() Po raz pierwszy widziałam dzisiaj w lidlu chwalony chyba z rok temu krem przeciwzmarszczkowy z q10. No to wzięłam na dzień i na noc. Kiedys tam wypróbuję ![]() Kupiłam też dla Tż i młodego żel antybakteryjny, bo boję się tej inwazji bakterii i wirusów w koło. Dzisiaj kolejne dziecko zostało odesłane do domu ![]() Ja mam w pracy mydło antybakteryjne cały czas. Kupiłam też hamerykańskie lody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
z top estetic przyszła przesyłka - serum z retinolem z sesderma, ta mgiełka z filtrami, dodali pilnik, próbke soli do kąpieli i próbki kosmetyków
![]() Ila, powiem brutalnie, pan jest 16 lat starszy ode mnie i jak dla mnie - powinien bawic wnuki, a nie podrywac personel w przychodni ![]() ![]() Irytowało mnie też, ze uparcie nazywa unit stomatologiczny "junitem". Ach, ci Amerykanie ![]() Beti, gdzie Cie wywiało...? Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-25 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Ilana właśnie czytam o złuszczaniu, czy jak to autor nazywa wygładzaniu:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
Oj coś mi zdjeć nie ładuje poprawnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
I kto to nas tak stymuluje do złuszczania? co to za pozycja...?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Ej, Kama, koneser kobiecego piękna Ci się trafił, a Ty marudzisz ![]() Też zamówiłam tę mgiełkę. Będziemy się psikać na potęgę ![]() Nadchodząca wiosna i wypłata na koncie nastraja mnie zakupowo. Słyszę jakieś nawoływanie z bio-med, tak jakby dermaquest. Chyba tam zajrzę i zobaczę co się dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zadomowienie
|
Anyzku czy to "Skora pelna blasku"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Uklika tak, to ta książka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
I jakie spostrzezenia z ksiazki? Ja nie czytalam, ale o metodzie slyszalam. Co myslisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Kama, marudzisz a to koneser tak jak napisała Juka
![]() Ja mam w pracy sąsiada: pan tak dobrze po 50-tce, wygolony na skunksa, ogólnie dość miły gość, ale jak zaczyna swoje podrywy to klękajcie narody. Temu wydaje się, że cały czas ma 20 lat ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Przeczytałam z 30 stron. Nie wiem czy tekst jest rozciągnięty do granic możliwości, czy dla mnie połowa wiedzy autora jest sprawą oczywistą, czy nauczona już jestem czytać teksty skumulowane ale mam wrażenie , że można tę samą wiedzę przekazać w bardziej zwięzły sposób. To tyle po kilkunastu stronach. Resztę ocenię po przeczytaniu całości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Po porannych mgłach świeci słońce
![]() Kamlisa- oj nie cierpię takich dowcipnisi. Od razu nóż w kieszeni się otwiera. Beata- hop hop? |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Raróg
|
U mnie też przyjemne słoneczko, chociaż troszkę zimno.
Szarpnęłam się wczoraj na Max Factor Lipfinity 24 hrs, pomalowałam się po południu, późnym wieczorem się kąpię, robię peeling twarzy, w końcu wyłażę, wycieram się, a to wciąż na ustach ![]() Rysowałam wczoraj do 1:00 ww nocy, aż mnie kark rozbolał, a z oczu łzy płynęły z przemęczenia. Ale warto było, obrazek wyszedł elegancki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
Myślałam, że poczytam sobie Was do kawy. Tylko myślałam bo zarobione pewnie jesteście
![]() U mnie rano była bardzo silna mgła. Ustka- oddalona ode mnie o 20 kg była najbardziej zamglonym miastem w Polsce. Małżonek do Ustki jechał prawie godzinę- tak trzeba było ostrożnie jechać. Teraz świeci słońce i jest bardzo przyjemnie. Spać nie mogę. Sypiam po 4 h na dobę. Jestem bardzo zmęczona wieczorem i nie mogę zasnąć, wstaje przed budzikiem. Co to jest? za dużo obowiązków, obciążony umysł, stres... ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Miszka ! matko jedyna, serdecznie Cię przepraszam, właśnie puszczam do Ciebie przelew. Zapomniałąm na śmierć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |
Raróg
|
Anyżkowa, jeśli kłopoty ze snem będą się przedłużać i nie pomogą Ci wspomagacze bez recepty, polecam wybrać się do psychiatry po Chlorprothixen Zentiva. Bedziesz spała jak zabita.
Ja 10 lat się męczyłam z bezsennością. Brałam jakieś bez sensu leki uzależniające, melatoninę, ziółka, tabletki ziołowe, byłam w szpitalu i nic nie pomogło. Dopiero wizyta u psychiatry postawiła mnie na nogi i teraz w nocy w końcu smacznie śpię.
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Anyżkowa- a ja myślę, że to za dużo na głowie..też tak mam jak stress mnie złapie. Na szafce nocnej mam mp3 z muzyką relakscacyjną. Jak obudzę się w nocy i nie mogę zasnąć to słucham muzyki....i znowu śpię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Raróg
|
O, słuchałam kiedyś takiej muzyki. Niby miała prowadzić do osiągnięcia jakichś stopni ducha. W każdym razie raz nieźle przy niej odleciałam. Niestety nie pamiętam autora.
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laura, strasznie trwała ta pomadka, nie wysusza ust...? Tez mam czasem problemy z zasnieciem, za dużo rozmyślam wieczorami i się wybijam. wtedy mi tz przeszkadza, więc zabieram pościel i ide do innego pokoju - i na ogól jest już ok ![]() Jutro piątek ![]() Pogoda trochę mnie irytuje. rano -3, więc sweter i ciepłe buty, a po południu +10, więc się poce, wracając z pracy ![]() A, nowe serum. jak fajnie, ze jako osoby uświadomione - nie dajemy się skusic, ba, nawet nas nie kusi ![]() http://pell.pl/product-pol-582-RODIA...ter+2015-02-26 Już widze, jak enzymy unosza kontur twarzy ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-26 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Opis serum niezly Kama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
Matko, jak ja bym chciała, aby mi enzymy unosiły kontur twarzy.
![]() Ja tez jestem niewyspana, bo nie zauważyłam tych kg ![]() Anyż, mam nadzieję, że to przejściowe problemy ![]() ![]() Miszka, kupiłam to coś BB do paznokci z Loreala. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Uklika, diamonds are the best girl`s friends, więc pewnie ktoś kupi takie serum, skuszony wizja diamentów...i to jeszcze różowych
![]() tez mnie dziś na zakupy wzięło ![]() http://allegro.pl/tonymoly-panda-s-d...126018526.html http://allegro.pl/secret-key-dragon-...083980736.html kusiło mnie jeszcze to, ale za rzadko uzywam maski ![]() http://allegro.pl/rodial-glamoxy-sna...129346256.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-26 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Kama czujna kobieto
![]() Faktycznie wieczorem dużo myślę. Potrafię się tak nakręcić, że koło 2 w nocy mam ochotę pobiegać. Nawet już kilka razy wskakiwałam w dresy i miałam zejść do auta, ale ... przeraziło mnie skrobanie szyb ![]() Postanawiam zmienić postępowanie, sama drżę jak czytam co napisałam ![]() Laura tabletki wg mnie to ostateczność. Nie jestem przekonana czy w moim przypadku to najlepsze rozwiązanie. Rano nie jesteś otumaniona? |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Lecimy do Paryza na Wielkanoc
![]() A ja kupilam Cerave Hydrating Cleanser i CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM , u Pauli oceniane najwyzej i z tego co wiem nie gorsze od Pauli (niektorzy twierdza, ze nawet lepsze ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-02-26 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Raróg
|
Kamlisa, jest bardzo trwała, składa sie z dwóch "pojemniczków", w jednym jest błyszczyk i on zasycha na ustach w ciągu 60 sekund, drugi to taki sztyft nawilżający i utrwalający. Jest fajna, nie czuć nawet, że coś ma się na ustach.
Anyzkowa, no ja musiałam zdecydować się na tabletki, bo 10 lat bezsenności jednak wykańcza ; ) Na początku byłam trochę otumaniona, zaraz po przebudzeniu, ale ja biorę dużą dawkę, teraz już normalnie się budzę i nic się nie dzieje, jakbym nic nie brała.
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() wczoraj miałam strasznyh dzień, ciśnienie podniosło mi się do 100/180! ![]() ![]() Anyż, wierzę głęboko w złuszczanie - mocne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bezsenność to niemalże choroba cywilizacyjna, osoby z mojego kręgu, które na nią cierpią, niestety w pierwszej facie leczenia, brały leki... ![]() ![]() Jeśli to przwlekłe a pamięta, że już jakiś - długi czas temu mówiłaś, że masz problem, to może warto zwrócić się do lekarza? zamiast się męczyć ![]() smocza krew, doprawdy ![]() Uklika, kocham paryż choć to takie banalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Uklika- super plan na Wielkanoc
![]() ![]() ![]() Anyżkowa- ja niestety tez mam takie okresy, gdy przez stres, ciągłe myślenie o tym jak rozwiązać problem, zasypiam w miarę normalnie i budzę się o 2-3 w nocy. Dobrze, że muzyka mnie ratuje. Tz odpowiednio mnie zaopatrzył, a raczej moja mp3- muzyka zen, poważna, chillaut, odgłosy szumiącego morza, padającego deszczu...mam tego chyba ze 100h ... Cieszę się, że mi pomaga. Kamlisa- to ja juz wolę swoje diamenty na palcu, uszach i dekolcie ![]() Piękny dzień, ale poranek -3 C...drogi śliskie, nieopodal mnie na głównej ulicy był wypadek rano. Pół auta zgniecione...albo ktoś się zamyślił, albo było ślisko...jedno auto zahamowało a drugie bum ![]() Myślę o wiosennych porządkach i remoncie w kuchni. Kolor ścian już wybrany. Teraz tylko czekam na koniec sezonu grzewczego, żeby spokojnie można było otworzyć okna na cały dzień. Nie lubię zapachu farby w domu. Może więc zaraz po Wielkanocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Raróg
|
Kurczę, może i ja pomyślę nad odnowieniem mojej kuchni, przydałoby się, ostatnio ściany pomalowałam na biało, a na dole jest stara niebieska olejnica. Czyli mało przytulnie. Pokój zrobiłam super, delikatna żywa zieleń i żółć, też miła odmiana po niebieskich starych tapetach. Wszystko robiłam sama, widać zdolności po tatusiu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/glove-comfort-reka...109931313.html
na WP o tym pisali ![]() Nie mam dziś humoru ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-27 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Kama poradz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.